Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Amanda Jack

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I'm a member of theroyal family

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ∬ Emma Watson

Hozzászólások száma : 54

▽ Munkám : ∬ magántanuló és fotós

▽ Szexualitás : ∬ heteró
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Márc. 24, 2015 2:41 pm
Tárgy - Re: Amanda Jack

Gratulálok, Elfogadva.Üdövözöllek az oldalon Amanda!
Egy újabb gyönyörűséggel áldott meg minket a Sors, egy igazán különleges történettel. Néha kilátástalannak tűnik a helyzetünk, azt hisszük minden és mindenki ellenünk van - főleg a család -, de ez nincs így. Ott vannak, melletted is megfognak jelenni miután rájöttek mekkora hibát is követtek el.
Tetszett az előtörténeted, jó volt olvasni és remélem majd a játéktéren is olvashatunk még tőled hozzászólásokat!
A magányosság jó, de most már ideje bevetned magad a London által nyújtott lehetőségekbe, nem fogod megbánni! Ha mégis akkor dobj egy sms-t és segítek. Very Happy

Foglalózz majd irány a játéktér, jó időtöltést kívánok. Smile

▽▲▽

You will remember me
for centuries
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Shay Mitchell

Hozzászólások száma : 24

▽ Munkám : egyetemi hallgató, bébiszitter, alkalmi tanár

▽ Szexualitás : leszbikus
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Márc. 24, 2015 12:17 am
Tárgy - Amanda Jack


Amanda M’lea Jack

”There ain’t no other way, I was born this way”


21LeszbikusKülföldiTexas1993. április 10. Diák

Életem lapjai


Ami azt illeti, még kissé elveszettnek érzem magam itt a nagyvárosban. Életemben először járok Európában. Mivel nem ismerek itt senkit, egy kicsit magányosnak érzem magam olykor, de ettől függetlenül szimpatikus ez a hely nekem. Nem ismer senki és éppen ezért, végre önmagam lehetek. Noha alig néhány hónapja még el sem tudtam volna képzelni, legvadabb álmaimban sem merült fel bennem, hogy ide vethet a Sors.
De hadd kezdjem az elején. A gimnáziumban még minden rendben volt, jó tanuló, csöndes, kedves kislány voltam, a szüleim jobbat se kívánhattak. Érettségi után összejöttem az első barátommal is, aki minden tekintetben megfelelő volt szigorú, rigorózus, vallásos szüleim ízlésének is. Egy amolyan igazi jó fiú, szintén katolikus családból, tehát ebből következően szexuális kapcsolatot is csak az esküvő után tudott volna elképzelni. Ami legmeglepőbb, hogy ez engem teljesen hidegen hagyott. Igazából csókolózni sem nagyon szerettem vele, de ezt betudtam annak, hogy idegen még nekem ez a testi kontaktus és ő is visszafogottságomnak tulajdonította. Egyébként kedveltem, rendes fiú volt, csak kicsit unalmas.
Elkezdtem az egyetemet állatorvos szakon, mellette az egyetem kézilabda csapatába jártam és elég szép eredményeket is értem el ott is. A szüleim büszkék voltak rám. Viszont pont ebből a kézilabda csapatból indult minden.  Az egyetem második évében ugyanis csatlakozott hozzánk egy afroamerikai lány, akit előtte még sosem láttam, viszont teljesen lenyűgözött. Eleinte elég nagy volt közöttünk a rivalizálás, ugyanis mi voltunk a csapat legtehetségesebb játékosai, nem is igen állhattuk egymást, mivel a jellemünk is mint a tűz és a víz, én nyugodtabb, megfontoltabb, ő igazi balhés, odamondogatós csajszi. Aztán egy edzés után már csak mi ketten maradtunk és valahogy úgy alakult, hogy szóba elegyedtünk és az egész délután és estét együtt töltöttük. Olyan jó hangulatban, hogy a végén megcsókolt, de ami a legmeglepőbb, hogy én viszonoztam. Sőt, életemben először esett jól egy csók. Akkor értettem meg, hogy mi volt eddig a gond a barátommal. Az, hogy egyszerűen én nem a férfiakhoz, hanem a nőkhöz vonzódom. Sokan nyomják el elsőre magukban ezt az érzést, számomra azonban onnantól világos volt, mint a nap.
A barátommal természetese rögtön szakítottam, majd egy ideig még titokban találkozgattam a csapattársammal, a kapcsolatunk egyre jobban elmélyült, mivel azonban egyenes és őszinte embernek tartom magam, összeszedtem a bátorságomat és odaálltam a szüleim elé. Mit mondjak, nem úgy reagáltak, ahogy szerető szülőktől várná az ember. Anyukám sírt , apukán üvöltözött. Kérleltek, fenyegettek, hibáztatták a csapattársamat, hogy összezavarta a fejemet, hogy egy ilyen bűnös kapcsolatba rángatott bele. Hiába próbáltam megmagyarázni, hogy nem őmiatta van, ez mindig is bennem volt, semmi nem használt. Eltiltottak tőle és a fejükbe vették, hogy „kinevelik” belőlem ezt a „fertőzést”. Maradi gondolkodásuk elképesztett. Sosem hittem volna, hogy a szüleim valójában nem is engem szeretnek, csak azt az ideált, amit rám vetítenek. Hetekig állt a bál otthon, végül, mikor az apám olyat talált mondani nekem, hogy „vagy befejezed végre ezt a hülyeséget, vagy többé nem vagy a lányom”, bezárkóztam a szobámba, összepakoltam a cuccaimat és egy búcsúlevelet hátrahagyva, amiben még egyszer leírtam nekik ugyanazt, amit már szóban is elmondtam ezerszer, valamint minden érzésemet és gondolatomat, az éj leple alatt megszöktem otthonról. A megtakarított pénzemből repülőjegyet vettem az első Londonba tartó gépre és most itt vagyok.
Először takarítóként vállaltam munkát egy hotelben, munkásszállásokon laktam és ösztöndíjakat pályázgattam meg  a helyi egyetemekre. Szerencsém volt, a texasi jó tanulmányi eredményeimnek hála, fölvettek és az iskolai faliújság révén még egy kisebb apartmant is találtam magamnak, amin másodmagammal fogok osztozni, bár a lakótársaim még nem költöztek be, csak ha szemeszter elkezdődik. Szóval egyelőre egyedül költöztem be az egyik szobába és várom, kiket is sodor az utamba az élet.
Nehéz most még így egyedül, de bizakodó vagyok. Egy dolog biztos, soha többé nem fogom megtagadni önmagamat, nem számít, ki, mit szól hozzá. Nem akarok megfelelni senki másnak, csak magamnak. Bízom benne, hogy sikerül végre kialakítanom a saját életemet, hazugságok nélkül.
.

Heart of Europe.


Vissza az elejére Go down

Amanda Jack

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Külföldi-