Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Are you the lamb... or the wolf? - Oliver & Lamia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am worker, sweetheart

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ♆ Taylor fuckin' sexy Momsen

Hozzászólások száma : 5

▽ Munkám : ♆ sometimes i have, sometimes don't

▽ Szexualitás : ♆ only men - not boys
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Május 03, 2015 3:59 pm
Tárgy - Are you the lamb... or the wolf? - Oliver & Lamia


Oliver & Lamia
"I DRINK TO FORGET
I DRINK"

Európa csodás, fantasztikusan érzem magam, hisz az életem mesébe illően tökéletes. Jah, hogy mégsem? Ez van. Ez a keserű valóság, és egyetlen élőlény sincs, akit mindez érdekelne és mutatna némi együttérzést, esetleg még a segítségemre is lenne. Még egy nyomorult macskám sincs, akinek elsírhatnám a bajom – bár nem is bánom, allergiás vagyok a dögök szőrére.
Szívet melengetően pozitív gondolatok társaságában múlattam az estét egy külvárosi, a pár évvel ezelőtt még elvárt színvonalat mínuszban teljesítő, szebb napokat látott kocsmában. Az ilyen ivókat nevezik az angolok puboknak? Vagy az mást takar? Annyira mindegy; sem a kultúrájuk, sem ők maguk nem érdekelnek különösebben. Az amerikai lélek nincs otthon ebben az évszázados történelemmel átszőtt, hagyományok és szokások által gúzsba kötött világban, még akkor sem, ha ez a kijelentés egy orbitális és lehangoló általánosítás, ami sok esetben biztosan nem állná meg a helyét.
Bár pénzben nem bővelkedtem, a megfelelő alkoholtartalommal rendelkező italokat még szerettem és bírtam annyira, hogy ne parancsoljak megálljt az első pár feles után. Ami azt illeti, a helyzethez mérten így éreztem magam a legjobban, és a hátam közepére sem kívántam, hogy valaki megzavarjon csendes, az itallal megosztott magányomban. Reményemet azonban hamarosan egy férfi számomra tolakodó érdeklődése zúzta szét, aki a mellettem álló bárszékbe telepedve, kerekre tágult őzbarna szemekkel pislogott rám. Az egyetlen gondolatom egy cifra káromkodás volt, miszerint csak nekem lehet olyan szerencsém, hogy a pultoson kívüli egyetlen élő lélek ebben a lebujban engem állít érdeklődése középpontjába, ahelyett hogy rendes ember módjára, egyedül az asztal alá inná magát. Tömören, de annál sokatmondóbban a hívatlan vendég tudtára adtam, hogy nem vagyok partner – ma nem -, majd egy újabb italt rendelve, a teli poharat kezemben egyensúlyozva indultam meg az egyik üres asztal felé. Világfájdalmam és undorom az egyik hátsó sarokasztalhoz húzott. Azonban mielőtt a kívánt célhoz értem volna, valami kemény felület hirtelen, a semmiből feltűnve utamat állta. Hullámot vetett az ital felszíne, majd - míg az egyensúlyom visszanyerésére összpontosítottam figyelmem – legalább a fele ki is löttyent. Sajnálatos módon eleget ittam már ahhoz, hogy józan ítélőképességemnek búcsút mondhassak, de túl keveset, hogy mámoros jókedvem kerekedjen az elfogyasztott italtól. Tartottam tőle, hogy szabad folyást engedek dühömnek.
- Luxus a lábad elé nézni?!

Vissza az elejére Go down

Are you the lamb... or the wolf? - Oliver & Lamia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: N.-Britannia :: London-