Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

◘ miku dalma zoé ◘

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am worker, sweetheart

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Tom Hiddleston

Hozzászólások száma : 49

▽ Munkám : Atomenergetikai mérnök

▽ Szexualitás : Hetero- és reaktorszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szomb. Ápr. 04, 2015 4:10 pm
Tárgy - Re: ◘ miku dalma zoé ◘

Gratulálok, Elfogadva.Nagytesónak lenni nem egyszerű. De legalább abban a tudatban fogadhatlak el, hogy erős maradsz és az egyenes úton jársz. Menj egyenesen a foglalókhoz, majd a játéktérre!


▽▲▽

Who needs enemies when I have her?

Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ◘ perrie louise edwards ◘

Hozzászólások száma : 5

▽ Munkám : ◘ student ◘

▽ Szexualitás : ◘ bisexual ◘
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Pént. Ápr. 03, 2015 6:31 pm
Tárgy - ◘ miku dalma zoé ◘Heart of Europe
18 év
diák
magyar
Perrie Edwards
Miku Dalma Zoé


Jellemezd a karakteredet 5 jelzővel, vagy pár mondattal:
Senki sem tud huzamosabb ideig kedves lenni, de egy megtört lelkű ember úgy gondolja, hogy neki egyszerűen muszáj. Én vagyok az a lány a másik osztályból, aki állandóan mosolyog, ha fáj neki valamije a könnyei mögött ott rejlik a mosolya, amely mindenkit jobb kedvre derít. Nem szeret másokkal rosszul viselkedni, mert úgy gondolja, hogy az nekik nem esik jól és Ő sem szeretné, ha vele úgy bánnának. Elutasítja az önző és szeszélyes dolgokat, mindig az egyenes utat választja. Igen ez vagyok én, Miku Dalma.

Jellemezd a szerelmi kapcsolatod, ha van olyan:
Szerelmi kapcsolatnak számít, ha egyszer megcsókoltuk egymást valakivel, akibe igazság szerint már nagyon régen bele vagyok úgva? A szüleink kicsit sem örültek a dolognak, meg is lett a következménye, de arról nem beszélünk, nem szeretjük felháborgatni az ilyen dolgokat. Régebben volt pár barátom, de újabban inkább a lányokra adom a voksom…

Jellemezd a családdal való viszonyod:
Édesanyám rettentően aranyos, kivéve, ha rájön az öt perc. Olyankor mindannyian menekülünk tőle és tényleg jobb, ha nem kerül senki a szeme elé. Szeretnék közelebbi kapcsolatba kerülni vele, de fogalmam sincs, hogy mennyire fog ez sikerülni.
Édesapám olyan, mint én. Mindig vidámnak mutatja magát és csacsog mindenkivel, velem is. Bármit el tudok neki mondani és nagyra értékelem Őt. A példaképemként tartom számon.
Van egy kisöcsém, aki igazából már nem is olyan kicsi. Mindössze egy évvel fiatalabb nálam és nem is igazán emlékszem mi volt azelőtt, hogy megszületett. Mindenki nagyon szereti Őt a családban, hihetetlen jó ember, ám a születése nagy törést okozott számunkra. Az én kis öcsikém, akivel talán a világon a legjobb a kapcsolatom autista.
Az userre vonatkozó kérdéseket nem vagy köteles kitölteni!User neve: B.User kora: 16 évMióta játszol? 3 éveMultik: talán van, talán nincsKaraktered keresett canon vagy saját? Keresett.Mi vonzott a karakteredben, vagy honnan az ötlet? -
- Nácika, segítesz nekem összepakolni? – kérdezem az öcsémet a szobája ajtajának a küszöbén állva. Nem akarok bemenni, mert félek, hogy nem fog jól reagálni. Azt mondja a szobája a maga kis zuga, ahol kiélheti magát és én nem akarok vitába keveredni vele.
- Hová mész? – kérdésre kérdéssel válaszol. Mindig is nagyon kis tudálékos, Ő az, aki mindig mindent tudni akar. Ahogy végignézek Ignácon elég helyes fiú vált belőle, nem is értem miért szólítom a mai napig Nácikának, egyszerűen csak nem tud felnőni a szememben. Mindig is kicsi marad majd nekem. A testbeszéde az évek során semmit sem változott. Még mindig nem néz a szemembe, ha beszélek hozzá. Mikor kiderült, hogy autista azt hittem a család körében egy idő múlva majd feloldódik és velünk más lesz, de ez nem így lett. Még mindig átkozottul távolságtartó, ami tudom, hogy nem az Ő hibája, hanem a betegségéből fakad. Utálja, ha hozzáérünk, ha meg akarjuk ölelni, sőt a közelségünket sem bírja. Még sosem nézett bele a szemembe, pedig szemtől szembe szeretném látni a vonásaim, de nem tudom, hogy ez valaha meg fog- e történni.
- Osztálykirándulás lesz holnap – válaszolom neki mosolyogva. Most is mosolygok, pedig legszívesebben sírni támadna kedvem. Belülről már teljesen összetörtem, nem tudom, hogyan fogom átvészelni az elkövetkezendő éveket.
- Jó szórakozást, de most nem segítek, ha nem probléma – mondja nekem, immáron felém fordulva. Ott ül az íróasztala mögötti széken és hiába néz az irányomba a lábamat fürkészi.
- Rendben – mosolygok rá, de tudom, hogy nem azt figyeli. Hihetetlenül összetörök minden egyes beszélgetésünk alkalmával.
THANKS TO LOUIS AT ATF!Heart of Europe


Vissza az elejére Go down

◘ miku dalma zoé ◘

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Diák-