Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Jazmine Pelletier

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ღ Sophia Bush

Hozzászólások száma : 296

▽ Munkám : ღ Stylist, divat tervező

▽ Szexualitás : ღ Heteró
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Csüt. Ápr. 09, 2015 6:59 pm
Tárgy - Re: Jazmine Pelletier

Gratulálok, Elfogadva.Érdekes karakteralany, még soha nem láttam ez előtt. Szép lány. Fogalmazásodnál kicsit jobban figyelj oda legközelebb, nekem olyan furcsa volt.
"Miután anyuék megtudták, eleinte kiborultak, de azután, azt mondták költözzek hozzájuk, hogy tudjanak vigyázni rám."
Ha oda figyelsz, hogy szépen választékosan fogalmazol nem lesznek bajok.
Foglald le a karakter és indulj játszani.
▽▲▽Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Caitlin Russo

Hozzászólások száma : 10

▽ Munkám : Modell/ Főállású anyuka

▽ Szexualitás : Biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Csüt. Ápr. 09, 2015 5:23 pm
Tárgy - Jazmine PelletierHeart of Europe
22
Média
Francia
Cailin Russo
Jazmine Amy Pelletier


Jellemezd a karakteredet 5 jelzővel, vagy pár mondattal:
kedves, segítőkész, lusta, féltékeny, lobbanékony

Jellemezd a szerelmi kapcsolatod, ha van olyan:
Hát ez elég bonyolult. Régebben volt egy nagy igaz szerelmem, de mi után megtudta, hogy terhes vagyok, otthagyott egyedül. Azóta csak pár hónapos volt a leghosszabb kapcsolatom. A lányokat is és a fiúkat is szeretem.

Jellemezd a családdal való viszonyod:
A családommal nagyon jó a kapcsolatom. Nélkülük, és a legjobb barátnőm nélkül nem tudtam volna végig csinálni a terhességem alatti, és az utáni részeket sem. Sokat köszönetek nekik.


Az userre vonatkozó kérdéseket nem vagy köteles kitölteni!User neve:  LenaUser kora:  20Mióta játszol?  kb. 9 éveMultik:  Selena és LarissaKaraktered keresett canon vagy saját?   sajátMi vonzott a karakteredben, vagy honnan az ötlet?

Csak úgy jött az ötlet.


Hogy mi is az én történetem? Amilyen szépen indult, kissé hepe - hupásan folytatódott, majd kupidó kis nyilacskája eltalált, közbe jött egy kis baj, de számomra nem is mondható annak. Paris-ban születtem, ezelőtt 24 évvel. Egy rendes családi környezetben születtem meg elsőnek a családba. Én utánam, még született, egy öcsém, és 2 év múlva egy húgom. Elég nagycsalád vagyunk. Egy nagy házban éltünk. Mint minden családban, nálunk is voltak nézeteltérések, veszekedések, szobafogság, szabály megszegések, nem megyek időben haza, stb…
A gyermekkorom mesés volt. Szinte mindent megkaptam, amire csak vágytam. Kiváló nevelést kaptam. Az általános iskolában kitűnő voltam minden évben mindenből. De miután közép suliba, kerültem, mint minden kamasz, én is mentem a sok hülye után. Nem tanultam valami jól, lógtam, buliztam, cigiztem, ittam. Aztán közép suli utolsó év elején észhez tértem és tanulni kezdtem, hisz le kellett, hogy érettségizzek és tovább tudjak tanulni ének tanárnak. Ugyanis az szerettem volna lenni. Imádtam énekelni akkoriban és most is imádok. Összeszedtem magamat és azért nem kitűnővel, de 4-esekkel megkaptam az érettségimet.
Ide Paris-ba az egyik legjobb egyetemre adtam ebe a jelentkezésemet és sikeresen fel is vettek. Kicsit félve kezdtem el az első évemet az énektanári szakon, az egyetemen. Eleinte egyedül voltam és nem jól éreztem magamat, de azután, lett egy legjobb barátnőm, aki mindenben ellettem volt, bármiről is volt szó. Na és persze a nagy szerelem. 16 éves koromban történt meg, pár hónap után, hogy odamentem az egyetemre, egy akkor 18 éves srácba beleszerettem. Eleinte nem kedvelt, de a napok múlásával megkedvelt és ő is belém esett. Összejöttünk egymással és boldog 3 évet töltöttünk együtt. Viszont történt valami, ami elsőnek ledöbbentett, de boldog voltam tőle. Terhes lettem! Azt hittem, hogy ő is úgy fog vélekedni erről a dologról, mint én! Először kicsit illyedten, de azután boldog. Ez nem így lett. Otthagyott engem.... minket. Azt mondta, hogy vetessem el, de én ezt nem akartam, hisz az én termésem gyümölcse növekedik bennem.
Miután anyuék megtudták, eleinte kiborultak, de azután, azt mondták költözzek hozzájuk, hogy tudjanak vigyázni rám. A szüleim mellett, a legjobb barátnőm is támogatott engem és mellettem volt minden percemben. Amennyire tudtam a terhességem miatt, mentem és tanultam az egyetemen. Jelenleg 22 és fél éves vagyok és van egy csodálatosan szép 3 éves kislányom. Anyuéktól nem messze lakom egy kicsi csendes kornyéken, hogy tudjanak vigyázni a lányomra, ha én dolgozom, ugyanis modellként dolgozom, lassan 2 éve. Komolyabb kapcsolatom azóta sem volt, csak egyéjszakások, és egyszer volt egy 8 hónapos kapcsolatom egy lánnyal. Most inkább a kislányom, és a munka a fontosabb, de keresem az igazit, aki elfogad engem, és a kislányomat is.
THANKS TO LOUIS AT ATF!Vissza az elejére Go down
http://amonacademy.hungarianforum.com/

Jazmine Pelletier

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Média-