Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Olivier Descoteaux

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ♣ kaya scodelario ♣

Hozzászólások száma : 149

▽ Munkám : ♣ tanuló ♣

▽ Szexualitás : ♣ heteroszexuális ♣
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Csüt. Márc. 26, 2015 8:56 pm
Tárgy - Re: Olivier Descoteaux

Gratulálok, Elfogadva.Nagyon szépen leírtad a fájdalmat, a gondolatokat, a félelmeid, amiket akkor gondoltál, mielőtt levágták a lábad. Én is azon pár millió ember közé tartozom, akik olvasták a Csillagainkban a hibát, habár én nem voltam oda meg vissza a könyvért, mint a többi ember, nekem személy szerint a lapod jobban tetszett, mint a könyv. Remélem rengeteg ilyen olvasnivalót kapunk még tőled! Smile

Irány foglalózni és játszani. Wink

▽▲▽

i've got a war in my mind
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ξ ansel elgort

Hozzászólások száma : 3

▽ Szexualitás : ξ full heteró
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Csüt. Márc. 19, 2015 4:14 pm
Tárgy - Olivier Descoteaux


Olivier Descoteaux

Ez a baj a fájdalommal (...). Megköveteli, hogy érezzék...


HúszHeteroszexuálisFranciaPárizs1995. február 14. Diák

Életem lapjai


Iszonyatosan fáj… ordítok a fájdalomtól, fröcsögnek belőlem a szitkozódások, anyám a kórházi ágyam mellett zokog, miközben apám csitítani próbál. Nem bírom tovább… tüntessék el ezt az elviselhetetlen érzést. Vágják le a lábam, ha kell, mindkettőt, de szűnjön meg ez a fájdalom. Nem érdekel, majd elrodeózom egy kerekesszékben, talán még folytathatom a kosarazást is, bár tudom, hogy ez csak egy kósza ábránd. Már semmi sem lesz ugyanolyan. A rák alattomos, hirtelen támad, meghúzódva, hogy aztán eltöröljön a világmindenségből. Feledésbe merülök majd. Öt év múlva senki nem fog emlékezni Olivier Descoteuax-ra, a francia srácra, aki mert nagyot álmodni. Félek a feledéstől… anyámra pillantok, remeg a kimerültségtől, bőre pergamenszerű, arca porcelánfehér, ajka kékes. Apám támogatja ki a kórteremből, miközben betoppan az orvos. Minden szó nélkül az ágyam mellé lép. Elővesz egy fecskendőt és színtelen anyagot fecskendez az infúziós zacskómba. Mézem, ahogy a két folyadék kavarogva egyesül. Szemem nehéz lesz, a fájdalom enyhülni látszik, de még egy utolsót belém mar.
Kövér könnycsepp zakatol végig járomcsontomon, de mielőtt még valaki meglátná, szétmorzsolom kézfejemmel. Nem, elég volt… képtelen vagyok tovább küzdeni.
Nagyot ásítok. Kicsit szédülök is. Az orvos hangja mintha kilométerekről szólna. A lábamhoz nyúl, majd a karomhoz, végigsimít rajta, valami furcsát keres rajta, valami nem hétköznapit, valami nem evilágit. De semmit nem talál, bennem van. Belőlem lakmározik, elveszi tőlem az életem. Megszólalnék, ordítanék, futnék… ehelyett tehetetlenül fekszem. Engedem, hogy megvizsgáljanak, hogy újabb adagot nyomjanak belém a kábító koktélból.
Mosolyra húzódik ajkam, groteszk mosolyra. Olyan vagyok, mint egy velencei álarcos. Magamra sem ismerek. A szám kiszáradt, hirtelen ülök fel, leverem a poharat az éjjeli szekrényről. A gyomrom bucskázik egyet és a következő pillanatban kihányom a lelkemet is.
.

Heart of Europe.i'll find somebody like you  


code by ORICYA.
Vissza az elejére Go down

Olivier Descoteaux

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Diák-