Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Let things happen ~ Amanda & Emily

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Shay Mitchell

Hozzászólások száma : 24

▽ Munkám : egyetemi hallgató, bébiszitter, alkalmi tanár

▽ Szexualitás : leszbikus
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Hétf. Júl. 06, 2015 1:01 am
Tárgy - Re: Let things happen ~ Amanda & EmilyYou make me wanna speak Spanish

Tudom, hogy rendkívül modortalan, amit csinálok, de egyszerűen képtelen vagyok levenni a szememet erről a spanyol szépségről, aki itt áll tőlem nem messze a bárpultnál. Utolsó reményem is tovaszáll, mikor tekintete összeakad az enyémmel. Rögtön zavarba jövök és idegesen elfordulok. Ilyenkor szerencse, hogy kissé kreolosabb a bőröm, így ugyanis nem annyira tudok feltűnően elpirulni. De a szemkontaktust nem bírom tartani. Igéző szépsége miatt azonban nem bírom ki, hogy időről időre ne pillantgassak rá. Lehúzom mindkét tequilámat idegességemben, de ez sem segít. Pláne, hogy valahányszor ránézek, mindig az ő csodaszép szemeivel találom szembe magam. Alighanem feltűnt neki, hogy stírölöm és most minimum egy tahónak tart, amiért így bámulom. Meg ki tudja, még miket gondolhat… Nem is bírom tovább, éppen rendelnék magamnak még egy tequilát, hogy oldja valami az idegességemet, mikor egy újabb spanyol macsó jelenik meg mellettem a pultnál és amennyire tört angolságából ki tudom venni, mindenképp meg akar hívni egy italra, miközben számomra már zavaróan közel jön és a kezét a derekamra csúsztatja. Próbálom a lehető legkedvesebben, minden nem létező spanyoltudásomat latba vetve elmagyarázni neki, hogy nem tartok igényt a társaságára, a fickó azonban nagyon nem akar megérteni.
Már-már menekülőre fognám, mikor hirtelen egy puha kezet érzek az enyémre fonódni és bársonyos, kissé mélyebb, igazán erotikus női hang szólal meg mellettem spanyolul. Hirtelen nem fogom fel a szavak jelentését, teljesen lefagyok a jelenettől. Kéretlen udvarlóm azonnal menekülőre fogja, én pedig tényleg köpni-nyelni nem tudok hirtelen. Csak nézek a rám már közvetlen közelről visszanéző tüneményre, aki az előbb még a bárpult másik végén állt. Kissé félénken, a szavakat keresve szólal meg, de hát ez biztosan azért van, mert régen beszélt angolul, vagy ilyesmi. Egyébként szépen, választékosan fejezi ki magát, még a jellegzetes, egyébként a fület eléggé sértő spanyol akcentust sem igazán lehet felfedezni beszédén.
- Öhm… nem… semmi gond… és köszönöm… Nem igazán tudtam, hogy küldhetném el anélkül, hogy túlságosan megbántanám, de meg is értse végre, hogy mit szeretnék… illetve nem szeretnék… - zavart mosolyt eresztek meg felé, ahogy szaggatottan, a szavakat keresgélve válaszolok neki. Istenem, de bénának is tűnhetek! Ez egy érett nő, ráadásul semmi esélyem, egyszerűen csak merő szolidaritásból jött ide biztosan, mert látta, hogy nem boldogulok egyedül. Nem kell semmit mögé gondolni… De úgy érzem, tényleg szükségem lesz még egy tequilára, hogy legalább valami emberi kommunikációra képes legyek, mielőtt totál idiótának nézne, már ha ez eddig nem történt meg. Nem mintha bármiben is reménykednék, de ösztönösen is szeretnék jó benyomást tenni rá. Már amennyire még lehet…
tag: Marina ~ set: My hips don’t lie ~ notes:Bocsi a késésért! ❤Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I'm a member of theroyal family

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ❈ Megan Fox

Hozzászólások száma : 12

▽ Munkám : ❈ diplomata

▽ Szexualitás : ❈ biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Jún. 07, 2015 4:42 pm
Tárgy - Re: Let things happen ~ Amanda & EmilyMarina Suarez írta:

Amanda • outfit• köszönöm!

M

ég csak meg sem kell várjam, hogy elkészüljön az italom, mert a pult túloldalán három orosz -mindenesetre oroszul beszélgető- srácot pillantok meg, akik jelenléte a sok spanyol csődör mellett igazi felüdülést jelent. Sajnos a helyieknek a legtöbb esetben csak a szája nagy, s az első csók után minden már csak lagymatag levezetés, viszont a magas, izmos, szőke és kék szemű északi srácok...na Nekik sokkal jobb elképzeléseik vannak egy buliról. Még ugyan a rendeléssel vannak elfoglalva, de amint megkapták az italukat az ajtó felé indulnak cigarettázni, ami nekem pont kapóra jön. Piti indokkal oda lehet menni, kérni bármit, beszédbe elegyedni, s a többi már adja magát, ezért tekintetemmel követem őket a bejáratig, s épp kivárva a pár pillanatnyi kötelező szünetet állnék fel én is, amikor belép az ajtón egy gyönyörű nő.

