Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Brian & Kate G

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Thomas-Brodie Sangster ☺

Hozzászólások száma : 111

▽ Munkám : ► modell

▽ Szexualitás : ► Biszexuális.
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Csüt. Ápr. 02, 2015 10:20 am
Tárgy - Re: Brian & Kate G

Kate G&Brian
    ☄ omg - lift scene ☄
Felkorbácsolja bennem a vágyat és nem tudok uralkodni magamon. Ezüsttálcán kínálja fel magát, én pedig élek a lehetőséggel. Kölcsönösen elégítjük ki egymás fantázia-kívánságait. A lift remek lehetőséget nyújt rá, hogy felkorbácsolt vonzásunkon enyhíthessünk. Nem akarom, hogy elváljon tőlem. Hónapok óta először valaki észrevesz és valakit észlelek. Nem bocsátkozok mély érzelmekbe, arra nincs szükség, és semmi sem támasztja alá. Szeretnék vele maradni estére. Semmi kedvem egyedül szembe nézni az éjszakával, fárasztó nap volt, jobb lenne belefeledkezni valakibe-valamibe. De nem erőltethetem rá magam ennél jobban. A karjaimba tudnám tartani akár órákig, de csak percek adatnak erre, én pedig eleresztem. Pár másodpercig még mozdulatlanul maradok, miután elválik, de értem én a szitut. Nincs szüksége bonyodalmakra és én ezt tiszteletben tartom A legszebb ajándékot kaptam meg tőle, amit kaphattam. Nem leszek telhetetlen, főleg, mert ennyire tetszik. Elengedem.
Tetszik a sötét vigyor, ami arcára ül, az pedig még jobban, amit csinál. Elég világosan adja tudtomra, hogy nem most látom utoljára. Hogy fogunk mi még egymás karjaiban elveszni. Tetszik, a nyitottsága.
 - Nincs szégyellnivalóm. És nem törődök mások véleményével. - vonok vállat, miközben feltornázom a gatyám. Elmosolyodik, mire felvonom a szemöldököm. Felém nyújtja kezét, én pedig gálásan fogom tenyerembe a vékony ujjakat, finoman megrázva azt és halkan nevetve, hogy kamuzott a nevét illetően.
- Nem vészes. - vonok vállat, nemlegesen rázva a fejem, majd a telójáért nyúlok és hasfalam előtt kezdek babrálni vele. Mikor kész, táskájába dugom a készüléket és a tükörfele pillantok, övem csatolva.
- 18. - szalad fel belőlem nevetve. Pont és egészen tegnap múltam el, de ez mellékes. Gondolom fiatalabbnak gondolt ennél is, vagy idősebbnek. Nem számít. - Megkérdezném... - nyúlok le a táskámért, majd felkapom - De egy udvarias pasi ilyet nem kérdez. - kacsintok, viszonozva az ő előbbi mimikáját. Szám sarka megrándul, de visszafojtom a nevetésem. Szuper aranyosnak gondolom, ahogy ugrál a szoknyájába, de elfordítom róla tekintetem és a lift ajtaja felé mozdulok.
Szavalni kezd én pedig vontatottan fordulok felé, de megvárom, hogy befejezze. Kérdőn pillantok rá, nem egészen értem a szitut. Mintha eddig leakart volna rázni, úgy szabadult ki a karjaimból, mintha sértették volna ujjaim, most meg elhív magához. Tiszta ellentét ez a gyönyörűség.
- Oké. - barátságosabban mosolygok rá, mint kellene és hangom is lágyabb. Elnyúlok a gombokhoz, hogy végülis leérhessünk. - Mi lesz a kamerával? - kérdőn pillantok felé, miközben megindulunk. Lerí róla, hogy zavarja ha mások a magánéletén csámcsognak, így ha kell, beosonok vele és ellopom szívesen. Nem vagyok egy kém alkat, meg a stílusom se klappol hozzá, de úgy érzem, érte megtennék most bármit.


× Notes: Fagyi  ×
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kristen Stewart

