Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

The Phoenix of Crimea - Ada & Finn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am Law.Dont worry

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Lee Pace

Hozzászólások száma : 33

▽ Munkám : Terrorelhárító

▽ Szexualitás : 110% hetero
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szomb. Márc. 28, 2015 11:04 pm
Tárgy - The Phoenix of Crimea - Ada & FinnStrike a match and I'll burn you to the ground
Ada & Finn

Szimferopol külterülete, napjainkban

A bakancsom ütemesen éri a talajt, miközben tárat cserélek a P90-esemen. Rühellem ezt az ótvar belga szart. De ezt kell használni, éljenek a NATO különleges alakulatai. Idén lesz hetedik éve, hogy folyamatosan úton vagyok valahol valami csatatérre, amikor otthon vagyok pedig vagy PTSD-s vagy pedig simán katatón vagyok.
De legalább végre összeszedte a világ a tökeit és szembeszállt az oroszokkal, legalábbis ami a Krími térséget illeti. Tizenhetedik napja megyünk előre és próbáljuk az anyjuk parasztjait háttérbe szorítani.
Megrecsegtetem a nyakam, ami a sisaktól kimondottan nehézkes művelet, de megy ez, mint csecsemőnek a pelusba fosás. A tájat kémlelem most, ez a parancs. Fentebb az egyik emelkedőn van egy csipásom, aki messzelátó táltost játszik most az ügy érdekében. Csapdába próbálunk ejteni történetesen egy alakulatnyi erősítést. Csúnya taktika, "nem etikus", én meg pont leszarom, mert feladatom van és végre kell hajtanom. Hanyag mozdulattal nyomom meg a rádión az adás gombot.
- Nyúl, légy oly drága és vess egy pillantást keletnek is, már kurva régen itt kellene lenniük. - adom a parancsot a mesterlövésznek, akit mi csak nyúlnak nevezünk. Igen, olyan kapafogai vannak, hogy ha meglátná egy magyar parasztember, vinné is mindestül a földre őt. Ekkor üti meg a fülem némi nesz, egy közeli bokorcsoportosulás felől. A hallásom a legjobb tulajdonságom, így a lépteimet átváltom, mintha csak vállfán lebegnék, susogva, mint egy idióta lepedő. Rühellik, hogy teljes menetfelszerelésben is tudok settenkedni, pedig azért nem kicsi fiú vagyok. Egy nő alakja rajzolódik ki hátulról, valamint valami kütyüé. Dünnyög bele. Én pedig rászegezem a Pityut.
- Azonosítsa magát vagy csipkéssé teszem a bugyiját, ha netán nem olyat viselne. - vigyorgok is mindehhez.

music
Vissza az elejére Go down

The Phoenix of Crimea - Ada & Finn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Alternatív világ-