Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Tímea x Leo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Alina Kovalenko

Hozzászólások száma : 17

▽ Munkám : Modell és Színésznő

▽ Szexualitás : Biszex
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Ápr. 06, 2015 10:38 am
Tárgy - Re: Tímea x Leo
Leo & Timi

A párkapcsolat kétszemélyes társasjáték, rajtam, de rajta is múlik, hogy a másiknak vágya támad a megcsalásra.Néha annyira szerencsésnek érzem magam, hogy Leo létezik és a páromnak mondhatom. Ha létezik tökéletes pasi, akkor ő az akiről ez elmondható. Mindig próbál a kedvemben járni, kényeztetni és mindig számíthatok is rá. Ha valamit kigondolok, nem telik sok időbe és már az enyém is, persze túlzásokba nem szoktam esni.
Ha nem lenne ennyire unalmas, akkor lehet, nem is kellene nekem más rajta kívül. De ez általában így szokott lenni, a tökéletességgel együtt jár az is, hogy hamar rá lehet unni. Mert nincs benne semmi plusz, semmi kihívás, semmi ami egy kicsit is izgalmasabbá tehetné.
Lassan már döntenem kellene, mert úgy gondolom közeledik az idő, hogy megkéri a kezem. Már jó pár éve együtt vagyunk és a kapcsolatunk már megérett, hogy a következő szintre lépjen. Ráadásul már én is 27 vagyok, ő pedig már 30. Mások a mi korunkban már házasok és vagy született is gyerekük, vagy most várják. Igaz a bátyámnak sincs még gyereke, de még csak párja sem, ha jól tudom.
- Menjünk inkább haza  – a második lehetőséget választom, mert őszintén egy kicsit elfáradtam ma és szeretnék egy kicsit lepihenni otthon. Addig ő összedobhat valami fincsit.
- Kíváncsi vagyok mivel lepsz meg – biztos nagyon fog igyekezni, hogy valami igazán ínycsiklandozó ételt varázsoljon az asztalra. Meg még akár én is beszálhatok ha nagyon nem boldogul. Vagy csak elüldögélek egy széken miközben elnézem ahogy serénykedik.
- De később akár egy kis játék is szóba jöhet – kacsintok rá. Elég régen voltam már vele együtt és hiába van Sally, azért őt sem akarom elhanyagolni. Fontos a boldogsága, még akkor is ha ez nem így tűnik. Biztos vagyok benne, hogy ha megtudná a Sallys dolgot összetörne, teljesen és nem is bocsájtana meg nekem, soha. Nem akarok neki fájdalmat okozni, mert az nekem is fájna, de mégsem tudok Sallyről sem lemondani. De már kezd elegem lenni ebből az egész érzelmi keszekuszaságból.
- Remélem tényleg megkapom azt a szerepet, amelyikről meséltem. Annyira örülnék neki, mert végre, újra szerepelhetnék egy újabb filmben. De még két hét amíg eldöntik, kit tartanak a legjobbnak rá. Olyan izgatott vagyok, nem tudom, hogy fogom kibírni addig – akkor lennék ám igazán boldog, ha a színésznek igaza lenne.
- Egyébként azon gondolkoztam, hogy mi lenne ha hazautaznánk, mármint Magyarországra?  - hiányzik már a családom, nagyon régen voltam már otthon.
Megfogom a kezét és elindulok.
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Mr. Ben Barnes

Hozzászólások száma : 5

▽ Munkám : túl gazdag vagyok én ehhez

▽ Szexualitás : heteroszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szer. Márc. 25, 2015 9:38 pm
Tárgy - Re: Tímea x Leo
Tímea & Leo

Life is about timing.

