Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Sorry Sis, I made a mistake! - Jelissa & Elizabeth

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am worker, sweetheart

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Torrey DeVitto

Hozzászólások száma : 6

▽ Munkám : Pékség tulajdonos

▽ Szexualitás : Heteroszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Ápr. 27, 2015 7:44 am
Tárgy - Re: Sorry Sis, I made a mistake! - Jelissa & ElizabethMy Little Sister!
365 words


A csörömpölésemnek természetesen meg lett az eredménye. A húgom szinte dühödt vad módjára támadt rám, de amikor meglátta a beosztását a pulton, akkor inkább arra kezdett fókuszálni. Ez lett volna a tökéletes alkalom arra, hogy meglépjek a haragja elől, de nem tettem meg. Ami talán a legkisebb jóindulattal is életem egyik nagy hibája volt.
Arra a kitörésre, amit produkált, már volt máskor is példa, és tudtam, hogy nem éri meg arra várnom, hogy egykönnyen lenyugszik. Tény és való, hogy hibáztam, hiszen elfelejtkeztem a szabijáról. Viszont reményeim szerint meg tudjuk oldani.
- Jelly, nagyon szépen kérlek, hogy fogd vissza magad. – mondtam, nyugodtan és higgadtan.
A húgom nagyon heves természetű és igaz, hogy testvérek vagyunk és talán ez az egyetlen olyan dolog bennünk, amiben hasonlítunk. Ha nem lettem volna ott a kórházban, amikor kihozták anyával a szülőszobából, akkor talán azt is meg merném kockáztatni, hogy nem is vagyunk testvérek, hogy valamelyikünket biztos elcseréltek a kórházban.
- Képzeld el, hogy de. Egy kicsit komolyabb dolgokkal voltam elfoglalva mostanság. Úgyhogy bocsi, de elfelejtettem. – vágtam oda dacosan és felkészülten az „összecsapásunkra.
- Amúgy meg te is hibás vagy, mert nagyon jól tudod, hogy a naptárba is be kell írnotok ha szabit akartok. – vetettem oda egy kicsit már én is dühösebben.
Jó tudom, nem éri meg másokat hibáztatni a saját hibáink miatt. De tény és való, hogy a „tökéletes” hugicám is hibázott. Viszont ennek ellenére tudom, hogy ez az egész kavarodás az én hibám is, mivel tényleg szólt nekem, de a válóper meg minden egy kicsit elterelték a gondolataimat, aminek a következtében megfeledkeztem Jelly-ről.
- Viszont meg fogom oldani. Rendben? – néztem mélyen azokba a makacs szemekbe.

I made a mistake!
▽▲▽


Elizabeth
D. Scott
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am worker, sweetheart

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Ellen Page

Hozzászólások száma : 9

▽ Munkám : Pék-cukrász (titokban tortaszobrász)

▽ Szexualitás : bibibiii
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szer. Ápr. 15, 2015 2:31 pm
Tárgy - Re: Sorry Sis, I made a mistake! - Jelissa & ElizabethMindig is gyűlöltem, ha bárki is zavar, miközben koncentrálok. Utáltam, ha olyankor jönnek hozzám kérdezősködni, vagy egyéb dolgokkal felkorbácsolni a harmóniám. Igazából… nem szeretem az embereket a közelemben. Ez olyan, mint az állatkert. Jó megnézni az állatokat a távolban, figyelni őket, elgondolkodni rajtuk, de ha leszólítanának, biztosan nem járnék oda. Az embereket nem lehet elkerülni. Sajnos. Pláne nem azt a személyt, aki miatt a habzsák megszalad a kezemben és egy harmonikus rózsa helyett egy pacát sikerül a tortára kreálnom. Csak megállok a mozdulatban, nagyon szusszantok, miközben a remekül sikert pacámmal szemezek, végül a zsákot nem túl kedvesen visszadobom a tálba és nem is mondok már semmit rá. Hogy lehet valaki ennyire ügyes, vagy egy ekkora konyhában három lépés alatt leveri az edényt. Az ilyen minek jár konyhába? A nővérem, minek jár egyáltalán a közelembe? Már éppen nyúlnék a spatula után, hogy óvatosan lekaparhassam az oda nem illő „díszt” a tortáról, s egy egyszerű szóval megköszönjem, hogy megtisztelt a jelenlétével, de végül megállok a mozdulatban és visszateszem a spatulát oda, ahonnan elvettem, s megfordulok felé. A kezem beletörlöm a rongyomba, leakasztom a kötényem, s a vizemhez lépek, hogy megnedvesítsem ajkaimat, közben belelesek a beosztásba, de bár ne tenném. A víz sugárként spriccel ki a számon, miközben meglátom azt, amitől az agyvizem egyből felforr, s legszívesebben a földhöz csapnék valamit, de visszafogom magam és csak kíméletesen gyűröm össze az első dolgot, ami a kezem ügyébe akad. Egy konyharuha az, de szívesen szét is tépném. - Elizabeth, várj csak… – mondom megpróbálva visszafogni a feltörekvő feszültséget. - Mondd azt, szépen kérlek, hogy csak rosszul nyomtattad ki ezt a lapot, ugyanis Monica van kiírva szabadságra az ÉN szabadnapomon, ahol… – újra a lapra pillantok. - nekem KÉT PLUSZ ÓRA is be van írva aznapra… Talán… összekeverted a neveket? Vagy csak ennyi átlátására sem vagy képes? – kérdezem tőle elég éllel a hangomban, s ajkaim vége olyan rideg mosolykára húzódik, hogy legszívesebben a gyönyörű hajzuhatagát gyűrögetnék úgy össze, ahogyan szerencsétlen konyharuhát szadizom. - Ugye NEM felejtetted el, amit DIREKT előre kértem tőled… UGYE NEM? – A végére már egészen megfeszül az állkapcsom, s legszívesebben kimennék rágyújtani, mert biztos vagyok benne, hogy az én tökéletes nővér már megint szarik a fejemre. Vagy direkt csinálja? Az is lehet, hogy azt tűzte ki életcéljául, hogy engem kikészítsen. Én, aki alapból a nemtörődömség bajnoka vagyok, az ő húzásain úgy ki tudok akadni, hogy legszívesebben leordítanám a haját a fejéről. Direkt ver engem a sors? Vétettem valamit a világ ellen?Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am worker, sweetheart

