Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Cause we are here to drink your beer ~ Ada && Jelly

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am worker, sweetheart

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Ellen Page

Hozzászólások száma : 9

▽ Munkám : Pék-cukrász (titokban tortaszobrász)

▽ Szexualitás : bibibiii
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szer. Ápr. 15, 2015 1:23 pm
Tárgy - Cause we are here to drink your beer ~ Ada && JellyNégy tequila gold, naranccsal és fahéjjal és két korsó sör. Ez van a tálcán, amivel a pulttól elindulok. Kivételesen nem a megszokott helyemen vagyok, ott túl sokan ismernek már. Például a tulajdonos, William, aki túl nagy érdeklődést mutat az esetleges találkozóim iránt és szeret megjegyzéseket, vagy minimum jelzéseket fűzni mindenhez. Bírom őt, de most nem sok kedvem lenne hozzá. Már fene se tudja, hogyan keveredtünk ide, előtte és azóta is sok folyadék lefolyt már a torkunkon, s ahogy a tálcára pillantok, ez nem is lesz másképpen a következőkben sem. Még jó, hogy mindketten edzett alkoholisták vagyunk, mert az órákon át tartó rókamóka nem is annyira mókás, mint amennyire a neve hirdeti. Sőt, egyik félnek se valami kellemes. Sajnálnál azokat a szőke tincseket, ha összekenődnének hányadékkal. Elmúlna a varázs.
Sok mindenre marhára nem emlékszem már, sőt, egy pillanatra azon is elgondolkodom, hogy melyik irányban is hagytam magára, de aztán beugrik és elindulok jobbra. Vagy talán balra volt mégis? Mindjárt kiderül. A tálcával jól egyensúlyozom, s habár nem vagyok pincér, de a pékségben az ilyesmi is ráragad az emberre. Plusz drága volt a szesz, fene se fogja pazarolni. Az egyik illuminált barom leint, majd közli, hogy mit kér, de csak rávágom, hogy én is sok mindent szeretnék, szolgálja ki magát. Jah, attól, hogy tálca van nálam, nem dolgozom itt.
Végül csak megérkezem, bár biztos vagyok benne, hogy nem volt ilyen messze eddig ez az asztal. Oké, tájékozódás nulla, akkor már kezdek jól lenni. Ez veszik el először, a többi ilyenkor még rendben szokott lenni. Leteszem a tálcát az asztalra, majd büszkén konstatálom, hogy egyetlen csepp se ment félre. Ügyes kislány!
- Hát, akkor egészségünkre! – mondom, majd visszavetődök a helyemre a félköríves bőrpárnás padra, ami a kerek asztalunk fogja körbe, majd meg is emelem az egyik kis poharat, hogy szertartásos megivásába kezdjek. Jah, nyilván a tálca tartalmának a fele az övé. Jók ezek a boxok, sok idegesítő alakot kizárnak a normális társaságból. Mert a mellettem ülő szőke éppen a kellemesek közé tartozik.Vissza az elejére Go down

Cause we are here to drink your beer ~ Ada && Jelly

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: N.-Britannia :: London-