Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Ji Hoon & Colin -

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ki hong lee

Hozzászólások száma : 31

▽ Munkám : Diák

▽ Szexualitás : Eldöntetlen
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Ápr. 19, 2015 1:30 pm
Tárgy - Re: Ji Hoon & Colin -Mindig is gyűlöltem a hozzá hasonlókat, akiknek mindene megvan, és büszkén tolják a képembe, hogy az élet a seggük alá pakolt mindent. Egyszerűen viszket tőle a tenyerem, ahogy megpillantom, már fel is képelném. Azelőtt sem bírtam, de most csak még jobban gyűlölöm, mert amíg körülöttem minden vérbe és kábítószerbe fullad, addig ő sikeres focista, felvállaltan meleg, és elbaszottul tapló.
- Valahogy majdcsak túlélem. - vigyorodom el, majd csökkentem köztünk a távolságot. Nem számított erre, túlságosan hozzá van szokva, hogy minden a tervei szerint megy... éppen ideje, hogy leromboljam az elkényeztett kis homályt, amiben úszkál. Tetszik, ahogy az idegbetegség ráncai felkúsznak arcára, de ennyi még nem elég... Éktelenül röhögöm el magam, mikor közli, hogy nem éppen én vagyok a vágyainak tárgya, őszintén szólva ez azért megnyugtató.
- Összetöröd a szívem. Mindig ilyen kegyetlen voltál? - öntelten vigyorodom el, elgondolkodom rajta, hogy talán meg kéne basznom, hátha akkor visszahúzódik a csipája... de elkap a hányinger, úgyhogy ezt a lehetőséget inkább kizárom. Elég lesz az is, ha szétbaszom. Nagyon nagy szüksége volna pár felrázó pofonra, hogy rájöjjön, nem körülötte forog minden ezen az elbaszott világon. Látszik, hogy rég találkoztunk, mert nem számít az ütésre, akaratlanul is elmosolyodom, ahogy öklendezve pillant fel rám, és jól bekapom a választ, kicsit hamarabb jött, mint ahogy számítottam rá. Felröhögök, és letörlöm a vért a szám sarkából.
- Buzeráns létedre nem is vagy olyan puhány.
Nem nagyon törődöm a pofázásával, szimplán nekiesem, ezúttal én is az arcát célzom be, lehet, hogy van némi ereje, de messze több tapasztalatom van... érdekes kis bunyó lesz. Külön élvezet lesz összetörni a pofáját.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ► Colton PerfectionHaynes

Hozzászólások száma : 17

▽ Munkám : ► Diák -

▽ Szexualitás : ► Meleg -
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Ápr. 12, 2015 7:39 pm
Tárgy - Re: Ji Hoon & Colin -Elmosolyodok az érzésre. A ridegség mélyre, nagyon mélyre nyúlik, a legbensőbbig, aztán szétfeszíti az elmém végül eléri a célját – a haragom. Jó érzés, majdhogynem mámorító, a szánakozás vagy bűntudat legkisebb cseppjeinek hiánya, és nem marad más, csak a semmi. A semmi, amivel nem tudok mit kezdeni, így inkább nevetek az egész histórián, hogy a nemi identitás ennyire fontos lett a csapat számára. Legszívesebben belebasznám annak a kis nyominak a fejét valamelyik padkába, de mégsem fogok ilyen véres dolgokhoz nyúlni. Minősítse ez inkább őket.
Azonban azzal a gondolattal már nehezen birkózom meg, hogy ez a tapló is felbukkan. Ez a hetero-elvek képviselője. Ő még egy történet az életembe, egy olyan fejezet, amit szívesebben lapoznának át, gyorsan az emberek...
- Bocs, a virág most elmarad. - elállja az utam, mire egy szánakozó pillantást vetek rá. Zabosan veszem tudomásul, hogy közelebb merészkedik, pedig ő aztán tudhatna arról a láthatatlan határvonalról, amit neki nem kéne átlépnie.
A rosszalló kifejezésére csak nevetve rázom a fejem, majd elpillantok róla.
- Ha te lennél az utolsó a földön, akinek farka van... - felvonom szemöldököm miközben alaposan végig legeltetem rajta a szemem - Akkor sem kellenél. - bocsánatkérően mosolygok a képébe. Az undor, amit kivált belőlem korlátolhatatlan. Feszegeti a határokat, megint.
Rohannom kellene és nem segít, hogy ez a gyökér most játssza el a kemény legényt. Ha balhéra van szüksége most mást kell keresnie, mert létfontosságú a jelenésem a fakultáción. Ellépnék egy apróbb lendülettel, mire hasba baszarint. Hangtalan öklendezésből pillantok rá, majd méregtől elgurultan kap tőlem a képére egy jobbost. Nagyszerű. Határozottan magam előtt ellököm, hogy távolságot szüljek közénk.
- Mi a fasz bajod van neked? - kérdőn pillantok rá lebaszva magam mellé a könyvet, ami eddig a kezembe nyugtalankodott - Hiányzik a verés? - hangomból kiérződik a szánakozás - Ez megint valami fétised? - elnevetem magam, majd megállok. Ha begurul, akkor guruljunk be, nem érdekel. De nem fog nekem itt pampogni ez a kis jampi-gyerek. Kibaszatom én a picsába.▽▲▽


Can I call you mine?


