Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Walter & Kate G

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

My blood is blue. I am Lord

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kit Harington

Hozzászólások száma : 22

▽ Munkám : rich spoiled toff

▽ Szexualitás : straight
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Ápr. 07, 2015 3:35 pm
Tárgy - Re: Walter & Kate G+18Kate & Walter

Lovely to see you babe

- Így is mondhatjuk. – hagyom rá és ennyiben a dolgot, leginkább azért, mert valami egészen más felé kezdenek szállni a gondolataim. És örömmel látom, hogy partner ebben Kate, mert hamarosan magamhoz vonom és nem tapasztalok ellenállást.
- Én is így gondoltam. – mormogom elmélyült hangon, mert biztos voltam abban, hogy a ruha választása nem csupán a véletlen műve, miszerint épp ez kerül a kezei közé, amikor erre az izgatóan falatnyi fehérnemű tetejére húzta fel öltözködéskor. Nem kell nógatni ahhoz, hogy megszabadítsam a felsőtestét a kék anyagtól és hamarosan pedig ő maga gondoskodik arról, hogy az egész ruha lekerüljön róla.
Puha és őrjítően izgató melleit ízlelem és érintem, egyre növekvő lelkesedéssel, amelynek látható jelei is megmutatkoznak testemben. Kelletlen volna, ha nem így lenne, de erről szó sincsen.
Megcsókolom, magamhoz vonom, ahogy beletúrok hajába, közben pedig roppant ügyesen szabadul meg attól az aprócska bugyitól is, ami még útban van. Míg ajkaimra ejti lágyan a köszönetet, addig bal kezem a combján vándorol végig felfelé, egészen öléig, hogy aztán ott finoman, de annál ügyesebb mozdulatokkal simítsak végig a húsán lábai között. Forrósága részegítő, ahogyan nedvessége is. Mmm… igazán szexi az egész nő úgy, ahogyan van.
Mozdulataim pedig hasonlóképpen kerülnek viszonzásra, amíg egymás ajkát faljuk harapva, szenvedélyesen, addig ujjai a kemény férfiasságomra találnak rá. Élesen szívom be a levegőt és bele is mordulok halkan a csókba.
Ahogy mozdul, úgy én is kényelmesebben helyezkedek el és amikor magába vezet, annál kevés édesebb és kellemesebb érzés van a világon. Őrjítően forró és nedves és szűk, egyszerűen ínycsiklandó és csodálatos. A lassú csípőtáncból egyre szenvedélyesebb lesz, kezeim a mellein vándorolnak és a csípőjének kerek mivoltán. Iszom magamba látványát, élvezem, ahogy karmai nyomot hagynak bőrömben, és hihetetlen izgató mikor fülcimpámat harapja be és halk sóhajaival ajándékoz meg. Azonban még eszemben sincs befejezni, egyelőre hosszasan tervezem élvezni a testét és megadni az élvezetet mindkettőnknek.
Nyakához nyúlok, tarkójánál a hajába túrok és közel húzom, hogy megint megcsókoljam, de annak végeztével még nem engedem eltávolodni.
- Fordulj meg. – kérem halkan és ha nem ellenkezik, akkor segítek az ölemből kimászni, mi több, én magam is mozdulok, hogy ő kényelmesen a kanapé háttámlájának támaszkodhasson szemből, míg én mögötte helyezkedek el.
Végigsimítok a fenekének kívánatos és ingerlő kerekségén, majd a derekán, egészen fel a vállig. Másik kezemmel pedig a combjai közé nyúlok, lágyan érintve gyönyöreinek forrását és forróságát. Elhelyezkedek mögötte a megfelelő szögben és ismét belécsusszanok, finoman, de annál határozottabban. Egy lélegzetvételnyi ideig megállok, élvezem, ahogyan kitöltöm és körülölel, belső izmai felveszik a méretem.
Csípőjében kapaszkodok meg – jobbom még mindig a vállát fogja – és mozogni kezdek benne, de ebben már nem sok finomság marad. Ütemesen csattan össze a testünk minden egyes lökésnél, ahogyan ostromlom kívánatos testét és én egyre mélyebben akarok elveszni benne, kitölteni őt és kizárólag a magaménak tudni erre az éjszakára. Egyszerűen fantasztikusan leírhatatlan érzés benne lenni!
Ӂ


