Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

ANTHONY REEVES

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ♣ kaya scodelario ♣

Hozzászólások száma : 149

▽ Munkám : ♣ tanuló ♣

▽ Szexualitás : ♣ heteroszexuális ♣
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Ápr. 06, 2015 7:59 pm
Tárgy - Re: ANTHONY REEVES

Gratulálok, Elfogadva.*odarohan hozzá és agyon ölelgeti* Nagyon örülök neked, el sem tudod hinni, hogy mennyire! Nagyon jókat fogunk egymással játszani, már vártalak régen.Very Happy Remélem Kyannel is kijöttök majd valamennyire.
A karakterlap rövid volt és tökéletes, az adott szószám is megvan és tényleg tetszett.

Mielőtt belevetnéd magad a játékokba menj foglalózni :3
▽▲▽

i've got a war in my mind
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Luke Pasqualino

Hozzászólások száma : 4

▽ Szexualitás : hetero
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Ápr. 06, 2015 7:46 pm
Tárgy - ANTHONY REEVESHeart of Europe
19
diák
holland
Luke Pasqualino
Anthony Reeves


Jellemezd a karakteredet 5 jelzővel, vagy pár mondattal:
- segítőkész
- jó titoktartó
- okos
- vakmerő
- vicces

Jellemezd a szerelmi kapcsolatod, ha van olyan:
A szerelmi életemre nem épp a "kapcsolat" jelzőt használnám. Korábban azt hittem érzek valamit a legjobb barátnőm iránt, megpróbáltuk, de mind a ketten tévedtünk. Ám most újra egymásra találtunk, viszont nem úgy, mint ahogy azt a köznép gondolná. Neki is bejön valaki, nekem is és mind a ketten féltékennyé akarjuk tenni őket. Szóval Haylee-vel nem hivatalosan, de ismét együtt vagyunk.

Jellemezd a családdal való viszonyod:
A családom tipikus összetartó család. Igaz, nem túl sok embert tartalmaz, viszont, akiket igen, azok nagyon támogatják egymást. A személyes döntéseknél mindenki szem előtt tartja a család érdekeit. Egyke vagyok, így a szüleimtől megkaptam mindenféle támogatást és szeretetet, amire csak szükségem volt.  Eszméletlenül szerencsésnek mondhatom magam ilyen tekintetben.Az userre vonatkozó kérdéseket nem vagy köteles kitölteni!User neve:User kora: 17Mióta játszol?
3 éveMultik:
Floy HartellKaraktered keresett canon vagy saját?
Keresett karakter.Mi vonzott a karakteredben, vagy honnan az ötlet?
Az ötlet Haylee fejéből származik. A karakterem az ő elképzeléseit valósítja meg.
A "ki is vagyok" kérdésre már rengetegszer válaszoltam, de meg teszem még egyszer. 180 centi körül vagyok, sötét hajjal és gesztenyebarna szemekkel rendelkezem. Testalkatom nem éri el a gebék szintjét, ám a testépítőkét sem. A kettő között helyezkedem el. Az öltözködésem és stílusom jól takarja a belsőmet. Neveltetésemnek hála kedves ember vagyok. Jól tanulok, illedelmes vagyok és mindig ott vagyok a barátaim/családom számára, ha segítség kell. Természetesen ha úgy adódnak a dolgok rendkívül bunkó is tudok lenni, de ez igen ritka. A sokaság azt mondja, hogy vicces vagyok... ez jó tulajdonságnak számít, úgyhogy nem cáfolom. Talán ránézésre nem látszik, de azért én is részt tudok venni partikon és egyáltalán nem lógok ki a sorból. A dohányzás nem az én stílusom, de azért azt nem mondom, hogy olykor-olykor nem ég el egy-egy szál a kezemben. Én inkább az alkohol híve vagyok, de nem szoktam magam leinni a sárga földig. Az emberek nagy részéhez hasonlóan szeretek olvasni, filmet nézni - legfőképp sorozatokat, ami nem is film, de mindegy -, és zenét hallgatni. A zenei stílusom nem ment el egy irányba, így szinte mindent hallgatok. Amit még fontos rólam tudni: megszállottja vagyok a macskáknak. Úgy vélem elmondtam mindent. Reklamáció esetén a szüleimhez lehet fordulni.
THANKS TO LOUIS AT ATF!Vissza az elejére Go down

ANTHONY REEVES

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Diák-