  
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ki hong lee

Hozzászólások száma : 31

▽ Munkám : Diák

▽ Szexualitás : Eldöntetlen
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Pént. Ápr. 10, 2015 6:12 pm
Tárgy - Re: Ji Hoon & Colin -Olyan erővel tör rám a nikotin-hiány, ahogy átugrom ezt az elbaszott kerítést, hogy majdnem megfordulok és hagyom is a picsába az egészet. Lassan már azt sem tudom eldönteni, hogy a testem vagy a tudatalattim reagál-e így a sulira, de nem is igazán érdekel, egyszerűen beugrom, aztán veszek dohányt valami éjjel-nappaliban. A nagybátyám valószínűleg már úton van idefelé, szóval kissé lelassítok, nem kockáztatom meg, hogy előbb érjek az igazgatóiba, mint ő. Hagyjuk már.
Hirtelen erővel ragad magával az undor, ahogy megpillantom Colin buzi fejét, de most először hasznosíthatom végre. Nem mintha azért rühellném ennyire a képét, mert buzeráns, egyszerűen csak tenyérbemászó, mintha az ember pofájába akarná tolni, hogy hátulról szereti. Baszki.
- Én is örülök, hogy viszontláthatom a homo fejed, de ennyire azért nem kell elérzékenyülnöd. - vigyorodom el, bár inkább vicsornak hat, ahogy elállom útját, egy újabb lépéssel közeledem felé. Tanácstalanul pillantok le a mellkasomat bizergáló tenyerére, majd vissza a rusnya képébe, és nyugtatólag megpaskolon a vállát.
- Ezt benézted... másik csapatban játszom, öcskös. Vagy mindegy, csak farkam legyen? - halkan felnevetek, rosszallóan rázva meg a fejem. - Baszki, de visszataszító vagy.
Tulajdonképpen érdekelne, hogy szűz -e még a hátsója, őszintén szólva akármit kinézek belőle. Nyeszlett kis brit, ezek akármire képesek. Nem mintha én annyira különböznék tőlük..  de legalább nem a születésemtől fogva vagyok ilyen elbaszott. Szinte viszket az öklöm, de még várok, jó lenne, ha szemtanúnk is volna... talán egyből ki is csapnak, és a probléma megoldva. Máshová úgysem vesznek át, akármennyit is fizet a nagybátyám. Vagy ha mégis, majd gondoskodom róla, hogy legközelebb már meg se próbálja. De elkalandoztam, ideje, hogy Colinra koncentráljak, szóval egy jól irányzott mozdulattal hasba kapom a srácot, remélem a belét is kiokádja. Meguntam a várakozást.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ► Colton PerfectionHaynes

