Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Malekith & Kate G

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kristen Stewart

Hozzászólások száma : 29

▽ Munkám : újságíró

▽ Szexualitás : biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Csüt. Ápr. 02, 2015 3:20 pm
Tárgy - Re: Malekith & Kate GŐszintén szólva egészen megőrjít, hogy fogalmam sincs, mit tervezhet a fotóval, gyűlölöm a kenterfalazós fajtáját, egyszerűen képtelen rátérni a lényegre. Azonban nem fogom megadni neki az élvezetet, hogy láthassa a fortyogásom, lazán vigyorgok, miközben próbálom valahogy megtalálni ebben is a haszont. Kétlem, hogy átlátna rajtam, elvégre a munkám, hogy átverjem az embereket.
- Talán megkérdőjelezed a szakértelmem? - nevetek fel halkan, mindketten pontosan tudjuk, hogy habár a módszereim egyáltalán nem szokványosak, az eredményeimmel senki sem kötözködhet. Végül mindig én kerülök ki győztesen, és ezúttal sem lesz másképp... magam előtt látom a bosszút, ajkaimra aljas mosoly húzódik, hideg tekintetem szinte felnyársalja Malekithet, de persze evvel még várnom kell.
- Na igen, a te pozíciódat nem sokan irigyelnék meg. - némi játékos éllel a hangomban vigyorgok rá, de a zöld íriszeimben felfedezhet némi érdeklődő csillogást. Akármilyen vesztes is, el kell ismernem, hogy egészen jól mutat még ebben a bugyuta jelmezben is... biztosan jobb móka lenne, mint az öreg. Alig észrevehetően rázom meg a fejem, ennyire mélyre nem süllyedhetek. Soha nem fekszem le munkatársakkal, ő pedig a riválisom is, mégha nem is egy cégnek dolgozunk. Máshogy kell túljárnom az eszén...
- Engem ne félts, nem olyan könnyű megszabadulni tőlem.
Naná, a legtöbb sztori még mindig az én kezemben van, ráadásul valljuk be, nélkülem ez az újság ugyanolyan porfészek lenne, mint az összes többi.
- Hacsak nem a feleségét akarod elcsábítani, mást nem igazán kezdhetsz a képekkel. - nevetek fel halkan, finoman célozgatva arra, hogy kibökhetné már a terveit, amúgy is azt hiszi, hogy képtelen lennék megakadályozni... persze ebben is téved. Angyali mosollyal az arcomon karolok belé, és hagyom, hogy bevezessen a liftbe, alig észrevehetően forgatva meg a szemeim, mialatt még utoljára jól megalázza Boltont. Remélem az öreg emlékeiben ő marad meg jobban, elvégre ha nyilvánosságra hozza a képeket, a pasas mindenét elveszti, kivéve persze a pénzét. Az pedig éppen elég egy édes kis bosszúra...
- Édes vagy, de nálam jobban kevesen tudhatják ezt. - vigyorgok rá játékosan, finoman hozzásimulok testéhez, éppcsak annyira, hogy érezze a közelségem. Akármennyire is ismer, ő sem több más férfiaknál, a kellő ösztönzés hatására nyilván hagyja majd, hogy a farka vezesse.
- Már régen eladtam a lelkem, Mal. De egy darabkáját talán rád szánhatom... - halkan kuncogok fel, egyre közelebb hajolva suttogom szavaim a fülébe, mielőtt visszaereszkednék eredeti helyzetembe. Nyilván nem lesz ennyire egyszerű...
- Gondolom azért belefér egy kis szünet. Itt szállsz meg?
Ajkaimra kacér mosoly húzódik, ahogy felpillantok Malekithre, de mielőtt válaszolhatna, hajába túrok, tarkójánál érintve húzom közelebb, és lesmárolom. Nem úgy, ahogy a kis holland fruskák, akikhez hozzászokott, vadul, határozottan, és lehetőleg feledtetően. Kétlem, hogy ne használná ki a helyzetet. Néha megszeghetem a szabályaimat...


