Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Imogen & Ji Hoon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ki hong lee

Hozzászólások száma : 31

▽ Munkám : Diák

▽ Szexualitás : Eldöntetlen
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Ápr. 06, 2015 4:36 pm
Tárgy - Re: Imogen & Ji HoonFogalmam sincs, mit akarok ettől a lánytól, hiszen egyértelműen nem olyan, aki könnyedén bemászna az ágyamba. Egészen más világban él, mint én, egy kis rózsaszín felhőn üldögél a tökéletes életével, a tökéletes családjával és a tökéletes barátjával. Talán a nagybátyám sem érti köztünk a különbséget, vagy talán egyszerűen szeretné, ha én is ilyen lennék. Csakhogy kibaszottul nem leszek, és ezt nem tudom egyértelműbbé tenni. Nem tartozom ide, ahogyan a lány is megérezte ezt.
- Ismersz? - gúnyosan nevetek fel, ezt ő sem gondolhatja komolyan. Egy dolog, hogy nem jövök be, hogy erős neki a stílusom, vagy hogy már van barátja, de fogalma sincs, milyen vagyok. Gyűlölöm, amikor az emberek azt hiszik, egyetlen pillantásból megállapíthatják, hogy ki vagy. Hogy ki lehetsz.
- Inkább a magadfajtáknak nincs fogalma sem róla, milyen lehet a burkotokon kívül élni... egyszer próbáld meg lebontani a falakat. Meglepődnél.

Megvonom a vállam, igazából nem nagyon izgat ez az egész. Nem érdekel a háttere, egyszerűen csak szimpatikus volt és ennyi.
- Semmibe vettem az akaratod? Talán megbilincseltelek, vagy mi a fasz? - kezd úgy beszélni, mint a pszichiáterek, akiket a nagybátyám küld rám, hogy telebeszéljék a fejemet baromságokkal. Gyűlölöm, hogy mindent meg akarnak magyarázni, hogy folyton minden mögé képzelnek valamit.
- Megmutassam milyen, ha semmibe veszem az akaratod?
Mögé lépek, és hátulról ölelem át, nem igazán törődve a mellettünk elhaladó emberekkel. Magamba szívom hajának illatát, és halkan fülébe nevetek. Tudom, hogy el kéne engednem, de nem nagyon fűlik hozzá a fogam... utoljára a bátyámat öleltem meg így, még a nagybátyámnál, amikor közölte, hogy külföldön fog tanulni. Viszket a szemem, eleresztem a lányt, és halkan sóhajtva dőlök a falnak. Előrángatok egy cigarettát a zsebemből, és rágyújtok, most nagyon is szükségem van arra a nikotinlöketre. Talán már elkezdődött valami előadás, mert jóval kevesebben járnak errefelé, az ölelésnek se igazán voltak szemtanúi.
- Bocsi, kissé talán túlzásba vittem. - jelentem ki, és még egészen komolyan is gondolom. Nem tudom, miért kínzom ezt a lányt, nem ő tehet róla, hogy ilyen elbaszott vagyok.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ˟ˣ Ham Eun-Jung ˣ˟

Hozzászólások száma : 9

▽ Munkám : ˟ˣ Egyetemista ˣ˟

▽ Szexualitás : ˟ˣ Heteroszexuális ˣ˟
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Ápr. 06, 2015 1:53 pm
Tárgy - Re: Imogen & Ji Hoon
Excuse me?!
Imogen & Ji HoonOké most már nem viccelek. Szinte már teljesen hivatalos, hogy itt helyben ki fogom nyírni a két puszta kezemmel. Utálom, utálom és utálom ezt a helyzetet amibe most keveredtem. A fogaimat egymásnak érintve csikorgatom ingerültségemben miközben mérlegelem, hogy ez az egész társalgásnak nevezhető valami mennyit ér meg nekem. Vannak akik menthetetlenek, biztos megéri-e nekem az ha még itt koptatom a számat és fárasztom a hangszálaimat az ordibálással. Hiszen nagyon is szembetűnően élvezi ezt az egészet. Én és az a fene nagy kényszerem, hogy nem tudok csak úgy pontot tenni az ügyek végére és elhúzni a dolgomra. Miért is kell, hogy az enyém legyen az utolsó szó? Mindig győzni akarok és ez jelen estünkben sincsen másképp. Meg akarom mutatni, hogy igenis létezik olyan személy aki nem bukik az ilyen felszínes dolgokra.