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Torrey DeVitto

Hozzászólások száma : 6

▽ Munkám : Pékség tulajdonos

▽ Szexualitás : Heteroszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Márc. 30, 2015 10:44 pm
Tárgy - Sorry Sis, I made a mistake! - Jelissa & ElizabethMy Little Sister!
365 words


Azt hiszem, hogy egy igazán zűrös beszélgetésen vagyok túl az anyámmal. Talán abban igaza volt, hogy nem telefonon kellett volna közölnöm vele, hogy válófélben vagyok. De attól tartottam, hogy ha személyesen mondom el nekik, akkor annak nem biztos, hogy egy egyszerű vitával megúsztam volna. Így viszont ha nem is teljesen, de egy időre biztos megúsztam a dorgálást.
- Jane! Szükségem lenne a jövő heti beosztások másolataira, ott vannak az asztalomon. – kiabáltam be az irodában tartózkodó alkalmazottamnak.
Ma is elég sokan voltak ahhoz, hogy ne legyen időm előbb kiosztani őket. Plusz, amióta Julian nem jár be, még több munkánk van. De végül is miért is járna be, amikor minden az én nevemen van és tulajdonképpen miatta ment tönkre a házasságunk is. De ez már nem érdekel. Kezdem magam túltenni rajta, ami engem ismerve nem kis teljesítmény.
- Tessék, főnök. – nyújtotta oda azt a pár lapot, amin a jövő heti beosztások szerepeltek.
- Köszi, egy a tiéd. – mondtam, miközben a lapokkal a kezemben elindultam a többiek irányába, hogy szétosszam mindenkinek.
A kissé különc és nehezen kezelhető húgom éppen valami „remekművel” pepecselt, amikor beléptem az ajtón. Nem szerettem volna megzavarni, úgyhogy csak le akartam tenni a pultra, de minden bizonnyal nem vagyok valami ügyes a lopakodásban. Úgyhogy szerencsésen levertem a pultról egy fém tálat, ami hatalmas csörömpöléssel ért földet.
- Összeszedem, és már itt sem vagyok. Csak be akartam adni a jövő heti beosztást. – motyogtam, miközben lehajoltam, hogy feltakarítsam a rumlit, amit csináltam.
Világ életemben szerettem a pékségben lenni, még ha nem is adtam ezt mindenkinek a tudtára. Talán Julian volt az egyetlen, aki tudta rólam, hogy titokban rengeteg időt töltöttem azzal, hogy próbáltam rájönni azokra a dolgokra, titkokra és csínyekre amiket a család Lissának megmutattak. Nem nehezteltem rá soha azért mert Ő volt a kiválasztott, hiszen én mást is szerettem volna, egyetem, karrier, család. Aztán jött az esküvő és Julian ötlete, hogy megvalósíthassa az elképzelésemet. Hogy örömet okozhasson nekem, és most mégis itt tartunk. Fura ez az egész. De egyszer majd csak rájövünk mi, miért történik. Vagy legalább is nagyon remélem, mert különben rá kellene ébrednem, hogy az egész csak egy nagy átverés volt, és minden amiben eddig hittem és amiben reménykedtem, az csak egy hazug illúzió.

I made a mistake!
▽▲▽


Elizabeth
D. Scott
Vissza az elejére Go downAjánlott tartalom
My heart is european


SOLDIER OF LOVE

Témanyitás

Tárgy - Re: Sorry Sis, I made a mistake! - Jelissa & Elizabeth


Vissza az elejére Go down

Sorry Sis, I made a mistake! - Jelissa & Elizabeth

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: N.-Britannia :: London-