Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Éva & Sel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Summer Glau

Hozzászólások száma : 12

▽ Munkám : Diák, szakácsnak tanul

▽ Szexualitás : lesbian
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Ápr. 07, 2015 4:55 pm
Tárgy - Re: Éva & SelMeglátok, egy fagyizót, ami nekem most, pont jól jön. Be lépek oda, és meg kérdem a tulajt, hogy használhatom-e a telefont, aki erre közli velem, hogy persze, de rendelnem is kell valamit. Miután, fel hívtam anyát a mobilján, aki szólt nekem, hogy maradjak ott ahol vagyok, és mindjárt jön értem. Utánna, rendelek is magamnak, egy Cólát, amit ki is fizetek, majd le ülök egy székre, és nincs más dolgom, mint várni anyára. A Cólától, meg éhezem, de meg igértem anyának, hogy a helyemen maradok. A közelben, meg látok egy pizzázót, és oda megyek át. Végül is, csak bekapok egy pizzát, asztán megyek is vissza. Tervezem el a dolgot, de nem tudom, hogy nagyi mit szólna, ha megtudná, hogy az egyetlen lány unokája az ő étele helyet egy pizzázóban eszik, így a mellet döntök, hogy csak át nézzek, abból nem lehet gond. Belépve, egyből megint a pulthoz megyek, és rendelek egy ice teát, majd egy közeli asztalhoz megyek, aminek a közelében, vagy is inkább a szomszédságában, már vannak. De, nem oda ülök, hanem a kis társaság hoz sétálok.
- Helló, Szabó Éva vagyok, és szeretném megkérdezni, hogy csatlakozhatnék-e hozzátok. - Nézzek kérdőn, és várom, hogy mit is mondanak. Csak, most veszem észre, hogy a királyi család egy-két tagja van itt, amitől el szégnlem magam, és gyorsan próbálom menteni, amit még tudok menteni.
- Őőőő, bocsánat... vagy is... csak azt akarom kérdezni, hogy csatlakozhatnék-e önökhöz, hercegnő. - Kérdem megint, és csak nagyon tudom remélni, hogy nem volt az elöbbi meg szólitásom, pofátlan. Vagy, ha még is, remélem, csak simán kipenderítenek innen, aztán ennyi.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I'm a member of theroyal family

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Emily Didonato

Hozzászólások száma : 22

▽ Munkám : nem dolgozom

▽ Szexualitás : Hetero
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szer. Ápr. 01, 2015 2:54 pm
Tárgy - Re: Éva & Sel


To; Éva

A világ több országába is van rokonom, ismerősöm, és amikor utazom valahová, mindig náluk szállok meg, nem kell a szállodára is költeni. Nem mintha nem tudnám kifizetni, de jobban szeretek az ismerőseimnél lakni. Már nagyon sok helyen jártam. Valahol csak átutazóba, valahol egy-két napot, valahol pedig hónapokat voltam ott. Mindig kell egy kis kikapcsolódás.  Otthon a palotában, nincs nyugta az embernek. Folyton traktálnak valamivel. Jó, én mondhatom, azt, hogy még viszonylag nyugisak a napjaim, de a bátyám már nem mondhatja ezt el magáról, ugyanis  őt sokkal jobban traktálják mint engem. Ő a trónörökös. Mindenre fel kell készíteni, majd ha édesapánk meghal, akkor azonnal a helyére tudjon kerülni.
Szeretek Angliába lenni. Ez a második otthonom. a legtöbbet, London-ban, és Birmingham-ban vagyok, mivel ott vannak ismerőseim.
- Örülünk, hogy eljöttél hozzánk, Selena. Remélem otthon minden rendben van, és nem azért jöttél ide, mert valami gond van otthon. – aggodalmaskodott Elizabeth néném.
- Nyugodj meg, semmi gond nincsen otthon, csak pihenni jöttem, és meglátogatni titeket. - mosolyogva öleltem meg, hogy megnyugodjon.
Elizabeth nagynéném, mindig ilyen aggódó típus volt, de hát így szeretem én őt.
Kint a pizzázó teraszán ülve, magamelé meredve gondolkodom. Itt vagyok 26 évesen, és még egy normális kapcsolatom sem volt. Senki nem szeret azért, aki vagyok, csak azért akarnak velem lenni, mert hercegnő vagyok, és sok pénzem van. Nekem olyan valaki kell, aki szívből szeret, olyannak aki vagyok, és nem érdekli, hogy ki vagy mi vagyok.

