Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Lord Walter J. A. S. Stuart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ღ Sophia Bush

Hozzászólások száma : 296

▽ Munkám : ღ Stylist, divat tervező

▽ Szexualitás : ღ Heteró
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Márc. 23, 2015 1:50 pm
Tárgy - Re: Lord Walter J. A. S. Stuart

Gratulálok, Elfogadva.Ő lordsága. örvendezek, hogy íj csodás karakterlappal látott el minket, és kegyes volt hozzánk, hiszen megszépítette a napjainkat csodás kinézetével. Ötletes, és látom nagyon utána olvastál, vagy csupán a józan paraszti ész vezérelt.
Ami meg kell, hogy hagyjam nagyon tetszik. Ha csajt keresel, fel is ajánlom Estherem *emelgeti csábosan a szemöldökét.*
Nos, egyből a Reign jutott eszembe és az, hogy milyen jó kis dolgok születhetnek ezen az oldalon. Köszönöm neked, hogy hoztad magad és gyorsan foglalj, nehogy vigyék a pofid.

▽▲▽Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

My blood is blue. I am Lord

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kit Harington

Hozzászólások száma : 22

▽ Munkám : rich spoiled toff

▽ Szexualitás : straight
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Márc. 22, 2015 11:02 pm
Tárgy - Lord Walter J. A. S. Stuart


Walter James Archibald

Scott Stuart

Holy water cannot help you now
Thousand armies couldn't keep me out
I don't want your money
I don't want your crown
See I've come to burn your kingdom down


30Hetero(Skót)BritEdinburgh21/02/’85 Uralkodói család

Életem lapjai


Lord Walter James Archibald Scott Stuart, harmadik ezen a néven, egyenes ági leszármazottja I. Mary Stuart skót királynőnek. Legalábbis ekként tartanak számon. Harminckettedik a trónutódlási sorrendben, közvetlen az összes nyamvadt Windsor után. Akik véleményem szerint úgy szaporodnak, akár a patkányok, így nagyjából esély sincs arra, hogy dicső családom legyen újra az angol trón jogos uralkodója. És ez azt hiszem mindent elmond arról, hogyan is érzek a windsor-ház beli rokonaimmal kapcsolatban. Nem kedvelem őket és nem is hinném, hogy valaha is bekövetkezne ez. Felkapaszkodottak, akik szerencséjüknek és ármánykodásuknak köszönhetően vették el tőlünk a koronát. Akárhogy csűrik-csavarják és szépítik ezt, a tényen nem változtat.
De, hogy ne csak a saját családom legyen a téma, hanem én is, hát essék néhány szó rólam az elkövetkezendőkben.
Azt már nem kell bemutatnom, hogy mely család sarja vagyok. Egyetlen öcsém és egy húgom van, családunkban a legidősebb én volnék. Gyermekkorom tökéletes harmóniában telt el, neveltetésem pesig semmilyen kívánni valót nem hagyott maga után. Etonban tanultam, mint előttem minden férfi a családban, majd a St. Andrews Egyetem következett, ahol közgazdaság- és nemzetközi kapcsolatok szakirányon diplomáztam kiváló eredményekkel. Mindig is jellemző volt rám a tökéletességre való törekvés és az, hogy méltóképpen emelkedjem elődeim sorába. Mások merevnek írnának le és kékvérű ficsúrnak, én pedig egyáltalán nem szégyellem sem a származásom, sem pedig azt, hogy nem óhajtok részt venni a pórias és alantas népség által kedvelt divatirányzatokban. Engem nem von sem a bulik, sem a drogok, sem pedig karrierista életszemlélet. Családom olyan vagyonnal, befektetésekkel és pénzügyi háttérrel rendelkezik, hogy nemhogy számomra biztosít ez a pénz gondtalan és megfelelő életet, hanem még a ük-ükunokáim számára is.
Életem legnagyobb idejét a társadalmi eseményeken való megjelenés teszi ki vagy az, hogy tovább emeljem családom nevét és természetesen az is, hogy megmutassam, sokkal többre valóak vagyunk és értékesebbek koronát viselő rokonainknál.
Ennek pedig következő lépése, hogy egy megfelelő házassággal és szövetséggel biztosítsam a név és a család fennmaradását. Nem egy jelöltem van már, minden lány kiváló társadalmi háttérrel rendelkezik és természetesen elegendő vagyonnal is. Csupán választanom kell közülük.
Ami pedig a szórakozásaimat és a szeretőket illeti, egyik sem olyan, ami a nagyközönségre tartozna. Az ágyasok melegen tartják fekhelyem, én pedig majd gondoskodom arról, hogy a Stuart név továbbra is fenn maradjon dicső pompájában. Hiszen minden örökösnek ez a dolga, nem igaz?!
.

Heart of Europe.Seven Devils  


code by ORICYA.
Vissza az elejére Go down

Lord Walter J. A. S. Stuart

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Királyi család-