//bocs, hogy csak most Embarassed//


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kristen Stewart

Hozzászólások száma : 29

▽ Munkám : újságíró

▽ Szexualitás : biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Csüt. Ápr. 02, 2015 2:40 pm
Tárgy - Re: Walter & Kate G16+

Elmotyogott megjegyzése hallatán elmosolyodom, tudom, hogy többre tart, mint ami vagyok, és eszemben sincs összezúzni a benne kialakult képet. Éppen annyira vagyok része az életének, amennyire egy hozzám hasonló az lehet, szerencsés fordulat, hogy ez mindkettőnknek megfelel.
- Nézőpont kérdése...
Aki megérdemel, annak könnyen adom magam, a kéretés már inkább hangulat kérdése. Walterhez azonban pontosan azért jöttem, mert ki vagyok éhezve az érintésére... nem fogom húzni az időt, általában én vagyok az, aki a lényegre tér.
Somolygása kellemes libabőrt hoz bőrömre, ajkaimon kacér mosoly bújkál, ahogy magához von. Nem szokásom odabújni senkihez, ez a fajta dörgölődzés számomra túl személyes, de Walter ez alól is kivétel, valahol mégiscsak közel áll hozzám, mint valami levetkőzhetetlen szokás. Kényelmesen érzem magam a karjaiban, szeretem, ha cirógat, ha átölel, vagy apró csókokat nyom testemre. Éhes tekintetünk találkozik, de egyelőre nem falom fel ajkait, újabb megjegyzéseket váltunk, tudom, hogy egyre kevésbé érdekli a mondanivalóm, viszont annál inkább megszabadítana a ruhámtól, és bár hasonlóképp állok evvel, egy kicsit még szórakozni akarok vele.
- Ha nem izgatna, nem ilyen ruhát vennék fel...
Tetszik, hogy egy húron pendülnek gondolataink, tévedhetetlen tekintetével vetkőztet, mintha csak a pillantásával felfalhatna, csak nem bírom ki, hogy ne érintsem meg. Nincs miért visszafognom magam.
Ahogy áttérünk a kanapéra, újra ölében találom magam, kényelmesen helyezkedek el, hagyom, hogy kényeztesse bőröm, a maga visszafogott módján vetkőztessen, először ruhámtól, majd alsóneműmtől is megszabadítva. Tetszik, ahogy megtalálja és kezelésbe veszi melleimet, halkan sóhajtozom, és besegítek kissé, megszabadulok ruhám maradékától is. Csak nem bírok a véremmel, Walter fölé hajolok, ajkaimon éhes, vékonyka mosollyal puhán esem neki, plusz előny, hogy ruháitól már meg sem kell szabadítanom. Érzem, hogy ruhátlan valóm meghozta a hatását, halkan kuncogok fel, ahogy ágyékát érintem, jól sejti, hogy még közel sem fejeztem be. A hajamba túr, én pedig engedelmesen hajolok közelebb, viszonozva forró csókját, alattomosan szabadulok meg az utolsó ruhadarabomtól is, melyet vigyorogva ejtek le a kanapé mellé. Megjegyzése hallatán meglepetten pillantok rá, nem szokása ilyesmiket mondani, hozzátenném a többi férfinak sem, ha tudják, hogy enélkül is megkaphatnak. Ám pontosan ebből tudom, hogy nem csak egy udvariasságból mondott felületes bókot vágott hozzám, ajkaimra valódi mosoly húzódik, ahogy újabb puha csókot lehelek ajkára, belesuttogva válaszomat.
- Köszi.
Úgy érzem elég, ha a tetteimmel viszonzom őszinteségét, gyengéden simítok hajába, finoman harapok ajkaira, először ujjaim lópoznak csak farka felé, kacéran játszadozom vele, majd magam is picit lejjebb csúszok testén, hozzásimulok, és hagyom, hogy belém hatoljon. Eleinte óvatosan, majd egyre szenvedélyesebben mozgok felette, éppen ideje, hogy megmutassam neki, mit is tudok. Tudom, hogy egészen más érzés, ha én vagyok felül, ahogy azt is tudom, hogy megakarja majd ismételni. Ajkaimra újabb mosoly húzódik fel, egyre gyorsabban mozgok rajta, hajába túrok, finoman karmolom végig felsőtestét, betartom az ígéreteimet. Közelebb hajolok, hogy izgatóan haraphassak fülére, halk sóhajaimat egyenesen neki intézem, képtelen vagyok betelni vele. Jobban nem is birtokolhatnám, mégis akarom, egyre inkább... mert ma éjjel csak ő létezik számomra.

