Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Tímea és Éva

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Summer Glau

Hozzászólások száma : 12

▽ Munkám : Diák, szakácsnak tanul

▽ Szexualitás : lesbian
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Ápr. 07, 2015 7:15 pm
Tárgy - Re: Tímea és ÉvaMíg, a pijákat várom, elő veszem a bunko fonomat, hogy le vegyem a hangot, ami gyorsan meg is tőrténik, majd a táncolók felé fordítom a tekintetem, és közben egy kis szégyent érzek, irányukban, hogy ez a valamit, ezta rángatózást, tánc nak csufolják. Hát, szerintem meg olyanok, mint ha, sokkolóznák őket. Bár, szerintem én csak kussolhatok, mert nem hiszem, hogy jobb lennék náluk, sőt gondolom én is, így rángatóztam, de nem vagyok ebben annyira biztos, de ez engem most nem érdekel. Az italokat meg is kapom, amit ki is fizetek, majd az italokkal indulok Timi felé, és neki adom az italát, majd vele szemben le ülök, és kocintunk, majd lehúzom a wiszkit, majd egy kis cóla kisérőnek. Aztán, kérdezek tőle, amire kapok tőle választ, aztán búzdít, hogy kérdezzek tőle bátran. Tekintetünk, őssze kapcsolódik, amitől kicsit zavarba jövök, mert Timi olyan szép, hogy nem tudom róla le venni a tekintetem. Akár, még tíz ig is tudnék benne gyönyörködni, de nem hiszem, hogy neki lenne hozzá kedve. Ezért a következő kérdésemen gondolkodom.
- Az igazat meg valva, láttam, hogy egyedül vagy, és azért szúrtalak ki. - Mondom neki, bocsánat kérően, miközben még mindig a kérdésemen gondolkodom. Bár, nem tudom még, hogy mit is kérdezzek, ellenben azt viszont igen, hogy mit nem. Például a munkájárol nem kérdezem, mert biztos tórkig van a munkájával kapcsolatos kérdésekkel, amiket több nyire a reggeli műsorokban is tesznek fel, és az újságírok is biztos, hogy valami ilyen témában zargatják, így csak annyit tudok biztosra, hogy a munkájával kapcsolatos kérdéseimet, hanyagoljam.
- Tényleg Timi, olyan szép fényes a hajad. Mivel szoktad ápolni? - Kezdek bele egy semleges témába, meg persze érdekel is a dolog.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Alina Kovalenko

Hozzászólások száma : 17

▽ Munkám : Modell és Színésznő

▽ Szexualitás : Biszex
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Ápr. 06, 2015 10:47 am
Tárgy - Re: Tímea és Éva
Évi & Timi

Ma este semminek nem szabok gátat! Első a szórakozás, minden más várhat!Amíg Évára várakozom van időm jobban körül nézni. Nem is olyan rossz ez a hely, bár a nyomába se érhet a kedvenc dániai szórakozóhelyemnek. Bár az is igaz, oda is inkább csak az elit tagjai járnak, ami erről nem mondható el. Ott vannak alapszabályok és így vonaglani össze – vissza, mint itt az nem megengedett. Sőt néhány srác teljesen úgy néz ki, mintha be lenne lőve, ott az ilyeneket azonnal kipaterolják.
Remélem az piámba nem raknak bele semmit, mert volt már benne részem és nem lett szép a végeredmény. Egy teljesen idegen helyen ébredtem, nem is egy, hanem rögtön két csaj társaságában. Azóta is igyekszem elfelejteni azt az esetet. Olyan volt, mint valami rossz álom, mint egy kupleráj. Mindenhol levetett ruhák, a szoba még reggel is bűzlött a tömény alkohol és dohány szagától. Nem is csoda, hogy reggel olyan heveny rosszul léttel ébredtem. Mikor kinyitottam a szemem még mind a két lány aludt, mégsem tudtam csak úgy meglépni, hiszen körülfogtak az ágyban. Először semmire sem emlékeztem, aztán, mégis bevillant néhány emlékfoszlány, de bár még annyira se emlékeznék. Mintha egy felnőtt filmes fogatáson lettem volna, olyan heves orgiában volt részem.
- Köszi  – pillantok fel Évire, aki ép most ért vissza.
- Egészségünkre – koccintok vele, majd kortyolgatni kezdem a koktélomat. Ez legalább olyan finom, mint Dániában. Úgyhogy valamit, mi magyarok is jól csinálunk.
- Imádom a koktélokat, viszont azon belül nem tudok dönteni, az összeset szeretem, bár talán a Pina Colada áll hozzám a legközelebb, azzal nem is nagyon tudok betelni. Amúgy, ha bármi kérdésed van, tedd fel nyugodtan, mert nem hiszem, hogy teljesen véletlenül szúrtál ki pont engem a tömegből  – fúrom bele a tekintetem az övébe.
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Summer Glau