Az önérzetemet egy cseppet talán sértette, hogy ennyire nem hisz nekem. Nem hisz abban, hogy képes lennék akár nyolc napon túlgyógyuló sérüléseket is okozni neki ha tovább folytatja. Nevetéstől zengett a folyosó és elmondhatatlanul nagy vágyat éreztem, hogy most már tényleg tettlegessé fajuljon a helyzet.
De az ütések sorozata helyett csak álltam és figyeltem furcsa fintorral az arcomon. Tüdőmet megtöltöttem levegővel majd hangosan kifújtam azt. Most értük el azt a pontot amikor is reménytelennek tartottam a szituációt és megérettem a távozásra.
- Oké egyetlen kávé de nem ma és velem. Biztos találsz lányokat errefelé akik értékelik és élvezik a stílusodat de ki kell, hogy ábrándítsalak mert én nem tartozom közéjük. Túl jól ismerem a magadfajta típust.- mondtam szabályos lélegzetvételek közepette. Sikerült kellőképpen megnyugodnom és sort kerítenem egy kis józan gondolkodásra. Ez az egész értelmetlen.
- Ne pazaroljuk egymás drága idejét. Nem veszel komolyan ami igen nagy probléma. De tudod mit? Lefogadom, hogy okkal. Az ilyen viselkedés midig okkal történik. Most nem akarom és fogom az okát pedzegetni. Lehet akár azért is ez mert életed szerelme csúnyán dobott vagy valami ami a gyerekkorodhoz kötődik. Sok eredendője van annak, ha valaki ennyire egyszerűen és közömbösen áll hozzá egy nőhöz akaratát semmibe véve.- dobtam felé egy keserű mosolyt mert egyszerre bosszantott és szomorított el az a tény, hogy a világon sok ilyen van. Végre-valahára hasznát vettem a pszichológiai oktatásnak. Higgadtságot erőltetve magamra megfordultam, hogy végleg magam mögött hagyjam ezt az egészet.,Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ki hong lee