Hozzászólások száma : 29

▽ Munkám : újságíró

▽ Szexualitás : biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Márc. 29, 2015 3:44 pm
Tárgy - Re: Brian & Kate GMinél közelebb vagyok hozzá, annál inkább távolinak érzem, akarom őt, vadul falom fel, magamhoz édesgetem, hogy viszonozhassam mocskos vágyait. Elmerülök benne, úszok az árral, ahogy mindig teszem. Nem akarok most gondolkodni, csak rá koncentrálok, édes ajkaira, hívogató tekintetére, hozzám simuló testére. A ma este kettőnké, kötve hiszem, hogy bárhol máshol, bárki más karjaiban jobban érezhettem volna magam. Meg akarom ismételni, és látom rajta, hogy neki sem elég még belőlem. Ahogy visszasuttogja köszönetét, elégedetten mosolyodom el, ennyi a minimum, amit elvárhatok. Persze be kell vallanom, ő is jócskán benne volt az élvezetben. Tudom, hogy érintene még, látom rajta, hogy magához szorítana, pár másodpercig fel sem fogja, hogy már nem vagyok a karjaiban. De nem kell aggódnia... leszek még. Azonban pontosan tudom, hová vezet, ha most hozzásimulok, ha belekapaszkodom, ha nem eresztem el. Én nem akarom ezt... képtelen lennék rá. Fel sem merülhet bennem, hogy vele más lenne, ennél azért jobban ismerem magam. Tudom, hogy nem működne. Hiszen képtelen vagyok megmaradni egyhelyben.
Elvigyorodom édes szavai hallatán, és úgy, ahogy vagyok, fehérneműben nyúlok le a táskájához, egy sunyi mosollyal kapom elő a mobilját, és hacsak nincs zár rajta, beírom magam és átnyújtom az öltözködő Briannek.
- Látom nem nagyon kerülöd a pletykákat. Kegyetlenebbek tudnak lenni, mint hinnéd...
Arckifejezését látva játékosan elmosolyodom, és újra a kezemet nyújtom felé. Ezúttal az igazi nevemet írtam bele.
- Kate vagyok. Kate Graham. Bocsi az álnévért... sosem lehetsz elég elővigyázatos. - kacsintok rá, miközben előkapom a saját mobilomat is, és a kezébe nyomom. Felkapom én is a felsőm, vesződőm egy darabig a gombokkal, majd nekilátok rendbehozni a kissé szanaszét álló hajamat.
- Bocsi, de nem tudom megállni... hány éves is vagy? - vigyorgok rá, tekintetemmel újból végigmérve. A gyerekpofija és gyakorlott mozdulatai épp szöges ellentétben állnak, szóval ideje kiderítenem. Közben beleugrálok a szoknyámba is, némileg leporolom magam, és elégedetten mosolygok a tükörképemre.
- A közelben van lakásom... - hintem el az aprócska gondolatot fejében, érdeklődve pillantok arcára, mielőtt elmosolyodnék. - Van kedved feljönni?
Fogalmam sincs, mit művelek, de nem is igazán érdekel. Egyszerűen csak nem akarok egyedül lenni ma este, és ez most nemcsak a vágyaimról szól. Látok benne valamit, ami felől meg kell bizonyosodnom. Már ha belemegy persze...


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Thomas-Brodie Sangster ☺

Hozzászólások száma : 111

▽ Munkám : ► modell

▽ Szexualitás : ► Biszexuális.
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Csüt. Márc. 26, 2015 9:38 pm
Tárgy - Re: Brian & Kate G

Kate G&Brian
    ☄ omg - lift scene ☄
Élvezem őt. Minden mozdulatát felfalom. Minden sóhaját magamba vésem. Nem bírok betelni vele, azt akarom, hogy maradjon. Valamiért nem bánnám, ha a lift szerkezete kicsapódna a falakon át és elvinne vele messzire. Tele van váratlan változókkal ez a lány. És nem bírok uralkodni magamon. Nincsenek korlátok. Határtalan, felszabadultságot érzek magamba. Mintha minden eddigi láncom elszakadna. Ezt nevezik vágyakozásnak. Pontosan ezt érzem. Ösztönösen akarom őt. Zsigerből kívánom és a beteljesülés gondolata korbácsolja felhevült érzékeim.
Egy ideig kerülöm az érzéki csókokat, de belátom szükség van rá. Érezni akarom a puha bőrét és magamba akarom vésni az illatát. Így nyakára tapasztom perzselő ajkaim, hogy elkalandozva fülébe csókolhassak, ahogy alá kapok. Megemelem és behatolok. Szűk. Forró. Nedves. Néma nevetés hagyja el ajkaim erőszakosan kipréselve magát. Rendíthetetlenül felfokozta bennem a férfias ösztöneim. Jobban nem is akarhatnám. Hozzá simulok és mellére kalandozik jobbom, mélyebben és intenzívebben. Belereszket minden porcikám. Remélni sem mertem, hogy én ma este - zárásnak még baszok egy ilyen tüneményes lánnyal. Mert, hogy ő az. Hiába a kemény álca meg a nem törődőm stílus. Mögötte ott lappang a tökéletesség. Külcsín és belbecs egyaránt. Combját markolom, úgy tolom a hűvös, fémfalnak. Nem akarom, hogy ez véget érjen. Próbálok uralkodni magamon. Tartani akarom magam. Még nem elég belőle. Kívánom még őt és azt, ami ő. Borzongat a tudat, hogy bekövetkezik a csoda és el kell őt engednem. Beletúr érzékien a hajamba, mire belevésem tekintetem íriszeibe, hogy ezt a pillanatot megjegyezze. Belemosolyog a képembe, mire az én arcomra is lihegő vigyor ül. Ahogy belemélyeszti fogait ajkamba, gyorsítok. Tudom, hogy hol jár. Érzem, hogy reszket és vele együtt reszketek én is. Belecsókolok sóhajtó ajkaiba, hogy amit ő piheg, azt az én tüdőm fogadhassa be...
Felkapom tekintetem, mikor suttogni kezd. - Inkább én kösz. - suttogom vissza, egyelőre még nem akarom elereszteni, de ellép előlem, hogy összeszedhesse a cuccait. Magam elé meredek pár másodpercig, majd én is a holmimat kezdem kutatni. Épp a kotont szedem le, hogy felszenvedjem a gatyám, mire megszólal én meg elnevetem magam.  - Engem bármikor megtalálsz. - mondom bele szándékosan a szemeibe, majd elpillantva róla felhúzom a pólóm.  - Többször kellene a liftet használnunk. - nevetve rázom a fejem, majd felszenvedem a nadrágom és végig mérem őt. Bár ne kéne elválnom tőle. Bár érezném, hogy szeretné, hogy maradjak, hogy átöleljem, hogy a hajába csókoljak. De nem. Ő másmilyen. És talán pont ettől értékesebb, mint a többi.


