Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Maisie Campbell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ₰ Harry Styles

Hozzászólások száma : 83

▽ Munkám : ₰ láblógató szakember

▽ Szexualitás : ₰ hölgyeken legeltetem tekintetem
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Márc. 29, 2015 6:34 pm
Tárgy - Re: Maisie Campbell

Gratulálok, Elfogadva.Isten hozott köreinkben kedves Maisie. Smile

Milyen különleges neved van, illik az egész lényedhez.
Kimondottan szórakoztató volt olvasnom a lapodat, néhány résznél jót is mosolyogtam főleg mikor elképzeltem, ahogyan disznóvicceket mesélsz a Királynőnek.
Nem húznám tovább a drága idődet, a géped hamarosan megérkezik Norvégia gyönyörű országába, és csak irigykedni tudok, hogy elmentél oda.
Kérlek foglalj le nekem egy jegyet, beszéld meg a jövendőbeli uraddal a látogatásomat. Viszek neked egy kis hazai terméket, skót whisky-t meg képregényt.
Foglald le az arcodat, és mutasd meg milyen fából faragtak! Jó játékot. Smile

▽▲▽Sometimes what you need is right in front of your eyes


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

My blood is blue. I am Madam

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Karen Gillan

Hozzászólások száma : 2

▽ Szexualitás : str8
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szomb. Márc. 28, 2015 12:43 am
Tárgy - Maisie Campbell


Maisie Deoiridh Campbell

Rövid idézet


30heteroskótFort William, Skócia1984.11.04. nemes

Életem lapjai


A helyzet az, hogy normális, ép elméjű embert biztosan nem venne rá se isten, se varázsló, hogy költözzön Norvégiába. Főleg nem Skóciából. Itt áprilisban még könnyedén előfordul, hogy esik a hó, ha kinézek a Fort William-i birtokunk ablakán, ködös, hűs, fehér tájat, hegyeket látok magam előtt. Mindez nem volt elég, úgy tűnik. A szüleim talán hibernálni kívánnak engem a zord Skandináviában.


Ez ez egész is mindössze egy levéllel kezdődött. Én éltem a mindennapi életem, csöppet sem törődve azzal, hogy büfögni vagy fingani illik-e az etikett szerint vagy nem. Jobbára egyedül voltam a kastélynak mondható házunkban, a szüleim jobban szeretnek utazgatni a királyságok között, tárgyalni a többi nemessel, szerződéseket kötni, elherdálni a családi örökséget partikon és kaszinókban. Amikor is hazaérkeztek. (De minek?) Úgy tűnt, megelégelték az én életstílusomat, azt, hogy farmerban és flanelingben mászkálok, néha még a bugyit és a melltartót is nélkülözve, emellett pedig egy képregényboltban dolgozom annak ellenére, hogy hamarosan harminc leszek és diplomát is szereztem a St. Andrews-i egyetemen nemzetközi tanulmányokból illetve politológiából. Utáltak velem megjelenni bárhol is, mert folyton valamit elszúrtam, valamit nem szabályszerűen végeztem, disznó vicceket meséltem a többi befolyásos ember társaságában, és hát, folyton csak szabadkozniuk kellett miattam, kifogásokat keresni, amiért nem mentem el ennek vagy annak a születésnapi zsúrjára, vagy amiért még mindig szingliként élek.


Valamiféle levélre hivatkoztak, amiről gőzöm sem volt. A postát általában ott is hagyom, ahová bedobják, a számlákat úgy is az alkalmazottak intézik, nekem pedig, valószínűleg egyedül ebben a világban, még mindig nem sikerült bankszámlát nyitnom, így a fizetést is készpénzben kaptam eddig. Bár, nevetségesen keveset, de nem is volt rá szükség soha. A családi kassza igencsak bőséges volt. A hangsúly persze, a múlt időn van. A szüleim utazgatásai, az egyre rosszabb befektetések, a szerencsejátékhoz fűződő szerelmük megtette a hatását. Így minden mentsváruk az a nyamvadt levél volt.


Kapóra jött nekik egy hasonlóan elkeseredett család, akik a fiuknak próbálnak nejet keríteni. Így valamiféle egyezséget köthettek, már amennyire a kétségbeesett rimánkodásukból le tudtam szűrni, miszerint én önként és dalolva vonulok oltár elé a csávóval, így nekik nem kell szégyenkezniük miatta, a mi családunk pedig némi pénzhez jut ismét, és nem kerül a süllyesztőbe a Campbell név minden birtokával együtt. Kedves tőlük, igazán. Főleg, hogy még egy - szerintük - pöpec állást is tudtak nekem keríteni Norvégiában.


A levelet a norvég királyi család küldte. Nekem címezték. Már csak a repülőn tudtam elolvasni, és sajnos hiába kiabáltam, hogy fordítsák vissza a gépet, már nem tehettem semmit az ellen, hogy, amint leszállok az országban, oktatási tanácsadó és a jelenlegi király potenciális feleségjelöltje váljon belőlem. Hogy van norvégül az, hogy basszus?

.

Heart of Europe.ZENE AMI INSPIRÁL  


code by ORICYA.
Vissza az elejére Go down

Maisie Campbell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Lordok&Madamok-