Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Ryan & Ana △ Say Hello

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Amber Heard

Hozzászólások száma : 3

▽ Munkám : Médiatanonc & Diák

▽ Szexualitás : I Like Boys
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Május 10, 2015 2:03 pm
Tárgy - Re: Ryan & Ana △ Say Hello
Ryan
Ilyen a sors. Alig lépek be az új munkahelyemre és máris beleesek abba, aki inkább a felettes szerepét tölti be, mint egy kollégáét, hiszen a gyakornoka vagyok még csak nem is a segítője. Ryan Steele, aki úgy nézekk ki, mint aki most lépett le egy magazin címlapjáról érinthetetlennek tűnt, de az égető érzés a gyomromban nem igazán arról árulkodott, hogy ezt én fel is fogom.
Nevetek egyet, hiszen tűnhetne nagyképűnek, de inkább csak viccnek fogtam fel az egészet. Amikor kettesben maradtunk idegesen rándult görcsbe a gyomrom és nem is igazán tudtam hogyan tudnám elfeledtetni magammal ezt a kislányos érzést.
-A Youtube? Hát igen. Évekkel ezelőtt kezdtem el vágni amikor rájöttem, hogy bizonyos dolgok nem tetszenek a filmekben vagy zenékben és az internet végtelen tárházával szinte bármi elérhető. Ha nem gond megkérdezném, hogy pontosan mi dolgom lenne nekem itt és te pontosan mivel foglalkozol?-érdeklődök, hiszen elvileg én azért vagyok, hogy segítsek és tanuljak. Késöbb pedig talán egy kávéra is elhívom.

Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Liam Hemsworth

Hozzászólások száma : 5

▽ Munkám : Operatőr,vágó

▽ Szexualitás : Homo..ja, nem Hetero
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Csüt. Ápr. 16, 2015 5:39 pm
Tárgy - Re: Ryan & Ana △ Say Hello


Mai nap is jól kezdődik. Alig hogy túl vagyok Crystalal egy veszekedésen már is megtetszik egy másik lány? Néha nem tudom, mi van velem. Miért ilyen az élet? Miért nem előbb jött?
Igyekszem nem nagyon bámulni, de nem megy. Olyan szép és olyan hívogató a lány.
- Ryan Steele. Mutatkozom be.
- Hívj csak isten császárnak. – Mosolygok. Kollégám mielőtt elhagyja a szobát, jót mosolyog, és a fejéhez kap. Talán a zavarnak tudhatná be az ember, de nem én ilyen idióta vagyok.
- Inkább én segíthetek neked. Hallom youtube csatornád fel kelltette kicsi kis tévénk figyelmét. Igazán érdekes és tehetséges vagy. – Mondom ki amire gondolok. Tényleg jó minden, amit csinál és nem gondoltam volna, hogy ilyen szép. Hiszen csak filmeket vágott össze néhol paródiákat és zenéket.


▽▲▽

I AM THE FUTURE
YOU LOST IN THE PAST

[center]Melyik legyen? Munka vagy a szerelem?
[/center]
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Amber Heard

Hozzászólások száma : 3

▽ Munkám : Médiatanonc & Diák

▽ Szexualitás : I Like Boys
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Ápr. 14, 2015 2:48 pm
Tárgy - Ryan & Ana △ Say Hello
Ryan
Az élet, amit addig a pillanatig éltem felborulni látszott pedig nem történt semmi más, csak belerévedtem gyönyörű íriszeibe. Éreztetek már ilyet? Amikor meglátsz valamit.. egy ruhát, egy cipőt, egy kávét és egyszerűen tudod, hogy hozzád illik, kell neked, semmi másra nincsen szükséged a világon? Ilyen volt nekem Ryan. Úgy mosolygott rám, ahogy a lányokra legmerészebb fantáziálásaikban szoktak én pedig zavaromban nem tettem semmi mást csak finoman beleharaptam halvány rózsaszín ajkaimba. Sosem volt problémám a fiúkkal.. mert nem igazán voltak pasijaim. Hogy miért? Egyikkel sem tudtam könnyedén beszélgetésbe elegyedni és hiába hajtogatták a barátnők, hogy mit hogyan kellene csinálnom egyszerűen végtelenül béna voltam ehhez az egészhez. Most pedig itt áll előttem egy férfi és úgy érzem, hogy hegyeket is képes lennék elmozgatni még egy ilyen mosolyért, mint amivel alig néhány másodperce ajándékozott meg.
-Anastasia Bennett! De szólíts csak Ana-nak..-mutatkozok be én is és igyekszem nem teljesen elveszettnek tűnni a helyzetben.
-Akkor magatokra is hagylak titeket.-nézett rám a férfi, aki egészen addig kísért miközben megeresztett felém egy bíztató mosolyt én pedig kétségbeesésemben azt se tudtam mit mondjak inkább csak biccentettem egyet.
Vettem egy mély lélegzetet mielőtt ismét Ryanre néztem volna.
-Nos.. miben tudok besegíteni?-kérdezem hiszen láthatóan valamin dolgozott éppen mielőtt beállítottam hozzá.
Vissza az elejére Go downAjánlott tartalom
My heart is european


SOLDIER OF LOVE

Témanyitás

Tárgy - Re: Ryan & Ana △ Say Hello


Vissza az elejére Go down

Ryan & Ana △ Say Hello

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Múlt-