× Notes: Fagyi  ×
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kristen Stewart

Hozzászólások száma : 29

▽ Munkám : újságíró

▽ Szexualitás : biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Márc. 24, 2015 9:02 pm
Tárgy - Re: Brian & Kate GTetszik a mosolya, ez a magabiztos, kisfiús vigyor, ez az áthatolhatatlan kisugárzás, ami körüllengi. Olyan srác, aki kilóg a tömegből, aki vonzza magához az embereket... és persze ez alól én sem vagyok kivétel. Ahogy rám néz, ahogy kíván, mindent elárul, amit tudnom kell, és ha már kihasználtam egyszer, hát megteszem újra, elvégre ez sem lehet több annál, még akkor sem, ha ő is élvezi. Elragadnak a vágyaim, az ajkaim az övéin kötnek ki, nincs már, ami megakadályozhatna, soha nem is volt. Elvégre képtelen vagyok bárki mellett is megmaradni... talán épp ezért nem volt még egyetlen hosszabb kapcsolatom se. Senkihez sem kerültem még olyan közel, és tartom a véleményem, hogy az egész csak ámítás, azok az érzelmek csak azok számára léteznek, akik görcsösen ragaszkodnak beléjük... a vágy, az igazi. A vágy, ami felforrósítja a fejem, felgyorsítja a szívverésem, ami egyszerre gyönyörű és fájdalmas... ezt érzem, és üldözöm, mégha tudom is, hogy nem lesz örökké elég.
Vadul falom ajkait, hagyom, hogy megfosszon mindenemtől, egyenként rángatom le róla ruháit, mostmár én is sietettem, mert akarom őt. Ajkaimra minduntalan mosoly kúszik érintése, tekintetünk találkozása nyomán, halkan kuncogok nyögései hallatán. Ráugrom, és végre a falhoz szorít, bennem van, és ez kibaszott jó érzés. Úgy érzem megint élek, elégedetten engedem el sóhajaimat, táncra hívja ajkaim, aztán vele nevetek, olyan mint egy közös kis titok, amit birtoklunk, imádom, ahogy a combom alá nyúl, ahogy a falnak lök... Egészen más, mint bárki, akivel eddig voltam, és bár egyelőre még mellettem van, már tudom, hogy megkívánom, amit elereszt. Ismét ajkait keresem, hajába túrok és még közelebb húzom magamhoz, lihegve támasztom homlokom az övéhez, rámosolygok, elmélyülve tekintetében. Érzem, hogy hamarosan elérem az élvezet határait, meg sem próbálom visszafogni nyögéseimet, gyengéden harapok ajkaira, és hagyom, hogy a csúcsra juttasson. Brian Colson. Ezt a nevet biztosan megjegyzem...
Egy utolsó sóhajjal eresztem el magam, lihegve csúszom lejjebb a fal mentén, egy újabb csókkal fejezve be kis kalandunkat, Brianre nevetek, és abban a pillanatban úgy érzem, hogy hetekig ellenék vele ebben az egy apró kis liftben.
- Köszi. - suttogom lábujjhegyre állva fülébe, még egyszer végigsimítok mellkasán, mielőtt nekiállnék összeszedni az eldobott holmijaimat, kezdve persze a fehérneműmmel. - Alapvetően jobban szeretem ágyban, de... ez elbaszott jó volt. Megismételhetnénk. - vigyorgok rá elégedetten, miközben felrángatom a bugyimat. A legkevésbé sem érdekel, hogy én vetem fel vagy ő, nem vagyok ennyire egyszerű.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Thomas-Brodie Sangster ☺

Hozzászólások száma : 111

▽ Munkám : ► modell

▽ Szexualitás : ► Biszexuális.
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Márc. 23, 2015 8:34 pm
Tárgy - Re: Brian & Kate G