//hasonlóképp késve, bocsi >< Very Happy//


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

My blood is blue. I am Lord

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kit Harington

Hozzászólások száma : 22

▽ Munkám : rich spoiled toff

▽ Szexualitás : straight
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Márc. 29, 2015 8:53 pm
Tárgy - Re: Walter & Kate G+16Kate & Walter

Lovely to see you babe

- Sosem állítottam, hogy az vagy. – somolygok a bajszom alatt rá. Őszintén szólva úgy kedvelem a magam módján, ahogyan van és ezen nincs mit tovább ragozni. Meg az orrára kötni sem, ha már itt tartunk, mert ilyet egészen biztosan nem ejtenék ki a számon, az érzelgősséget nem nekem találták ki. Már egészen kis koromban kinevelték ezt belőlem.
Mikor azt mondja, hogy vigyázzak ezzel, mit kívánok, csak egy egyre szélesedő mosoly majd inkább vigyor húzódik a számra. Sok mindent kívánok én, de ettől még tisztában vagyok azzal, hogy tündérmesék nem léteznek. Nem ringatom magam ilyen tévhitekbe.
- Igazából jobbat találtam ki egy egyszerű törölközős megoldásnál… – már a hangom is végigcirógatja a bőrét, ahogyan halkan morogom neki a szavakat és közben magamhoz húzom közel. Éhes vágyakozás lobban a tekintetemben, amit most kivételesen nem szándékozok elrejteni előle. Mi nem szoktunk csakúgy trécselgetni összejárni, szerencsére mindkettőnk személyiségét megkímélte ettől a sors vagy az élet.
És úgy tűnik nem csak az én csokoládészín íriszeim tanúskodnak némi éhségről, hiszen az ő lélektükreiben is ezt látom. Ami kifejezetten a kedvemre van.
- Hm… ezzel nem értek egyet. Megéri nekem kiöltözni, ha az a lényeg, hogy utána kicsomagolhassalak belőle. Ne mondd, hogy nem izgat a gondolat. – lusta vigyorra húzódnak az ajkaim. Melyik nőnek ne tetszene, hogy az öltözködésével elérte, a férfiak le akarják venni róla a ruhát?!
Élvezem, ahogy végigsimít a mellkasomon és figyelem a vonásait, amikor felnevet. Ez kifejezetten jól áll neki.
Átvándorlunk a kanapéra, elveszem a kávéját és elérem, hogy az ölembe kerüljön. Innen sokkal kellemesebb a kilátás és az sem mellékes, hogy végigsimíthatok így formás csípőjén. Arról már nem is beszélve, hogy könnyedén megvalósíthatom a ruha felsőrészéből való kibújtatását.
- Tudom, hogy az vagyok. – a magam módján, de most egyáltalán nem a nagylelkűségemről akarok diskurálni. Valami egészen másra vágyom, amihez a vérem az ölembe száguld és ő is érezheti testem jeleiből, hogy merre is járnak a gondolataim jelen pillanatban vele kapcsolatban.
Kibújtatom a ruha ujjából és a melltartó kapcsát találom meg, nem sokáig pepecselve annak kioldásával. Leveszem róla a csipke csodát és gondolkodás nélkül hajolok az egyik kis puha halomhoz, ajkaim közé véve a hetykén előre nyúló kis hegyét. Míg másik kezemmel a szabadon maradt keblét keblét kezdem gyengéden masszírozni. Csak akkor szakadok el tőle, amikor kibújik a ruhából és végleg megszabadul attól.
Halk sóhaja kellemesen visszhangot ver füleimben, szeretem ezt a hangot hallani egy gyönyörű nő ajkai közül. Mmmm… nagyon is izgató!
Azonban mielőtt visszahajolhatnék akár a nyakához, akár a melleihez, megszökik az ölemből, megcsókol, amit finoman harapva viszonozok és tenyere érintésének nyomán libabőr fut végig a bőröm felszínén. Mikor a férfiasságomat érinti, élesen szívom be a levegőt. A hajába túrok és finoman kapaszkodok meg a tincseiben, hogy egy csókot szerezhessek tőle. Ám az egész nem tart sokáig, hiszen az ég mentsen attól, hogy megakadályozzam bármiben is, amit kitalált. Nyilván nem ok nélkül mászott ki az ölemből.
Ujjaim még mindig a hajában vannak, a válla mögé söpröm elszabadult tincseit és elégedetten nézek rajta végig.
- Csodaszép vagy. – nem osztogatok gyakran bókokat, de ez most kikívánkozott. Tényleg annak tartom.
Ӂ


