Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Ansgar & Ji Hoon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ki hong lee

Hozzászólások száma : 31

▽ Munkám : Diák

▽ Szexualitás : Eldöntetlen
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szomb. Ápr. 04, 2015 9:14 pm
Tárgy - Re: Ansgar & Ji HoonNa bassza meg, de laza valaki... tényleg fogalma sincs róla, hogy kivel packázik... belegondolva nem láttam még errefelé, talán valami újfiú. Hányok tőle. Talán el kéne törnöm a lábát, hogy elmenjen a kedve a próbálkozástól. Rideg tekintettel mérem végig, pontosan tudom, hogy téved. Kibaszottul zavarna a jelenléte. Az olyanokat mint ő, gyűlölöm. Egytől egyig. Ráadásul egy rohadt kis bevándorló, ez az akcentus egyszerűen undorító. Legszívesebben lekevernék neki egyet, csak hogy befogja, de már kihívtam. Majd megverem, miután lenyomtam. Nekiáll dekázni a labdával, amit lepasszoltam, baromira felbasz, hogy azt hiszi, nincs semmi jelentősége ennek. Egyből bevillan a bátyám, meg a mosolya, ahogy dekázni tanultunk...
- Mert egy faszfej vagy, azért. Hányok tőled.
Szóval nem szeretnéd, mi? Ne aggódj, nemsokára könyörögni fogsz, hogy elmenjek... Ahogy elkezd balettgyakorlatozni előttem, keserűen felnevetek, és köpök egyet a pályára.
- A koleszból jössz, mi?
Futottam már össze onnét kölykökkel, mondjuk csak egyszer, de sejtem az okát... emlékezetes nap volt. Ránézek felém nyújtott kezére, felvonom a szemöldököm, és a pulcsim zsebébe dugom ökleimet. Nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy szétbasszam a fejét, de azt mondtam, focival rendezzük le, úgyhogy így is lesz.
- Ne jópofizz, szánalmas. Ha nem akarod, hogy a képeden agyjam ki a feszkót, kezdjünk neki.
Kicsit még nedves a pálya, de legalább nem esik... kétlem, hogy én nyernék, ha a kölyök tényleg válogatott, szóval ezt jól elbasztam. Mindegy, ha vesztek, átengedem neki a placcot és kész. Undorodom a rózsaszín kis világától, hogy azt hiszi, megúszhatja, ha lepukkant focipályákon mászkál éjszaka, hogy minden idegen kinyalja majd a seggét és leáll vele focizgatni. Lószart.
- Kezdj te. Háromig játszunk, aki hamarabb eléri, az nyer. A másik elhúz a picsába.
Lehet, hogy jó a kisköcsög, de azt lesheti, hogy könnyen adjam magam... azért én sem most először játszom.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : rj king