Kate G&Brian
    ☄ omg - lift scene ☄
Önelégült vigyorra húzódnak ajkaim. Tetszik nekem. Valami meggátol, hogy ezt beismerjem, pedig így van. Hiába csapnak fejem felett hullámok össze, akkor sem tudom tovább tagadni. Vonzónak találom. S, látszik rajta, hogy nem rest élni a külcsínből fakadó előnyeivel.
- Reméltem. - eltökélt szándékom kihasználni a lehetőséget, amit ezüst tálcán felkínál nekem. Nincs kapcsolatom, amit tönkre tehetnék, ahogy nincs senki, akit megzavarna, ha túl esek egy lift adta csodán. Nem érdekel, hogyan jutnak haza a többiek, már ez a fémszerkezet bezárt. Csak a miénk. Valahogy pont nem érdekel, hogy kicsoda, meg micsoda, meg hányan vesznek majd erről tudomást. Megbolondít a kisugárzása. Valósággal megrészegülve pillantok rá, mint vágyam újabb tárgyába. Megakarom szerezni. Nem vagyok zavarba, ami kellemetlenséget okoz. Látom rajta, hogy összezavarja, hogy miért nem aggodalmaskodok. Leszedem róla a felesleges ruhaneműket, miközben ajkait vadul teszem magamévá. Kívánom őt, de még mennyire. Tetszik, ahogy nevet. Kúszó, bizsergető érzés szalad végig gerincem vonalán tőle. Nem akarom sokáig feltartani, másrészről mihamarabb megakarom kapni. Tompán hallok, miközben ajkaira koncentrálok. Nyelvel. Intenzíven csókolom. Falom minden sóhaját. Elnyúlok a gumiért, hogy ne szülessen benne kétely felkészültségemet illetően, majd magamhoz véve azt ismét a lift falához préselem, hogy veszettül csókolhassam tovább, közben megfosztva őt maradék ruháitól. Lángra lobbanok. Ég az ágyékom. Hevesen zihálok, miközben puha bőrén siklanak végig ujjaim felfedezve minden apró sejtjét, eljuttatva az ingert a szöveteken át a szervekig. Elválnak puha ajkai enyémektől, s mellkasomon kezd kalandozni. Érti a dolgát, lerí, hogy nem ma kezdte. Észre sem veszem, hogy mikor lopja ki ujjaim közöl az apró tasakot, csak akkor veszem tudomásul, mikor farkamra húzza. Felszisszenek akaratlanul, majd ajkaim összepréselve pillantok a vonzó lányra. Ölembe ugrok, magához von, én pedig vele párhuzamosan haladva tolom őt a fémfalnak. Veszettül csókolom, majd mikor leválik és tekintetével enyémet kutatja, különleges melegséget érzek. Egyik kezem formás derekára tapasztom, másik karommal combja alá kapok úgy kezdem el járatni benne merev tagom. Érzem a szűk, forró nedvességet. És nem tudok ezzel mit kezdeni. Egyre mélyebben és keményebben tolom a hideg falnak, miközben tarkójára kúsztatom egyik karom, úgy irányítva őt egy újabb csókba, amibe belenevetek. Volt már dolgom lányokkal, de egyik sem közelítette meg. Egyik sem volt ennyire betörhetetlenül vad. Egyik sem tetszett annyira, mint ő. Hozzásimulok, próbálok minél mélyebbre hatolni, közben szenvedélyesebben pumpálni.


× Notes: Fagyi  ×
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kristen Stewart

Hozzászólások száma : 29

▽ Munkám : újságíró

▽ Szexualitás : biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Márc. 22, 2015 5:15 pm
Tárgy - Re: Brian & Kate GA válaszát hallva elégedetten és némileg önelégülten vigyorodom el, jól érzi, hogy ezt várom el tőle, ezt a laza őszinteséget, amely a kezdetektől körülölel kettőnket. Nem szarozunk, nem öntjük szóvirágokba a gondolatainkat, csak önmagunkat adjuk. Szeretem az ilyen pasikat.
- Kénytelen leszel. - persze csak egy darabig... Egészen nyilvánvaló, hogy egy ideig még nem fogja elhagyni a liftet, vagy ha mégis, hát nem nélkülem. Merem remélni, hogy már mindenki hazament, mert a kis kalandunk után még meg kell szereznem a lift kameráinak felvételeit. Alapvetően persze Briant kivéve mindenki jobban járna, ha meghagynánk, de nem szeretem, ha mások használják fel az érdemeimet. Majd ha fenyegetni akarom a felvételekkel, megteszem én. Bár nem épp olyan srácnak tűnik, akit ilyesmivel irányítani lehetne. Egészen nyilvánvalóan kihasználtam, és látom rajta, hogy ez összezavarja, vagy talán épp csak az, hogy elárultam neki. Tetszik, hogy nem jön zavarba még miután kinevetem sem, látszik, hogy megvan a maga önbizalma, úgyhogy éppen ideje, hogy megnézzem, az ajkai is olyan édesek-e, mint a pofija. Vadul falom testét, ahogy ő az enyémet, halkan felnevetek nemtörődömségén. Hirtelen milyen kemény lett valaki... egész ügyesen vetkőztet, és a szokásos szenvedés helyett egyetlen mozdulattal eltávolítja a melltartóm, elgondolkodtató, hogy hány lánnyal liftezett már ezelőtt. Na nem mintha az ilyesmi zavarna, elvégre én sem számolom már régóta. Egyenesen ajkaimba suttogja nyugtató szavait, halkan felnevetek, nehéz eldönteni, hogy csak szórakozik, vagy tényleg elhitte, hogy zavartatom magam a nadrágja miatt. Hamar rájövök, hogy nem a sokáig cécózós fajta, egyrészt a ruháim hirtelen megfogyatkozásából, másrészt sürgető szavaiból. Szóval hord magánál óvszert... felkészült, egy jó pont. Legyen hát, teljesítem a kívánságát, elhallgatok és halk nyögéseit hallva vigyorogva kényeztetem tovább bőrét, mielőtt ő maga is megtalálná az enyém, na meg az utolsó ruhafoszlányt is, mely meztelen testemet takarja előle. Mintha félne, hogy meggondolom magam, sietve túrja elő a gumit, és tér vissza hozzám, felforrósodott testünket újra egymáshoz érintve. Vad csókjai közepette elszakítom egymástól ajkainkat, de csak hogy felsőtestén végighaladva csókjaimmal, közelebb kerüljek alsójához, és egyetlen mozdulattal távolítsam el, ami még maradt rajta. Kilopom ujjai közül a kis tasakot, és miután aljasan mosolyogva végigsimítok tagján, gyakorlott mozdulatokkal húzom fel neki, újabb dolog, amiben jó vagyok. Karjait átkarolva ugrok fel derekára, hogy a falnak nyomhasson, combjaimat határozottan szorítom bőréhez, ajkammal vadul kapok az övé után, kócos hajába túrva húzom közelebb magamhoz. Halkan felszisszenek, ahogy bőröm a lift hideg falát érinti, belemosolygok a csókba, majd ajkainkat elszakítva halkan nyögök fel, tekintetemmel siettetve Briant, rajta a sor, én már csak hátradőlök és élvezem.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Thomas-Brodie Sangster ☺