Hozzászólások száma : 31

▽ Munkám : Diák

▽ Szexualitás : Eldöntetlen
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Ápr. 06, 2015 1:12 pm
Tárgy - Re: Imogen & Ji HoonSenkivel sem találkoztam még, akit a puszta létezésem ennyire feldühített volna, leszámítva talán önmagamat... de ez csak fokozza az érdeklődésem. Sosem kellett sokáig küzdenem, és nem is igazán szokásom, de róla nem mondhatok le ilyen egyszerűen. Úgysincs jobb dolgom, szóval miért is ne tehetném tönkre a napját és puhíthatnám megy egy picit? Biztosan nem lehetetlen a bizalmába férkőzni sem, de egyelőre csak az ágyára pályázom. Meg aztán, ez egyértelműen csak egy álca, egy kis kéretés, elvégre ha tényleg annyira idegesíteném, egyszerűen csak lelépne, és itthagyna a picsába a csajozós szövegeimmel együtt. Valljuk be, jól csinálom.
Na itt ugrik a macska a fazékba, és hirtelen megvilágosodik előttem, miért akar annyira lerázni. Halkan felnevetek, engem aztán cseppet sem érdekel, hogy foglalt-e, vagy sem, sőt, talán csak még jobban vágyom rá. Állja a tekintetem, szóval csak még közelebb hajolok, ajkaimra éhes vigyor húzódik.
- Egyenesen tőle kérjelek el?
Simán megtenném, pláne, hogy a barátja valószínűleg pont olyan vézna kis egyetemista, amilyenek itt mászkálnak a folyosón... egy pöccintés és összerogynak. A csajszi harciasabb náluk. Persze a koreai nők azért különböznek az átlagtól, kíváncsi lennék, vajon európai pasit választott-e magának.
- Most megátkoztál? - nevetek fel, olyan kis bájos, ahogy ordibál velem. Azért kicsit kemény, hogy egy kávéra sem tudom békésen meginvitálni, pedig az ágyamról még szó sem esett. Komolyan létezik ennyire ártatlan lány? Pocokpofával próbálom visszatartani a nevetést, miután közli, hogy eddig még jó hangulatában volt, de egyszerűen kitör belőlem, a hasamat fogva kacagok, a könnyeket törölgetem, elég felpillantanom dühtől vörös arcára, hogy ne bírjam abbahagyni. Édes, ahogy fenyeget, de valahogy nem tudok megijedni, ennél azért komolyabban is elintéztek már. Egy orrvérzést még simán bevállalnék ezért a csajért. Mikor végre sikerül abbahagynom a nevetést, halkan felsóhajtok, megköszörülöm a torkom, és némileg összeszedem magam.
- Egyetlen kávé... - mutatom fel az ujjam, és megvillantom a kölyökkutya tekintetem. - És lelépek. Semmi hátsószándék.
Akkor is hátsószándéknak számít, ha teljesen egyértelmű? Biztos nem...


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ˟ˣ Ham Eun-Jung ˣ˟

Hozzászólások száma : 9

▽ Munkám : ˟ˣ Egyetemista ˣ˟

▽ Szexualitás : ˟ˣ Heteroszexuális ˣ˟
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Ápr. 06, 2015 12:36 pm
Tárgy - Re: Imogen & Ji Hoon
Excuse me?!
Imogen & Ji HoonEsküszöm, hogy ha még egy percig a társaságát kell élvezem isten bizony megfojtom. Sokszor fenyegetőzök azzal, hogy annyi krimit olvastam életem során, hogy el tudnám követni a tökéletes gyilkosságot. Mostani helyzetemben viszont elkövetném azt a súlyos hibát, hogy szarnék arra, hogy netalántán lebukok. Gondolataimban ezalatt a röpke idő alatt körül belű ha saccolnom kéne úgy negyvenkétszer nyírhattam ki különböző módszerekkel.

Az is átfutott az agyamon, hogy szimplán otthagyom a fenébe és nem csecsezem fel még jobban magamat. De nem tehetem mivel a fránya kötekedésre hajlamos természetem nem hagyja, hogy távozzak a helyszínről pedig lehet, hogy ő ezzel sokkal jobban járna. Már csak egyetlen egy idegszálam maradt amin azzal az idegesítő vigyorával táncolt. Temperamentumomat tekintve inkább vagyok olasz mit koreai pedig tudtom szerint nincs is onnan felmenőágon rokonom.

Látszott a srácon, hogy nagy ívbe tesz arra amit mondok. Akármennyire is próbál csak bólogatni és kikapcsolni úgy is elér majd legalább egy-két szó az agyáig a hegyi beszédemből.

