Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

The Game is On - Maisie & Halstein

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I'm a member of theroyal family

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ♔ Benedict Cumberbatch ♔

Hozzászólások száma : 14

▽ Munkám : ♔ King of Norway ♔

▽ Szexualitás : ♔ Hetero ♔
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Márc. 29, 2015 7:56 pm
Tárgy - The Game is On - Maisie & Halstein
Honey, you should see me in a crown...
Súlyos léptekkel haladok kifelé a tárgyalóból. A legrosszabb az uralkodásban talán ez. A heti, sőt mostanság gyakoribb agyzsibbasztó ülés mindenféle okostojással az asztal körül és vele. Elvonja a figyelmem. Minden. Áldott. Alkalommal. Elkalandozik a figyelmem a hajára. Hogy lehet valami ennyire vörös és ennyire gyönyörű? Megölne, ha megfognám? A szemei, ahogy pofákat vág, amikor kiakad valakire... Maisie Deoiridh Campbell... Átokfajzat. Nem azt mondom, hogy én egzakt tudomány vagyok, mert volt már példa arra, hogy meglógtam Sigmund elől és bevállaltam egy műtétet egy volt csoporttársam helyett. Szerencsétlen flótás 10 órán keresztül üvöltött be az ablakon át, mert a műtő sterilitása szent és sérthetetlen. Nem erősségem a protokoll sem. Mégis tartom, mert engem néz mindenki újabban. Én meg Maisie Deoiridh Campbellt. Anyám és az ő szüleinek átkos összeesküvése ez az egész. De még a Tanács is hajlandóságot mutatott arra, hogy norvég helyett angolul ülésezzünk, míg a kisasszony össze nem szedi a kellő nyelvtudást.
Zúg kicsit a fejem. Legalább sikerült kibuliznom, hogy bent is bagózhassak, a kis dolgozószobában. Magamra húzom a kabátom, mert ablakot kell majd nyitni és nincs kint éppen jó idő. Jó idő... milyen relatív. Én az Antarktiszon éreztem magam hőmérsékletileg a legjobban. De ott nem volt egy skót, aki a pimaszságával forralta volna a vérem.
Kattan a gyújtom, ahogy a számba kerül a cigaretta és én meg is támaszkodom az íróasztalon. Az ajtót nyitva hagytam, mert Sig képes feltúrni a palotát is értem, ha szem elől téveszt.
- Vajon mit gondolhat ő erről az egészről... Deoiridh... - szólalok meg, leginkább magamnak. Tény és való, le a kalappal anyám előtt, amiért ráakadt és valóban semmi rokoni szál sem fűz hozzá. Azt meg anyámnak sem vallottam be, hogy világtalan nagy gyenge pontom a vörös haj. Az elmúlt napokban többször kaptam magam azon, ahogy étkezések közben őt bámulom és elképzelek egy rakat vörös és fekete hajú lurkót körülöttünk. Egyelőre itt van elszállásolva, szóval még lesznek ilyen hülye gondolataim. Maradhatna itt... Mérgezhetné tovább az agyam azzal a mandulaillatú hajával.▽▲▽


Vissza az elejére Go down

The Game is On - Maisie & Halstein

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Norvégia :: Oslo-