Hozzászólások száma : 6
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Márc. 31, 2015 7:27 pm
Tárgy - Re: Ansgar & Ji Hoon
keep calmMég mindig ott van a szemeim előtt az igazgató, amint közli, hogy átvettek Londonba. Életem egyik legboldogabb napja volt és imádom felidézni az érzést, ami akkor úrrá lett rajtam, ahogy világosabban láttam mindent, végre nem egy homályos folt volt az, amit a saját jövőmnek mondhattam. Anglia egyik legnagyszerűbb csapatában – előre, Ágyúsok, előre – játszhatok és ez semmihez sem fogható. Jó, még akkor is, ha csak az utánpótlás csapatba jutottam be, de feltett szándékom, hogy beküzdjem magam a Premier Leaguebe és ott legyek a keretben.
Egyáltalán se érdekel, hogy hajnali kettő van, hogy nyirkos az idő és ilyenkor egy normális ember már rég az ágyában horpaszt vagy tévét néz, esetleg a haverjaival kockul, iszik vagy füvezik. A kolesz ugyan sokkal jobb, mint amire számítottam, de mivel nem vagyok itt olyan régóta, ezért nem bővelkedek olyan barátokkal, akik hajnali kettőkor is ugranak, ha megcsörgetem őket. Ezért is van, hogy egyedüli kísérőm a sporttáskám, benne egy labdával. Még szerencse, hogy körülbelül tíz perc séta az egyik szabadtéri focipálya, így nem fenyeget az a veszély, hogy eltévedek a rengeteg metrózás és villamosozás közepette.
Nem számítok arra, hogy bárki is van olyan hülye, hogy ilyenkor jön le focizni, futni vagy csak simán sétálni. Azonban a pályára érve rögtön meglátom a fiút, aki egy kopott labdával lövöldözi az üresen álló kaput. Nem is olyan rossz a technikája, talán valamelyik másik csapatban játszana? Mindegy, annyira nem érdekelne, hiszen a saját magam szórakoztatása végett jöttem le, nem pedig, hogy örök barátokat szerezzek.
- Két kapu van, haver. Nem hiszem, hogy annyira zavarnánk egymást – vonok vállat és kicsit kellemetlenül érzem magam a norvég akcentusommal, ahogy meghallom az ő tökéletes angolját. Áh, mindig ez van, de nem is akarom levetkőzni eme egyediségemet. Ügyes mozdulattal átveszem a labdát, amit odapasszol nekem és elkezdek dekázni.
- Még mindig nem értem, hogy egy ekkora pályán miért zavarna a társaságom?  - érdeklődve pillantok fel rá, amikor megállítom a labdát – De felőlem játszhatunk is, ugyan én nem szeretném ha elmennél, ketten mindig jobb, mint egyedül focizni – vállat vonok és megindulok felé. Fogalmam sincs, hogy mennyire technikás, hogyan focizik, sőt még a nevét se tudom. A sors azonban a kelleténél kicsit több önbizalommal áldott meg, mint ahogy azt egy átlagos ember kapta volna. Taposok helyben egy picit, majd térdemeléseket csinálok, semmi esetre sem szeretnék meghúzódni, hogy aztán napokat kelljen kihagynom az egyetemen. Főleg nem azért, mert hajnalban kedvem támadt bohóckodni egyet egy ismeretlennel.
- Egyébként, Ansgar vagyok – nyújtom a kezem a srácnak, azt hiszem ennyivel illendő megtisztelni a másikat, hogy legalább bemutatkozzunk egymásnak – Még mindig nagyon akarod azt a párharcot vagy inkább rám hallgatsz és 1 :1 -ezünk egyet, hogy kiadhassuk magunkból a feszkót, szétlőjük a kapukat sőt, most figyelj – emelem fel az ujjam, hogy most tényleg valami fontosat fogok mondani – talán még jól is érezhetjük magunkat. Na?  
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ki hong lee

Hozzászólások száma : 31

▽ Munkám : Diák

▽ Szexualitás : Eldöntetlen
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Márc. 30, 2015 5:53 pm
Tárgy - Ansgar & Ji HoonHalk nyikorgással nyílik ki előttem a focipálya kapuja, ebben a hideg, nyirkos időben vagy sötétnek, vagy egyszerűen mániákusnak kell lenni ahhoz, hogy bárki is idemerészkedjen. Épp ezért választom ezt a helyet, hogy kiürítsem a gondolataimat. Az elnyűtt, ősrégi labdám hoztam magammal, ennél depressziósabb már úgysem lehetek. Újabb dolog, ami emlékeztet. Ahogy behunyom a szemem, lehajolok és megtapintom a füvet, magamba szívom az esőszagot, egy pillanatra úgy érzem, hogy még mindig a bátyámmal futkározom, hogy rálövök a kapura és egyszer sem hagyja bemenni, akkor sem, ha belekékül a fejem a dühbe.
Előttem azonban senki sincs, szinte megőrjít ez a csend, ez az üresség... mintha bennem lenne. Rárúgok párat, hogy legalább ez megtörje, gyanakodva fordulok meg, ahogy léptek hangját hallom. Nem létezik... valaki mégiscsak idetévedt. Nem hiszek a szellemekben, de néha azt kívánom, bár ennyire ostoba lehetnék. Akkor úgy érezném, van még visszaút. A srác nem nagyon zavartatja magát, úgy lép be a pályára, mintha nem is hajnali 2 volna, félhomály, nyirkos fű, és egy ismeretlen, akiről fogalma sincs, mennyire veszélyes. Pedig felülmúlnám a számításait.
- Menj máshová, öcsi. Nem vagyok játékos kedvemben.
Tudom, hogy ellenkezni fog, elvégre nem sajátíthatom ki a pályát. Tulajdonképpen talán ezt várom tőle... újabb ok a verekedésre. Nem mintha kéne. Halkan káromkodom, majd meg lepasszolom neki a labdát.
- Ha nyersz, maradhatsz és lelépek én. Ha vesztesz, eltolod a képed te. Persze megteheted most is...
Vigyorodom el, habár kétlem, hogy az utóbbit választaná. A cipője meg a cuccai valahogy túl profinak tűnnek, egy egyszerű, elhagyatott kis focipályához, ahol csomós a fű, és lyukas a kerítés... Ki lehet ez a gyerek?


Vissza az elejére Go downAjánlott tartalom
My heart is european


SOLDIER OF LOVE

Témanyitás

Tárgy - Re: Ansgar & Ji Hoon


Vissza az elejére Go down

Ansgar & Ji Hoon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: N.-Britannia :: London-