- Reményeim szerint soha többet. Na meg a barátomnak is lenne hozzá egy-két szava.- álltam a tekintetét. Nem vagyok az a típus aki ennyitől zavarba jön és beijed. Csak az viselkedik így akinek rejtegetnivalója van vagy nem biztos magában. Én viszont száztíz százalékosan megvagyok győződve a saját magam igazáról. A szem a lélek tükre ami való igaz persze nem a nyálas Disney mesés értelemben. A pupillák állása, a szem erezettsége sok mindent elárul. Hiába látogattam meg sok alkalommal az alkalmazott pszichológia órákat nem lettem tőle Sherlock Holmes, hogy egy ránézésre el tudnám regélni a jelekből fél életét.
- Vezessen a körbe a sátán!- folytattattam volna felháborodásomat nagyban amikor is megragadott és elkezdett az ellenkező irányba tolni. Na itt telt be a pohár. Éreztem ahogyan a testemet a düh hatására elönti a forróság de még próbáltam tartani magamat. Miközben ráncigált elhaladt mellettünk egy csoportáram. Megakadt rajta a figyelmem és egy pillanatra megfagytam amikor tekintetünk találkozott. Láttam az arcán, hogy legszívesebben odajönne hozzám viszont szerintem ő is látta rajtam, hogy nem éppen vagyok jókedvemben így csak egy biccentéssel köszönt. Megvártam míg kissé eltávolodik majd hagytam, hogy kitörjön belőlem a düh.
- Eddig még viszonylag jó hangulatomban találtál!- sziszegtem a fogaim között miközben lekaptam magamról a kezeit.- Viszont ha még úgy akarsz hazajutni, hogy mind a két veséd a helyén van és nem ömlik az orrodból a vér akkor most itt szépen elindulsz a hátsókijárat felé megkímélve az idegrendszeremet és békén hagysz.

Hihetetlen, hogy mennyire fel tudnak idegesíteni az emberek. Hogy tud valaki ennyire egyáltalán irritálni? Nem hiszek a „szerelmem első látásban” de a gyűlölet első látásra igen is létezik. Ez most nyerte el bizonyosságát a leginkább. A természetünk merőben ütközik egymást.

,Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ki hong lee

Hozzászólások száma : 31

▽ Munkám : Diák

▽ Szexualitás : Eldöntetlen
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Ápr. 06, 2015 11:44 am
Tárgy - Re: Imogen & Ji HoonÉreztem, hogy közeledik a tornádó, de még felkészülten is alig bírom visszatartani a nevetést. Imádom, hogy azt hiszi, tényleg hatással vannak rám a szavai... voltaképpen szépen nekem esik, még el is tol magától, pedig ettől legalább zavarba szoktak jönni. Lehet, hogy tényleg nem jövök be neki? Ugyan már. Az összes lány imádja a hozzám hasonló elcseszett srácokat, akiket megjavíthatnak, vigasztalhatnak, meg a faszom tudja még. Más kérdés, hogy ez még senkinek sem sikerült. Kimondatlan szabályok léteznek a lakásomban, nem beszélek és nem is kérdez a múltamról, nem hoz fel semmi személyes dolgot, sőt, a legjobb, ha egyszerűen csöndben marad. Én aztán telibe szarom a magánéletét, ahogy azt sem bírom, ha a nyakamon lógnak. Ez a lány is csinos, tetszik a stílusa, meg a harapós kis cinizmusa, de az a helyzet, hogy hamar meg fogom unni... ahogy minden mást is.
- Nyugi, kislány. Nem kell rögtön ugrani. - nevetek fel halkan. Valójában nincs kétségem felőle, hogy ez egy szerencsés nap, leszámítva a tényt, hogy berángattak hajnalban egy egyetemlátogatásra, és valószínűleg várnak rám páran a kijáratoknál is... más kérdés, hogy most már tudok róluk, nekik pedig fogalmuk sincs, milyen, ha számítok rájuk. Pillantásommal követem az irányt, amerre mutat, majd elvigyorodom. Nagyjából 3 perc folyamatos beszéd után sikerült átadnia némi hasznos információt... nőkhöz képest becsülendő átlag.
- Köszi. - biccentek, mielőtt egy utolsó megjegyzéssel porrá tiporná a lelkem. Hüpp-hüpp. Kegyetlen. Halkan felnevetek, majd egy határozott lépéssel közelebb lépek hozzá.
- Mikor láthatlak újra? - mosolyodom el avval az ellenállhatatlan félmosollyal, fekete pillantásomat az övébe mélyesztve. - Majd felveszek egy szemüveget, ha ennyire odavagy a stréberekért... elárulhatok egy titkot? Én megmutathatom neked a való világot. Ők mit tudnak felmutatni?
Az egyszer biztos, hogy az ittenieknek fogalma sem lehet, mi folyik körülöttük valójában. Azelőtt sem kötött le soha a tananyag, és ezután sem fog... látni akartam a világot, nem hallani róla. Ji Yeong pedig végig megértett, egyszerűen csak teljesíteni akarta a szüleink elvárásait... talán helyettem is. Francba. Muszáj elterelnem a gondolataim valahogy, szóval átkarolom a lányt, és megindulok vele az ellenkező irányba.
- Ha ennyire szeretnél hozzájárulni az oktatásomhoz, vezess inkább körbe. Hol lehet itt kávét szerezni?
Érzem, hogy mindjárt felrobban, szóval már csak pár pillanat kérdése, és kiadja magából a gőzt, valószínűleg egy hosszú monológ formájában, én pedig vigyorogva hallgatom végig, a megfelelő pillanatokban tudálékosan bólogatok, majd felnevetek.
- Több C Vitamin kéne neked. Hirtelenharagú vagy. Mit is mondtál, hogy hívnak?