//bocs, hogy csak most Embarassed //


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kristen Stewart

Hozzászólások száma : 29

▽ Munkám : újságíró

▽ Szexualitás : biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Csüt. Márc. 26, 2015 9:13 pm
Tárgy - Re: Walter & Kate GMagamban jót szórakozok Walter visszafogott szemöldökemelgetésén, de én sem teszem szóvá a dolgot. Mindketten tudjuk, mire céloztam, még ha nem is tetszik neki. Sejtettem, hogy a karmolások említése megteszi majd a hatását, kacér mosoly húzódik ajkaimra, újból végigmérem a még törülközőfosztatlan Waltert, tetszik a pillantása, az az éhes vigyor, amelyet felém villant.
- Ennyire könnyűvérűnek tűnök...? - sóhajtok fel mímelten, de a hazug, vékonyka mosoly és az árulkodó nevetőgödrök azért kiülnek arcomra. Tudom, hogy vetkőztet a tekintetével, de csak egy halk kuncogással válaszolok, a legtöbb nő amúgy is meztelennek érzi magát mellette, mintha mogorva tekintete átlátna minden trükkön. Legalább is ezt hiszi... Finoman felvonom szemöldökeim megjegyzése hallatán, de végül csak kiül arcomra egy elégedett mosoly. Végül is a jómodor is éppen olyan hamis színjáték, mint amit a filmeken művelnek, egy betanult bilincs, amit egész életében magával hordoz. Sosem érdekelt az ilyesmi, de persze mímelem, ha szükség van rá, ami Walter tekintetében talán azt is jelenti, hogy rendelkezem vele.
- Vigyázz, mit kívánsz.
Zöld tekintetem rejtett villanásából talán rájöhet, hogy noha igazi fenyegetésnek nehezen vehető, azért áll mögötte némi igazság. Közel sem ismeri még minden oldalamat... és nem is fogja soha. A kimondatlan egyezségünk. Némi egészséges nyújtózkodás után felpattanok, hogy kacérkodhassak kicsit, de Walter utánam nyúló keze meglep, habár engedelmesen simulok karjaiba. Mellkasához hajolva magamba szívom illatát, szeretem, hogy ennyire jellegzetes, fogadni mernék rá, hogy évek óta ugyanazt a tusfürdőt használja... olyan ember, akinek nehezen változik az ízlése.
- Mertem remélni, hogy egy tiszta törülközővel még megszánnál... - találom meg szürkés szemtükreit, ajkaim sarkában mosoly bújkál, tekintetemben pedig az az ismerős éhség, amit a kezdetektől fogva éreztem.
- Neked aztán nem éri meg kiöltözni. - kuncogok fel halkan, persze valójában én tudom a legjobban, hogy akkor igazán szép egy ruha, ha nem csak jól mutat, de le is rángatnák rólad. Simogatja a lelkem Walter somolygása, de ezúttal nem könnyítem meg a dolgát, finoman végigsimítok mellkasán, és még jobban hozzásimulok testéhez. Felnevetek megjegyzése hallatán, persze nagyon is jól tudom, hogy nem megalapozatlan az önbizalma.
- Effelől nincsenek kétségeim...
Na nem mintha túlzottan tökéletes volna, a maga mogorva, magába vonuló természetével, de én kedvelem a morcosságát, talán épp a hibái teszik emberivé. Ahogy elenged, felszabadultan pakolom vissza magam a kanapéra, de alighogy újabbat kortyolnék, viszonozva Walter tekintetét, már le is telepszik mellém, hogy ellopja tőlem. Ezt sem teheti meg mindenki, de neki elnézem, most talán még jobban kívánom, mint a fekete kávéját.
- Valóban?
Hagyom, hogy magához vonjon, kényelmesen helyezkedem el rajta, ajkaimra elégedett mosoly kúszik fel, ahogy követem derekamat átkaroló karjának mozgását, megtalálja és el is intézi a koktélruhám cipzárját. Nem válaszolok, de ajkaim sarkában azért egy mosoly bújkál, ahogy
gyengéden húzza le vállamról a puha anyagot, egy halk kuncogással fordítom felé tekintetem.
- Milyen nagylelkű vagy...
Hamarosan egész felsőtestemet megszabadítja a ruhától, már csak fekete, finoman csipkézett melltartóm tartja vissza meztelen bőröm érintésétől, de az a tippem, hogy hamar eltünteti az akadályt. Halkan felsóhajtok, ahogy puha csókjával érinti még nedves bőrömet, a ruha maradékát pedig már én húzom le, kezd kényelmetlenné válni. Megfordulok, és dereka mellett támaszkodva hajolok fölé, finom csókot lehelek ajkaira, amelybe halkan belekuncogok. Tenyeremmel puhán érintem mellkasán, kitapogatva kidolgozott izmait, elégedetten mosolyodom el, míg végül elérek farkáig, ujjamal simítok végig rajta, huncut pillantást vetve sármos pofija felé.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