Hozzászólások száma : 17

▽ Munkám : ► Diák -

▽ Szexualitás : ► Meleg -
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Ápr. 07, 2015 11:42 am
Tárgy - Re: Ji Hoon & Colin -
Hozzászoktam, hogy nagyobb közönség előtt szerepeljek, így nem érne váratlanul, ha a csapat előtt kellene megszégyenítenem azt a seggarcút, aki miatt kispadra kerültem.. Karizmatikus vagyok és még hírből sem ismerem a lámpaláz fogalmát. Sosem feszélyez az, hogy hányan állnak előttem, egy embernek ugyanolyan jól tudok beszélni, mint százezernek, ha arról van szó. A hírnév -ami a melegségemből fakad- és a kitüntetett figyelem jót tesz a fociban elért eredményeimnek és az elismerésnek. Az önbizalmam különösebben nem fokozza, ám nem is csökkenti a játékban a teljesítményem. A szereplés pedig egyszerűen… hidegen hagy. Eljátszok egy szerepet az embereknek, amit a tömeg természetesen megkajál, ahogy azt kell. Soha senki sem vitatja a tetteim mögött rejlő motivációt vagy eredeti célt, ami a rosszabb napjaimon töprengésre késztet...
Azt gondolnám, a helyzet komikumát már nem lehet növelni semmivel, és ekkor jön az élet, akár egy repedtsarkú kurva, hogy rácáfoljon a naiv elgondolásomra: megjelenik előttem egy rég nem látott -nem épp kedves-  ismerős. A koreai gyerek, akit az első pillanattól kezdve ki nem állok. Nem vagyok rasszista, semmi bajom a ferde szeműekkel, volt már kalandom effélékkel, de ez az egy központilag behatolt az idegrendszerembe és elnevesített egy zárlatot, ami mindig bekattan, ha ő megjelenik. Az itteni éveim legszebb hónapjait tudtam magam mögött, míg nem kellett az ő képét bámulnom. Éles csattanással pattanok le róla, ami úgy tűnik őt nem éppen éri váratlanul. Karja nyakamra siklik én meg hónaljában végzem. Konkrétan rámarkolok az engem fogó alkarjára úgy próbálom elfojtani a dühöt, amit érzek ebben a pillanatban. Elereszt a tapló megjegyzése után, mire fintorogva megrázom magam. Sóhajtok, kifejezéstelen arccal és indulnék, de ez a nyomorék beáll az utamba. Elpillantok, majd megrázom a fejem és közre állok, pont vele szemben.
- Megtennéd, hogy eltakarodsz az utamból? - kiül arcomra az indulat, hiába rendezem arcizmaim, befeszítve azt. Tartom a szemkontaktust és százféleképpen lejátszom a fejembe, hogy lököm arrébb.
- Ha az udvariasság nem elég neked... - préselem ki ajkaim közül, majd megemelve jobbom finoman meglököm, hogy megérezze, nekem nem jelent komolyabb akadályt - Szerintem nézd meg az udvaron, hogy ott vagyok e. - ciccentek nyelvemmel, miközben végig mérem. Elég szarul fest, mintha nem etették volna az utóbbi időben. Bár ez pont nem érdekel és nem is tartozik rám. Nem akarok balhézni vele, de ha tovább húz, biz'isten betakarom. Buzi vagyok, nem gyáva.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ki hong lee

Hozzászólások száma : 31

▽ Munkám : Diák

▽ Szexualitás : Eldöntetlen
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Ápr. 06, 2015 5:20 pm
Tárgy - Re: Ji Hoon & Colin -Elbaszott egy nap. Nincs is szarabb érzés, mint a nagybátyád hívására ébredni, átmászni egy ismeretlen (és meglehetősen pucér) lányon, és levágni, hogy mi a szart akar tőled hajnalban. Beletelik vagy félórába, mire sikerül felfognom, hogy mit akart elmondani, kirakom a csajt, és magamba táplálok vagy három bögre kávét, de az eredmény ugyanolyan szar. Mint egy kibaszott zombi, érzéketlen tekintettel bámulok a tükörképembe, beletúrok a hajamba, és holtkórosan állok be a zuhanyrózsa alá, mert vagy három napja bűzlök. Behívták a nagybátyámat igazgatói látogatásra... sejtettem, hogy el fog jönni ez a nap. Szóval hat hónap, ennyi lenne az elévülési idő, egy félévet kaptam, hogy kiheverjem a balesetet... tudtam, hogy a tetteim körül forgó csendnek a szánalom az oka, de egyszerűen nem érdekelt. Csak még jobban feldühített. Unottan kapok magamra pár ruhát, valahogy sikerül megállnom, hogy összetörjem a tükörképem. Ökleimet a pulcsim zsebeibe mélyesztem, ahogy a suli felé caplatok, baromi rég volt már... fogalmam sincs, mikor másztam be utoljára. Akármit is hall majd a nagybátyám odabent, nem változtat semmin. Nem izgat, ha kirúgnak, vagy évet kell ismételnem, valójában el se kell végeznem a sulit, hogy bevonulhassak.
Vagy ezer tekintet tapad rám, ahogy megkapaszkodom, és átlibbennek a kerítésén, 8 után ugyanis bezárják a kaput. Bár faszom tudja, mennyi az idő. Villantok egy éhes vigyort, mire hirtelen mindenkinek dolga akad, mint a hangyák, félreállnak az utamból. Egészen nosztalgikus megint ezeken a folyosókon lépkedni, teljesen más érzés most. Régen a szívem a tokromban dobogott, az adrenalin csak úgy száguldott bennem, mikor megszöktem az unalmasabb órákról, mostanra azonban teljesen érzéketlenné váltam. Már rég nem érdekel... nem hinném, hogy lenne bármi is, ami még elbaszhatná a napom, de persze ezúttal is tévedek, elkanyarodik a folyosó, előttem pedig kirajzolódik Colin alakja, meg valami ribancé, aki elszalad. Mondjuk megértem, ezt a randit én is kihagynám. Fontolgatom, hogy megjegyzés nélkül hagyom a dolgot, de váratlanul fordul meg, és már nehéz volna kikerülni, szóval hagyom, hogy nekem csapódjon. Még mindig van bőr a képén a kis hominak. Akaratlanul is azon kapom magam, hogy átkarolom a nyakát, a feje meg a hónaljam alatt végzi.
- Nem volt időm megemlíteni a szar kedvemet, mert még előtte felbasztál...- vicsorgok rá, aztán eleresztem, és elnyomok egy ásítást. Látom, hogy mehetnéke van, szóval gúnyosan elvigyorodom, és beállok az útba, sóhajtva ropogtatom meg a nyakam.
- Már mennél is? Ennél azért jobban is hiányolhatnál. - teszek felé egy lépést, hogy nyilvánvalóvá tegyem, rajtam keresztül nemigen jut át. Tökéletes pillanat, hogy a nagybátyám se kerülhesse el a látványt, éppen ideje, hogy felhaggyon a terveivel. És még Colint is szétbaszhatom... egészen jó kis nap ez. Az idő is szép.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ► Colton PerfectionHaynes