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ˟ˣ Ham Eun-Jung ˣ˟

Hozzászólások száma : 9

▽ Munkám : ˟ˣ Egyetemista ˣ˟

▽ Szexualitás : ˟ˣ Heteroszexuális ˣ˟
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Ápr. 06, 2015 10:59 am
Tárgy - Re: Imogen & Ji Hoon
Excuse me?!
Imogen & Ji HoonMeglepett, hogy ilyen pofátlanul be mer lépni a korfontzónámba. Utálom az ilyen férfiakat vagyis az ő esetükben inkább kisfiúkat. Egyszerűen csak zsigerből kiütném őket annyira bosszantanak. Azt hiszik, hogy egy szép mosoly és ilyen-olyan nyílt flörtölős gesztus miatt majd ömlenek hegymagasságnyi hullámokban a lányok eléjük. Ebben a legeslegszomorúbb, hogy vannak olyan nők aki ezért tényleg odavannak viszont örömömre nem kevés öntudatra ébredt, gondolkodó nőnemű lény is közlekedik még a világban.

Nem először akadt dolgom ilyen habitusú fiúval. Ha az ember lánya nagyvárosban él és netalántán estefele egyedül mer kimerészkedni akarva-akaratlanul kap néhány keresetlen megjegyzést és pillantást. Akár lenne az illetőn rövid szoknya vagy éppenséggel földig érő nadrág, pufi kabáttal mivel sokaknak elég az, hogy az ellenkező nemet képviseljük és akkor már miért is ne szólogassunk be. Az ilyen ezt valamilyen „bóknak vagy önbizalom növelő” megjegyzésnek szánja de nekik elárulom, hogy cseszettül máshogy üt ez az egész vissza.

Még közelebb merészkedett és már szabályosan zavarta az aurámat. Szívesen kiütném a fogsorát de úgy, hogy az kirepülne az éterbe és föld körüli pályára állna.
Pökhendi megjegyzésére egy szemforgatással reagáltam. Tipikus. Az hiszi, hogy attól még, hogy valaki tudja az alapvető illemet unalmas és lapos egyéniség. Éreztem, hogy egyre jobban borul el ezektől az agyam de viszont azt is jól tudtam, hogy ezt élvezi, szándékosan provokál ami nálam mindig működik. Az ilyen alakok erre mennek.
Nem akartam nagy hangzavart csapni a folyosón de ha nem itt lettünk volna nem fognám vissza magam akármennyire is tudnám, hogy élvezi. Nagyon nagy szerencsém az, hogy Ji Yong ezt nem látja mert ő nem annyira „higgadt” természet mint én. Finoman szólva már azt ki nem állja ha az ellenkező nemmel akármilyen formában leállok kommunikálni.

