Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Heléna Vardalos

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am Admin.I work for you

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Akárki

Hozzászólások száma : 140

▽ Munkám : Adminkodni
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Márc. 16, 2015 2:47 pm
Tárgy - Re: Heléna Vardalos

Gratulálunk, elfogadvaÉs elérkeztünk hozzád!

A karakterlapod fogalmazása nagyon tetszett, a szavakat választékosan és kifinomultan használtad. A bizonyos helyeken tömörebben, néhol bővebben kifejtetted a mondani valóidat, éppen úgy, ahogy adott helyzetben szükség volt rá.

A leírásaid gyönyörű megfogalmazásokban bővelkedtek, és ezt mint karakter hűen tetted.
Pontosan azt hoztad, amit megálmodtam és teljesen bele tudtam élni magam a történetedbe. Köszönöm az élményt és gratulálok a karakterhez! Very Happy
Vissza az elejére Go down
http://heart-of-europe.hungarianforum.netavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Nina Dobrev

Hozzászólások száma : 48

▽ Munkám : modell/aktivista

▽ Szexualitás : heteroszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Márc. 15, 2015 3:43 pm
Tárgy - Heléna Vardalos


Heléna Vardalos

Légy hát, akár az állatok,
Oly nyersen szép és tiszta,
Bátran figyelj, mint ők figyelnek
Kegyetlen titkaikra.


huszonnégyheteroszexuálisgörögÍlion, Görögország1991. dec. 02. média (modell)

Életem lapjai


Választhattam, s ez olyasmi, amit ma, Európában - a látszat ellenére - csak kevesen mondhatnak el magukról. Nos, nem mintha a XXI. század vívmányai önmagukban ne tennék habossá, könnyűvé a létezés minden percét, de engem nem ez a habkönnyűség éltet. Mindig is vagány, komoly lány voltam - olyan, aki felemelte a szavát, aki szembement bármilyen elnyomással, s aki két lábon állva tette, amit kellett. Mindig tudtam, mikor hallgassak el. A felesleges szócséplés, higgy nekem, semmit sem ér, mikor országok, nemzetek sorsáról döntenek véreskezű gyilkosok.
Igen, ez a véleményem a politikáról.

a.) Továbbra is  kvízkérdéseket írsz női magazinoknak.
b.) Az irodalom-francia tanári diplomáddal elhelyezkedsz egy iskolában.
c.) Modell leszel, és az Athéna-kampány arca.

C. válasz. Pallasz Athéné történetét, mitológiai alakját mindenki ismeri. A kampány, amely róla kapta a nevét abból a mítoszból indult ki, melyhez Athén városának alapítását is kapcsolják. A történet szerint Athéné és Poszeidon versengtek egymással a város védő istenének címéért. A tenger istene vizet fakasztott, míg Athéné olajfát ültetett - s ezzel meg is nyerte a versenyt, hiszen így a város lakói nem csupán az olajat sajtolhatták ki, de az olajbogyóval is jóllakhattak.
Görögország ma már nem több, mint holmi kulturális érdekesség Európa testén. Egy szép anyajegy. Számomra azonban a fehérre meszelt házfalak, az imbolygó gyertyaláng, a sós tengerillat, a bőröm alá kúszó forróság, a hangos család nevetése - ez mind Görögország. Ez mind az otthonom. Nem hagyom, hogy az emberek lemondjanak rólunk.

Görög lány vagyok. Húsvétkor mentazselét készítek anyám báránysültje mellé. A családom hangos, imádjuk a közös bulikat. A vőlegényemnek hat hét kellett, mire a szűk családtagok neveit megjegyezte. Huszonnégy éve két hetes túrákat szervezünk a környező szigeteken, nyaranta. Összetartóak vagyunk. Bár nagyon sokat utazom a munkám miatt, a rokonokra mindig számíthatok. (Oké, sokszor nem egyszerű velük. De hosszútávon ez nem számít.)

A kampány lehetőséget ad arra, hogy embereken segítsek. Hogy felhívjam a figyelmet az éhezésre, a nyomorra, a fájdalomra. Ezért használjuk Athéna nevét. Ha nem ismernék az arcom, szerinted érdekelne bárkit is, amit mondok? Hiszen egy haldokló ország gyermeke vagyok, ahol a hiperinfláció szépen lassan kisajtolja az örömöt a vonásokból. Vagy mi a fene.
Én viszont nem adom fel! És akármennyit is sminkelnek, vagy öltöztetnek drága, hordhatatlan ruhákba - nem fogok megváltozni.

.

Heart of Europe.ZENE AMI INSPIRÁL  


code by ORICYA.
Vissza az elejére Go down

Heléna Vardalos

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Enzo & Heléna (erdei ház)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Média-