Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Candice Amelia Bernadotte Windsor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ღ Sophia Bush

Hozzászólások száma : 296

▽ Munkám : ღ Stylist, divat tervező

▽ Szexualitás : ღ Heteró
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szomb. Márc. 14, 2015 11:04 pm
Tárgy - Re: Candice Amelia Bernadotte Windsor

Gratulálok, Elfogadva.Nocsak, bővül a brit királyi udvar! Very Happy Ráadásul egy ilyen leányzóval, elismerésem. Mind a történeted, mind a fogalmazásod elnyerte a tetszésem, ami nem is volt nehéz, miután megláttam a pb-det. Emma Watson a lehető legjobb választás ehhez a karakterhez.
Nos, sok sikert a játéktéren és csak óvatosan! A brit királyi család tagjának lenni manapság nem egy életbiztosítás. Very Happy

▽▲▽Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I'm a member of theroyal family

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ∬ Emma Watson

Hozzászólások száma : 54

▽ Munkám : ∬ magántanuló és fotós

▽ Szexualitás : ∬ heteró
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szomb. Márc. 14, 2015 10:25 pm
Tárgy - Candice Amelia Bernadotte Windsor


Candice Windsor

“You can kid the world, but not your sister.”


18 évheteroszexuálisBritLondon1997.aug.07 királyi család tagja

Életem lapjai


- Miss. Windsor a szülei már várják odalent. – csend uralkodik az egész kastélyon, mindenki magába van roskadva és válaszokat várnak. Mindenki azt vár, szeretné megtudni miért kellett ennyire hamar elmennie a királynőnek, de nem kapunk.
Üres szavak, néhány nyom, de semmi különösebb, természetes úton távozott el a doktorok szerint, hiszen már öreg volt. De nem, az öregsége ellenére hatalmas erő, energia lakozott benne, amit nem félt az embereire fecsérelni. Szeretett minket egytől egyig, s még lett volna dolga ezen a földön. Most mégis… a temetésére tartunk, nekem pedig megszakad a szívem, ha arra gondolok, hogy ma örök nyugalomba helyezzük a testét.
- Egy percet kérek Matilda… csak még egyet. – alsó ajkamat kezdem el rágcsálni miközben végignézek az előttem lévő képeken. Nagy és én, én is a nagyi… Mosolyogva, néha bolondozva nagyon ritkán pedig komolyan pózolva a kamerának. Mindenki azt hitte, hogy karót nyelt hölgyemény, ami valamilyen szinten igaz is, de mindig volt benne valami különleges.
Legalábbis felém mindig nyitott volt és bármikor segített, fogalmam sincs, hogy a testvéreimmel ugyanígy cselekedett-e.
- Most már tényleg mennie kell, elkésünk a… - mindenkinek nehezére esik kimondani, nekem is, s ahogy a nagymamámra gondolok egyből könnyek szöknek a szemembe és legszívesebben ordítanék, ordítanék a fájdalom miatt, amit a szívemben érzek. Egy hatalmas, tátongó űrt hagyott maga mögött, amit fogalmas sincs, mi vagy ki fogja begyógyítani.
- A temetésről. – fejezem be sóhajtva a mondatát, majd felállva az asztaltól igazítom meg magamon a fekete ruhát, majd a vöröses hajamat és kezembe véve a mackómat indulok meg. Ha el kell temetnem a mai napon a nagymamámat, akkor menjen vele a gyerekkorom egy része is.
- A testvéreim merre vannak? Elmentek? – olyan jó lenne most a nővérem védelmező ölelésében elveszni, vagy a bátyám édes szavait hallgatva megnyugodni. De nem, ez most a gyász helye nem pedig a vidámságé, én pedig teljesen átengedem magam az érzésnek..

Heart of Europe.EN GIRA  


code by ORICYA.
Vissza az elejére Go down

Candice Amelia Bernadotte Windsor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Királyi család-