M

agas, kreolbőrű és hosszú barna tincsei lágyan omlanak a vállára. Nem helyi, látszik a kissé félénk lépteiből, de inkább elkapom tekintetem róla, mielőtt kiszúrná, hogy épp őt kémlelem. Bármennyire is csekély esélyem van nála, de határozottan érdekesebbnek tűnik mint a már kinn füstölgő társaság. Csupán jelenléte több kérdést vet fel bennem, mint illene, s ha barátságon kívül más nem is lehet köztünk, inkább buliznék vele egy jót. A szépségre nem csak én figyeltem fel, a helyi csődörök máris lerohanták, és valószínűleg hatalmas előnnyel indulnak velem szemben, ezért inkább csak lopva tekingetek oda. Legnagyobb meglepetésemre, viszont egyre csak hajtja el a srácokat, szóval vagy az én esélyem nő, vagy barátja van, de akkor meg miért van itt egyedül?

M

indenesetre épp akkor kapom meg az italomat, amikor rendel, így csak fél füllel hallom, hogy angolul kér tequilát. Még az ízlése is jó a rövidek terén...és azok a formás idomok. Egyszerűen gyönyörű, és már másodjára okoz meglepetést, ugyanis ahogy épp aprót kortyolok az italomból érzem, hogy tekintete rajtam pihen. Csak nyugodtan, zavarba nem fog hozni, sőt... egy kedves mosoly kíséretében elkapom barna íriszeit, majd visszatérek az italomhoz, és immár a pohárba mosolyogva könyvelek el egy apró nyert csatát. Ő is észre vett...szóval ha más nem, akkor egy gyönyörű nővel az oldalamon szedünk majd fel egy-egy pasit. Bár én Vele is beérném...

C

sak néha néha tér vissza tekintetem a szépségre, miközben azon gondolkozom, hogy is szólítsam meg. Nem vagyok félénk típus, de azt hiszem a helyi spanyol pasik kellőképp nyomulósak, nincs még szüksége egy plusz emberre. De amikor harmadjára akad össze tekintetünk, akkor nem tudom megállni, hogy ne induljak el felé. Ugyanis épp megint egy hősszerelmes spanyol bika ostromolja, a zaklatás fogalmát többszörösen kimerítő módon, de ez nekem pont kapóra jön. A lány mellé lépve nemes egyszerűséggel belekulcsolom ujjaim a kezébe.
-Ella está conmigo!- közlöm angyali mosollyal, s a srác arcára kiült csalódottság minden kockázatot megért.
-Bocsánat, csak azt mondtam neki, hogy velem vagy.- magyarázom tőlem nem megszokott félénkséggel, immár angolul -De ha baj, akkor nemes egyszerűséggel össze is veszhetünk, és újra szabad a pálya...Csak úgy láttam nem boldogulsz vele. Néha elég erőszakosak.- fűzöm még hozzá, mert a világért sem szeretném elrontani az estéjét. Én csak boldognak szeretném látni. Túl szép ahhoz, hogy ne legyen boldog.
Stop thinking
and just let things happen!Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Shay Mitchell

Hozzászólások száma : 24

▽ Munkám : egyetemi hallgató, bébiszitter, alkalmi tanár

▽ Szexualitás : leszbikus
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Jún. 07, 2015 12:41 am
Tárgy - Re: Let things happen ~ Amanda & EmilyYou make me wanna speak Spanish