My blood is blue. I am Lord

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kit Harington

Hozzászólások száma : 22

▽ Munkám : rich spoiled toff

▽ Szexualitás : straight
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szer. Márc. 25, 2015 9:51 pm
Tárgy - Re: Walter & Kate G

Kate & Walter

Lovely to see you babe

Némileg feljebb szaladnak a szemöldökeim a képemen, amikor jó fiúnak titulál, de nem fűzök hozzá szavakat. Amit viszont a karmolásról említ, amellett már nem mehetek el szó nélkül.
Lusta, ravaszkás vigyor rajzolódik ki ajkaimra. Van olyan helyzet, amikor még szívesen is veszem azokat a bizonyos karomnyomokat…
- Lehet róla szó, de előbb vetkőzz le. – sunyi pillantást vetek rá és ha nem is teszi meg, amit felvetettem, azért gondolatban lefejtem róla azt a kék kis semmiséget, ami második bőrként tapad formás testére.
- Legalább most már tudjuk, hogy volt mit elhagyni. – morgom, de azért somolygok az orrom alatt, ezzel is jelezve, hogy nincs abban él, amit mondok neki, finom élc sokkal inkább. Közben pedig nem mulasztom el végignézni, ahogy valóban egy macskát is szégyenbe hozó nyújtózással helyezkedik el a kanapémon.
De a következő pillanatban már fel is pattan onnan, hogy levegye a törölközőmet.
- Azt hittem neked kell, hogy megszárítkozz. - nyúlok a keze után és amint elkapom, visszahúzom magamhoz. Engem egyáltalán nem zavar a meztelenségem, tökéletesen elégedett vagyok azzal, ahogy kinézek.
- Bár ahhoz előbb meg kellene szabadulnod ettől a ruhától. – hangsúlyozom immáron másodjára is és közben egy halvány mosoly azért ott játszik ajkaim szegletében, ahogy a karomban tartom és szorosan magamhoz is vonom őt.
- Sok mindenben kifejezetten jó vagyok. – tekintete után kutatva jelentem ki a kávés megjegyzésére. Végül pedig elengedem, hogy visszatelepedhessen a kanapéra. Amíg ott helyezi magát kényelembe, addig leteszem a saját bögrémet a dohányzóasztalra és mellé telepszem én is.
- Nos, van rá tippem, hogyan tereljem el a gondolataidat róluk. – a bögréje után nyúlok és hacsak nem ragaszkodik hozzá nagyon, akkor kiveszem a kezéből és az asztalra teszem az enyém mellé. Majd szó nélkül karolom át és vonom az ölembe – kivéve, ha valahogy meg nem akadályozza a dolgot –, na így már sokkal jobban tetszik a helyzet.
- Még mindig csurom vizes vagy… – halkan morgom, miközben a derekától simítok rajta feljebb, mígnem ujjaim a ruhája nyakánál állapodnak meg a válla magasságában. Rugalmasnak tűnik az anyag, amit nem vagyok rest le is ellenőrizni, így szépen elkezdem lefelé tolni a ruhát, szabaddá téve vállának csupasz bőrét. Ha van cipzárja hátul, akkor természetesen előbb a másik kezemmel azt húzom le.
