Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

DEVIL PUB - DAMON & FLOY

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am collapsed.Problem?

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ♦ andrew dennis biersack ♦

Hozzászólások száma : 4

▽ Munkám : ♦ bujdosó ♦

▽ Szexualitás : ♦ boys like girls ♦
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Május 04, 2015 3:39 pm
Tárgy - Re: DEVIL PUB - DAMON & FLOY


Floy && Damon
Annyi verekedésben voltam már benne életem során, hogy a két kezem kevés lenne azt megszámlálni. Egy drogdíler mindig bajba kerül, és nem kell félnie attól, hogy kamatoztassa az erejét más emberek előtt. Nem egy srácot vertem már félholtra és hagytam ott őket a feledés homályában. Durva volt minden, amit Amerikában tettem, de ez itt Anglia, Európa, a régi föld, ahol már nem szabad felhívnom magamra a figyelmet. A személyiségem megmarad, de a tetteim változnak. Félek, hogy itt is olyan körökbe kerülök, hogy még egy országot el kellesz hagynom, amit egyáltalán nem szeretnék. Akármennyire is utálom Nagy Britanniát ez az utolsó esélyem az új kezdethez. Hová máshova mehetnék? Az angolon kívül egy nyelvet sem beszélek. Simán elmehettem volna Hollandiába és büntetlenül folytathattam volna, amit eddig űztem, de a nyelvi korlátok nem fognak csakúgy a semmibe felszívódni.
Hogy gondolkoztam- e már azon, hogy bántsak egy valakit, aki a gyengébbik nemet képviseli? A kérdésre a válasz egy határozott nem. Sosem bántanék olyat, aki tudom, hogy nem ér fel az erőmig. Egy verekedés sem móka, ha tudod nyerni fogsz és a másik tehetetlenül fekszik majd a földön, mert még védekezni sem képes.
- Szia – mondom én is, majd felsegítem a betonról a lányt, miután elmenekült az a pár csávó. Nem bántottam volna őket, de úgy tűnik a külsőm elég félelmetes volt számukra, hogy elmenjenek innen. Most pedig szeretnék köszönetet mondani a rengeteg tetováló művésznek, akik szétvarrták a testem, anyukám legnagyobb bánatára. – Miért haragudjak? – kérdezem csodálkozva, elnyílt ajkakkal. Már elment a kedvem mindenféle bulizástól, piálástól, amiért eredetileg idejöttem. Haza akarok menni és aludni, elfeledni minden olyan gyáva alakot, akik nőket bántalmaznak. Mit akartak ezek? Megerőszakolni? A saját testi örömeikre kitenni egy ilyen lányt.
- Hű, pocsékul nézel ki – húzom el a számat, mikor már ott áll előttem. Az egyébként gyönyörű, dekoratív nő most piszkos és elfojt a sminkje, a haját pedig már meg sem említem.
- Damon – ejtem ki a nevem a számon, majd bólintok. Szigorú a hangnemem és a tekintetem. Kissé megtörtnek érzem magam, mivel pár másodperccel ezelőtt még ezt a lányt ütötték, majd a könnyei vették át a figyelmem. Nem akarom felemlegetni, úgy teszek, mintha észre sem vettem volna, mert az mind a kettőnk számára jobb.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


Hozzászólások száma : 4
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Ápr. 20, 2015 4:10 pm
Tárgy - Re: DEVIL PUB - DAMON & FLOY