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : sean o'pry

Hozzászólások száma : 12

▽ Munkám : riporter

▽ Szexualitás : hetero
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Márc. 31, 2015 4:06 pm
Tárgy - Re: Malekith & Kate G
Kate G && Mal

- Tudod édesem ahhoz, amit kezdeni akarok vele, nos.. - elmosolyodva nézem a kettőst, de Bolton a legkisebb érdeklődést se váltja ki belőlem – ahhoz tökéletes.
Nem áll szándékomban komolyabb vitába bonyolódni Katetel, hiszen amúgy is felvágták a nyelvét és tisztában vagyok vele mennyire szereti, ha valaki vitába száll vele, én pedig nem akarom adni alá a lovat. Azzal túlságosan is úgy alakítanám a dolgokat, ahogy azt ő szeretné. Nem kimondottan veszem magamra Kate tanácsait – már ha nevezhetjük így a dolgot – és az sem érdekel, hogy elszúrtam az esti munkáját, amit biztosan gondosan megtervezett előre. Lelki szemeim előtt látom, ahogy válogatja a megfelelő ruhát az estére, ahogy begyakorolja a tudnivalókat Boltonról – mert ha valamit, hát akkor azt tudni kell a hölgyről, hogy nagyon is alapos, ha munkáról van szó – majd felveszi a vadászó tekintetet és meghódítja az öregembert.
- A profi alatt magadra célzol? - vigyorogva kérdezek vissza, közben nekidőlök a falnak, a fényképezőgépet pedig visszasüllyesztem a kabátzsebembe. A kis rejtett kamerák addig ott maradnak a szobában, míg én le nem szerelem őket, tehát attól függetlenül, hogy Katet most elkaptam és Bolton nem fogja bevinni a hálóba, még nincs semmi se veszve. Legalábbis számomra, de erről másnak nem kell tudnia – Nem tudom minek kellene ahhoz történnie, hogy én tőled kérjek tanácsot, drága Kate. Aranyos vagy, hogy így aggódsz a munkám miatt, de hadd nyugtassalak meg: betonbiztos a pozícióm a tévénél. A helyedben inkább saját magam miatt aggódnék, hiszen...- itt Boltonra pillantok, aki még mindig azzal az értetlen, bárgyú tekintetét járatja kettőnk között, húgyagyú nyomorék.
- Ki mondta, hogy írni akarok a dologról? - érdeklődve felvonom a szemöldököm és hagyom, hogy belém karoljon, majd cinkosan összemosolygok Boltonnal – Úgy tűnik újabb fiatal nőt kell, hogy keressen magának, Mr. Bolton. Vagy mit szólna a feleségéhez?
Azzal elindulok Katetel a lift felé ott hagyva a földbe gyökerezett lábú Ray Bolton. Fogalmam sincs, hogy mi a célja Katenek, hiszen annyira nem vagyunk puszipajtások, mint egyesek a média szakmában. Azonban nem szokásom visszautasítani egyetlen hölgy ajánlatát sem, hogy megigyunk egy-két pohárka valamit.
- Azzal ugye tisztában vagy, hogy minden alkunak van egy bizonyos ára? - kérdezem tőle, mikor már becsukódik mögöttünk a lift ajtaja és kettesben maradunk egy nagyon szűkös helyen – Vagy tán eladnád azt a kis mocskos lelked nekem? - vigyorogva nézek a zöld íriszekbe, majd a kérdését hallva szimplán vállat vonok.
- Amit te: dolgozok – többet nem akarok annyira az orrára kötni. Semmi köze nincs ahhoz, hogy saját műsort akarok, hogy ott fogom hagyni Hollandiát, hogy Londonba szándékozom költözni. Úgyis észreveszi majd, ha nap, mint nap összefutunk a sarki pékségben vagy egy éjszakai bárban. Hollandia egy csendes kis tavacska, én viszont nagy halakra horgászom.

©Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kristen Stewart

Hozzászólások száma : 29

▽ Munkám : újságíró

▽ Szexualitás : biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Márc. 30, 2015 5:44 pm
Tárgy - Re: Malekith & Kate GTalán más miatt van itt... talán még megúszhatom. Vagy egyszerűen elteszem láb alól... Valljuk be, Malekithnek fogalma sincs, mibe keveredik, amikor belép a vadászterületemre... egy egyszerű riporterből soha nem lesz újságíró, ezt ő is tudhatná. Esélytelen, hogy Boltonra küldték volna rá, de akkor meg mit keres itt? Rossz érzésem van evvel kapcsolatban, de persze nem tehetek semmit, amíg az öreg karja a derekamra fonódik. Évezredeknek tűnnek a pillanatok, míg eljutunk a szobáig, egyetlen lépés választ el attól, hogy megszabaduljak ettől a fojtogató előérzettől, de a következő pillanatban a vaku ismerős fénye kattan, ahogy Malekith elköveti a kezdők hibáját. Nevethetnékem van, ahogy megfordulok, és megvillantom diadalittas mosolyomat. Szavai apró kuncogásra fakasztanak, ahogy mellé lépek és közelebb hajolok hozzá.
- Maradnod kellett volna a lekvároknál, Malekith. Abban legalább jó voltál. Hadd segítselek ki egy tanáccsal... a fotók lényege egy jól elkapott pillanat. Szerinted érsz evvel bármit is?
Ettől függetlenül dühös vagyok, ha nem is mutatom ki, tekintetem kissé összeszűkül és legszívesebben jól megtépném. Nem mintha ellopta volna a sztorimat, inkább tönkre tette mindkettőnkét, és emellett még az igazi nevemet is elárulta. Az mellékes, hogy leprostizott, ezt minden nap megkapom, és néha egészen feldob.
- Legközelebb kérj tanácsot egy profitól... persze ha még meglesz az állásod.
Ajkaimra vékonyka mosoly csúszik, fogalma sincs még, hogy kivel húzott ujjat. Ha azt hiszi, hogy azelőtt komolyan vettem, akkor erősen téved.
- Te nem vagy író, Mal. Márpedig egy elrontott pletykát könnyen ellened fordíthatnak. Persze köthetünk alkut. Gyere, tudok egy igazán meghitt helyet.
Rákacsintok erre a hülyére, és hacsak nem ellenkezik, belekarolok, hogy visszamenjünk oda, ahonnan ez az egész kezdődött... a bárpulthoz. Bolton már egyáltalán nem érdekel, tekintve, hogy a tervem már nem valósulhat meg, tehát ott hagyom a döbbent fejével együtt. Kétlem, hogy bármit is kiszedhetnénk belőle, ami szaftosabb lehetne ennél a sztorinál.
- Egyáltalán mit keresel itt? - jegyzem meg, zöld tekintetemet Malekithéba mélyesztve. - Ez nem épp a te tereped.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : sean o'pry

Hozzászólások száma : 12

▽ Munkám : riporter

▽ Szexualitás : hetero
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szomb. Márc. 28, 2015 1:57 pm
Tárgy - Re: Malekith & Kate G
Kate G && Mal

