Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Amanda & Kate G

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Shay Mitchell

Hozzászólások száma : 24

▽ Munkám : egyetemi hallgató, bébiszitter, alkalmi tanár

▽ Szexualitás : leszbikus
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Márc. 31, 2015 10:12 pm
Tárgy - Re: Amanda & Kate GHaven’t you had enough?

Ebédidő van és én a szokásos, kedvenc indai éttermem felé veszem az irányt. Nincs messze az egyetememtől, éppen ezért is fedeztem fel. Viszonylag olcsó és egészen finom. Mindig is szerettem az ázsiai konyhát. Ami azt illeti, tudtommal anyai oldalról filippínó vér csörgedezik az ereimben, de külsőm ellenére valójában semmi közöm már a távoli kontinenshez, soha nem jártam ott, semmilyen ottani nyelvet nem beszélek. Ennek ellenére, vagy talán éppen ezért az ázsiai földrész nyújtotta kulináris élvezeteket kimondottan kedvelem. Ez a vonzalom hozott erre a helyre is. Mivel még senkivel nem sikerült különösebben megismerkednem eddigi rövid ittlétem alatt, szokás szerint egyedül szándékozom elkölteni az ebédemet. Kicsit magányos így, de bizakodó vagyok, ami késik, nem múlik. Biztosan hamarosan sikerül már barátokat, vagy legalább jó ismerősöket szereznem, akikkel együtt tölthetem a szabadidőmet. Kicsit rossz azért mindig így egyedül.
Ahogy belépek az étterembe, tekintetem rögtön összetalálkozik egy barna hajú, lezser öltözetű lányéval. Nem teljesen idegen nekem, szinte mindig itt van, olyankor, amikor én. Az is feltűnt már, hogy figyel, bár egyelőre nem tudom ezt hová tenni. Sokszor érzem magamon a tekintetét, mintha méregetne, de eddig még  egy szót sem váltottunk. Elég fura mosoly terül el az arcán most is, ahogy a szemembe néz. Kicsit olyan érzésem van, mintha úgy fürkészne, mint a ragadozó az áldozatát. Zavartan visszamosolygok, biccentek felé, majd gyorsan elkapom a tekintetem és egy szabad asztal felé masírozok. Felveszem az étlapot és tanulmányozni kezdem. Egészen elmerülök benne, amikor hirtelen egy hang csendül, majd valaki az ujjával az orrom előtt lévő étlapra bök. Nem mondom, hogy nem lep meg ez a közvetlen gesztus, hiszen ilyet a legtöbb ember csak a barátaival mer megjátszani. Ahogy az arcomra alighanem kiülő meglepett értetlenséggel leengedem az étlapot magam elől, az előbbi, ismeretlen-ismerős barna lányt látom az én asztalomnál, a szemben lévő széken ülni. Teljesen lazán, már-már pimaszul mér végig, mintha abszolút mindennapos lenne, hogy lényegében vadidegen emberek asztalához huppan le és kotorászik az étlapba közvetlenül az orruk előtt. Annyira meglep ez az egész, hogy még felháborodni, vagy tiltakozni is elfelejtek.
- Amanda Jack – válaszolok szinte automatikusan. A következő kérdést először alig fogom fel, továbbra is alighanem enyhén fura arckifejezéssel meredek rá.
- Öhm… izé… igen, az vagyok, idejárok a közeli egyetemre… és… te? – próbálom összeszedni magam, de láthatóan nehezen megy napirendre térni a szokatlan viselkedése fölött, amit ő úgy tűnik, teljesen mindennapiként kezel. Nem tudom, mi lehet a célja ezzel az egésszel, mit akarhat tőlem. Nem értem én ezt az egészet és tényleg fogalmam sincs, hogyan viszonyuljak hozzá.
tag: Kate G ~ Zene: I won’t be carried away ~ notes: Bocsi a késésért! ❤Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kristen Stewart

Hozzászólások száma : 29

▽ Munkám : újságíró

▽ Szexualitás : biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Csüt. Márc. 26, 2015 9:18 pm
Tárgy - Amanda & Kate GEgy laza lökéssel tolom be az ajtót, szinte reflexszerűen lépek a szokásos asztalomhoz. Mintha a törzsvendégek táblája virítana a fejemen, hamar meg is jelenik a pincérlány, hogy felvegye a rendelésemet. Elmosolyodom, ujammal bökök a lapra (ezeknek az indiai kajáknak egyszerűen lehetetlen kimondani a nevét), majd miután bólint, előveszem a laptopomat.
Szeretem ezt a helyet, amolyan otthonérzete lesz tőle az embernek, csinos, olcsó, és még csak nem is túl népszerű, vagyis attól sem kell tartanom, hogy Pierre-n kívül bárkibe is belefutnék itt, az ő társaságát pedig egyáltalán nem bánom. Egy egyszerű fehér pólót, néhány fakarkötőt és egy világoskék, itt-ott szakadt csőfarmert viselek, kiélvezve, hogy végre nem kell kiöltöznöm senki kedvéért sem.
Békésen iszogatom a kávémat, a netet böngészve friss infók után, mikor meghallom a szélcsengő ismerős dallamát, amely az ajtó nyílását jelzi. A belépő egy sötét hajú, sötétbőrű, egyébként meglehetősen csinos lány, akivel csak egy pillanatra találkozik tekintetünk, de ez épp elég, hogy elégedett mosoly húzódjon ajkaimra. Nem mintha ismerném, sőt, még a nevét sem tudom, viszont nem először futunk itt össze. Tudom, hogy mindig olyan dolgokat rendel, amiket szeretek, hogy valószínűleg diák lehet, mert mindig délután érkezik, és amúgy is meglehetősen fiatalnak tűnik. Ahogyan azt is sejtem, hogy lányokat kedveli... alapozhatom a külsejére, a pillantására, vagy az ízlésére, de ez inkább csak amolyan megérzés. Ismét rámtör a kíváncsiság, a vágy, hogy kiderítsem minden titkát... na igen, ezért lettem újságíró. Eleinte érdekelnek az emberek, aztán seperc alatt megunom őket... persze könnyen lehet, hogy pozitív csalódás ér, de hogy őszinte legyek, nem igazán számítok rá. Végre dönt és leengedi a popsiját egy székre, úgyhogy én is lecsukom a laptopot, pár lépéssel átszelem az aprócska éttermet, és lehuppanok a vele szemben lévő székre. Épp az étlapot böngészi, tehát nem vesz észre, szóval mutatóujjamal az egyik kedvencemre bökök.
- Kóstold meg ezt. Ilyen finomat még életedben nem ettél. - elmosolyodom, majd előrehajolva felkönyökölök az asztalra, arcomat a tenyereimen pihentetve mérem végig a lányt, mielőtt kezet nyújtanék neki.
- Kate Morgan. - mutatkozom be, és várakozóan pillantok rá, mintha teljesen természetes volna, hogy lehuppantam hozzá. Ilyen közelről még fiatalabbnak látszik... lehet, hogy melléfogtam.
- Még diák vagy, ugye?
Ha ráhibáztam, elégedetten mosolyodom el, noha nem feltétlen előny, hogy ennyire fiatal. Manapság mondjuk már tényleg meglepően nincs mit rontani rajtuk... akkor pedig oda a móka nagy része.


Vissza az elejére Go down

Amanda & Kate G

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: N.-Britannia :: London-