Hozzászólások száma : 12

▽ Munkám : Diák, szakácsnak tanul

▽ Szexualitás : lesbian
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szer. Márc. 25, 2015 7:16 pm
Tárgy - Re: Tímea és ÉvaHallom, hogy meg kér rá, hogy Timizem őt, mire a válaszom egy bólintás rá a részemről.
- Értem. Tehát, Timi. - Jegyzem meg, de örülök, hogy ő engedte meg, hogy Timinek szólitsam, mint ha csak simán le Timizem. Timivel táncolok, és ez a Szombat estém legszebb pillanata, ahoz képest, hogy hogyan is kezdődött, de erre már nem akrok gondolni. Táncolás közben, le veszem a zsdekimet, és a derekamra kötöm, és egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit is gondol. Ami, valjukbe eléggé fura, hisz ha jól tudom, de nem mondanám biztosra, hogy a leg több nő vagy lány hiu, de én nem érzem, úgy hogy közéjük tartoznék. Egy hosszú táncolást követően, ki száradok, aztán szólok Timinek, hogy be szerzek valami innivalót, majd meg kérdem, hogy ő kér-e még inni. Kérdésemre, igen a válasza, majd jelzi nekem, hogy hova is ül le. Én, egy biccenéssel jelzem, hogy rendben. Egyből a pulthoz sietek, és egyből le adom a rendelést a pultosnak. Timinek, egy Cosmopolitan koktélt rendelek, míg magamnak, egy kis Wiskyt, és külön még egy üveg Colát. Mondjuk, konkrétan azt nem mondtam, hogy a másik nekem lesz. Amint meg kapom az italokat, egyből ki is fizetem, és indulok a box felé, ahol Timi már vár.
- Tessék, a koktélod. - Rakom elé a poharat, majd én is helyet foglalok, vele szemben.
- Egészségünkre. - Emelem a poharamat, majd ha kocintottunk, le is húzom. Aztán, a colámból is iszok egy kortyot. Azon gondolkodom, hogy miről is tudnék vele beszélni. Bár, lenne kérdésem, és fel is tenném őket, de most pihenni van itt és gondolom most nincs kedve a munkáról beszélni.
- Ez a kedvenc italod? - Kérdem tőle, mint egy bele vágva az ismerkedésbe. Ha erre meg kapom a választ, utánna gondolom jöhet a többi kérdésem is.
A hozzászólást Szabó Éva Rita összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 07, 2015 5:10 pm-kor.
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Alina Kovalenko

Hozzászólások száma : 17

▽ Munkám : Modell és Színésznő

▽ Szexualitás : Biszex
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szer. Márc. 25, 2015 3:14 pm
Tárgy - Re: Tímea és Éva
Évi & Timi

Ma este semminek nem szabok gátat! Első a szórakozás, minden más várhat!
- Maradjunk csak a Timiben, a Tímeát nem annyira szeretem  – nem sokan hívnak a nevem eredeti formáján. Nem is szeretem, meg azt csak inkább a család mondja, ha valami komoly dologról van szó. Kiskoromban is mindig tudtam, ha valami komoly témáról lesz szó, hiszen egyébként ők is szívesebben szólítottak prücsöknek, vagy manónak. Hiába elég alacsony voltam, egészen kiskamasz koromig akkor azttán hirtelen növekedni kezdtem és most már ilyen szép magas vagyok.
A lány kicsit különcnek tűnhet mások számára, mert mások inkább a boxukban hagyják a dzsekijüket, de ő inkább a derekára köti. Engem nem zavar, főleg, hogy szeretem a bolondos embereket, közelebb érzem őket magamhoz, mint a teljesen átlagosokat. Talán azért alakult ez így ki nálam, mert nekem is megvannak a magam sajátos, furcsa szokásaim.
Jól és teljesen felszabadultan érzem magam vele, táncolás közben. Ha a ruhám nem lenne elég, ami valljuk be érdekes lenne, elég mély kivágása van és így sokat sejtet dekoltázsomból, akkor a hajdobálásommal és a hajamba túrással eléggé felkeltem a körülöttünk lévők figyelmét. Én igazán nem tehetek erről, de azért jól esik, viszont én most csak Évára koncentrálok.
- Még egy ilyen koktélt szeretnék, köszi – ahogy körülnézek a táncolók, most egymáshoz simulva táncolnak. Nekem sincs kedvem erre a lassú zenére itt maradni egyedül.
- Ott megvárlak – mutatok egy üres boksz felé majd meg is indulok abba az irányba. Ahogy haladok néhány srác jobban szemügyre vesz. Nem is értem miért, hiszen úgy táncolnak a párjukkal mintha valami más helyen lennének. Az egész hely átváltozott valami fülledt, erotikával átitatott placcá. Nem mintha én amúgy nem rajonganék az ilyen mozdulatokért is, de nem mindenkinek, ez azért megmarad a pasim kiváltságának.
Ahogy odaérek a boxhoz leülök és keresztbe vetem a lábaimat és így várakozok Évára.

Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Summer Glau

Hozzászólások száma : 12

▽ Munkám : Diák, szakácsnak tanul

▽ Szexualitás : lesbian
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Márc. 24, 2015 9:00 pm
Tárgy - Re: Tímea és ÉvaMikor, oda megyek Timihez, ő köszön először, amit én viszonzok is. Majd bemutatkozom neki, ami eléggé bátortalanra sikeredik, és ő erre rám mosolyog bátoritóan, majd ő is bemutatkozik. Bár, tudom a nevét, de azért jó azt tőle is hallani.
- Nagyon örülök a találkozásnak Tímea. - Mondom, egy mosolyal az arcomon, majd végig nézzem, hogy Timi egy pincért szólit magához, és rendel egy italt. Míg várunk, legalább is ő vár, én egy kérdést teszek fel neki. A válaszára, el vigyorodom, és gyorsan keresek egy kukát, vagy valamit, hogy a kezemben lévő üres üveget. Miután, meg szabadultam az üvegtől, vagy is le tettem egy asztalra, és közben Timi is meg kapja az italát, majd Timi indul a tánc parketre, én pedig követem őt oda. A parketten, Timi elé megyek, és bele kezdek a táncolásba. Nagyon bele jövök a táncolásba, mikor is érzem, hogy már kezdek kimelegedni, ezért le húzom a zsdeki cipzárját, de akár le is vehetném. Meg is teszem, aztán a derekamra kötöm, ami másoknak talán furán festhet. Talán, igazuk is van, de most túl jól érzem magam a parketten ahoz, hogy le lépjek azért, hogy fel akaszam egy fogasra. Inkább, itt tartom a derekamon. A szám, amire timivel táncolunk, hamar véget ér, majd fel hangzik egy lassú szám, bár azért örültem volna még egy gyors számnak. Már, így is ki vagyok száradva, valamit inni szeretnék. Ezért, Timihez fordulok, hogy szóljak neki.
- Mindjárt jövök, csak veszek magamnak egy italt. - Mondom neki, majd a tekintetem, Timi üres poharára vándorol.
- Neked, hozzak valamit? - Kérdem, és a mutató újjammal az üres pohárra mutatok, és várom, hogy mit is mond. Aztán megyek, hogy be szerezzek magamnak egy italt, és ha szeretné, Timinek is hozok egyet.
A hozzászólást Szabó Éva Rita összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 07, 2015 5:07 pm-kor.
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Alina Kovalenko

Hozzászólások száma : 17

▽ Munkám : Modell és Színésznő

▽ Szexualitás : Biszex
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Márc. 24, 2015 5:17 pm
Tárgy - Re: Tímea és Éva
Évi & Timi

Ma este semminek nem szabok gátat! Első a szórakozás, minden más várhat!A hírnév lehet egyszerre áldás és átok is. Áldás, mert úgy vettem észre mióta ismert vagyok sokkal könnyebben ismerkedem. Na nem mintha eddig olyan visszahúzódó lettem volna. Szeretem ha sok jó barát vesz körül és így mondhatni sosem vagyok egyedül, csak amikor azt szeretném. Átok pedig azért mert az emberek sokszor csak kép alapján ítélnek meg, nem hagyják, hogy bebizonyítsam, nem vagyok beképzelt.
- Ne legyél ennyire  zavarban – mosolygok a lányra bátorítóan.
- Valkai Timi – bár szerintem nem véletlenül indult meg pont felém. Ha nem ismert volna és csak külső alapján dönt akkor szerintem talált volna magának jobb partnert is, mint én. Bár sokan gyönyörűnek tartanak, attól én még mindig kételkedni szoktam benne. Általában feleslegesen. Miután kezet fogok a lánnyal egy pincér után szólok és kérek magamnak egy Cosmopolitan koktélt. Imádom a koktélokat, szerintem egy lányhoz ez a pia illik a leginkább. Főleg, mert még nem találkoztam olyan fiúval aki egy szórakozóhelyen koktélt szorongatott volna a kezében.
- Miért is ne? Végül is azért vagyunk itt, hogy jól érezzük magunkat, nem igaz? - kérdem majd miután a pincér visszatér az italommal iszok belőle pár kortyot, aztán már indulok is, hogy újra birtokba vegyem a táncteret. Közben azért vissza – vissza pillantgatok Évára, nehogy a nagy tömegben elkeveredjünk egymástól.
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Summer Glau

