Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Divatbemutató (Annabelle & Tímea)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Ksenia Solo

Hozzászólások száma : 5
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Ápr. 07, 2015 12:04 pm
Tárgy - Re: Divatbemutató (Annabelle & Tímea)Hogy mégis mire fel? Hogy miért? És, hogy miért most? Mert ez egyszerűen jár nekem, meg minden, amit csak akarok, méghozzá akkor, amikor akarom. Apussal eddig mindig megoldottuk, hogy teljesítsék még a legfurcsább kívánságaimat is, egy épp csak bemutatott ruha azonnali felpróbálása pedig még csak nem is tartozik a problémásabb kívánságaim közé, teljesen átlagos dolog, mint az ágyba reggeli. Csak azt sajnálom, hogy apus kirúgta azt a helyes kertészsrácot miután többször is vele hozattam be a szobalány helyett. De annyi baj legyen, az ilyen srácokból mindig akad majd másik.
Szokás szerint türelmetlenül várom végig azt a néhány percet, amíg teljesítik a kívánságom. De legalább a ruha itt, közelről is jól néz ki, nem csak a kifutón Tímeán.
- Köszi! – Mondom nagy kegyesen egy szolid mosollyal az arcomon. Elveszem a ruhát és betipegek vele az egyik próbafülkébe.
- Addig vigyázz Brianre. – Szólok ki a fülkéből. A ruhát egész hamar átveszem, kicsit sietek is, mert minél hamarabb szeretném hallani a csajszi véleményét róla.
- Biztos baromi kényelmetlen. –Mondom pont mielőtt elhúzom a fülke függönyét.
- És ez milyen? – Kérdezem, aztán kisétálok a fülkéből az estélyiben.Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Alina Kovalenko

Hozzászólások száma : 17

▽ Munkám : Modell és Színésznő

▽ Szexualitás : Biszex
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szomb. Márc. 21, 2015 4:22 pm
Tárgy - Re: Divatbemutató (Annabelle & Tímea)Valójában nem lep meg, hogy nem köszönt előre, az ilyen fajta lányoknak, az nem szokásuk. Nekik csak legyen meg minden amit akarnak és amilyen hamar csak lehet, ami általában azt jelenti, hogy most rögtön. De remélem azért akadnak kivételek és ha igen, akkor ő tartozhatna közéjük, mert nem bírom az a nyávogós, hisztis libákat akik olyannyira nagyra tartják magukat. Csak azt nem tudom mire fel, mert ők maguk soha semmit nem tettek azért, hogy így élhessenek, mindent a szüleiknek köszönhetnek. Ellenben velem, én igenis sokat tettem ezekért a dolgokért. Nagyon sok időmebe és energiámba telt mire eljutottam idáig.
- Na itt is vagyunk – leveszem a ruhát a fogasról és a lány felé nyújtom. Kíváncsi leszek vajon tényleg olyan jól fog- e hozzá passzolni, de nem lehet nagy gond vele.
- Az öltözőket pedig arra találod – mutatom az utat az ujjammal. Majd megvárom amíg bemegy és átöltözik. Addig én kint leheveredek egy székre és ott várakozok
- A kérdésedre válaszolva pedig, nehezen tudom bárkin is elképzelni, de biztos lesz aki majd hordja. Tudod vannak azok a nők, akiknek pont az ilyen típusú ruhák tetszenek vagy csak egyszerűen feltűnőek akarnak lenni. Na, ez pont nekik készült – biztos vagyok benne, hogy néhány hölgy már az első perctől ott fog toporogni a boltok előtt ezért a fürdőruháért. Vannak akik már nem tudják mivel hívják fel magukra a figyelmet, azoknak ez egy tökéletes darab.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Ksenia Solo

Hozzászólások száma : 5
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Márc. 17, 2015 7:07 pm
Tárgy - Re: Divatbemutató (Annabelle & Tímea)Bingo! Tényleg egy pénzes maca vagyok, bár sokak szerint még csak szemtelen kis fruska. Mintha akik így hívnak azok nem fordulnának meg utánam amikor elriszálok előttük… Még hogy fruska?!
Helló! – Tény, hogy nem volt valami illedelmes, hogy nem köszöntem rögtön, de most pótoltam. Fő a jó modor ugyebár! A csajszi válasza meg egészen lenyűgöz, reméltem, hogy nem a nehezebbik utat választják és nem próbálnak meg majd kidobni az öltözőből, de nem gondoltam, hogy ilyen könnyen belemegy majd valaki a dologba. Tök király vagyok ma, azaz királynő!
- Köszike! – Mondtam mosolyogva.
- Ah ne hízelegj! Rajtad is szuperült állt. – Viszonoztam a bókot. Azzal ellentétben, amit mondtam igenis szerettem volna, hogy tovább fényezze az alakom, sokat dolgoztam érte. A kutyuskámat óvatosan letettem a földre, aztán a lány után indultam, hátha ott vannak öltözők is. Előtte azért mégsem vehetem át, nem vagyok én olyan lány!
- Viszont azt a bikinit, azt szerinted tényleg felvenné valaki? – Kérdeztem, amikor már többé-kevésbé beértem őt.Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Alina Kovalenko