- Na idefigyelj öcskös! Korábban kell ahhoz felkelned ha rám valamilyen hatást akarsz gyakorolni.- mondtam egy gúnyos vigyor kíséretében. Életem első tizenkilenc évében leszartam mindenkit és olyan voltam mint egy kőszobor. Már akkor sem hatottak rám ezek a kis trükkök az egyedüli kivétel természetesen a barátom volt aki apró erőfeszítésekkel is nagy hatást tud rám gyakorolni.
- Elárulom ma van a szerencsenapod mivel összefutottál velem. Adok egy jó tanácsot és a saját érdekedben fogadd meg.- toltam el magamtól a vállánál fogva jó messzire mivel már az idegeim nem bírták. A távolság növelésének érdekében még egy lépést is tettem hátrébb majd karjaimat keresztbe kulcsoltam.
- A hátsókijárat körülbelül negyven méterre helyezkedik el.-mutattam a háta mögé.- Csak egyenesen kell menned. Ezt a feladatot csak tudod teljesíteni.
- Viszont nem ártana ha körülnéznél mert tudod az okos az új szexi és nem pedig ez amit te képviselsz.- hangom mindvégig lekezelően csengett. Egy fintor kíséretében végigmértem én is.

,Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ki hong lee

Hozzászólások száma : 31

▽ Munkám : Diák

▽ Szexualitás : Eldöntetlen
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Ápr. 05, 2015 11:25 pm
Tárgy - Re: Imogen & Ji HoonTényleg jó kis csaj. Bevállalnám egy éjszakára... fogadok, hogy Ji Yeongnak is bejött volna. Ha előnyt keresnék a halálában, talán ez volna az egyetlen a listán, legalább nem nyúlná be a csajaimat. Persze egész életemben szingli maradnék, ha ez visszahozná. Elbaszott egy világ. Ahogy a lány megfordul, rövid tincsei finoman libbennek fel, szabaddá téve egy pillanatra nyakának finom vonalát... hmm. Egyenesen belebámulok fekete tekintetébe, vajon ő is félvér? Nálam mindenesetre koreaibban fest, mégha itt is él Angliában. Halkan felnevetek válasza hallatán, finoman közelebb húzom magamhoz, hogy az arcába vigyoroghassak. Imádom a dacos kis pillantását, egy igazi szűzlánnyal van dolgom. Amolyan apuci pici lánya, aki jól tanul, illedelmes és persze tökéletes eredményeket visz haza. Sosem okoz csalódást... hirtelen késztetést érzek, hogy ízig-vérig megrontsam védtelen kis lelkét. Egy lassú mozdulattal füle mögé igazítom elszabadult tincsét, mielőtt villantanék rá egy rosszfiús vigyort.
- Szia. - suttogom szinte ajkai közé, majd halkan nevetve húzódom hátrébb, elkerülve egy esetleges ütést. Az ilyen lányok kiszámíthatatlanul szemérmesek tudnak lenni, én pedig egyenesen imádom áttörni a falakat, amiket maguk köré építenek.
- Biztos épp más dolgom volt, mikor a fejembe verték volna... mondjuk éltem. - pimaszan vigyorgok rá, majd elengedem karját, remélhetőleg nem fog elszaladni. Igencsak szórakoztat, hogy ilyen hamar sikerült feldühítenem, de most már rohadtul mehetnékem van. Hányok ettől a helytől.
- Megértem, hogy szeretnéd, ha maradnék, de mostmár igazán elárulhatnád, merre slisszanhatok ki. Segítek megszökni, ha gondolod.
Ajkaim alattomos vigyorra húzódnak, újból látványosan végigmérem, és határozottan az a véleményem, hogy jól mutatna a kanapémon egy éjszaka erejéig. Utána mondjuk lehet, hogy nehezebb volna megszabadulni tőle, de megéri a szenvedést. Ritkán van dolgom koreai lányokkal, és bár az itteniek sem rosszak, mindig is ki akartam próbálni.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ˟ˣ Ham Eun-Jung ˣ˟

