Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Sophia & Gabrielle

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ღ Sophia Bush

Hozzászólások száma : 296

▽ Munkám : ღ Stylist, divat tervező

▽ Szexualitás : ღ Heteró
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Márc. 29, 2015 2:48 pm
Tárgy - Re: Sophia & Gabrielle
 
 
 

Egy hívást kaptam Gabrielle csicskásától, hogy induljak el van rá 10 percem oda érni. Néha nem tudom ezt a nőt hova tenni, komolyan van ennek élete vagy szíve? Jaj istenem nagyon utálom. De, mint mindig felveszem a műmosolyt és a csábos arc kifejezést.
Kocsimban már kitomboltam magam. De végül is jóba kell lennem ezzel a nővel, hiszen ő miatta van az, hogy tudok mit enni, inni. Konkrétan ő adja el a tervezéseim nagy részét. Volt, hogy én is szerepeltem a ruháimban, mint modell az ő cikkeibe.
Nagy levegőt vettem és a kis idő naplómmal, telefonommal, kocsikulcssal és egy prada táskával ki is szálltam az autóból.
Od fele már megpillantottam a nőt, és már messziről műmosoly. Szerintem már egész hihető vagyok. Kis nyalás és már is megvannak az alapok. Persze tudom, hogy nem szeret. De ez így működik.
- Gabrielle, köszönöm a hívást. Már kezdtél hiányozni, rég láttalak, milyen csinos vagy. - Mondtam, majd két puszi és leültem. Rendelek magamnak egy kávét.
kevés :/ WORDS
To, Gaby
NOTES: Bocsi, hogy késtem
[color:9d94=969696]THANKS ♥
▽▲▽Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ♢ keira knightley

Hozzászólások száma : 15

▽ Munkám : ♢ francia Runway főszerkesztője

▽ Szexualitás : ♢ hetero
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szer. Márc. 25, 2015 10:53 pm
Tárgy - Sophia & GabrielleDon't just do the fashion
be the fashion
Ezúttal semmi kedvem nem volt Londonba repülni és el is határoztam, hogy ennek a fontos találkozónak a lecsengése után, azonnal cuccolok is vissza a divat örök fővárosába, az én otthonomba, Párizsba. Azonban a divat, mint olyan terjeszkedik és szépen lassan beszövi az egész Földet, nekem pedig, mint a divat modern kori nagyasszonyának, kénytelen vagyok megjelenni egy olyan monumentális eseményen, mint a londoni divathét. Már két héttel az első rendezvénye előtt elküldtem egy tucat alkalmazottat, hogy minden simán menjen és jómagam pedig két nappal az első modell kifutóra lépése előtt érkeztem, hogy mindent leellenőrizzek. Nem én voltam az egy hetes rendezvénysorozat főszervezője, de szívemen viselem a sorsát és fontosnak tartom, hogy minden a  lehető legnagyobb rendben legyen.
Beszéltem az összes modellel, leellenőriztem a bokájuk átmérőjét, alaposan megvizsgáltam az összes beérkezett munkát, melyek majd a kifutóra lépéskor az modellek testét takarják és felhívtam a tervezőket is és egyeztettem a színpadra lépésük időpontját, illetőleg megdicsértem, avagy alaposan lepontoztam a megjelentetni kívánt kollekciójukat. Én magam nem tervezek ruhát, de a Runway főszerkesztőjeként illendő minden újdonsággal kapcsolatban tisztában lennem, ami a divatot illeti.
Most is éppen egy előre megbeszélt, üzleti találkára készülök, amelyet egy brit tervezővel beszéltem meg. Sophia Blake egy eléggé tehetséges és méltán elismert tervező, akinek a ruhái meglehetősen gyakran megjelennek a Runway-ben. Rengeteg rendezvényen volt már alkalmam találkozni vele és sokszor bíráskodtam is már a tervezett ruhái felett. Meglehet, hogy nem én vagyok a szíve csücske, de számomra teljesen felesleges kierőszakolnom a szeretetét, hiszen az nem visz előrébb az üzleti életben.
Csupán azért hívtam meg egy üzleti ebédre a London közelében lévő Fat Duck étterembe, hogy a divathéten szerepeltetett kollekciójának néhány darabját megvásárolhassam és egy fotózás erejéig megjelentethessen a magazinban. E mellé természetesen egy rövid interjút is fogok írni, amelynek az alkalmát szintén most kívánom megejteni. Semmi kedvem fölösleges találkozókat lebonyolítani vele, holnap reggel óhajtok hazarepülni és egy órával sem később.
Halvány púderszínű, térd felé erő ruhában érkeztem, melyhez fekete magassarkút és borítéktáskát választottam. A csipkés szélű, szürke kabátom már az érkezésemkor lehámozta rólam az egyik pincér, aki az előre lefoglalt asztalomhoz kísért. Kértem egy pohár félszáraz pezsgőt, míg Sophia Blake-re vártam.

▽▲▽

Vissza az elejére Go down

Sophia & Gabrielle

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: N.-Britannia :: London-