Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Marina & Marco

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I'm a member of theroyal family

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ❈ Megan Fox

Hozzászólások száma : 12

▽ Munkám : ❈ diplomata

▽ Szexualitás : ❈ biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Jún. 07, 2015 5:00 pm
Tárgy - Re: Marina & MarcoNéha sajnálom, hogy Marco nem egy hétköznapi családba született, mert azt hiszem ott igazán ki tudna teljesedni. Annyi vagányság szorult belé, hogy még talán rajtam is túl tenne, bár azért... Ami biztos, hogy ha nem lenne kedve jönni, már rég aludt volna, s ha nem tudná pontosan miről beszélek, nem értette volna a célzást.
-Ó igen!- bólogatok buzgón - Ez egy annyira nem is burkolt gondolat volt, s szerintem le kéne alázzuk őket! Na?- húzom fel szemöldököm jelentőségteljesen, és tudom, hogy már csak egy utolsó csatát kell megnyerjek, s indulhatunk is.
Nem tudom, hogy melyik érv volt végül a döntő, de amint kimondja az "ament" a bulira, máris felcsillannak a szemeim.
-Na ez a beszéd!- veregetem meg a vállát kedvesen, s boldog mosollyal nyugtázom, hogy máris elemében van. -Uram, részemről az öröm!- karolok bele illedelmesen, s nem nagyon kell irányítani, Ő is pontosan ismeri a titkos folyosókat.
-Reménykedtem benne, mert a többiek is jók. Na de a leendő uralkodó mindig legyen kiválóbb mint a nép, nem?- nevetek rá kedvesen, s alig várom, hogy végre Ő is gondtalanul dobálgassa a ping-pong labdát.

Ahogy megérkezünk a parti helyszínére, már a ház előtt hallatszik a zene, s az ajtó is nyitva, így nemes egyszerűséggel sétálhatunk be a már javában bulizó tömegbe, s én Marco kezét el nem engedve keresem Chelsey-t, a házigazdát.
-Marco, Ő itt Chelsey, a legjobb barátnőm- mutatom be a szőkeséget a felségnek -Chels, Ő az unokabátyám.- ferdítem el kicsit a kapcsolatokat, mert elmagyarázni, hogy a nővérem férjének a testvére egy kicsit sok lenne. Családtag, ennyi a lényeg. Mást nem is akartam Chelsey-től egyelőre, s Neki is több dolga volt, mintsem cseverésszen.
-Először is...Mit iszunk?- fordulok Marco-hoz pajkos tekintettel, majd a konyha felé veszem az irányt. Ismerem a járást, szóval bármit is kér egy -ami egy házibuli keretein belül elvárható persze- már adom is Neki.
-A másik fontos dolog...- fordítom áltatott komolyságra a hangom -Meg kell keresni a keménymagot, és kihívni őket párbajra. Megígérted...lenyomunk mindenkit bierpontgban!-

viseletVissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I'm a member of theroyal family

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Ed Westwick

Hozzászólások száma : 7

▽ Munkám : Királyi herceg

▽ Szexualitás : Heteroszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Jún. 01, 2015 10:51 pm
Tárgy - Re: Marina & Marco