Damon & Floy

Itt fekszem a hideg betonon, és azon gondolkozom, hogy vajon anya mennyire okolná magát, ha ma itt meghalnék. Igazából nem vagyok abban biztos, hogy nem fogok. Még csak pár perce vernek, de már lepergett a szemem előtt az életem. Azt hittem nem lesz szerencsém megtapasztalni ezt az érzést, de ez is sikerült! Gratulálok magamnak! Eddig nem hittem, hogy ez az érzelem létezik, mert hát azért az életem, hogy férne bele pár másodpercebe... viszont tényleg létezik. Ha ma ezt túl élem, nem szeretném még egyszer megpillantani életem eseményeit. Legalábbis nem ebben a formában. A reményem összessége folyamatosan szivárgott ki a testemből. Lényem nagyobbik része kezdi feladni a harcot az életért. Lehet jobb is lenne ha meghalnék. Rosszabb és rosszabb gondolatok jutnak az eszembe, amikor az ismeretlen megmentőm megérkezik hozzánk. A sötét és az összegörnyedt pozícióm miatt nem látom az arcát. Durva stílusban szól rá az engem verő társaságra. A fiúk láthatóan megijednek tőle. Igen, egy lányt könnyű verni, de ha már valaki komolyabbal kell összecsapni akkor behúzott farokkal hátrálnak. Most is ez történik. Mondtak egy pár nem túl kedves szót, de hamar elhúzták a  csíkot. Nagy nehezen erőt veszek magamon és felnézek. ATYA ÚR ISTEN! Most veszem észre, hogy a megmentőm mennyire dögös. Te jó ég! Hirtelen szégyellni kezdem magam az elfolyt sminkem, a véres ruhám és a meggyötört kinézetem miatt. Meg akarok szólalni, de egyszerűen nem tudom mit mondhatnék. Félek, hogyha megköszönöm, akkor az véget is vet a lehetséges beszélgetésünknek. Viszont ha nem köszönöm meg, az megint rosszul veszi ki magát.
- Szia - nyögöm ki esetlenül, majd megpróbálok felállni a földről, de éles fájdalom nyilall a testem húsz különböző részébe. Hangos nyögéssel huppanok vissza a földre. Én szerencsétlen barom! Egyszer van egy jó pasi a bárban, akkor is így kell kinéznem...
- Tudom, hogy már így is sokat segítettél, de eszméletlenül hálás lennék, ha felszednél innen - mondom ki, majd hirtelen lejátszódnak az események a fejemben. A rúgások, az ütések minden. Könnyek szöknek a szemembe és testem remegni kezd. Annyira meg voltam rémülve és ez most tör ki belőlem. Egész testem sajog. Újabb és újabb részletek jönnek fel a felszínre, mire könnyeim csorogni kezdenek az arcomon. Nem hiszem el, hogy bőgök. - Ne haragudj - mondom elcsukló hangon és próbálom visszafojtani a sírást. Soha a büdös életbe nem kértem még elnézést a sírás miatt. Mi a franc van velem? Még csak nem is ismerem a srácot... és valószínűleg nem is fogom, mivel most totál beégetem magam. Ki akarna egy béna csajjal járni? Járni??? Ismerkedni... se. Alig várom, hogy megtudjam a nevét, de várni akarok a kérdéssel, mivel az elfojtott sírás miatt hatalmas gombóc van a torkomban.
Figyelmesen nézem végig a hősömet. Magas, vékony testalkatú ember áll előttem fekete hajjal, rengeteg tetkóval és két piercinggel. Annyira szexi! Ha jól látom kék szemei vannak, de lehet zöld. Nagyon sötét van itt, hogy meg tudjam ítélni. Egyre tovább nézve Őt rájövök, hogy nem akarom elszúrni ezt az egyetlen esélyt. Hihetetlen energia kerít hatalmába, így könnyen elnyomom a kikívánkozó könnyeket. Megtörlöm az arcomat, majd felnézek rá:
- Floy vagyok. Örülök, hogy megismerhettelek.
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am collapsed.Problem?