- Segítek megszárítkozni. – hirtelen hajolok előre és megcsókolom az előbukkanó kis részletet belőle, majd lehúzom a karján is anyagot. Ezt pedig a másik válla és karja követi, így szabaddá téve felsőtestét a nedves ruhától.
ӁVissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kristen Stewart

Hozzászólások száma : 29

▽ Munkám : újságíró

▽ Szexualitás : biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Márc. 24, 2015 10:58 pm
Tárgy - Re: Walter & Kate GNémileg irónikus, hogy már úton vagyok, mikor megkapom a válaszát, elégedett mosoly kúszik fel ajkaimra. Na igen, a főnököm biztos kinyírna, ha kiderülne, hogy végig tudtam Walter címét, na meg az ágyában is jó párszor megfordultam már, mégsem sikerült semmit kiszednem belőle... vagyis inkább csak nem tettem. Kivételesen kölcsönösen előnyös, ha megtartjuk a kapcsulatunkat ebben a kényelmes kis privát szférában. Alighogy betoppanok, elfekszem a puha kanapén (biztos valami eredeti bőr, ki tudja honnan), és felteszem a kérdést, már meg is érzem a rötyögő kávé illatát, kevés dolog van, ami ennél jobban felmelegítené a lelkem.
- Jó fiú. - mosolyodom el elégedetten, ahogy viszonzom Walter pillantását. - Megkarmolhatlak, ha ez minden vágyad... - nevetek fel ülő pózba tolva magam, természetesen csakis azért, mert a legkevésbé sem hiányzik, hogy egyenesen a ruhámon végezze a gőzölgő koffeinbomba. Tetszik, hogy éppen egy macskához hasonlított, hamár választanom kéne egy házikedvencet, biztosan egy kandúrt választanék... kecsesek, okosak, és önteltek. Na meg puhák és aranyosak, tuti kipróbálnám őket plüssnek.
- Elhagyhattam valahol, amikor belopakodtam valami újgazdaghoz.
Finoman nyújtóztatom ki tagjaimat, hogy aztán halkan sóhajtva dőljek hátra egy komfortosan elhelyezett kispárnára. Imádom ezt a lakást, minden porcikájában. Felnevetek Walter megjegyzésére, kecsesen felpattanok és mellé lépve gonoszan elvigyorodom.
- Hadd segítsek. - egy határozott mozdulattal lerántom róla a törülközőt, unottan ejtem el, és kilopom a csészémet kezéből. Nyilván tisztában volt vele, hogy ennyit simán megteszek, mielőtt provokált volna. Nem mintha most látnám így először, mondjuk azóta sem untam meg... Visszatérek a kanapéra, ezúttal a kávémat kortyolgatva, elégedetten pillantok fel, megjegyezte vagy egyszerűen csak ráérzett, hogy feketén iszom.
- Még mindig jó kávét csinálsz... - sóhajtok fel halkan, meztelen talpaimat kényelmesen felpakolva a kisasztalra.
- Amivel mindig. Fogj egy rakás idiótát, adj nekik egy teljesen egyértelmű kérdést, na meg három órát, hogy megvitassák. Habár ez számodra is ismerős lehet.
Vonom meg a vállam, én viszont nem érdeklődöm, amúgy is megered majd a nyelve, ha beszédes kedvében van, én pedig kiélvezem, hogy nem kell semmit sem kiderítenem róla.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

