Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Edward de Vere

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ღ Sophia Bush

Hozzászólások száma : 296

▽ Munkám : ღ Stylist, divat tervező

▽ Szexualitás : ღ Heteró
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Márc. 22, 2015 6:47 pm
Tárgy - Re: Edward de Vere

Gratulálok, Elfogadva.Végre valaki kihasználja ezt a rangot is. Nagyon örülök, hogy elfogadhatlak. Csodás írás volt, köszönöm neked. Nem tudok hibát mutatni. Örülök, hogy leleményesség az emberekben meg van.
Egy pm-mel még felkereslek téged és aztán nyomás a játék tér Very Happy

▽▲▽Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am politician

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Gaspard Ulliel

Hozzászólások száma : 18

▽ Munkám : Politikus/ Liberális Demokrata Párt

▽ Szexualitás : Heteroszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szomb. Márc. 21, 2015 4:49 pm
Tárgy - Edward de Vere


Edward Perselus de Vere

"Jól jársz, ne félj, minden ígéretemmel,
én meg nem rövidítelek."


28HeteroszexuálisBritUK, Oxford1986. 01. 15. Politikus

Életem lapjai


Az idő vasfoga által csiszolva, hosszú évszázadokon át fémjelezte dicső családomat, Oxford grófjait a nemesi címerünket díszítő vadkan. Családom ma is rendkívül büszke mélyre nyúló gyökereire; nevemet is egy méltán híres ősömről kaptam, a sokoldalú, nagy műveltségű Edward de Vere-ről. Egypáran úgy tartják, az ő lúdpennája nyomán születtek azok a világhírű drámák, amiket Shakespeare keze munkájának tulajdonítunk. De ez nem is lényeges, csupán azok köszörülik rajta nyelvüket, akik úgy vélik, családom idegen tollakkal kíván ékeskedni. Ez azonban téves felfogás, hiszen tagadhatatlan dicső múltunk, és cáfolhatatlan a tény, hogy nagy államférfiakkal és tudósokkal gazdagítottuk szeretett hazánkat. Szavaimat alátámaszthatnám-e ékesszólóbb bizonyítékkal, mint hogy magam is politikai pályára léptem és hazám javát igyekszem szolgálni, mióta kiváló eredményekkel és kitüntetések sorával befejeztem tanulmányaimat?
Pályám felfelé ívelő, származásom ellenére becsületesen végigjártam a lépcsőfokokat, melyek úgy vélem, a csúcsra vezetnek. Nem rejtegetem, célom, hogy a jövőben elfoglalhassam az Egyesült Királyság miniszterelnöki székét. Politikai irányultságomat tekintve a liberálisok pártját erősítem, nézeteim természetesen a haladást támogatják, miközben megőrizni kívánom hazám gazdag hagyományait. Szívből mondom: „Isten óvd a királynőt!”. Nem is tehetnék másképp, végtére is én segítettem hatalomra az ifjú uralkodónőt.
Oh, igen, a tiszteletreméltó államférfi, a megnyerő modorú gavallér mögött – nem meglepő módon - az üzletember áll. Ez sikerem és szárnyaló karrierem kulcsa, másképpen nem vihettem volna ilyen sokra. Nem vezérel gonosz szándék, csupán érdekeim szavának engedelmeskedem, és ha úgy kívánja a helyzet, félreteszem az általam oly nagyra értékelt erkölcsi irányelveket.
Szemrebbenés nélkül tapostam el vetélytársaimat, az eszközök közt nem válogatva állítottam félre ellenfeleimet, kegyes hazugságokkal, hamis ígéretekkel tettem szert hűséges támogatóimra. Adócsalásokkal biztosítottam anyagi helyzetemet. Meggyilkoltattam az idős királynőt és az ágyamba csaltam az újat.  
Elítélsz? Szíved joga; csupán egy kérdésemre felelj őszintén. Ha választhatnál a világbéke és Bill Gates vagyona között, ugye tovább folyna az Iszlám Állam terjeszkedése?

Heart of Europe.POISON  


code by ORICYA.
Vissza az elejére Go down

Edward de Vere

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Politikus-