Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Estella & Halstein - Don't bring a knife to a gunfight, you'll lose!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I'm a member of theroyal family

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ♔ Benedict Cumberbatch ♔

Hozzászólások száma : 14

▽ Munkám : ♔ King of Norway ♔

▽ Szexualitás : ♔ Hetero ♔
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Pént. Ápr. 03, 2015 12:29 am
Tárgy - Re: Estella & Halstein - Don't bring a knife to a gunfight, you'll lose!
If you stand in front of tanks, the tanks are gonna win!
Magamban szépen csendesen számoltam vissza a várható felébredése pillanatáig. A jó dolog abban, ha valaki profi abban amit csinál, akkor az egész egy jól olajozott óraművé válik és könnyedén kézben lehet tartani mindent. Ezért hoztam altatóorvost is magammal. Nem bízok én egy ismeretlen hely embereiben feltétel nélkül, pláne nem amikor krízishelyzet van. Mondjuk az itteni műtősök legalább nem csapnivalóak.
Elmosolyodom arra, ahogy felismer. Jó, nem történt vele nagyobb baj, az agyával sem lesz semmi gubanc remélhetőleg. Ha lenne, már lehetne látni. De csak a megviseltsége látszik. Senki sem szeret egy golyó útjába kerülni. A kérdés, hogy ő hogy került oda.
- Megkaphatod az előírt fájdalomcsillapító infúziódat. - szusszanok nevetősen. - Nem tartalak a szükségesnél egy perccel sem tovább narkózisban, még ha úgy puzzle-özlek össze is. - vonom fel a szemöldököm. Nincs cucc, csak teljesen biztonságos és nagyobb dózisú rendes fájdalomellenes megoldások. Én lennék kicsontozva, ha függő lenne. - Nekem? Van egy sanda gyanúm, hogy nem csúnya-gonosz bácsik akartak veled is végezni, hogy térdre kényszerítsék az országot... - jelentem ki, tovább fürkészve őt, mintha ezzel a fejébe láthatnék.
Nem volt egy egyszerű műtéte, nem akarnám kitenni most egy inkvizíciónak. Órákon át volt altatva és műtve, sok vért vesztett, most is ott lógnak rajta a transzfúziós zsákok a szerelékkel. Szerencse, hogy volt nekem is lefagyasztva a saját levett véremből, hoztam abból is. Az egész család vércsoportjait kívülről fújom, azzal együtt, hogy ki kinek adhat vért. Ezen felül nem sokan merték volna megműteni az országból. Talán három név ugrik be, akik bevállalták volna. Nem is a legjobbak. A szar abban, hogy ha egy magunkfajta jut ilyen helyzetbe, akkor azt, aki esetlegesen elcsesz valamit, azt pellengérre állítják. Én legalább tökös, külföldi és megfelelően képzett is vagyok. Pontosabban túl is képzett. Mindenki lenyugodhat a picsába, Stella tovább dominózhat az ország parasztjaival.
- Semmiség, ha nem lennénk rokonok is ugyanúgy megmentettelek volna. - sóhajtok fel és teszem a kezem a kézfejére. - Most horgásztam ki a gerinced mellől két centire egy 5,56 NATO karabélytöltényt, tehát szerintem a keverj bele. Mert nem egy 9 millissel mentek neked, csoda, hogy nem véreztél el a helyszínen. - húzom el a számat. Nem lett sokkos, előre esett a lökéstől, ez is mentette őt. Hirtelen elhallgat, amire összevonom a szemöldökeim. - Igen. A belügy- és a pénzügyminiszter gépe lezuhant. - rásandítok, amikor leesik, hogy mindkettő az uralkodói családot fúrta. - Mennyi közöd van a dologhoz?

music


▽▲▽


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I'm a member of theroyal family

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ♡ Anne Hathaway

Hozzászólások száma : 12

▽ Munkám : ♡ Uralkodás

▽ Szexualitás : ♡ Hetero
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Csüt. Ápr. 02, 2015 11:47 pm
Tárgy - Re: Estella & Halstein - Don't bring a knife to a gunfight, you'll lose!
A gonoszság természete az, hogy titkos.
Halstein && Estella

Nem szobámban található gépek ritmusosan sipoló, összehangolt együttese és nem is a fertőtlenítőtől bűzlő kórterem csípős szaga ébresztett fel kábultságomból, hanem minden bizonnyal az, hogy az altató kiürült a szervezetemből. És bántam ezt. Legszívesebben kértem volna még egy adagot, hiszen olyan jó volt elmerülni az öntudatlanságban és hagyni, hogy az elmúlt órákban felgyülemlett gonoszsággal, problémával más nézzen szemben. Pedig ezeket a problémokat én okoztam.
- Helló, Hal. - üdvözöltem feléfordítva a szemeim. Hangom alig volt hangosabb egy lélegzetnél és a nyakamra is référt volnaegy alapos masszázs,mert nem akart a megfelelő irányba fordulni. - Iszonyat jó volt ez a cucc, nem szeretnél belőni nekem még egy jó nagy adag altatót? - kérdeztem szemöldökfelvonva, de szám sarkban bujkáló mosollyal jeleztem,hogy én magam sem gondoltam komolyan. Mármint tényleg akartam még egy - sőt több – ilyen kábítót, de tudtam,hogy ő úgysem fog adni. - Ezelőtt a beszélgetés előtt szükségem lenne rá… vagy talán neked kéne egy kis nyugtató megelőzésképpen. - mondom immár teljesen komolyan gondolva a dolgot. Teljesen ki fog bukni azon,amit tettem.
Úgy érzem, mintha nem is csak a hátam találta volna el azaz idióta, hanem mintha egy bazi nagy tankkal ment volna át az egés testemen és Halsteinnek napokba telt volna összeraknia engem apró puzzle darabokból. Mindenem sajgott, a hajszálaim végtől kezdve a fülcimpámon át a kislábujam körmének hegyéig. Ettől független hálát kellett mondanom Halsteinnek. Ha ő nem lenne, akkor már vagy egy állami kórház kórtermében várnám, mikor visznek el börtönbe, vagy egy sötét sikátor hideg kövén feküdnék.
- Köszönöm, hogy megmentetted az életemet, Hal. - suttogtam hálásan. - Csak rajtad múlt, hogy élek még, így jogod van tudni, mi történt, de nem vagyok benne biztos, hogy belekeverhetlek-e… - magyarázatom még hosszabbra nyúlt volna, ha nem láttam volna meg az újságot a kezében. - Az… az a brit politikusok repülőbalesete? - kérdeztem remegő hangon. Nem tudtam, hogy az izgalomtól vagy a rémülettől remeg ennyire.
< br>
[url=youtubelink]zene.[/url]