Hozzászólások száma : 111

▽ Munkám : ► modell

▽ Szexualitás : ► Biszexuális.
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szomb. Márc. 21, 2015 11:36 pm
Tárgy - Re: Brian & Kate G

Kate G&Brian
    ☄ omg - lift scene ☄
Vonzónak találom. Valahogy minden sejtemmel kívánom. Nem értem az okát. Nem vagyok az a könnyen belelendülő típus. Mármint nem a szexről van szó. Az majdhogynem bárhol, bármikor jöhet. A vágyakozás nekem ritkán társam a kalandok során. Nem érzem úgy, hogy kívánnám a partnereim. Túl esek rajta, a csúcsra jutok és ennyi. Nincs komoly kapcsolatom, minek az? Csak a bonyodalom jár vele. Nem tudom, hogy ki ő, hogy honnan került ide, hogy mikor vettem észre. De határozottan tetszik nekem. Minden porcikája a helyén van. Pontosan így képzelem el a két lábon járó gyönyört. Meg sem próbálom leplezni, hogy tetszik. Miért tenném? Semmi okom titkolni, ha valami vonzó.
Lazán bemutatkozunk és nincs ezzel semmi baj. Örülök, hogy szóba elegyedtünk, nem tartom a távolságot. Nyíltan, őszintén beszél vele. Nincs rejtegetni valóm. Valahogy olyan elbűvölőnek látom. Lerí róla, hogy belevaló csaj. Genetikailag vonzom őket.
Ahogy elhagyja a harmadik a liftet csendben maradunk. Eddig sem foglalkoztatott a dolog különösképpen, ezután is végig utazom azt a pár emeletet, ha azon múlik. Nem bánkódom egy percig sem.
- Ami azt illeti, zavar. - vigyorgok  -De valahogy túl élem. - kacsintok, majd elfordítom róla tekintetem. Az, hogy tetszik, magától értetődő, bármelyik pasi odavetné maga alá. Én sem lógok ki a sorból így nyilván láthatóan lelohasztja életkedvem, mikor közli, hogy kihasznált.
- Ja. - tudom le ennyivel. Olyan különös érzéseim támadnak fel vele kapcsolatban. Nem tudom eldönteni, hogy pozitív irányba érzem őt, vagy inkább negatívba. Összezavar és tagadni sem tudnám, hogy ez tetszik nekem. Vetkőzni kezd, mire egy pajkos mosoly fészkeli magát ajkaim vonalába, majd sminkelni fordul a tükörhöz. Én meg kihasználom az alkalmat és meglesem magamnak a seggét. Még ha koncentrálnék se tudnám kihagyni az alkalmat, hogy ne pillantsak oda, de hamar elkapom a tekintetem és ellenkező irányba fordulok. Ami talán még jobban leleplez, mert halkan felnevet. Nem érzem kellemetlenül magam. Ilyen vagyok, nincs titkolnivalóm. Hirtelen nekem esik, amire reflexszerűen reagálok. Azonnal viszonozom a csókot és nyelvemmel hamar utat török magamnak. Átveszem az irányítást, elvégre ez az én dolgom. A lift oldalához préselem, s hagyom, hogy a csókunk elmélyüljön. Mielőtt megállítanám magát a liftet.
- Pont leszarom. - suttogom ajkaiba, miután utána kapok és veszettül falni kezdem. Segítségével hamar lerántom róla a felsőjét, a mellatartóját pedig rutinosan kapcsolom ki, miközben ajkaimmal nem eresztem. S nyelvemmel az ő puha nyelvét hívom érzéki játékra. Pajkosan rántok le róla, minden felesleges ruhadarabot, miközben ő a nadrágomhoz nyúlkál.
- Semmi gáz. - súgom bele ajkaiba, majd hagyom hogy nyakamra hintse forró csókjait, s ott perzselje bőröm. Végig néma nyögésekkel kísérem, majd ahogy fülembe harap felkorbácsolja elfojtott indulataim, s én kalandozok végig kulcscsontján. Felkapom a fejem, majd oldalra döntöm azt.
- Fogd már be. - suttogom, majd a táska felé intek, mielőtt újra falni kezdeném, ezúttal azonban megvonva őt az utolsó darabtól is, mi érzékenységét fedi. Nincs olyan szerencséje, hogy ezt most itt megússza. Már nincs visszaút. Eleresztem, s lenyúlok a tatyómba, hogy kivegyem az apró kocka-tasakot. Két ujjam közt felmutatom, majd derekánál fogva ragadom meg, s vonom újra magamhoz, hogy mélyítsek az intimitáson, s vadul csókolhassam tovább.