My blood is blue. I am Lord

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kit Harington

Hozzászólások száma : 22

▽ Munkám : rich spoiled toff

▽ Szexualitás : straight
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Márc. 24, 2015 9:51 pm
Tárgy - Re: Walter & Kate G

Kate & Walter

Lovely to see you babe

Bár a telefon kitartóan jelzi újra és újra, hogy sms-em érkezett, nem hallom meg, mert a zuhany alatt áztatom magamat. Mondhatni az éjszaka hosszúra nyúlt, de nem nyilvános helyen fordultam meg, mert egyáltalán nem óhajtom a saját képem a reggeli címlapokon viszont látni egy olyan cikkel karöltve, ami azt taglalja, hogyan is szórakozik a Stuartok örököse.
Elrázom a vizet, hajamból megállás nélkül csöpög a még langyos víz, mikor kilépek a zuhanyfülkéből. Egy törölközővel átdörgölöm fekete, göndör fürtjeimet, majd az anyagot a derekam köré tekerem és így grasszálok ki a konyhába, hogy feltegyek egy erős kávét. Ma még van némi dolgom a városban, de holnap már indul vissza északnak és lesz még egy kitérőm is, így aztán nem árt, ha minél előbb összekanalazom magam a mai napra.
Ekkor veszem észre a konyhapulton felejtett készüléket és olvasom el a rövid és velős üzenetet. Lusta és kis vigyor mázolódik a képemre. A „válasz” gombra nyomok és már küldöm is vissza, miszerint: Tudod a címet.
Már, hogyne tudná és nem is veszem rossz néven, hogy ide tart. Természetesen ezt nem tehetné meg akárki, de Kate-el elég régre nyúlik vissza az ismeretségünk ahhoz, hogy az ő betoppanásait ne vegyem zokon. Vagy ne mindig.
Nem fáradok azzal, hogy felötözzek, ha vetkőzésre kerül, a sor, így egyszerűbb, ha pedig nem, még akkor is lesz időm felöltözni.
Mikor meghallom érkezését, kinyitom az ajtót, hogy be tudjon jönni, de közben a kávéfőző is jelez, hogy kész a koffeinlé, így ahhoz sétálok vissza a tágas és modern lakásban.
- Helló Kate. Épp most főtt le a kávé. – megfordulok, hogy lássam is és ne csak a hátamat mutassam felé, de ekkorra ő már régen elhelyezkedett a fotelemben.
- Akár egy rossz macska… – morgom az orrom alatt és kitöltöm a kávét neki is és magamnak is, majd azokkal sétálok felé.
- És hol marad a jól neveltség, meg a többi? – vigyorgok rá ravaszkásan, majd szűkebbre húzom a szemeimet.
- Ha így állunk, akkor gyere és vedd le, momentán tele van mindkét kezem. – a ravaszból aljas kis mosoly lesz. Természetesen egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy udvariaskodjunk egymással, se ő velem, se pedig én vele.
- És ma mivel is fárasztott le az emberiség? – mert mintha esett volna valami szó erről is, bár őszintén szólva nem nagyon figyeltem.
ӁVissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kristen Stewart