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ♦ andrew dennis biersack ♦

Hozzászólások száma : 4

▽ Munkám : ♦ bujdosó ♦

▽ Szexualitás : ♦ boys like girls ♦
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szomb. Ápr. 18, 2015 7:45 pm
Tárgy - Re: DEVIL PUB - DAMON & FLOY


Floy && Damon
A telefonomban végignézve a képeket egyre több emlék tör fel a felszínre. Hiányzik a családom, de inkább az a család hiányzik, akik régen voltunk. Ma már minden megváltozott, olyannyira megromlott minden, ami velünk kapcsolatos, hogy még felemlegetni is rossz és felesleges. Nem akarok életem végéig Londonban maradni, olyan emberek közt, akiknek már az akcentusuktól is végigfut a hátamon a hideg. Ez a hely egyértelműen nem Amerika és semmi sem tudja pótolni számomra a hazámat. Egyértelmű volt, hogy idemenekülök és nem máshova a nyelv miatt, de sokszor még ezt sem értem meg. Komolyan mondom, hogy feliratozni kellene ezeknek a beszédét, mert egyszerűen érthetetlen.
Egy szál cigarettát fogok az ajkaim közé és meggyújtom. Mindig mindenki azzal jön nekem, hogy mennyire káros, tüdőrák, egyéb betegségek, de egyik sem érdekel túlzottan. Az én elvem az, hogy ha nincs tüdő, nincs tüdőrák. Akkor meg miért aggodalmaskodjak? Mindenem megvan, amit szerettem volna, csak mindössze köröznek, el kellett menekülnöm a szülőföldemről és lényegében bujkálok, még ha itt nem is találhatnak meg. Na jó, azért nincs meg mindenem, de igyekszem. Itt már nem fogok dílerkedéssel foglalkozni, mivel nem akarom, hogy még innen is el kelljen mennem, máshová nem tudom hova mehetnék. Pedig amúgy én tényleg nem értem mi rosszat tettem, azoknak az embereknek szüksége volt a drogokra én meg csak megadtam nekik. Talán rossz országba születtem, Hollandiában ezt büntetlenül megtehetném, de ha ott élnék, inkább lennék strici, mint díler. Mindenki jobban járna.
Mélyen beleszívok a cigimbe, majd megállok a Devil Pub nevű szórakozóhely mellett. Nem mehetek be míg el nem szívom, így sietősre fogom a figurát. Mély és gyors szívásokkal intézem el a gyilkos eszközt. Bemenve a pubba annyi embert látok, hogy csoda, hogy el lehet férni. A táncparkett tele izzadt, egymásnak simuló britekkel. Elfog az undor, ha arra gondolok, hogy oda kell mennem. Nem azért jöttem, hogy táncikáljak itt, hanem inni akarok. Lerészegedni, megfektetni egy csajt és haza döcögni.
A lábaim akaratlanul is a hátsó kijárat felé visznek, fel akarom fedezni a terepet. Amikor kiérek olyan látvány fogad, amire egyáltalán nem számítottam. Olyan gyorsan szaladok oda azokhoz a mocskokhoz, akik bántják azt a lányt, ahogyan csak tudok. Ezt nem tudom elhinni. Mik vannak?
- Le lehet róla szállni – mondom durván. Nem verekedni jöttem, mindössze meg akarom félemlíteni őket.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


Hozzászólások száma : 4
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Pént. Ápr. 10, 2015 9:35 pm
Tárgy - DEVIL PUB - DAMON & FLOY