Ahotelszobából még tele önbizalommal és bizakodással indultam neki a spanyol éjszakának itt Málagában, most hogy itt vagyok a buli forgatagában, egy igencsak zsúfolt bárban, viszont meg kell vallanom, kissé inamba szállt a bátorságom.
Az egyetememen, Londonban éppen tavaszi szünet van, ezért úgy döntöttem, egy hetet, ahelyett, hogy egyedül üldögélnék otthon a lakásban, hiszen Jelly is hazament a szüleihez, a másik lakótársam pedig olyan keveset tartózkodik ott, hogy lényegében olyan, mintha nem is ott lakna. Az Interneten találomra kiválasztottam hát a legolcsóbb, déli országba tartó járatra szóló helyet és kerestem magamnak szállást egy barátinak mondható áru hostelben. Így kerültem ide Spanyolországba, Málagába. Már a repülőtéri járattal útban a szállásom felé lenyűgözött a város pezsgése, ezért is gondoltam úgy, miután az első éjszaka kipihentem az utazás fáradalmait, hogy ma mindenképp belevetem magam az éjszakába. Bár így utólag ez már nem is tűnik annyira jó ötletnek. Kiválasztottam egy bárt, ami az Internetes leírás szerint jobb hírnek örvend, de azért még megfizethető árakkal dolgozik és taxival idehozattam magam, miután az alkalomnak megfelelően kiöltöztem. Talán kár volt, ugyanis mióta csak beléptem, alig győzöm levakarni magamról a spanyol csődöröket. Némelyik igencsak agresszívan nyomult. Volt olyan is, aki odajött, bemutatkozott, aztán rögtön meg akart csókolni, majd értetlenül pislogott rám, mikor elfordultam, hogy ugyan mi bajom van. A másik dolog, hogy a spanyoltudásom azért hagy némi kívánnivalót maga után, így nem túl sokat értek abból, amit körülöttem vagy nekem beszélnek, megszólalni meg egy-két kifejezésen kívül alig tudok. Ennyit a középiskolai spanyolnyelvoktatásról.
Megfordul a fejemben, hogy azzal a lendülettel, ahogyan érkeztem, ki is fordulok a bárból, hívok egy taxit és visszamegyek a hostelbe, de úgy érzem, bánnám, hogy ilyen rövidre zárom az estét. Adok hát még némi esélyt annak, hogy jobbra forduljon a dolog. Már csak azért is, mert a nyomulós spanyol macsókon kívül igazán buja, izgató déli szépségek is vannak itt azért szép számmal. Természetesen nem reménykedem semmiben, de a szememet azért csak legeltethetem egy kicsit, nem? Viszont ahhoz, hogy oldjam a feszültséget, mindenképp szükségem van valami alkoholra. Talán nem is olyan kevésre. Odaverekszem hát magam a pulthoz, igyekezve elkerülni a spanyol amórozókat.
- Két tequilát kérek! – szólok oda a pultosnak. Ez megteszi kezdésnek. A kérésemre a pultos egy biccentéssel reagál, miközben éppen letesz egy italt egy gyönyörű nő elé. Nem bírom megállni, hogy ne nézzek rajta végig. Tényleg lélegzetelállítóan szép. Igazi latinos szépség. Egy szappanopera főhősnője is lehetne. Valamivel idősebb nálam, igazi érett nő benyomását kelti. Bár általában nem a délies típusú lányok az eseteim, az ő vonzereje mellett nem tudok csak úgy elmenni. Kissé talán udvariatlan is, ahogy stírölöm. Semmivel sem vagyok így jobb, mint az a nyomulós spanyol bikák, de nem bírok uralkodni magam. Remélem, nem veszi észre, mielőtt sikerülne megemberelnem magam. Biztosan zavarba jönnék, ha rajtakapna, milyen leplezetlenül bámulom.
tag: Marina ~ set: My hips don’t lie ~ notes:Bocsi a késésért! ❤Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I'm a member of theroyal family

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ❈ Megan Fox

Hozzászólások száma : 12

▽ Munkám : ❈ diplomata

▽ Szexualitás : ❈ biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Pént. Május 15, 2015 12:44 am
Tárgy - Let things happen ~ Amanda & Emily
Amanda • outfit• köszönöm!

H

ogy miért imádom Málagát? Nem...nem a fantasztikus bikaviadalokra épített aréna miatt, viszont azon kívül bármire tippelsz, eltaláltad! Nagyon sok szórakozni vágyó külföldi turista látogatja ezt a helyet, ezért az éjszakai élet fantasztikus, de mielőtt bárki azt hinné, hogy csak ekörül jár az eszem, elsődlegesen a város számtalan gyönyörű épületéért rajongok. Ha fiatalabb ügyfelekkel tárgyalok, gyakran intézem ide a találkozókat, hogy körbevezetve őket megragadjon bennük az a napfény, amit ez a város csak ont magából, és a megbeszélés után programokat kutatva találkozzanak az igazi spanyol bulikkal, így tökéletesen komplex és gazdag képet kaphatnak az országról, s garantáltan pozitív élményekkel távoznak.

V

iszont most nem munkaügyben vagyok itt, szimplán ki akartam engedni a gőzt egy kicsit, a palotától távol, ahol számtalan itt üdülő híresség mellett én nem vagyok kitéve a paparazziknak. Az egész napot a strandon töltöttem, felhívtam pár ismerősöm, érdeklődtem az esti programokról, s mivel ígéretesnek hangzottak, megnyugodva konstatáltam, hogy kétszemélyes szobát kaptam a hotelben, így történhet bármi.

S

ajnos a királyi udvar hátránya, hogy szinte minden alkalomkor túlöltözöttnek érzem magam, s még akkor is rám adnak egy kalapot, fejdíszt vagy kesztyűt, viszont most ettől nem kell féljek. Így mindössze egy rózsaszín koktélruhában s néhány karkötővel kezeimen lépek be egy jónak tűnő bárba, s a pult felé véve az irányt felmérem a terepet.
-Egy Gin Daisy-t kérek  szépen!- mosolygok kedvesen a pultosra, és megvárom míg megkapom az italom. Még kicsit fáradt vagyok, a nap kiszívta minden erőmet, de egy kis frissítő, és máris megjön majd a kedvem az estéhez.
Stop thinking
and just let things happen!Vissza az elejére Go downAjánlott tartalom
My heart is european


SOLDIER OF LOVE

Témanyitás

Tárgy - Re: Let things happen ~ Amanda & Emily


Vissza az elejére Go down

Let things happen ~ Amanda & Emily

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Spanyolország :: Málaga-