Ӂ
▽▲▽Don't need to be alone

It's real love


Vissza az elejére Go down
http://amonacademy.hungarianforum.com/avatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Summer Glau

Hozzászólások száma : 12

▽ Munkám : Diák, szakácsnak tanul

▽ Szexualitás : lesbian
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Pént. Márc. 20, 2015 11:42 pm
Tárgy - Re: Éva & SelÉva & Sel

Rokon látogatásra jöttünk ide anyuval, de csak a hétvégét töltjük itt, mert aztán vissza kell mennünk, mert Hétfőn nekem suli, anyának pedig meló. Még hozzá ezerrel.
- Még mindig nem értem, hogy nekem miért kell jönnöm, hisz a nagyi engem valamiért nem kedvel, ráadásul mindig olyan lég frissitő szaga van... - Panaszkodom anyának, de ő le piszeg, ahogy el hagyjuk a gépet. A nagyi, már kint van a reptér várójában, és ott vár minket, de nincs ott egyedül. A kedvenc fiú unokája is vele van, és nagyon boldognak látszik, de csak míg meg nem lát minket, vagy is engem. Anyát, egy forró öleléssel üdvözli, és engem is, csak valamiért az én ölelésem, inkább fagyosra sikeredik, mint forróra. Johnt is üdvözlöm, aki viszont, már egészen másként áll hozzám. Egy a számomra hoszú utazás veszi kezdetét. Ismét végig kell hallgatnom, hogy John kuzinom mennyire egy angyal, meg mennyire egy tündér. Eközben, én a hátsó ülésben ülök, be szílyazva, és nézzek ki az ablakon. Magamban, már nagyon azt fontolgatom, hogy előveszem a fül hallgatót, és inkább hallgatok egy zenét, mint ezt a ömlengést. Sohajomra, nagyi fel figyel, és fel teszi azt a kérdést, amit a leg jobban utálok ezen a világon. Már, épp mondanék valamit, de nagyi szerencséjére anya előz meg, és válaszol helyettem a kérdésre. Amint megérkezünk, az övet ki csatolom, és a táskámat is kiveszem, a csomag tartóból, és egyenesen a lakásba igyekszem. Ott, az egyik szobába, le teszem a táskámat, és már indulok is kifelé.
- El menttem kicsit sétálni, majd jövök. - Jelentem be a dolgot, majd választ sem várva, indulok neki az útnak. Végre egyedül vagyok, így végre hallgathatok egy kis zenét is. Már, nem is tudom, hogy mióta járkálhatok a városban, és már a telefonom is merülőben van, de még most is csak arra tudok gondolni, hogy nagyinak, most is lenne valami frappáns ömlengése Johnnal kapcsolatban, ami ide vágna szerintem. Meglátok, egy fagyizót, ami nekem most, pont jól jön. Be lépek oda, és meg kérdem a tulajt, hogy használhatom-e a telefont, aki erre közli velem, hogy persze, de rendelnem is kell valamit. Miután, fel hívtam anyát a mobilján, aki szólt nekem, hogy maradjak ott ahol vagyok, és mindjárt jön értem. Utánna, rendelek is magamnak, egy Cólát, amit ki is fizetek, majd le ülök egy székre, és nincs más dolgom, mint várni anyára.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I'm a member of theroyal family

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Emily Didonato

Hozzászólások száma : 22

▽ Munkám : nem dolgozom

▽ Szexualitás : Hetero
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Pént. Márc. 20, 2015 9:42 pm
Tárgy - Éva & Sel
Éva & Sel

Add meg minden napnak az esélyt h életed legjobb napja legyen.


Régen utaztam már valahová, és ki kellett egy kicsit kapcsolódnom, ezért úgy gondoltam, hogy eljövök meglátogatni, egyik unokatesómat, Amy-t, aki Birmingham-ban él, és ő is hercegnő, mint én.
Szeretek normál emberként viselkedni, ezért szoktam  rendes repülővel, nem mindig a magánrepülővel. Terveim szerint, 1 hetet akarok eltölteni Birmingham-ban, azután hazajövök, de még meglátjuk mi lesz majd. Úgy sincsen rám szükség itthon, talán 2 hetet is maradhatok.
A reptéren már várt rám az unokatesóm. A reptérről, a sofőré vitt a palotába minket. Nagyon örültem, hogy újra láthatom őt, a tesóit, és a szüleit is.
Csak lepakoltam a bőröndömet a szobámba, és már mentünk is a városba, hogy beüljünk valahová enni, meg dumálni. Az egyik kedvenc pizzázónkba mentünk. A kinti terasznál leültünk, vártuk a rendelésünket, és élveztük a napot közben.


♫ Music: Ezt hallgattam » Dress: Ezt látod rajtam » Words: nem számoltamVissza az elejére Go down
http://amonacademy.hungarianforum.com/Ajánlott tartalom
My heart is european


SOLDIER OF LOVE

Témanyitás

Tárgy - Re: Éva & Sel


Vissza az elejére Go down

Éva & Sel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: N.-Britannia :: Birmingham-