× Notes: Fagyi  ×
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kristen Stewart

Hozzászólások száma : 29

▽ Munkám : újságíró

▽ Szexualitás : biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szomb. Márc. 21, 2015 7:08 pm
Tárgy - Re: Brian & Kate GNem tart sokáig, de ahogy lehunyt szemmel, hátravetett fejjel dől a lift falának, épp olyan, mint ahogy a modelleket elképzelnéd. Mintha mindig jól néznének ki, az utcán sétálva, otthon fekve, vagy épp a liftben támaszkodva. Belém mar a kíváncsiság, vajon milyen lehet így élni. Nem mintha panaszkodni akarnék, nagyjából tisztában vagyok a külsőmmel, (gyakran ki is használom), de én is csak egyszerű ember vagyok, nem nézek ki jól, mikor zombi fejjel, összekuszált hajjal, és az éjszakázás egyértelmű nyomaival ébredek, vagy amikor pizsamában caplatok át a konyhába, és nem csillog a bőröm a naplementében sem. Tetszik a tekintet, amivel rám néz, mintha ott helyben fel akarna valami, jól esik a figyelme, és meglehetősen jól is időzíti, így aztán nem lesz nehéz leráznom az újoncot. Brian érintése meglep, de elmosolyodom, és amennyire megtehetem, csökkentem köztünk a távolságot. Tetszik, hogy szokványosan beszélget velem, miközben lassan az arcomon érzem lehelletét. Mintha le se tudná venni a szemét rólam, béklyóba kötve ezzel az én tekintetemet is.
- Ebben egyetértünk. - kuncogok fel halkan, újból végigmérve testét, modellekhez képest kicsit szokatlan alkatát. Nem tehetek róla, de úgy érzem, megrontom szegénykét, talán a kisfiús arcvonásai miatt. Na nem mintha a lelkiismeretem valaha is hatást gyakorolt volna rám, ha egyáltalán létezik.
Látom rajta, hogy zavarja, ahogy a tahó végre elhagyja a liftet, de mivel nem tesz megjegyzést, én sem nyugtatom meg, hogy egyáltalán nem zavar a dolog. Hozzá vagyok szokva az ilyesmihez, inkább mulattatónak tartom, és legalább egy időre leszáll rólam. Nagyon távol áll tőlem, hogy egy munkatárssal kavarjak, nem azért, mert tiltott, hanem mert sok vesződéssel jár, ami aztán baromira nem hiányzik most.
- Képzelődöm, vagy tényleg lehangolt, hogy mégsem mászok rád? - nevetek fel halkan, habár a tekintete elárulja a választ. Amolyan zavaróan mély, kezdek aggódni, hogy talán mélyebb vágyakat is érez irántam a testieknél. Persze engem ez sem akadályoz meg, legfeljebb összetöröm a pici kis szívét, és az élet halad tovább.
- Tényleg? - mosolygok rá magamban nevetgélve, látom rajta, hogy igenis összezavarta bensőséges kis otthonérzetem. Persze nem mintha szokásom lenne minden idegen előtt vetkőzni és sminkelni, de mellette valahogy kellemesen otthon érzem magam, amolyan furcsa melegség árad belőle. Persze látom a tükörben, hogy a hátsóm stíröli, épphogy lyukat nem éget bele tekintete, mielőtt elfordítja tekintetét. Halkan felnevetek, ahogy visszafordulok felé, mintha nem az arca lenne az egyetlen dolog, amit megtartott kiskorából, afféle összetörnivaló ártatlanság lengi körül, szóval benyújtom a kérvényem az ajkaira, és gondolkodás nélkül nekiesek. Egy pillanat összeomlik bennem minden kialakult előítélet, elvégre gyakorlottan kalandozik testemen, simít végig combonon, és irányít el a lift oldala felé.
- Remélem mások sem. - villantok rá egy cinkos mosolyt, mielőtt a falnak préselődnék. Általában ragaszkodom a párnák kényelméhez, de ezúttal el kell ismernem, hogy a környezet némileg izgatóbbá teszi a helyzetünket. Hagyom, hogy vetkőztessen, finom libabőr költözik testemre, ahogy hideg ujjai a bőrömet érintik. Pár másodperc alatt a maradék pár gombot is elintézi, én pedig levetem az inget, és hozzásimulok testéhez. Ajkaim éhesen keresik az övéit, ujjaim viszont lejjebb kalandoznak, némi segítséggel lerángatom róla a felsőjét, lihegve, felforrósodva vigyorgok rá, és egy mozdulattal kikapcsolom a nadrágját.
- Hupsz... - kuncogok fel halkan, majd ajkai helyett most nyakára hintek finom csókokat, közelebb húzom magamhoz, lábai közé lépve óvatosan harapok fülébe.
- Na és gumi van nálad? - suttogom vigyorogva a fülébe, miközben lazán benyúlok a nadrágjába, végigsimítva forró testén.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Thomas-Brodie Sangster ☺