Azt hiszem egy határozott részem nem csak a rokonaim miatt kötődik Magyarországhoz, hanem azért is, mert Tímea ott született. Az meg a részemről csak kifogás, hogy gyakrabban utazzunk el oda, valójában nem akarom, hogy honvágya legyen. A testvére, a szülei biztos örülnek amikor láthatják őt és én éppen képes voltam hazarángatni, mert nagyon ragaszkodtam egy furcsa s, valójában jelentéktelen kifogáshoz. Igen, mert azok általában kifogások szoktak lenni, nem pedig valami hű de nagyon hasznos ötlet. Azonban nem mindig jönnek be az ötleteim, ha a bemutatói és az én ötletem keresztezik egymást az cseppet sem olyan kellemes. Olyankor általában belátom, hogy hiába akarnám meg őt győzködni, amúgy sem lenne sok értelme. Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogyha nagyon nehezen is, de belátom nem mindig lehet az amit én szeretnék. Az egyáltalán nem volna fair vele szembe és amúgy sem a szolgám akit elnyomok, hanem a barátnőm akit igazából pártolnom, felemelnem kell. A sikere büszkeséggel tölt el, mert elmondhatom, hogy igen ő az én barátnőm és nem pedig valaki másé. Akit meg igyekszem mindenben támogatni, ezért is egyeztem bele abba, hogy részt vegyen a meghallgatáson. Belegyeztem? Az igazából úgy történt, hogy választanom kellett a kellemes és a hasznos között. A kellemes a meghallgatás volt, amit igazából ő nagyon szeretett volna, ezért látva az arcán megbúvó örömöt, nem álltam ennek az útjába. Mert valójában sokkal jobban szeretem azt amikor egy nő mosolyog és boldog a közelemben, mintha szomorkodna és veszekedne velem. Mit tudom én, talán azt vágná a fejemhez, hogy rossz ember vagyok és el sem tudja képzelni miért van még mindig kapcsolatban velem. Ezt elkerülve tehát és mindkettőnket megkímélve a veszekedés szelétől, inkább mellé álltam, mintsem ellene legyek. Amúgy meg, nem mindenkinek adatik meg, hogy a barátnőjéből egy nap mondjuk színésznő legyen és egy olyan filmet nézzen végig amiben ő szerepel. Persze minden emberben van ilyenkor egy kis féltékenység, hogy a vásznon milyen élethűen ábrázolják a szereplők érzéseit, de minden épeszű ember tudja az nem a valóság. Minden csak azért történik úgy, mert van egy jó producer és egy jó forgatókönyv, plusz a többiek akik segítenek a film létrehozásában a színészekkel együtt. Bár az igazat megvallva nem kérdeztem ki Tímeát arról, hogy milyen meghallgatásról van szó, egy filmhez keresnek szereplőket, sorozathoz vagy színházba fellépőket. Arra gondoltam, az a beszélgetésünk folyamán úgy is kiderül. Mert csak meg fogja említeni nem? Arról meg nem ő tehet, hogy amikor ezt mesélte a saját hibáim miatt nem voltam elég figyelmes. De ez mit se számít, a lényeg, hogy itt van és végre magamhoz ölelhetem s, viszonozhatom a csókját.
– Szia! Oh ezt örömmel hallom. Mit szólnál ha ennek fényébe elmennénk egy étterembe és megünnepelnénk az első meghallgatásodat? Vagy jobb szeretnéd ha én próbálnék meg főzni valami finomat? – jó még nagyon enyhe kifejezés lehet a finom szó az én számból ha ételről van szó, de ha az ikrek nem haltak bele a sütikbe – mármint azokba amik nem lettek kőkemények – akkor egy levest sem lehet olyan nehéz megfőzni vagy bármit amit éppen kitalálok és van egy kis tapasztalatom belőle. Még az is lehet, hogy a végén nyitok egy éttermet.
▽▲▽

Ide majd jönni fog valami szép.
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Alina Kovalenko

Hozzászólások száma : 17

▽ Munkám : Modell és Színésznő

▽ Szexualitás : Biszex
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szomb. Márc. 21, 2015 4:16 pm
Tárgy - Re: Tímea x LeoMost aztán tényleg beindult az életem. Két napja még Párizsban voltam, a divatbemutatón, ma már itt Dániában, egy újabb castingon. Valami ultra romantikus filmet akarnak forgatni és  felkértek egy mellékszereplő szerepére. De nem hiszem, hogy labdába rúghatok, ilyen nagy nevek mellett akik szintén jelen vannak. De nagyon megtisztelő lenne, ha mégis én kaphatnám meg. Mondjuk nem tudom mennyire tudnék egy ilyen helyzetben jól szerepelni, hiszen az én szerelmi életemről, egyelőre jobb nem beszélni. Az egész annyira össze van kuszálódva, rám férne már valami pihenés, távol mindenkitől, ahol kicsit kitisztulhatna a fejem.
Az ablaknál állva várom, hogy végre én is megmutathassam a tudásomat. Mondanom sem kell, hogy mennyire izgulok. Aztán lassan elérkezik az én időm. Elindulok a terem felé és még mielőtt belépnék veszek pár mély levegőt, hogy valamennyire megnyugodjak. De hamar kiderül, nincs mitől tartanom, mindenki nagyon kedves és barátságos. Egy nagyon ismert színésszel kell eljátszanom egy szerepet.
Azt hiszem nem ment olyan rosszul, de a jelenlévők közül, biztos van akinek jobban sikerült. Akadnak nagyon profik is, én viszont még eléggé kezdő vagyok. Az egész nem több tíz percnél, utána mehetek is vissza a váróba. Ahogy elindulok, az ajtóban a színész még elkap az ajtóban és a fülembe súg valamit amitől hatalmas mosoly jelenik meg arcomon.
Lassan indulhatunk hazafelé, ugyanis én voltam az utolsó. Már csak egy általános bejelentést kell megvárnunk, hogy mikor fognak minket értesíteni. Pár perc múlva nyílik is az ajtó és egy nő lép ki rajta. Mindenkit megdicsér, majd közli, hogy egy – két héten belül mindenkit értesítenek a döntésükről. Ezután mindenki szedelőzködni kezd és haza indul.
Én is veszem a kabátomat, vállamra kapom a táskám és már indulok is. Ahogy kilépek a főbejáraton azonnal meglátom Leot. Olyan helyes ahogy ott áll és vár rám, sőt még integet is. Gyorsan visszaintegetek, majd lesétálok a lépcsőn és amint oda érek hozzá, nem tudom magamban tartani az örömemet, így rögtön a karjaiba vetem magam.
- Szia! - köszöntöm és egy gyors csók keretében.
- Fantasztikusan éreztem magam, képzeld a színész akivel a jelenetet kellett eljátszanom még a fülembe is súgta kifelé menet, milyen ügyes voltam – lelkendezve mesélem neki mi történt.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Mr. Ben Barnes