Hozzászólások száma : 9

▽ Munkám : ˟ˣ Egyetemista ˣ˟

▽ Szexualitás : ˟ˣ Heteroszexuális ˣ˟
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Ápr. 05, 2015 9:31 pm
Tárgy - Re: Imogen & Ji Hoon
Excuse me?!
Imogen & Ji HoonBal kezemet a szám elé emeltem és ásítottam egy jóízűt majd jobb kezemmel félkómásan nekiálltam a tolltartómban matatni. Ez a mai nap nem éppen az én szerencsenapom. Alig aludtam az éjjel négy órát ami az én esetemben rettentően kevésnek számít. Egy szó mint száz nekem a minimum alvásszükségletem hat óra. Ennek az egész alváshiánynak nem más az okozója mint a stressz. Tudtam, hogy mit vállalok, ha a jogi kart választom de azért néha nálam is betelik az a bizonyos hócipő.
Az előadóterem ablaka felé vettem egy kósza pillantást és elégedetlenül konstatáltam, hogy az időjárás nem hazudtolja meg a szigetország éghajlatára jellemző borús magatartását.
Már csak negyedórát kell valahogy végigszenvednem ezen a „szuper érdekfeszítő” előadáson. Maradjunk annyiban, hogy a politikatudomány nem tartozott a legkedveltebb óráim közé. De nem tudok mit tenni, mivel fel kellett vennem ezt a tantárgyat is az extra kredit reményében. Ellógni meg természetesen nincsen szívem mivel ahhoz meg túlságosan eminens tanuló, jó kislány vagyok. Habár ezeket a jelzőket hallván Ji Yong jót nevetne.
Könnyed sóhaj közepette fejemet az asztal lapjára hajtottam és imádkoztam a felső hatalomhoz, hogy minél hamarabb jussak kávéhoz. Ma nem ittam kellőképpen eleget ahhoz, hogy túléljem ezt a napot.

Az igazat megvallva homályosak az emlékeim azt illetően, hogy hogyan jutottam el az egyetem kávézójáig de most már újult erővel és fülig érő mosollyal tartottam a kezemben poharat. Most, hogy újabb adag gőzölgő, barna nedűvel tankoltam fel szervezetemet biztos voltam abban, hogy a mai nap folyamán már nem gyilkolom meg az összes embert aki furcsán néz rám.
Újdonsült jobb kedvemmel karöltve indultam el a főépület kijárata felé és egy közeli szemetesbe dobtam a szóban forgó műanyagdarabot. Mivel még volt vissza több mint egy órám a következő előadásig úgy döntöttem szemügyréveszem, hogy mégis mennyi és milyen diákok jönnek a mai nap el az egyetemlátogatásra. A bejárat közelébe érve megálltam és gondolataim visszarepültek arra az időszakra amikor még mi voltunk gólyák. Na ez olyan mintha jaj de régen lett volna de azért akkor is más elsősnek lenni mint másodévesnek. Amikor még friss az embernek ez a világ azt hiszi, hogy hű de jó móka meg mennyi buliba fog járni. Aha ez addig szép és meseszerű amíg el nem érkezik az első vizsgaidőpont. Akkor törik össze az a bizonyos görbetükör.

Miközben nézelődtem szemem megakadt Ji Yongon aki épp háttal nekem hagyta el az épültet. A kis mázlistának már véget is ért a mai nap. Úgy határoztam, hogy eleget bámészkodtam így elindultam a következő órámul szolgáló előadó felé.
Alig tehettem meg vagy húsz lépést amikor is valaki megragadta a karomat. Vettem egy éles fordulatot és az ismeretlen srácnak szenteltem figyelmemet.

- A köszönésnek valami udvariasabb formáját nem ismered?- vetettem oda fokhegyről. Eleve nem vagyok ma valami türelmes és emberszerető kedvemben de ez felhúzta így most kissé az agyamat.- Lefogadnám harminc dolcsiban, hogy nem tanultál illemet.


,Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ki hong lee

Hozzászólások száma : 31

▽ Munkám : Diák

▽ Szexualitás : Eldöntetlen
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Ápr. 05, 2015 8:19 pm
Tárgy - Imogen & Ji HoonZsebre dugott kézzel caplatok az esőszagú utcákon, miközben azon filózom, hova mehetnék ma a suli helyett. Az a szar abban, ha minden nap lógsz, hogy egy idő után nincs hova menned. Sehol sem látok egyetlen diákot sem, mindenhol öltönyös faszik mászkálnak az aktatáskáikkal, még a játszótér is üresen áll, már csak a western filmek megszokott momentuma hiányzik, a szél süvítése, meg az aprócska szargalacsin gurulása. Szóval baszottul unatkozom. Jobb híján ledobom magam egy hintára, ami halk nyikorgással válaszol, finoman hajtom meg magam, miközben elgondolkodva meredek az égboltra. Zavaróan tiszta. Próbálom elfelejteni, mi mindent csináltam ilyenkor a bátyámmal, míg még életben volt. Játszótermek, rongálás, paintball a kertünkben, sőt, néha még graffitiztünk is. Persze minden emlék végén testének véres cafatait látom, ahogy álmainban is ezt láttam minden egyes alkalommal, mielőtt elkezdtem szedni az altatót. Mintha egy kibaszott tabletta megszabadíthatna a fájdalomtól. Két fura, öltönyös faszi közelít felém, egy darabig tanakodnak, aztán határozottan megindulnak. Meg sem mozdulok, elvégre nem számítok rá, hogy értem jönnek, bár fingom sincs, mi a fasz dolguk lehet itt. Ám amint megragadják a karomat, és emlegetik a nagybátyám nevét, szaftos kis káromkodássorozatba kezdek, folyékonyan tolom, mialatt vergődöm, és benyomnak egy sötétített ablakos limóba. Mi a jó édes... a mobilom csörög, persze nem nagy kérdés, ki lehet az.
- Ez valami elbaszott vicc? - veszem fel, mire halk nevetést hallok a vonal túloldaláról. Baromira humoros, tényleg.
- Ma van az egyetemlátogatás, Hoon. Kétlem, hogy eldöntötted, merre akarsz tovább tanulni.
- Bevonulok.
- Kétlem.
- Nem vagy az apám.

És leraktam. Badumm ts. Nekibaszom a mobilom a padlónak, és dühödten morranok fel. Jellemző. Ez vagyok én, meg az elbaszott nagy hálám. Addig duzzogok karbafont kézzel, míg le nem fékezünk, a két izomagy meg finoman kitessékel a kocsiból. Köpök egyet a járdára, és elindulok be az épületbe, mert érzem, hogy figyelik a hátam, és nem hiányzik még több feltűnősködés. Így is vagy ezer szempár fúródik belém, ahogy zsebre tett kézzel andalgok keresztül ezen a kibaszott nagy udvaron, és hálát adok az égnek, mikor végre belépek az épületbe. Nem mintha az kevésbé volna ronda, de legalább lehet egy kis nyugtom. Halkan sóhajtok fel, nekidőlök a falnak, és egy váratlan pillanatban megragadom az előttem elhaladó ázsiai bige karját. Egész jó kis csaj, elégedetten vigyorodom el, miközben látványosan végigmérem.
- Cső. Van hátsó kijárat? - tartok tőle, hogy a nagybátyám számít a menekülési kísérleteimre, de egy próbát azért megér a dolog. Addig sem unom halálra magam.


Vissza az elejére Go downAjánlott tartalom
My heart is european


SOLDIER OF LOVE

Témanyitás

Tárgy - Re: Imogen & Ji Hoon


Vissza az elejére Go down

Imogen & Ji Hoon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: N.-Britannia :: London-