Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

ariadne vardalos × 100%

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ღ Sophia Bush

Hozzászólások száma : 296

▽ Munkám : ღ Stylist, divat tervező

▽ Szexualitás : ღ Heteró
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Pént. Márc. 20, 2015 11:51 pm
Tárgy - Re: ariadne vardalos × 100%

Gratulálok, Elfogadva.Hellókaaa legkisebb Vardalos. Aki egy leszbikus, na ez nagyon ötletes. Nagyon tetszett a karakterlapod, ahogyan a karaktered egy karakán csajszi. és nem veti meg az ellenkező nemet egy kis kísérletezésre.
Csodás fogalmazás, ötletesség.
Irány foglalózni és játszani!
▽▲▽Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : willa holland †

Hozzászólások száma : 46

▽ Munkám : student †

▽ Szexualitás : just girls and kevin †
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Pént. Márc. 20, 2015 3:28 pm
Tárgy - ariadne vardalos × 100%


Ariadné Vardalos

two can keep a secret if one of them is dead


21leszbikusgörögországathén1994. 06. 16 diák

Életem lapjai


A hűtőt kinyitom, majd gyorsan be is csapom, aminek igazán nagy hangja van, de valahogy nem tud érdekelni most ebben a percben. Úgyis csak Kevin és én tartózkodunk a lakásban, ahogy nagyjából mindig is.
- Ez nem ilyen egyszerű! - szinte rám kiabál, és ez, az, ami kiváltja belőlem azt a fajta reakciót, hogy neki vetemedek, és felé fordulva lekeverek neki, egy hatalmas pofont. A tenyerem nyoma ott marad az arcán, a tenyerem viszont szinte lángba borul., ami nem a legkellemesebb érzés, ezért is akarom lehűteni azzal, hogy megfogom a vizesüvegemet, amit a futásból hoztam haza, úgy pillantok újra rá.
- Ne hisztizz! Rosszabb vagy, mint én! Azt mondta szeret, de is ezt mondtad neki, ennél egyszerűbb már nem is lehetne! Mit akarsz? Hogy a szádba rágja, hogy most azonnal teperjétek le egymást, vagy mi? - kérdezem ingerülten, mert kezd idegesíteni, hogy megkapta amit akart, van valaki, akinek annyira fontos, mint még soha senkinek, és ezt a hatalmas lehetőséget akarja elhalasztani azzal, hogy nem egyszerű ez a dolog. pedig igenis az!
Leesik viszont neki, amit mondani próbálok, mert egy okát motyog, aztán csendesen iszogatja a narancslevét. Nem akartam ennyire kemény lenni vele, csak én tudom milyen az, hogyha valakivel olyan ok miatt kell elválni, amit nem szeretnénk. Szakítanom kellett a barátnőmmel, mert elköltözött, és oké, ez még nem lenne erre indok, de nem ment volna nekünk a távkapcsolat, mert még ha egymással szemben is voltunk nehezen ment, és vitatkoztunk. De én szerettem, tiszta szívemből, és nem tudtam egy férfira sem nézni. Hazudnék, ha azt mondanám nem gondolkoztam el azon milyen is lehet egy férfi erős karjai közt, de mindig arra jutottam, hogy én azt nem akarom, maximum egy kis próba miatt.
Ez a kis próba meg is történt. Úgy fél évvel ezelőtt, azóta nem vagyok szűz, és nem bánom, igaz nem volt valami egészen felemelő érzés, de túléltem, és azóta is mosolyogva gondolok vissza. Este volt, egy kiránduláson, a tengerparton. Igen, a tengerparton. Mindenki azt hinné, hogy mennyire szexi a homokban szexelni, de nem az, senki se próbálja ki. Az egy dolog, ha viszel magaddal törölközőt, mert az kell, különben minden kis járatodba homok megy, és elég kényelmetlen tud lenni, de akkor ott van a szél is, ami belefújhatja az arcodba. Ezt még túléltem volna, de kis rákok, meg teknősök rohangásztak körülöttünk, a sziklák kényelmetlenek lettek volna, és azután egy hónappal is mostam ki homokot a hajamból. Megismételném? Nem.
Túltettem magam a dolgon, de nem híreszteltem, most sem teszem, csakis a nagyon közeli ismerőseim tudják, mert nekik szívesen elmondtam, és nem emiatt, de ez biztosított arról, hogy leszbikus vagyok, míg Kevin kő hetero, csak nyomorék, nem tud mit kezdeni magával, én meg bátorítgatom folyton.
[i]- Na figyelj. Most felkapod a formás hátsót, és mész megkeresed életed szerelmét és nem jössz haza ma. Rendben? -[/color] vonom fel a szemöldökeimet, mire bólogatva felpattan és elrongyol. Nehéz dolog egy félénk heterot babusgatni.

.

Heart of Europe.ZENE AMI INSPIRÁL  


code by ORICYA.
Vissza az elejére Go down

ariadne vardalos × 100%

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Diák-