Hozzászólások száma : 5

▽ Munkám : túl gazdag vagyok én ehhez

▽ Szexualitás : heteroszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Csüt. Márc. 19, 2015 7:01 pm
Tárgy - Tímea x Leo
Tímea & Leo

Life is about timing.

Mérhetetlenül boldog voltam, de nem azért mert megkaptam életem állom állását, hanem azért mert újra találkozhatok Tímeával. Legutóbb nem tudtam érte menni, az ikrek ugyanis összeszedtem valami bacit és otthon senki sem tudott foglalkozni velük, így nekem kellett felügyelnem rájuk. Még akkor is ha teljesen tisztában vagyok a korukkal és azzal, hogy nem éppen mai gyerekek ők sem. A szüleim azonban szeretik őket, pontosabban féltik és nekem ugyebár volt szabad időm amit rájuk áldozhattam. Természetesen amikor mondtam nekik, hogy egyáltalán nem tartom jó ötletnek az esőben való fotózást nem hallgattak rám. Úgy gondolták, nem lesz semmi bajuk és elég erős az immunrendszerük. De tévedtek, ha meg megmondtam volna, hogy én előre szóltam ez lesz belőle, biztos én lennék a világ legrosszabb testvére. Most azonban legalább kiderült, hogy én igenis aggódom értük még akkor is ha néha képes vagyok haragudni rájuk és egyáltalán nem mutatom ki az érzéseimet az irányukba. Azt meg kell jegyeznem, hogy határozottan jól esett amikor megköszönték a segítségemet. Bár nagyon remélem, hogy nem csak a láz beszélt belőlük és csak azért mondtak ilyesmiket. Az határozottan humoros volna és az ajándékom amit saját kezűleg készítettem nekik nem érne semmit. Itt hadd jegyezzem meg, általában már eleve kész meglepetésnek való dolgokat vásárolok és eddig még nem igazán történt olyasmi, hogy valamit én készítettem volna el. Emellett a szakácskodást is csak most kezdtem el, néhány napja. Szóval ez valami nagyon friss hobbi, aminek a végén örülök ha épen marad a konyha. Nagyon vicces lenne ha ugyanazt produkálnám amit a rajzfilmekben látni amikor egy még nem igazán profi személy elkezd főzni vagy sütni valamit. Az a bizonyos, az egész helyiség csupa liszt és tiszta mindenhol. Nos, velem még nem történt ilyesmi és sikerült nem odaégetni semmit sem. Még akkor is ha elsőre kőkeménnyé vált a sütemény, aminek valójában puhának kell lennie. A baj ott történt, hogy elfelejtettem belőle a sütőport, így a keménysége mellett még lapos is lett. Ezt persze nem fogom megosztani senkivel sem, elég ha Hógolyó jól lakott belőle és sikerült megedzenie a fogait vele. Azóta is futva menekül ha engem lát. Na jó csak vicceltem! Kétlem, hogy egy westie ne örülne a meglepetésemnek és a viselkedését egyszerűen azzal magyarázhatom mennyire élénk fajta is ő. Igen, kutya párti vagyok, nem tehetek róla, hogy a macskákat jobb szeretem elkerülni. A dorombolásuk arra emlékeztet mennyire hízelgőek és arról eszembe jut egy kevésbé kedves régi ismerősöm. Egyrészt azért, mert neki is volt egy macskája, másrészt mert a jelleme olyan simulékony volt, hogy az már elviselhetetlen még az én számomra is. Na de amint végre-valahára megpillanthattam Tímea arcát rögvest integetni kezdtem neki, hogy én bizony itt vagyok és várok rá. Igen, csendben és türelmesen megvártam, hogy odajöjjön hozzám még akkor is ha legszívesebben a nyakának estem volna s, az utolsó csepp leheletét kiszorítottam volna belőle az ölelésemnek köszönhetően.
▽▲▽

Ide majd jönni fog valami szép.
Vissza az elejére Go downAjánlott tartalom
My heart is european


SOLDIER OF LOVE

Témanyitás

Tárgy - Re: Tímea x Leo


Vissza az elejére Go down

Tímea x Leo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Dánia :: Koppenhága-