Hozzászólások száma : 17

▽ Munkám : ► Diák -

▽ Szexualitás : ► Meleg -
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Ápr. 06, 2015 2:49 pm
Tárgy - Ji Hoon & Colin -
Szitkozódok. A szívem szaporán dobog a mellkasomban, miközben a kikövezett folyosón sétálok végig. Életemben most először akarok hazamenni és ez a gondolat minden más aggodalmon és félelmen túllök, amiket az edző és a magas seggarc ültettek a tudatomba nem is olyan régen. Ahogy Lia üdvözöl, nem tudok elég figyelmet szentelni neki. Érzem a puha kezeit, amint segítenek kibújni a dzsekimből, ám az elmém üres, mintha nem lennék képes felfogni ezeket a mozdulatokat, szemeim lázasan kutatják a többi csapattagot az óriási folyosó minden kis szegletében. A dübörgő léptek zajára felnézek az előttem húzódó homályba. Résnyire szűkült szemmel koslatok valamelyik barom után. Jó volna tudni, melyik arcoskodott az edzőnél. Melyik intézte el, hogy kispadon maradjak a jövőheti meccsen. Az a kis mennyiségű levegő, amire szükségem lenne a szavaimhoz, eltömíti a torkom. Soha nem ejtettek még így pofára...
Az apró lány széles vigyorral billeg előttem, amitől nagyot nyelek, képtelenül arra, hogy levegyem a szemem a fel-felbukkanó arcokról. Akaratlanul teszek Lia felé egy lépést, aztán egy másikat, míg el nem érem a törékeny alakot, majd hagyom, hogy végre kiszabaduljon tüdőmből a levegő. Az ideg remegteti minden porcikám. Ha megtudom melyik taknyos volt, kurvára nem menekül előlem. Finoman vonom magamhoz a vörös lány csípőjét. Egy hete nem láttam már a bájos képét. Végig fut tekintetem testén, s igyekszem magamba szívni az apróság látványának legapróbb részleteit is, olyan éhséggel, hogy az előttem lévő leány kényelmetlenül arrébb mozdul, egy pillanatra félrenéz, talán azzal küzdve, hogy megállítsa az arcába szökő vért. Zavarodottan pásztázom, mire elnyílnak ajkai és elillan karjaimból. Egy darabig még mozdulatlanul figyelem, ahogy eliszkol, majd felkapom állam a csengőszóra. Lepillantok karórámra, kibaszottul elkések. Az órám az épület másik szegletében lesz, éljen.
Sarkon fordulok lendületesen, mire valakibe belecsapódok. A hirtelen jött érzettől hirtelen fel sem fogom, hogy mi a fasz történt, hogy melyik barom nem nézett a lába elé... aztán gunyorosan pillantok az előttem álló gyerekre. Ezt még látni erre?
- Talán nehezedre esik, de nézz már szét. - hepciásan elnevetem magam - Gyökér. - morgom majd ellépek előle.
Akkora ellenszenvet érzek iránta, hogy azt szavakba összefoglalni sem lehet. Erre ennek a faszfejnek még sikerül belém csapódnia. Értem én, hogy vékony a látkép, de akkor erőltesse magára azt a kibaszott szemüveget. Azért találták fel. Nem szégyen. Pont nem segít az ingerült állapotomon, hogy belefutok ebbe a szerencsétlenbe. Szívem szerint kioktatnám, de félő, hogy lemaradok a fakultációról és baszhatom. Ha ez miatta megtörténik, én kinyírom.


Vissza az elejére Go downAjánlott tartalom
My heart is european


SOLDIER OF LOVE

Témanyitás

Tárgy - Re: Ji Hoon & Colin -


Vissza az elejére Go down

Ji Hoon & Colin -

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: N.-Britannia :: London-