Hozzászólások száma : 111

▽ Munkám : ► modell

▽ Szexualitás : ► Biszexuális.
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szomb. Márc. 21, 2015 4:41 pm
Tárgy - Re: Brian & Kate G

Kate G&Brian
    ☄ omg - lift scene ☄
Ritka szar nap. Az ajtót megremegtető ereszkedést a  hátamon érzem, ahogy neki támaszkodom a lift falának. Minden kis rezdülés bejárta a testem és a sejteken át eljut a szerveikig. Kavargó érzés uralja a gyomrom, mintha ellentétes irányba liftezne. Hátra vetem fejem, és lehunyva szemeim várom, hogy a földszintre érkezve végre elhagyjam ezt a kócerájt. Nem bírom az ittenieket. Befásult, vén emberek, akik a milliárdokkal nem tudnak mit kezdeni. Pont, mint az apám. Pont olyanok, mint ő.
Ahogy állok a fémoldal előtt, lassan eljut a tudatomig, hogy nem egyedül utazom. Két partner is végig kísér a másodperces utazáson. Mégis, mintha örökkévalóságig nyúlna az utazás. Sóhajtozom, majd a szemrevalóbb, csinosabb lány elereszt felém egy pajkos vigyort, mire felvonva szemöldököm viszonozom a mimikát. Elengedem a bájolgó stílust és komolyabb, hódító tekintettel figyelem őt. Rendkívül vonzónak találom. És ahogy tekintetünk találkozik végig nyalok cserepesre száradt ajkaimon. Mintha közelebb mozdulna, majd szóra nyitja bűvös ajkait.
- Igen, Brian. - bólintok, majd belekúsztatom ujjaim puha tenyerébe, közelebb lépve. Nyilvánvalóan ez az ő terepe, én meg a friss hús vagyok. Gyanítom így kezeli a szituációt, én mégis inkább felveszem a kesztyűt vele szemben. Kérdésére heves bólogatásba kezdek.
- Ja. Mára szerencsére vége. - bólintok, közben el nem eresztve tekintetemmel. Mintha leláncolna. Íriszeit fürkészem, miközben összepréselem ajkaim. - A siker kulcsa inkább a kuncsaftokban rejlik. Az én esetemben. - lemoshatatlan vigyor kúszik a képemre miközben végig mérem alaposan.
Felvonom szemöldököm, ahogy a harmadik fél távozását egy szavas reakciója kíséri. Felhúzom ajkaim, de nem szólok, csak nemlegesen rázom a fejem. Elvégre faszközöm van a kettejük kapcsolatához. Szavaira elnyílnak ajkaim, majd megrázom a fejem.
- Semmi gáz. - ingázok fejemmel, majd elpillantok róla - Ühüm. Lényegében igen, ma kezdtem. - figyelem a felvillanó liftgombok szabályszerű váltakozását, miközben észlelem, ahogy finoman vetkőzik mellettem. Nem szólok semmit, elvégre nem rám tartozik, hogy mit művel. Bájosnak gondolom, hogy azonnal megválik a magassarkútól. Én nem tartozom azok közé, akiket a tűhegyes vég beindít. Zavartan pillantok arcperemén végig, miközben ismét szóra nyitja ajkait.
- Nem vagyok az a zavarba jövő típus. - nyögöm végül. Majd a tükörhöz lép és szépítkezni kezd. De nem látom értelmét, mert az én szememben már nélküle is rendkívül fantáziakeltő. Arról nem is beszélve, hogy így alkalmam nyílik megvizsgálni alfelét, ami szinte azonnal arra késztet, hogy ellenkező irányba nézzek. Ismét cseng mellőlem hangja, s vontatottan fordulok felé, ahogy éppen azt közli velem, hogy kellene neki a szférám. Elnyílnak ajkaim, hogy reagálhassak de ő hirtelen megközelítve lekap. A liftben. Mire leeresztem vállamról a tatyóm és azonnal derekára tapasztom a tenyereim. Masszívan belemarkozol a hajzuhatagba és szabad kezemmel combja alá kapok, hogy megemelve őt a gombok fel vonhassam. Elpillantok róla egyetlen percre és benyomom azt, ami minden nagyvállalat rémálma. 'Áll'.
- Én nem sietek. - ettől még természetesen baszhatunk, nincs szükség az érzékiségre, de könyörgöm valami kopasz, közepes ne üljön már be nézőnek. Fordítok a helyzeten és én préselem őt a lift oldalának, miközben serényen próbálom lehámozni róla a felesleges darabokat.