Nincs is jobb dolga az embernek, mint leleplezni mások félrelépéseit. Legalábbis jelenleg éppen ezzel bíztak meg, hogy minél több híres és befolyásos embert buktassak le. Ray Bolton azonban nincs rajta a listán. Történetesen nekem van szükségem a férfira, pontosabban a pénzének és befolyásának egy bizonyos részére. Különben hogyan indíthatnám el a saját műsoromat? Nem fogok egész életemben idős néniket interjúvolni arról, hogy mi a titka a baracklekvárjuknak, mitől olyan édes. Nem-nem, Malekith Seyfried ennél többre hivatott. Ezért is vertem egy időre tábort itt Londonban. Sokkal mocskosabb az angol főváros, mint Hollandiában bármelyik falu, város összesen.
A tükörbe nézek, megigazítom az álruhám, ami jelenleg egy hotelszervizes egyenruha. Mit ne mondjak, tökéletes álca, hogy közelebb férkőzzek Mr. Boltonhoz. Az öregember ugyanis nagy nőcsábász hírében állt, attól függetlenül, hogy a nagy közönségnek mindig azt mutatta, hogy ő egy példamutató családapa, akinek semmi titkolnivalója nincs a felesége előtt. Azonban szinte biztos vagyok benne, hogy az asszony sem hülye ennyire, tuti sejti a félrelépéseket, de a kérdés csak az, hogy miért tűri ezt el? És mennyire tennék keresztbe Boltonnak, ha fényt derítenék a titkára? Vagyis, hogy pontosabb legyek: bizonyítékot találjak arra, amit mindenki sejt.
Körülbelül tizenöt perce támasztom a falat az órámat figyelve, hogy mikor jelenik már meg az öregember valami nő társaságában. A zsebembe nyúlok, remek, még megvan a fényképezőgép, enélkül nem érne semmit sem az egész. A fülesem szerint tíz perccel ezelőtt szedett össze valami kék ruhás nagyvilági nőt, aki ha minden igaz a ma esti partnere lesz. Csak tudnám, hogy mit esznek ezek a nők Boltonon. A pénzét? Nem hiszem, hogy az a sok nulla ennyire megszépítené az embert, hiszen nem varázsolja el azt a pocakot, nem lesz belőle, izmos, kockahas. A ritkás hajáról ne is beszéljünk, az idő eljárt az öreg felett. Még ha valamikor fiatalkorában macsó is volt, most már nem nagyon látszik rajta. Elég szépen kinőtte.
Kattan a lift, pár másodperccel később ki is nyílik az ajtaja Mr. Bolton pedig kilép belőle a bizonyos kék ruhás nővel. Nem igazán foglalkoztat, hogy ki is a nő, az én célpontom Bolton. Azonban valami furcsa érzés fog el, amikor egy pillanatra összeforr a tekintetem a nőével.
- Mr. Bolton – mosolyodom el és hajolok meg egy kicsit, mint az összes többi alkalmazott a hotelban, ha meglátja a kopaszodó, pocakos férfit – a szobája készen van.
De még mennyire készen van, rengeteg kis rejtett kamerával, amiket gondosan eldugdostam az eltelt másfél órában. Senki se venné észre a virágcsokorban megbúvó kamerát vagy a függöny karnison a kis pontot, amivel tökéletesen beláthatja az ember az egész hálószobát. Na, nem mintha különösebben érdekelne egy Ray Bolton pornó, de a bizonyíték mindenféleképpen kell. Figyelem, ahogy elhaladnak mellettem és amikor a tekintetem végigsiklik az izmos lábakon és megállapodik a nő formás hátsóján, rögtön kitisztul minden: Kate Graham. Kedvem lenne hangosan felnevetni, hát még ilyet! Két legyet egy csapásra, lebuktathatom Ray Boltont, miközben keresztbe teszek  a hírhedt Kate Grahamnek, azt hiszem ez életem legcsodálatosabb napja! Gyorsan előkapom a fényképezőgépet, nehogy elszalasszam a nagy pillanatot. Katt, a vaku máris villan és a kép, ahogy Ray Bolton keze Kate derekán nyugszik, miközben épp betessékelné az ajtón, fenomenális!
- Tudja Mr. Bolton ezért a döbbent arckifejezésért nagyon sokat fognak nekem fizetni – elnevetem magam és lövök még egy képet a csodás párról – Kate te pedig … - megrázom a fejem még mindig nevetve – nem gondoltam volna, hogy szereted a pocakos öregembereket és annyira lesüllyedsz, hogy luxuskurva lesz belőled – tovább nevetek, remekül érzem magam – Talán már nem annyira jövedelmező ellopni mások sztorijait?
©Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kristen Stewart