- Még szép, hogy nem volt rossz!- mosolygok. Hogy is lehetne rossz, ha hosszas gondolkodás után választottam ki. Erre jött egy ügyetlen divatfirkász és egy röpke másodperc alatt közröhej tárgyává tett.
Hitetlenkedés színlelek, mint aki el sem tudja képzelni, mekkora hírveréssel jár, ha az ember az uralkodóházhoz tartozik.
- Nem mondod? El sem hiszem.
A jó öreg bierpong. Hányszor játszottunk a kollégiumban elzárkózva a média elől. Minden lépésünket ádáz szemekkel figyelték. Ott voltak a campus területén, az étteremben, a könyvtárban. Sőt, néha még az előadásokon is. A kollégium előtt rendszeresen állt egy-két firkász és a hozzájuk tartozó paparazzi. Nem csoda, hiszen az egyetemre egytől egyig rangos család ifjú sarjai jártak. Csoporttársaim, szobatársam is mind az arisztokrácia tagjai voltak. Így ha nyugalmat akartunk, nem mehettünk ki a kollégiumból. Hiszen egyből ránk tapadt volna pár újságíró. Ilyenkor elkértük a portástól az alagsor kulcsát, ahol egy kiselejtezett asztalon bierpongoztunk. Nagy jampik voltunk, hatalmas lázadók. Befejeztük az egyetemet, eltemettük magunkba az emlékeket. Sokakkal nem tartom a kapcsolatot sajnos.
- Ez most egy burkolt célzás akar lenni?- csóválom a fejemet.
Én is aludni szeretnék, mint Franco. Ha tehetném, itt hagynám Marinát. De a felelősség, az gonosz dolog. Felelős vagyok egy országért, a családért. Most pedig felelős Marináért. Hisz nem engedhetem el egyedül ki tudja, hova. Ugyan, kit akarok becsapni? Egyszerűen szeretnék végre kimozdulni. Szeretnék találkozni a régi Marcoval, azzal a jópofa arccal, aki mindenben benne volt. Aki megvesztegette a kollégiumi portást, aki pucéran futott körbe a campuson egy elvesztett fogadás miatt - szerencsére, akkor egy fotós sem garázdálkodott a környéken, így a seggem nem landolt másnap a címlapokon. Az lett volna a hatalmas szégyen!
- Na jó, ne áltassuk egymást- legyintek.- Mindketten tudjuk, már rég távol lennék, ha nem akarnék veled menni. Ezért a hazajövetel is meg van oldva.
Egy egyszerű házibuli tökéletes lenne. Semmi elvárás, semmi kötelezettség. Egy egyszerű este, egyszerű emberekkel. Semmi etikett, semmi csillogás. Talán Chloë-nak is szólnom kellene... Végül elvetem az ötletet. Nem ez most egy családi este, Marinaé és az enyém. Chloë-val máskor kell beszélnem, máshol és sokkal fontosabb témáról. Nem vonhatom bele őt is,
- Vegyünk úgy, hogy az utolsót meg sem hallottam- mormogom, majd egy széles mosollyal az arcomon nyújtom a karomat.- Hölgyem, megtisztelne, ha ma estére páromul szegődne. Irány a mulatság! Tudtad, hogy a bierpongban verhetetlen vagyok?
muzsikaVissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I'm a member of theroyal family

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ❈ Megan Fox

Hozzászólások száma : 12

▽ Munkám : ❈ diplomata

▽ Szexualitás : ❈ biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szer. Május 20, 2015 10:11 pm
Tárgy - Re: Marina & MarcoAnnak ellenére, hogy Marco sem a kis éjszakai kiruccanások híve, vette a lapot, és rákontrázott a válaszomra.
-Igen, igen arra emlékszem.- idézem fel a becsmérlő cikket -Nyugi, nem is volt az olyan rossz. De egy ilyen pizsamával tényleg nem fogsz mellé!- teszem bátorítóan vállára a kezem. Miért is nem marketingesnek mentem? Na igen...a diplomácia jobban érdekelt.
-Tudod...- kezdem elgondolkodva a válaszomon a származását illetően. -...szörnyű, hogy nekem kell szembesítselek vele, de néha egész nagy hűhót szoktak csapni a leendő uralkodó körül.- mondom minden komolyságom összeszedve, mintha nem tudnám pontosan, hogy részéről is csakúgy poén az egész mint részemről. -Viszont velük ellentétben a kedves ismerőseim még csak realizálni sem fogják a jelenléted, kivéve, ha megverjük őket bierpongban.- kacsintok rá tovább ajánlgatva a bulit.
Tudom, hogy fáradt, és őszintén megértem, ha nemet mond, de mégis úgy gondolom, sokkal de sokkal jobban járna ha kicsit kiengedné a gőzt. Persze, lehet van egy garázsban tartott házibulinál erre jobb módszer is, viszont a mai tárgyalások, megbeszélések és ki tudja még milyen agyzsibbasztó dolgok után, nekem nem sok energiám lenne szalonképes megoldásokban gondolkodni.
-Franco szintén fáradt...de Veled ellentétben Ő már alszik is!- kacsintok rá, mert tudom, hogy ha esélytelen lenne meggyőzni, hogy velem jöjjön, már rég elment volna aludni.
-Köszönöm, megoldom egyedül is a hazajövetelt, viszont gondolj bele milyen érzés lehet "nem méltó" társaságban, "nem méltó" módon bulizni, "nem méltó" piákat inni és "nem méltó" nőkkel randevúzni.- najó, az utolsót talán kegyetlenség volt megemlíteni. Pontosan tudom, hogy így is eléggé nyomja a lelkét ez az ügy, bár soha nem mondta el nekem mi van közte és a lányka között. Viszont jómagam is kellőképp sok titkot őrzök, hazudok a családomnak és igyekszem fenntartani a tökéletesség látszatát, így akaratlanul is kiszúrom mindenki kis stiklijét...viszont én vagyok talán az egyetlen a palotában, aki ha úgy adódna nyíltan kiállna a kapcsolatukért. Mindenki legyen csak azzal, akit szeret...nekem már le kellett mondjak egyszer erről, és soha nem kérném ezt mástól.

viseletVissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I'm a member of theroyal family

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Ed Westwick

Hozzászólások száma : 7

▽ Munkám : Királyi herceg

▽ Szexualitás : Heteroszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Május 17, 2015 9:45 pm
Tárgy - Re: Marina & Marco


Látom a megkönnyebbülést a szemében, ahogy meglát engem. Ha apámmal vagy anyámmal találkozna, ők nem lennének ennyire közömbösek a láthatóan tervezett kiruccanásáról. A pukedlire elnézően mosolygok. Ha nem ő csinálná, még azt hinném, hogy komolyan gondolná.
- Ez esetben, rögtön nekem is be kell egy ilyen hálóruhát szereznem. Nehogy a People magazin divatjamúlt, tudatlan hercegnek tituláljon, az szörnyűség lenne. Múltkor is megszóltak az egyik nyakkendőm miatt- váltok suttogásra én is, mintha egy közös titok tudói lennénk.
Karba font kézzel hallgatom.
- Hogy honnan jöttem? Ezt most úgy mondod, mintha bármi szégyellnivaló lenne a származásomban. Csak nem irigykedsz?- vonom fel kissé a szemöldökömet.
Természetesen tudom, hogy nem gondolja komolyan. Én sem sértődötten válaszolok, vele mindig könnyű finoman zrikálni egymást a másik megsértődése nélkül. Nem fogja magára venni.
- Bár ezt inkább én szoktam mondani, de apám is sokszor emlegeti- nem bírom megállni közbevágás nélkül.
Az, hogy én vagyok az elsőszülött gyermek a családban sok mindenben megnehezíti az életemet. Elvárások tömegének kell megfelelnem. Spanyolországnak becsületes, felelősségteljes királyra lesz szüksége apám után. Nem egy léha, botrányoktól hangos uralkodóra. Mindig pontos és becsületes, kellőképpen közvetlen és szerethető. De legfőképpen távol mindennemű botránytól. Kiskoromtól kezdve apám vaskézben tartotta a neveltetésemet, ezt Marina nem értheti meg. Az ő folyamatos kicsapongó életével nem tudná ezt összeegyeztetni, azonban nem is kell megértenie, meg is őrülne a sok elvárástól.
- Kedvem?- nézek rá fáradtan. Ma végigültem egy hét órás politikai tárgyalást, majd meghallgattam, ahogyan anyám rangban megfelelő feleséget próbál nekem találni, lehetőleg olyat, aki nem közvetlen rokonom. Eddig nem sikerült megfelelőt találni, legnagyobb szerencsémre. Bennem természetesen nem volt meg a megfelelő bátorság, hogy Chloë-ról is szót ejtsek. Főleg, mert mostanában nem igen volt időnk találkozni. így teljesen feleslegesnek érzetem, hogy említést tegyek róla.
- Kedvem lenne most ide- mutatok a kőre.-, feküdni és végre nyugodtan aludni.
Meglepően jól utánozza apám hanghordozását.
- A gyönyörű fejem köszöni, de most csak párnákhoz szeretne simulni, mint egy bárpulthoz- mint egy rossz öregember. Pedig mindössze pár hónap van közöttünk, mégis... Mikor váltam ennyire unalmassá? Mi lesz, mikor ténylegesen uralkodásra lépek? Huszonöt éves vagyok és már az éjszakázást sem bírom, akarom?
- Hol is lesz ez a házibuli?- teszem fel meggondolatlanul a kérdést.
A lányt ismerve vagy egy mocskosan gazdag, exkluzív partira hivatalos vagy egy hihetetlenül lerobbantra akarna elráncigálni. Mintha a két véglet tökéletesen vegyíthető lenne.
Nem értem, miért hagyok magamnak kiskapukat. Még rágondolnom sem szabadna, fel sem merülhetne ez a lehetőség. Le kell feküdnöm, aludnom kell. Holnap két megbeszélés vár rám és Chloë-t is végre el kellene már érnem legalább telefonon. Igazából a tárgyalásokat akár még el is tolom, ha neki esetleg csak úgy jó. Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb megoldást találjuk meg. De az biztos, hogy nem kellene már itt beszélgetnem Marinával. Már rég a folyosó végén kellene járnom, hogy több kanyar és lépcső után becsukhassam a hálószobám ajtaját.
- Miért nem Francot kéred meg, hogy menjen veled?- ez az utolsó kérdésem, utána már megyek is. Tényleg. Nem érdekel, mit mond. Ezek után megyek. Azonban...
- Kinél lesz? Mármint, hogy ha kell majd egy fuvar, hova menjen érted az egyik sofőr- nem azért kérdezem, mert menni akarok. A biztonság az első és a család. Bár gyanítom, van olyan rutinos, hogy egyedül is meg tudná oldani. Viszont jobb az elővigyázatosság. Főleg, ha valaki a királyi család tagja. Ebben az esetben nem lehet az ember eléggé felkészült.
muzsikaVissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I'm a member of theroyal family

