Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Kevin ×× Ria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : willa holland †

Hozzászólások száma : 46

▽ Munkám : student †

▽ Szexualitás : just girls and kevin †
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Márc. 22, 2015 9:28 pm
Tárgy - Kevin ×× Ria
a little party never killed nobody

tükröm előtt állok, már vagy a harmadik ruhát próbálom fel, de sehogy sem akar jó lenni. Ki kell kapcsolódnom, tudom, és erre Kevin a legjobb társ, vele tudom igazán elengedni magam. Az igazat megvallva egyetlen egy dolgot nem értek csak. Miért akar velem jönni? Miért nincs a barátosnőjével, vagy mijével? Nem mondom, hogy zavar, mert nem, nagyon örülök neki, mert imádok vele lenni, csak meglepő dolog ez. Mindegy. Megint fordulok inkább a tükör előtt, mert nem tudok dönteni.
- Kevin, be tudod tolni ide a szép kerek farodat és segítenél nekem? - kikiabálok neki, mert egy fekete szűk koktélruha van rajtam, aminek egészen mély dekoltázsa van, és a kezemben pedig egy kék csípőtől kicsit bővülős lenge ruha van, nem olyan lárványos dekoltázzsal, de nekem nem is igen van mit kiemelni. Push up melltartóval is egy nyolc éves kisfiú szintjén vagyok, és ez sokszor bántott. Akartam nagyobbakat? Igen, de bevallom mára lemondtam róla, mivel egy plasztikai műtét nagyon drága, plusz nagyon sok baj van a műmellekkel is, így hagyom a fenébe, majd legfeljebb kitömöm. Annyira azért nem vagyok kétségbe esett, de ismerek olyat aki megtette. Mondhatjuk az is, hogy egy másik én volt, aki nagyon beakart jönni valakinek, aztán rájött, hogy hazugság az egész élete.
Nem tudom Kevin merre jár, mert csak a tükörképem vizslatom, és megint megszólalok. - Nem tudok választani két ruha közül, nagyon kellene, hogy meglesd férfiszemmel. - igen nekem olyanom nincs, én csakis női szemmel tudom szemlélni a dolgokat, leszbikus női szemmel, de valahogy nem megy most. Nekem mindkettő eszméletlenül tetszik, mindkettő másmilyen, de mindegy nem érdekes, csak szükségem van arra, hogy kisegítsen a döntésképtelenségemből. Ha segít ez már meg is van, mert a hajam kissé hullámosan omlik le a vállamra, sminkem diszkrét, a rúzsom kivételével, ami egészen sötét, de a bőrtónusomhoz illik. - Vagy hagyom az egészet a francba és megyek meztelenül. - dörmögöm magam elé és csapkodok egy sort, mert egyszerűen, már nem tudok dönteni. Ez az, ami sosem tartozott az erősségeim közé, és most sem megy. Tényleg ott tartok, hogyha meztelenül mennék már az is sokkal jobb lenne, mint ez a szenvedés a ruhákkal, de legalább itt van nekem ez a marha, akit okolhatok, mert nem segített választani. Nem vagyok abban biztos, hogy jó ötlet így elmenni vele leinni magunkat, mert aztán lehet baj lesz belőle, de biztos vagyok abban, hogy ezt ő is tudja, különben nem ment volna bele.

megjegyzés: erm... erm... || words: ×××Vissza az elejére Go down

Kevin ×× Ria

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Görögország :: Athén-