Hozzászólások száma : 29

▽ Munkám : újságíró

▽ Szexualitás : biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Márc. 23, 2015 12:50 am
Tárgy - Malekith & Kate GLazán sétálok a pulthoz, elfoglalva az első szembejövő bárszéket, bájos mosolyt villantok a pultos srácra, és megrendelem a jeges whiskeymet. Kevés faszább hotel van ennél, itt mindennek megvan a maga helye, minden kényelmes, és egyenesen a seggünk alá pakolják a szolgáltatást... persze megvan az ára. Nagyjából egy kiló smink, egy gyönyörű királykék szaténruha, na meg az elmaradhatatlan húszcentis magassarkú, még a hajamat is felkötöttem egy szépen megformált, de könnyen kibontható kontyba, ugyanis ma számítok rá, hogy tönkreteszik a frizurám Vadászni jöttem, űzni a kis macska-egér játékom, elkapni a célpontom. Történetesen Ray Bolton-ra állítottak rá, egy újgazdag (és ennek megfelelően pocakos), középkorú, és éppenséggel házas férfi, aki annak idején hírhedt szoknyapecér volt, persze nyilvánvalóan nem a külseje miatt ragadtak rá a csajok. Ahogy megpillantom, ragadozómosoly kúszik fel az arcomra, kortyolok egyet a whiskeymből, és mikor találkozik pillantásunk, halkan kuncogva intek neki. A vigyort, ami kiül az arcára, részemről inkább vicsornak nevezném, de meg se kottyan már, hogy fenntartsam a látszatot. Más kérdés, hogy egyesek nem érzik színjátéknak a kurválkodásom, de meghagyom őket ebben a hitben, ettől csak még szórakoztatóbb az egész. Amúgy sem szokásom magyarázkodni.
- Hölgyem. - csókolja meg a kézfejem a pasas, egészen nyilvánvalóan bámulva meg a testem, mielőtt végre az arcomra emelné a tekintetét.
- Mr. Bolton. - mosolyodom el elégedetten, meg sem próbálom titkolni, hogy ismerem, elvégre a legtöbben felismernék az arcát. Éppen ezért kell írnom róla, ezekután talán még ismertebb lesz...
- Talán ismerem valahonnan...?
- Nem igazán. Felnézek magára. Én is kipróbáltam már magam az üzletben, de csúfosan végeztem... Elárulja a titkát? - a megfelelő pillanatokban lesütöm a szemem, majd a szempilláim alól vetem rá zöld pillantásom, ami meg is teszi a hatását, szinte dülled a mellkasa a büszkeségtől. Kitalálhattam volna valami jobb kamusztorit is, mert a végén egész este a tanácsait fogom hallgatni. Brr.
- Persze. Jöjjön, beszélgessünk egy kényelmesebb helyen.
Bingó. Elmosolyodom, és elfogadom felém nyújtott karját, még csak el sem undorít, magamban már látom kétségbeesett arcát, dühtől vöröslő bőrét, mikor a kettőnkről készült képeket villogtatom meg előtte. Persze az arcom egyiken sem fog látszani, de a feleségét így is felizgatja majd a dolog. Kegyetlen terveimet forralva mosolygok édesen Bolton-ra, ő pedig hasonlóan lelkesen vigyorog vissza rám, természetesen más okból kifolyólag. A liftben már érzem, hogy be kell vetnem magam, szóval halkan kuncogok fülébe, majd nyomok puszit arcára, hogy emlékeztessem, milyen lebilincselő is a társaságom. A hozzá hasonló férfiakat a legegyszerűbb átverni, öntelt, gazdag, és kellően elvakítja a pénz, amit csak nemrég ölelt fel. Mielőtt visszavonulok, írhatnék erről egy cikket...
Örökkévalóságnak tűnik, míg a lift végre halkan pittyeg egyet, mi pedig megérkezünk a tizenkettedikre. Ismerős és egyben árulkodó illat csap meg, ahogy kilépünk, kiráz a hideg, ahogy az előttünk elhaladó hotelszervízes srácra tekintek. Egy másodperc alatt felismerem Malekithet, és nem állok messze attól, hogy elvezessem az első útba eső sikátorba, és jól szétverjem. Mondjuk megvan a humoros oldala is a dolognak, én (egy ízléses) luxuskurvának, ő meg pincérfiúnak öltözött, rosszabb, mintha kémek lennénk, alig bírom megállni, hogy elnevessem magam. Helyette azonban Bolton-hoz simulok, Mal valószínűleg vele volt elfoglalva, mert amennyire megállapíthatom, még nem vett észre, és jobb ha ez így is marad. Azokban az ezredpillanatokban, amikben a pasi szobája felé közeledünk, pánikszerűen zakatol az agyam, mégis hogyan rázhatnám le ezt az utolsó cikktolvaj dögöt. Nem egyszer loptam már el a sztoriját, vagy tettem keresztbe az interjúján, szóval biztos nem hagyná ki az alkalmat, hogy tönkretegye ezt nekem. Újabb évezredekig tartó pillanatok, Bolton lankadatlan pofázása az üzleti trükkjeiről (persze gyanítom az egész kamu), na meg a magassarkúm kopogása tölti be a folyosót, és persze a közeledő léptek hangja, amiket a pasas nem vesz észre, én pedig lehetséges, hogy csak beképzelem őket. A fényképező vakujának félreismerhetetlen fénye azonban már nem lehet a képzeletem szüleménye, hálát adok az égnek, hogy háttal állok rajta, és az ajkaimba harapok Bolton meghökkent fejét látva. Ennél kínosabb helyzetet elképzelni sem tudnék, szóval csendben várom, hogy Mal elsüssön valami epés megjegyzést egy elmulasztott interjúról, vagy csak szimplán kiröhögje a pasast. Ezért még piszkosul megfizet...


Vissza az elejére Go downAjánlott tartalom
My heart is european


SOLDIER OF LOVE

Témanyitás

Tárgy - Re: Malekith & Kate G


Vissza az elejére Go down

Malekith & Kate G

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: N.-Britannia :: London-