Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Megosztás

Jazmi & Gisa - Csajos nap

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Jazmine Pelletier
Jazmine Pelletier
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE

▽ karakterem arca : Caitlin Russo

Hozzászólások száma : 10

▽ Munkám : Modell/ Főállású anyuka

▽ Szexualitás : Biszexuális

Jazmi & Gisa - Csajos nap Empty
Témanyitás

Kedd Ápr. 14, 2015 11:56 pm
Tárgy - Jazmi & Gisa - Csajos nap

tag: Gisa
words: nem szoktam számolni
music: ezt hallgattam
dress: ezt látod rajtam
Bármit is kezdtek az életetekkel, az nem lesz fergeteges, ha nincsenek mellettetek barátok.

A mai nap reggel korán kellett kelnem, mert indult a gépem Fehéroroszországba. 3 nappal ezelőtt érkeztem Magyarországra egy fotózás miatt. Két nap pihenőm volt, de repülnöm kellett sajnos ma tovább. Pedig maradtam volna még egy két napot pihenni. A repülőtérről egyenesen a fotózási helyszínre mentünk, ami egy uszoda volt. Közeleg a nyár, és az új bikiniket kell reklámoznom. Rengeteg bikinit, és fürdőruhát kellett fel vennem.
Az egész délelőtt elment a fotózással.  Ebédelni együtt ebédeltem a stábbal. Ebéd közben szembe jutott, hogy fel kellene keresnem az egyik barátnőmet, aki itt lakik. Régebben beszéltük, hogy találkozunk, de engem a munka lekötött, és nem tudtam nagyon szabad napot kérni. Most viszont pont jól jön, hogy ide kellett jönnöm fotózásra, így meg tudom őt látogatni. Ebéd után megkértem az egyik fotós srácot, hogy vigyen el Gisa-hoz. Majd taxival megyek a szállodába ahol foglaltak nekem szobát.
Megérkezve a ház elé, megköszöntem a fuvart a Kevinnek a fotós srácnak, elköszöntem tőle, aztán kiszálltam a kocsiból. Végigsétáltam a bejárati ajtóhoz vezető járdán, ahol csak a magassarkú cipőm  kopogását lehetett hallani. Az ajtóhoz érve, megnyomtam a csengőt, és vártam, hogy ajtót nyissanak. Remélem, itthon van, és nem rosszkor jöttem, vagy nem zavarom meg valamiben Gisa-t.

Vissza az elejére Go down
http://amonacademy.hungarianforum.com/

Jazmi & Gisa - Csajos nap

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Gisa Böhmer
» Jazmi & Jer - Játszótér

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe :: . :: lakások :: Gisa Böhmer lakása-