Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Imogen Kim

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ღ Sophia Bush

Hozzászólások száma : 296

▽ Munkám : ღ Stylist, divat tervező

▽ Szexualitás : ღ Heteró
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Pént. Ápr. 03, 2015 5:46 pm
Tárgy - Re: Imogen Kim

Gratulálok, Elfogadva.
Üdvözöllek köreinkben.

Az egész karakterlapod nagyon tetszik, és még csak kiemelni sem tudom, hogy melyik rész tetszett jobban, mert imádtam az elejétől a végéig, és meg tudtam ismerni a karaktert.
Úgy érzem veled nem fogunk unatkozni.Na irány foglalózni, aztán hódítsd meg a játékteret csodás fogalmazásoddal.

▽▲▽Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ˟ˣ Ham Eun-Jung ˣ˟

Hozzászólások száma : 9

▽ Munkám : ˟ˣ Egyetemista ˣ˟

▽ Szexualitás : ˟ˣ Heteroszexuális ˣ˟
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Csüt. Ápr. 02, 2015 11:58 am
Tárgy - Imogen KimHeart of Europe
22
Diák
Külföldi
Ham Eun-Jung
Imogen Kim


Jellemezd a karakteredet 5 jelzővel, vagy pár mondattal:Jellemezd a szerelmi kapcsolatod, ha van olyan:

Amikor kicsi voltam a szüleim barátai mindig azzal fenyegettek, hogy ha ilyen rossz és akaratos vagyok akkor sohasem fogok férjet találni magamnak. Volt egy időszak amikor azt hittem, hogy tényleg így lesz mert amíg a barátaim már mind kapcsolatban voltak én tanulással és olvasással tengettem az időmet mert valahogy a szőke herceg fehér lovon engem elkerült.

A nagy szerelem engem kissé talán későn talált meg annak ellenére, hogy korán érő típus voltam. Tizenkilenc éves voltam amikor is betoppant az életembe Lee Ji Yong. Még akkor találkoztam Ji Yong-al amikor Amerikában éltem. Éppen néhány ismerősével nyaralt Charleston partjainál amikor megismerkedtünk.

Egy barátnőmre vártam éppen amikor is megláttam, hogy nagyon néz engem az ismerőseivel. Nem fordítottam rá különösebb figyelmet. Viszont amikor lehuppant mellém a padra nem tudtam már tovább ignorálni. Az angol tudása egyenlő volt szinte a nullával. Sikerült azt mondania, hogy „Olyan vagyok mint egy kutya” ahelyett, hogy „Olyan gyönyörű vagy” ezt a bakiját a mai napig előszeretettel felhozom neki. Nagy mázlija van, hogy nem ütöttem meg akkor. Nem is értem, hogy hogyan de sikerült kihúznia belőlem a telefonszámomat.

Végig találkozgattunk azalatt az egy hónap alatt amíg Charlestonban tartózkodott. Majd amikor hazautazott Koreába, hogy a két év kötelező katonai szolgálatát teljesítse az amerikai-koreai hadseregnél a kapcsolatunk ugyan olyan töretlen maradt mivel folyamatosan kommunikáltunk egymással. A távkapcsolat nem könnyű de nekünk sikerült leküzdenünk az akadályokat szerencsére, na meg persze ez idő alatt egész szépen megtanult angolul. Ő életem nagy szerelme aki szellemes, intelligens és ráadásul képes engem elviselni.

Amit lejárt a katonai szolgálata eldöntöttük, hogy mind a ketten Angliában szeretnénk folytatni a tanulmányainkat. Mind a ketten a jogi szakot céloztuk meg az egyetemen majd Londonba utazva rögtön béreltünk is egy közös apartmant kettőnk számára, hogy végre-valahára együtt lehessünk hosszú idők után.


Jellemezd a családdal való viszonyod:

A családommal rendkívül jó viszonyt ápolok. Anyámmal talán kissé szorosabb a kapcsolatunk hisz ő amerikai és ennek jegyében nem olyan szigorú velem mint az apám aki viszont koreai származású. Szóval igen én egy amerikai-koreai vagyok habár mivel gyerekkoromat az USA-ban töltöttem nem igazán beszélem folyékonyan a másik anyanyelvemet de azért boldogulok. Ritkán de előfordult, hogy ellátogattunk Ázsiába huzamosabb időre az ott élő rokonainkhoz akik próbáltak rám ragasztani ezt-azt a kultúrából és a nyelvből szerencsére sikeresen. Így idősebb fejjel nagyon is fontosnak tartom mind a kettő származásom hagyományának ápolását és tiszteletét.User neve: Ru


Nemsokára megjelent előttem a már jól ismert alak is két nagy nejlonszatyorral a kezébe amiket a kanapéra helyezett.

- Úgy nézek ki mint egy zombi.- nyögtem ki a szavakat egy erőltetett kacaj kíséretében amire ő csak megvillantotta édes mosolyát ami akaratlanul engem is mosolygásra kényszerített.

- A Walking Dead-ben simán megállnád a helyedet mint zombi statiszta.- mondta vigyorogva majd közelebb lépet hozzám és átfogta a derekamat.

- Most elmegyek fürödni, hogy felfrissüljek picit és jobban fogjon az agyam.- mondtam közel hajolva miközben az ajkát fixíroztam. Kissé sértette az öntudatomat, hogy egyetért a zombis teóriámmal. Tipikus nő vagyok ilyen téren. Én mondhatok magamra bármi negatívat de ő véletlenül sem érthet ilyenkor velem egyet. Ő meg szándékosan szeret ilyenkor piszkálódni velem.

- Ez jó ötlet veled tartok.- mondta és már csókolt is volna meg de én elhúzódtam és kibontakoztam karjai közül.

- Bocsi de ez a hulla ma egyedül fürdik.- nyújtottam ki a nyelvem és már indultam is a fürdő irányába amikor karon ragadott és magához húzott. Arcomat megemelte az államnál fogva, hogy ne tudjam fejemet másfele fordítani majd egy finom csókot lehelt ajkamra és finoman beleharapott. Utálom amikor ezt csinálja mert óriási akarata erő kell nekem, hogy ellenálljak neki.

- Biztos? - kérdezett rá egy féloldalas halálosan csábító mosoly kíséretében.

- Nem.- nyeltem egy nagyot mire elengedett és elnevette magát.- A csatát megnyerted de a háborút még nem!

Figyelmeztettem majd a karjaiba kapott és már vitt is be a fürdőbe.

THANKS TO LOUIS AT ATF!

A hozzászólást Imogen Kim összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 17, 2016 11:00 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

Imogen Kim

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Diák-