Hozzászólások száma : 12

▽ Munkám : Diák, szakácsnak tanul

▽ Szexualitás : lesbian
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Márc. 23, 2015 7:24 pm
Tárgy - Re: Tímea és ÉvaMiután, anyát magára hagyom, de csak rövid időre, mert anya egyik munkatársa látogatja meg a családjával. Én, pedig a kedvenc tőrzs helyemre megyek, bár igaz csak egy éve az, hisz tavajig még csak nem is tudtam róla. Ahogy oda érek, látom, hogy ma is rengetegen vannak, és a kidobó egy ismeretlen, és nem Zoli. Hossza sorban állást követően, meg tudom, hogy az új kidobót, Péternek hívják, majd be is lépek a bárba, és ott is egyenesen a pulthoz lépek, ahol sör helyet colát kapok. Először, egy boxba ülök, és egy partner után kezdek kutatni. Aztá, meglátom Tímeát táncolni. Bevallom, hogy ilyesmire, még a leg merészebb álmaimban sem kébzelném el ezt.
~ Ha, ez egy állom, ne csípd meg magad. - Gondolom magamban. El indulok felé, azzal az elhatározással, hogy bemutatkozom neki. Kezdetben, az önbízalmam töretlennek látszik, de hamar elillan, ahogy közeledem felé. Bár, tisztában vagyok vele, hogy ő is csak ember, de neki már van hírneve. Amint, a közelébe érek hallóm, hogy köszön nekem.
- Szia. - Köszönök vissza, egy idióta vigyorral az arcomon. - A... A nevem, Szabó Éva. - Mutatkozom be neki, közben kezemet nyújtom felé. A másik kezemben lévő colás üvegből iszok egy kortyot.
~ Na, a bemutatkozáson már túl vagyok, de hogyan tovább. - Teszem fel a költöi kérdést magamban, magamnak. Egy pőrgös gyors szám megy, és én pedig azon gondolkodom, hogy megkérdezzem-e tőle, hogy szeretne-e táncolni. Bár, látok más nőket is egy mással táncolni, és a leg rosszabb, ami történhet csak annyi, hogy nem et mond.
- Táncolunk? - Teszem fel a kérdést, és míg várom a válaszát, a maradék colát is meg iszom.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Alina Kovalenko

Hozzászólások száma : 17

▽ Munkám : Modell és Színésznő

▽ Szexualitás : Biszex
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szomb. Márc. 21, 2015 4:12 pm
Tárgy - Re: Tímea és ÉvaHét elején érkeztem vissza Magyarországra, kivételesen egyedül. Most se Leo nem ért rá elkísérni, se Sally. Mindkettőjüknek pont most jött közbe valami halaszthatatlan elfoglaltság, Leot még meg is tudom érteni, mert neki tényleg az ikrekkel kellett maradnia, na de Sallytől nem vártam volna, hogy Miával tart egy tengerparti kiruccanásra, helyettem. Na de, ha már egyszer így alakult akkor megpróbálom a legjobban kiélvezni ezt a kis nyugalmat. A magán mobilomat már napok óta be se kapcsoltam, csak a  cégesen érhetnek el, ha esetleg valami sürgős ügyről van szó.
Én is örültem, hogy hosszú idő után végre hazalátogathatok, de arról ne is beszéljünk, hogy a szüleim és a bátyám, hogy vártak már. Mindenki kitett magáért, finomabbnál finomabb ételekkel leptek meg, na meg persze a kedvenc sütijeim se maradhattak el. A bátyámnek meg végre személyesen is a nyakára járhattam. Most már tényleg szeretnék babázni, hiszen én még túl fiatal vagyok hozzá és amúgy is még annyi minden történhet. Jelenleg minden attól függ, hogy Sally vagy Leo mellett kötök ki végül, mert harmadik fél aztán már biztos, hogy nem jöhet közbe.
Amikor az ember pihenhet olyan gyorsan képes tovaszállni az idő, ép úgy, mint most. Gyorsan eljött ez a szombati nap, holnap meg már Vasárnap és hipp - hopp itt lesz a Hétfő is amikor mehetek vissza Dániába.
De ezt a napot még biztosan kiélvezem, nem fogom egy szobában tölteni az estémet egy film előtt görnyedve. Olyan régen volt már, hogy Budapesten buliztam. Fel is hívtam a csajokat, hogy itthon vagyok nem akarnak – e ma velem egy jót tombolni. Erika és Zita kapva kapott az ötleten de a többiek sajnos kivételesen ma nem értek rá, úgyhogy így hárman maradtunk.
Nagyon dögös ruhába bújtam, a sminkemet is valami fenomenális módon sikerült elkészítenem A hajamat pedig csak egyszerűen begöndörítettem és hagytam szabadon lógni.
Ahogy eljött az este taxiba ültem, a bár előtt pedig már vártak rám a csajok. Egy gyors köszöntés után már mentünk is be az ajtón. Először iszogattunk egy kicsit, majd berobbantunk a tánctérre. Ám hamar egyedül maradtam, mert Zita és Erika szokásukhoz híven megint valami pasi mellett kötöttek ki. Így jár az akinek otthon marad a pasija.
Aztán feltűnik, hogy valaki kiszúrt magának a tömegből.
- Szia! - köszönök amikor már elég közel van, hogy hallja amit mondok.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Summer Glau