Hozzászólások száma : 17

▽ Munkám : Modell és Színésznő

▽ Szexualitás : Biszex
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Márc. 17, 2015 1:42 pm
Tárgy - Re: Divatbemutató (Annabelle & Tímea)Boldoggá tesz a tudat, hogy ez is ilyen jól sikerült, biztos egy – kettőre elkapkodják majd, a ruhákat. Ez is volt a cél, talán még én is meglephetném valami szépséggel Sally-t, biztos értékelni. Oh, hol is lehet most? Már egy hete nem hallottam felőle semmit és már úgy hiányzik. Bezzeg Leo akmikor csak teheti a nyomomban van, szinte soha sehova nem mehetek egyedül, ha csak nem a munkáról van szó. Még azt is kikötötte, hogy ő akar értem eljárni amikor végzek, csak, hogy még taxiba se kelljen ülnöm. Nem csoda hát, hogy ennyire elegem van már ebből a kapcsolatból és máshol keresek vigasztalást. Szükségem van a szabadságra, nem erre a fojtó kapcsolatra. Gondolatmenetemet egy idegen női hang szakítja meg.
- Szia! - köszönök, miközben végigmérem, süt róla, hogy valami pénzes maca. Örülök, hogy máris akadt érdeklődő, főleg, hogy egyből az általam bemutatott ruhára.
- Örülök, hogy tetszett, mindjárt megkeresem – elindulok a helyiség hátsó vége felé.
- Biztos remekül fog állni rajtad, sőt nagyon jól ki fogja emelni az alakodat. Nagyon szép, karcsú vagy – mosolygok rá.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Ksenia Solo

Hozzászólások száma : 5
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Márc. 16, 2015 5:22 pm
Tárgy - Re: Divatbemutató (Annabelle & Tímea)Párizsban és divatbemutatón, nekem még nincs nagy rutinom a dologban. Persze már rengeteget ültem a formás kis fenekemen különböző dolgokat bámulva a világ különböző helyein, úgyhogy mondhatjuk, hogy nagyon, de nagyon sokat gyakoroltam erre az alkalomra. Az érkezést azért még gyakorolnom kell, alig találtam magamnak ülőhelyet a sok francia között. Milyen jól jönne ilyenkor, ha itt is ismernék apust, biztos díszhelyet kaptam volna! Apa helyett Brianoldotta meg a dolgot, mivel szerencsére páran mindig allergiásak a kutyaszőrre nem kellett sok idő, hogy páran feladják a küzdelmet és prüszkölve máshova meneküljenek.
- Szuper voltál! –Ezzel megpaskoltam a kis fejét. Jutalmul holnap ő is kap majd egy cuki rucit.
A bemutató alatt néhány ruha láttán úgy döntöttem, hogy kellenek nekem, méghozzá most, ezért nem is a boltok, hanem egyenesen a lányok öltözői felé vettem az irányt. Ha ez ment otthon, akkor mennie kell itt is! Benyitva pont azt a lányt pillantottam meg, akinek a ruháját kinéztem magamnak, úgyhogy habozás nélkül besétáltam a helyiségbe és hónom alatt Briannel nekiszegeztem a kérdést:
- Imádtam az estélyid, felpróbálhatom?
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Alina Kovalenko

Hozzászólások száma : 17

▽ Munkám : Modell és Színésznő

▽ Szexualitás : Biszex
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Márc. 16, 2015 12:18 pm
Tárgy - Divatbemutató (Annabelle & Tímea)Újra Párizsban, egy újabb divatbemutatón. Nem mintha nem szeretném, csak még mindig lámpalázas vagyok a fellépés előtt. Pedig már nem egy – kettőn vagyok túl sikeresen.
Felcsendül a zene és elkezdődik a show. A mai estén először egy tavaszi kollekció, utána egy nyári ruha, majd egy fürőruhát mutatunk be és végül egy estélyivel zárul.
Az első RUHÁMNÁL  még izgulok, de ezt már csak azok vehetik észre akik ismernek, de a vendégek és a fotósok semmit sem vesznek észre abból, hogy mi zajlik bennem. Megtanultam az érzéseimen uralkodni, talán a munkámnak köszönhetően tanultam meg olyan jól füllenteni is. Arra pedig nagy szükségem van, hogy ne kerüljek bajba, Sally-ről senki sem tudhat, a kariemnek lőnének és én földönfutóvá válnék.
A nyári kollekcióból egy igazán dögös RUHA  jutott nekem, első látásra meg tetszett. Erre a darabra talán még én is igényt tartanék.
Ahogy az emberek végig néznek rajtam miközben a FÜRDŐRUHÁBAN  végig lejtek a kifutón és a gépek kattogásától, egyre jobban megynyugszom. Pedig ez most tényleg egy nagyon feltűnő és eredeti. Mondták is, már páran, hogy elég érdekes helyzetekben tudom a leginkább elengedni magam.
Mire elérkezünk az ESTÉLYI   ruhák bemutatásához már teljesen felszabadultan lépdelek. Egyszer remélem annak is eljön az ideje amikor már az első pillanattól kezdve élvezem a szereplést.
Az est ezen részének vége, a lányok többsége már átöltözött és lassan elhagyják a helyet. Én a saját tempómban kezdek el levetkőzni, majd felvenni a saját ruháimat. Ahogy ezzel megvagyok leülök egy székre és a gondolataimba merülök amíg Leo értem jön.


Vissza az elejére Go downAjánlott tartalom
My heart is european


SOLDIER OF LOVE

Témanyitás

Tárgy - Re: Divatbemutató (Annabelle & Tímea)


Vissza az elejére Go down

Divatbemutató (Annabelle & Tímea)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Franciaország :: Párizs-