Hozzászólások száma : 29

▽ Munkám : újságíró

▽ Szexualitás : biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Márc. 24, 2015 8:06 pm
Tárgy - Walter & Kate GValójában már esik. Gyűlölöm ezeket a nedves, hideg estéket, mindig rámtör a magány. De talán nem vagyok evvel egyedül, mert akármilyen pokróc módon fogad, végül mégis Walternél kötök ki, hogy elfojtsam. Néha úgy érzem, hogy mi ketten hasonlítunk, mégha nem is tudok semmit róla. Mondjuk ennek is megvan a maga hátránya, róla sem lesz egyetlen cikkem sem...
A magassarkúm egyenletes kopogása keveredik az ízetlen, londoni esőével, az eresz alatt állva várom a taxit. Gyűlölöm az esernyőket, de persze minél drágább kabát, annál használhatatlanabb, még egy rohadt kapucni sincs rajta, szóval marad az ázás. Több órás megbeszélésen vagyok túl, néhány óra alváson, egy rendelt kínain és egy kiadós zuhanyzáson. Mostanra bőven megengedhetném magamnak a drágább ételeket is, de ezen nőttem fel, a gyomrom egyszerűen nem bírja a különleges ínyencségeket. Ez az egyetlen, amit nem sikerült még magamévá tennem ezeken a nevetségesen átlátszó jótékonysági partykon, ízlésnek nevezik a koplalást... az ilyeneken inkább nem is eszem semmit.
Gépiesen diktálom a címet a taxisnak, arra sem emlékszem, mikor jegyeztem meg. Összefolynak a napok, talán épp ezért ragadok meg minden alkalmat, hogy valami visszatérő dolgot találjak, amilyen Walter is. Persze csak míg el nem vesz valami gazdag macát én pedig kereshetek új ágymelegítőt... habár őszintén kétlem, hogy megtisztelné ennyivel, számomra nagyon is egyforma a többi kékvérű barátjával, ugyanolyan elkényeztett, fölényes, mélyen belül pedig gyerek még. Csak éppen kicsivel jobb adottságai vannak az átlagnál. Na nem mintha nekem sokkal több lelkiismeretem volna.
Annyira elbambulok, hogy a sofőr hangja térít észhez, kifizetem és az istenverte esőn át szaladva próbálok legalább többé-kevésbé szárazan megérkezni a verandáig, persze sikertelenül. A liftben igazítok némileg csapzott külsőmön, nem mintha számítana. Hamarosan amúgy is lekerül rólam minden, de azért előtte remélhetőleg megszán egy törülközővel. Az ajtót nyitva találom, szóval szinte otthonos természetességgel dobom le a táskám meg a cipőm, és fekszem el a kanapén.
- Hello Walter.- mosolygok az egy szál törülközőben előtűnő lordra, fogadok még az is márkás rajta. - Kávéd van? Lefárasztott az emberiség... - sóhajtok fel, miközben mellékesen megbámulom felsőtestét, és elgondolkozom rajta, hogy a kávészemeket is arannyal darálja-e. Meg sem lepne.
- Ja, és egy törülköző sem ártana, bár a fotelnak már mindegy. - vigyorgok rá aljasan, zöld tekintetem a testén nyugtatva. - Az is megfelel. - mutatok a derekán nyugvó rongyra, persze ezt már csak a humor kedvéért teszem hozzá, egy tiszta törcsit még én is elvárok. - Vagy szolgáljam ki magam?
Túlzás lenne azt állítanom, hogy ennyire ismerem a lakását, de az egész olyan érintetlen, mindent ott találsz, ahol számítanál rá, elvégre nem tölt itt olyan sok időt. Persze ha rajtam múlna, pár óra alatt szemétdombbá változtatnám a helyet, mindig is rumlis voltam és soha sem zavart. Érdeklődve vizslatom arcát, férfias vonásai mögött keresve hangulatáról árulkodó jeleket, elvégre nagyjából attól függ, hogy leteremt vagy játszik velem.
Kate Graham
Londoban vagy, ugye? Esőt mondanak mára...

Š kristen

Vissza az elejére Go downAjánlott tartalom
My heart is european


SOLDIER OF LOVE

Témanyitás

Tárgy - Re: Walter & Kate G


Vissza az elejére Go down

Walter & Kate G

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: N.-Britannia :: London-