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ❈ Megan Fox

Hozzászólások száma : 12

▽ Munkám : ❈ diplomata

▽ Szexualitás : ❈ biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Május 11, 2015 10:25 pm
Tárgy - Re: Marina & MarcoMa hatalmas buli lesz, az egyik jó barátom 25. születésnapja, s ezt nem hagyhatom ki. A szokásos közös vacsora után, a szobám felé indulva búcsúzáskor jelentőségteljesen megszorítottam öcsém, Franco, kezét, de ő csak némán nemet int. Fáradt... olvasom ki a szemeiből, s nem csodálkozom, mert tegnap is éjszakáztunk. Nekem viszont kötelező menni, bár hazudnék, ha azt mondanám nincs kedvem. Még szép, hogy van!
Így gondosan magamra zárom az ajtót, s eltűnök a hatalmas gardróbban. Nem kell sokáig készülődnöm, tekintve, hogy a palota még akkor is megköveteli a makulátlan sminket és frizurát, amikor épp futni megyek, szóval csak egy kis felfrissítés, gyors átöltözés, és indulásra készen is állok. Természetesen még várok pár órát, csak akkor indulok, amikor minden a csend puha bársonyába burkolózott.
Ezzel ellentétben rajtam nemhogy bársony, de minden más textil is kevéssé akad, csak egy falatnyi ruha, s néhány karkötő öltöztet, de ez az, ami igazán én vagyok. Jókedvű, incselkedő, pajkos, vad, bulizós...abszolút nem illeg a királyi családba. De természetesen respektálom őket, ezért eszembe nem jutna ilyenkor bármi galibát okozni. Sokkal kisebb fény vetül rám, a legtöbb ember fel sem ismer, főleg nem éjszakai sminkben. S ha mégis kérdőre vonnának,  csak Marlene Lee nevű nőszemélyként tudnám magam azonosítani, hála a kamu személyinek.
Amink magassarkúmmal a kezemben folyosóról folyosóra osonok, egyszer csak halk csoszogásra leszek figyelmes, s mint megriadt őzike lapulok a falhoz. Várom, hogy megjelenjen a léptekhez tartozó arc, s amikor Marco fordul be a sarkon, hatalmas kő esik le a szívemről.
-Jó estét, Mr. Dominguez!-felelem fojtott hangon, ajkaimon pajkos mosollyal. Hagyom, hogy végig mérjen, s egy apró pukedli kíséretében mutatom be az "új hálóing divatot".
-Természetesen! Kényelmes, és semmi esetre sem izzad bele az ember. Feszesen tart, s formálja az alakot. Abszolút, csak ajánlani tudom a felségnek.- válaszolok suttogva, még mindig mosollyal az arcomon. Marco alig idősebb nálam pár hónappal, de mintha évekkel lenne öregebb. Ennek ellenére tudom, hogy Ő is szokott lazítani, ám önfeledten szórakozni, eddig csak kétszer láttam. Mondanom sem kell, hogy nem a palota falain belül.
-Ellenben szörnyű hiba, de nincs kísérőm az estélyre...- folytatom hirtelen ötlettől vezérelve. -...nincs kedve a Herceg Úrnak mellém szegődnie?- fejezem be ártatlan, kíváncsi tekintettel, majd félreteszem a poént, és a kényszeres magázást, s normális énem alapján felteszem újra a kérdést.
-Komolyan Marco, nincs kedved jönni? Házibuli lesz, mindenki ismer mindenkit, senkit nem érdekel honnan jöttél. Rád is rád fér egy kis lazítás. Hogy is fogalmaz mindig az apád...-gondolkodok el pár pillanatig. -Ja igen...Unalmas lesz az életed, ha királlyá koronáznak.-mondom még mindig suttogó, ám sokkal mélyebb hangon Őfelségét utánozva. -Szóval gyere, s használd ki míg nincs korona azon a gyönyörű fejeden.- mosolygok rá őszinte, testvéri szeretettel.

viseletVissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I'm a member of theroyal family

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Ed Westwick

Hozzászólások száma : 7

▽ Munkám : Királyi herceg

▽ Szexualitás : Heteroszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Május 11, 2015 9:37 pm
Tárgy - Marina & Marco


Elgondolkozva lépdelek a kihalt a folyosókon. Nem is figyelem, merre visz az utam, csak egyik lábat a másik után. Jobb. Csossz. Bal. Csossz. Jobb. Csossz. Bal. Csossz. Alig emelem lábaimat, a legkevésbé sem mondhatóak lépteim királyinak. Apám most a szívéhez kapna; hát nem értek semmit az illemórák?! De értek, belém nevelték az illemet és a tiszteletet. Azonban senki nem lát, mi kár származhat belőle, ha csoszogok.
Tetszik ez a monoton hang, ahogy visszaverődik a falakról. Az egyhangúság jó, ilyenkor jó.
A közös vacsora után- anyám elvárja, hogy az egész család együtt fogyassza el a vacsorát-, apám bezárkózott a dolgozószobájába néhány papírt átolvasni. Emlékeztetve engem is, milyen unalmas lesz az életem, ha királlyá koronáznak. Első az ország, első a kötelesség. Mindig és mindenek felett. Anyám a többiekkel egyetemben a hálószobájukba vonultak vissza. A húgom szokás szerint nincs itthon, valahol máshol keresi a bajt vagy a baj keresi őt.
Egy ide nem illő hangfoszlány szakít ki az unalomból. Érdeklődve felkapom a fejem és elindulok hangforrás felé. Megállok a sarkon, majd előredőlve próbálom kideríteni, ki az ilyenkor. Marina. Természetes, csak is ő lehet este, ha a húgom nincs a palotában.
- Szép estét, Marina!- lépek elő és élek a meglepetés erejével. Csak nem tilosba jár?
Végigmérem a nyilván nem alvásra tervezett ruháját. Érdeklődve vonom fel a bal szemöldökömet, most mit fog válaszolni?
Amióta ismerem mindig kicsapongó életet élt. Ha jobban belegondolok úgy viselkedik, mint a húgom. Talán emiatt nem szóltam soha apámnak, mikor egy-egy érdekes látogatót láttam távozni az ajtókon. Úgy tudom, apám többször beszélt vele a viselkedéséről. Hiszen a családunk tagja lett. Amikor megjelenik valahol a királyi udvart képviseli. Kíváncsi vagyok, hatottak-e apám szent beszédei? Ahogy ismét megnézem a csöppet sem visszafogott ruháját, nem valószínű, hogy meg is maradt valami az emlékezetében.
- Ez az új hálóing divat?
Nem az én ügyem minden lépéséről tudni és nem is tartozik rám. Felnőtt nő, azt csinál esténként, amit csak akar. Azonban felelősséggel tartozik a család iránt, jobb erre őt is emlékeztetni. Elég egyetlen egy ballépés, másnap már azzal van tele a sajtó. Az udvar amúgy is közkedvelt eledel a hiénának. Nem szabad nekik semmilyen csontot dobálni.

A hozzászólást Marco Dominguez összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 17, 2015 5:26 pm-kor.
Vissza az elejére Go downAjánlott tartalom
My heart is european


SOLDIER OF LOVE

Témanyitás

Tárgy - Re: Marina & Marco


Vissza az elejére Go down

Marina & Marco

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Spanyolország :: Madrid :: Királyi udvar-