Hozzászólások száma : 12

▽ Munkám : Diák, szakácsnak tanul

▽ Szexualitás : lesbian
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szomb. Márc. 21, 2015 1:13 am
Tárgy - Tímea és ÉvaTímea és Éva

Szombat este van, vagy legalább is lesz, hisz még mindig fent van a nap, de már lemenő ágban van. Szól a rádió, miközben készülök, bár tudom, hogy Eszter, nem lesz ma velem, így még a mozis programomat is el kell halasztanom. Így, inkább egy éjszakai bárba készülök, hogy keressek egy partnert. Az, nekem aztán mindegy, hogy beszélgetős, vagy esetleg annál valamivel több, csak partner legyen. A rádióban, épp egy arternativ zene megy, mikor is a készülődésem, a végéhez közeledik. Meglepetésemre, anya jelenik meg az ajtóban, és hozzám beszél. Én, természetesen, minden szavát hallom anyának, és válaszolok is neki, bár látom, hogy nem tetszik neki, hogy ilyenkor egyedül mászkálok kint az utcán, mikor annyi ide haza a pedofil, gyirkos, ember rabló. Jó, tudom, hogy én vagyok az egyetlen lánya, és pont ezért is aggódik miatta, de szerintem feleslegesen teszi, hisz megtudom védeni magam. Már rég nem az a kislány vagyok, mint mondjuk tíz évvel ez elött. Bár, ő ezt tudja, és pont hogy ez az ami őt aggaszt, hogy én már nagy vagyok. Miután, el készülök, le kapcsolom a rádiót, és az elő szobába tartok, hogy fel vegyem a bakancsomat, és a dzsekimet. Miután, anya látja, hogy nem tud marasztalásra bírni, egyszerűen fel adja, és csak annyit kér tőlem, hogy vigyázzak magamra. Amit, meg is igérek neki. Utam, egyből a kedvenc tőrzs helyemre vezet, ahol mostis, mint mindig nagy sor van. A bejárat felé pillantva látom, hogy most nem Zoli van az ajtónál, hanem egy idegen fickó. Csak, egy nagyon hosszas sorban állás, és várakozás után jutok csak be a kedvenc báromba, miután Péter be engedet. Egyből a pulthoz lépek, hogy kérjek magamnak egy sört. A pultos, el kéri a személyimet, amit be is mutatok neki, mire csak egy colát kapok tőle. Egyenesen, egy box felé tartok, és be ülök az egyikbe. Jól szét nézzek, és ekkor veszek észre egy ismerős arcot. Nem kell túl sokat gondolkodnom azon, hogy honnan is olyan ismerős a nő, hisz pontosan tudom. Az, internetről. Egy kicsit, kiváncsi lettem, hogy vajon mit is kereshet itt, de aztán a dolog, magától oldodik meg, biztos ő is bulizni van itt. Nagyon azon gondolkodom, hogy talán oda mennék hozzá, hogy be mutatkozzak neki, és ezzel az el kébzeléssel indulok meg felé


Vissza az elejére Go downAjánlott tartalom
My heart is european


SOLDIER OF LOVE

Témanyitás

Tárgy - Re: Tímea és Éva


Vissza az elejére Go down

Tímea és Éva

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Magyarország :: Budapest-