Damon & Floy

- Inkább kilépek az életedből! Legalább nem lesz velem bajod! – ordítom anyám képébe, aki már megint az egyik osztályzatom miatt van kiakadva az este kellős közepén. Komolyan nem értem. Összesen egy jeggyel rosszabb, mint a legjobb. Nem értem miért olyan nagy probléma, hogy egyszer nem voltam formában. Őszintén sajnálom, hogy nem lehetek a kis tökéletes lánya. Gyűlölöm az otthoni légkört. Alig várom, hogy elhúzzak innen. Bárcsak tehetném.
Hangosan csapom be magam mögött az ajtót. Hallom, ahogy anya kiabál utánam. Jól tudom, hogy ezért még súlyosan kapni fogok. Lehet meg is tép… olykor szokása volt. Az is lehet, hogy jó kedvében lesz, és a pofonok mellé nem kapok hajritkítást. Nem értem miért képzeli magát fodrásznak. Mindegy. Leszarom. Sebesen szedem lábaimat, jól tudom hová tartok. A legkedveltebb bár felé, amit ismerek. Viszonylag távol van a házunktól. Minél messzebb vagyok tőle, annál jobb. Egyedül apát sajnálom. Sose tudja kinek a pártját fogja. Már százszor elmondtam, hogy álljon anya mellé, mivel vele veszekedni szörnyű. Komolyan. Én meg már amúgy is hozzászoktam ahhoz, hogy én vagyok a hibás. Teszek rá!
Dühösen és könnyes szemmel lépek be a bár kapuján, ahol már szinte törzsvendégnek mondhatom magam. Elfolyt sminkkel ülök le az egyik bárpultra, majd rendelek egy vodka narancsot. Totál kivagyok. Az italom kiadásakor három feketébe öltözött alak ül le mellém. Rájuk sem nézek. Nagyokat kortyolva iszom meg az italom. Valamilyen okból nem szimpatikusak nekem a srácok, és érzem, hogy megállás nélkül bámulnak. Égeti a tekintetük a hátam. Gyorsan megiszom az utolsó cseppeket is a pohárból, majd fizetni akarok, de a pultos az állapotomat látva csak legyint jelezve, hogy ezt ma ő állja. Kedvesen megköszönöm, majd felállok. Sietve közelítek a hátsó teraszra nyíló ajtóhoz. Lépteket hallok a hátam mögül. Hátranézek. A három fiú követ. Istenem ne már! Sietősebbre veszem a tempót, majd ki is érek. A hideg levegő váratlanul csap meg a bent lévő fülledt meleg után. Karjaimat összekulcsolom magam előtt, hogy melegebben tartsam magam. A sötétben alig látok. Vakon megyek az eszem után. Nem sokat szoktam itt kint lenni. A teraszon kívül a kinti világ szinte ismeretlen számomra. Befordulok egy fal mellett, de hamar megbánom, mivel zsákutca. Szöges kerítés akadályozza a kijutásomat. Megint megcsináltam a lehető legrosszabbat magamnak. Gyorsan pördülök meg a tengelyem körül, majd nézem a három felém közeledő alakot. Hátrálok. Testem a falnak nyomódik.
- Mit keresünk itt ilyen késő este? – hajol közel az egyik hozzám. Lehelete iszonyatosan büdös.
- Hagyj békén – húzódok el.
- Miért is? – markolja meg a mellemet, mire behúzok neki egyet. Nem tudom melyik félnek fáj jobban. Megpróbálom nem kimutatni a félelmem és a gyengeségem. Iszonyat nehéz.
- Te most komolyan megvertél? Egy ilyen kis kurva, mint te megvert? – köp egyet a földre, majd feltűri a pólója ujját. Kezdem magam egy rosszul rendezett filmben érezni. A jobb oldalán álló srác hirtelen megragadja a karom, majd a kerítés helyett a falhoz nyom. Erősen ütöm be a fejem. Feljajdulok.
- Segítség! – ordítom, mire egy hatalmas pofon éri az arcom. Könnyek szöknek a szemembe. – Segítsen valaki!  - kiáltom újra, mire még nagyobbat üt be. Összeesem. Rúgások érik a hasam, a gyomorszájam és a lábam. Iszonyatosan fáj minden porcikám. A távolból egy magas, vékony srác fut felénk. Gyorsan közeledik. Amikor pár méterre van könnyel áztatott arcommal felnézek rá, majd azt tátogom: Könyörgöm segíts!
Vissza az elejére Go downAjánlott tartalom
My heart is european


SOLDIER OF LOVE

Témanyitás

Tárgy - Re: DEVIL PUB - DAMON & FLOY


Vissza az elejére Go down

DEVIL PUB - DAMON & FLOY

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: N.-Britannia :: London-