× Notes: Fagyi  ×


A hozzászólást Brian Colson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 21, 2015 9:01 pm-kor.
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kristen Stewart

Hozzászólások száma : 29

▽ Munkám : újságíró

▽ Szexualitás : biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szomb. Márc. 21, 2015 1:03 pm
Tárgy - Brian & Kate GGyűlölöm ezeket az unalmas, évezredekig tartó megbeszéléseket, nem mintha nem ugyanazt a rovatot kapnám minden egyes alkalommal. Mindenki tudja, hogy ebben vagyok jó, ezt élvezem, és ha a módszereimet el is ítélik, az eredményeimet nem, mert nem tudják utánam csinálni. De azért szeretnek belepofázni... komolyan fontolóra kéne vennem a fejvadász ajánlatokat. Nem mintha máshol jobb lenne, minél feljebb mászol, annál inkább le akarnak rántani onnan. Valójában persze szeretem a hajszát, nem véletlenül választottam ezt a munkát. Szóval elég a nyavajgásból, és irány valamelyik kedvenc kis pubom, avagy a londoni éjszakai élet. Türelmetlenül nyomkodom a lift gombját, próbálom feltűnően figyelmen kívül hagyni a mellettem álló újonc srác vigyorgását. (Nem gondolhatja komolyan.) Mikor végre kinyilík az ajtó, halkan felsóhajtok a megkönnyebbüléstől, hogy nem kell egyedül maradnom vele. Pár másodperc elég, hogy felismerjem a magazinunk egyik friss modelljét, na meg a következő hónap sztárját, Brian Collinst. Be kell vallanom, hogy a kisfiús kinézete ellenére tényleg megvan a maga kisugárzása. Feltűnően végigmérem, villantok egy kacér mosolyt, és némileg belépek az aurájába.
- Brian, ugye? Melanie, bulvár részleg. - nyújtom felé a kezem, teljesen figyelmen kívül hagyva a nyáladzó munkatársam. Tanulja csak meg, hogy előbb le kell tennie valamit az asztalra. Ha elég pletykát hallott rólam, akkor nagyon jól tudja, mire használom ezt a nevet, és szépen csendben lekopik.
- Túl egy fotózáson? - teszem fel a költői kérdést, elvégre mi mást keresne egy céges liftben ilyen későn. - Az itteniek nem nagyon ismerik a magánélet meg a munkaidő fogalmát... persze talán ezért vagyunk olyan sikeresek. - mosolyodom el, és végre elérkezik a pillanat, mikor a friss husi megunja, és kiszáll a harminckettediken.
- Kurva. - búcsúzik el pár szóban, mielőtt bezáródna az ajtó, én pedig egészségesen elnevetem magam.
- Na végre. Bocsi a nyomulásért. Ez az első munkád itt, ugye? - vigyorgok Brianre, miközben ledobom a magassarkúmat, és kigombolom az ingem felső részét, hogy némi levegőhöz jussak. Borzasztó ez a sok titkárnő holmi, ha tehetném, minden nap sportcsukában és melegítőben járnék munkába, ehelyett az idegesítő, folyton felcsúszó, tapadós szoknya helyett. Halkan felsóhajtok, megmozgatom fájó lábujjaim, mielőtt rájönnék, hogy tulajdonképpen nem vagyok egyedül.
- Remélem nem hoztalak zavarba. - kacsintok a srácra és nekiállok némileg rendbehozni a sminkem a lift tükrében, a legegyszerűbb módszer, hogy felhívjam figyelmét puha ajkaimra. Eredetileg csak a munkatársam lerázására kellett, de most, hogy jobban megnéztem magamnak, tetszik az alkata, meg az a kisfiús csillogás a tekintetében. Visszafordulok felé és az ajkaimba harapok, ahogy végigmérem, kacér mosoly kúszik fel az arcomra.
- Zavarna, ha megint betörnék a személyes szférádba?
Nem várom meg a választ, egyszerűen lesmárolom, és beletúrok kusza hajtincseibe, finoman a lift falának tolva őt, feltételezem, hogy nem fog sikítva elrohanni.


Vissza az elejére Go downAjánlott tartalom
My heart is european


SOLDIER OF LOVE

Témanyitás

Tárgy - Re: Brian & Kate G


Vissza az elejére Go down

Brian & Kate G

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Múlt-