▽▲▽

there you go, stealing my heart just like a criminal, no turning back, this time is critical, you move your body like a miracle, I just imagine how you put your love on me, I don't want you to stop it, I can't lie.
'cause I'm a freak
(code northern lights.)


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I'm a member of theroyal family

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ♔ Benedict Cumberbatch ♔

Hozzászólások száma : 14

▽ Munkám : ♔ King of Norway ♔

▽ Szexualitás : ♔ Hetero ♔
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Csüt. Ápr. 02, 2015 5:58 pm
Tárgy - Estella & Halstein - Don't bring a knife to a gunfight, you'll lose!
If you stand in front of tanks, the tanks are gonna win!
Hosszú és vastag fertőtlenítőszer szagcsíkot húzok magam után, mint egy kutya a pórázát. Talpig kékben pompázok még, de ha a tényt tekintjük, hogy most hagytam el egy eldugott skót magánkórház műtőjét, akkor a tény nem olyan meglepő és váratlan. Ami viszont az, hogy drága másodunokatestvérem kapott egy golyót közvetlenül a negyedik lumbális csigolyája mellé, ami egy rohadt kényes pont. Műtétileg meg végképp. Brutális mázlija van, hogy nem ment két centivel arrébb a golyó, mert ha elkapta volna a gerincét... Nos, nem hiszem, hogy tolószékes akarna lenni. Színes kis napunk van. Először lezuhant a brit parlament egyik gépe, aminek nem volt túlélője. Az országnak meg nincsen pénzügy- és belügyminisztere most. Egy terrorszervezet nagyon be akart inteni ennek az nemzetnek. De akkor is van valami zavaró az egész incidensben.
Halkan sóhajtok egyet, ahogy magamra kanyarítom az orvosi köpenyemet, amin ott lóg a névtáblám is. Amiért igen hülyén néznek rám az itt dolgozók. Oslo universitetssykehus HF Rikshospitalet. Ez áll a táblámon munkahelyemül, nem ez a kórház. Névnek meg nemes egyszerűséggel a H.K.H. Prins Halstein áll, noha könyörögtem, hogy ne rakják rá a rangomat. Meg is fordítom nemes egyszerűséggel. ha több időm lett volna mielőtt felpattantam a helikopterre, tuti leraktam volna, azt a vackot. De jött a telefon, hogy sürgősen pattanjak gépre és jöjjek erre a helyre, amit ha keresnék sem találtam volna meg magamtól. Nemzetközi botrány szaga terjed a fertőtlenítő mellett. Mert ismerem annyira Estellát, hogy ha nem rosszban sántikált volna, akkor nem engem kellett volna bevonni sebészként és nem itt lenne. Mit tettél most, te kis hatalommániás? Szusszanok egyet és elhagyom az öltözőt. Még van egy kis időm mielőtt kimenne belőle az altató, kihasználom. Iszok egy kávét és elszívok egy cigit. Persze a nagytuti nekem is egy tusolás és egy hatalmas alvás lenne, de az élet nem kívánságműsor.
Tíz perccel később halkan térek be a komoly őrséggel rendelkező kórterembe. Nem akarom szándékosan felkelteni, mert akkor egy merő kóc lesz az agya. Inkább leülök a fotelbe és magamhoz veszem a dohányzóasztalról a napilapot, amin ott virít a repülőbaleset. Kíváncsi vagyok az összeesküvésekre. Majd az igazságra is az leszek. Lassacskán változni kezd a sebesült légzési tempója, én pedig belevigyorgok a nyomdatermékbe.
- Jó reggelt, hercegnő. - hajtom le az újságot. - Örömmel jelenthetem be, hogy a műtéted sikeres volt, nem szenvedsz maradandó mozgáskárosodást. Valamint, hogy jó lenne, ha elmagyaráznád, mi a jó a büdös fene történt.

music


▽▲▽


Vissza az elejére Go downAjánlott tartalom
My heart is european


SOLDIER OF LOVE

Témanyitás

Tárgy - Re: Estella & Halstein - Don't bring a knife to a gunfight, you'll lose!


Vissza az elejére Go down

Estella & Halstein - Don't bring a knife to a gunfight, you'll lose!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Múlt-