Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

haylee && kyan && kate g

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ₰ Harry Styles

Hozzászólások száma : 83

▽ Munkám : ₰ láblógató szakember

▽ Szexualitás : ₰ hölgyeken legeltetem tekintetem
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Ápr. 21, 2015 8:03 pm
Tárgy - Re: haylee && kyan && kate g
Néma filmfesztivááál


A lányok civakodásai sosem kötöttek le, sőt egyenesen értelmetlennek tartom őket mert többnyire amiatt folynak, mert ugyanazt a fiút szemelték ki maguknak és az egyikük megkapta, míg a másik nem. Vagy összevesznek azon kin volt hamarabb egy adott ruhadarab és utána ki koppintott ki után, szóval csupa értelmetlen hülyeségről zagyválnak össze az esetek nagy százalékában. És ott van az a 0,01 % mikor valami értelmes vita miatt nem beszélnek egymással, bár ennek az esélye jóval kisebb. Tehát nem értem én a lányokat, kézikönyv kéne hozzájuk, főleg Hayleehez és a kirohanásaihoz.
Az, hogy megfogta a kezemet egy olyan dolog, ami számomra sokat jelenthetne, de közben olyan mintha kihasznált volna. Miért teszi ezt? Mi olyan különleges ezen a lányon, hogy nagyzolni akar előtte?
- Add meg a címedet és este küldöm azokat a csillagokat. – mondom hamiskás mosollyal arcomon, de aki ismer az tudhatná, hogy nem gondolom ezt komolyan.
Ha vakáción vagyok, főleg az egyik legjobb barátom társaságában akkor nem vagyok genyó, hogy lelépjek egy csajjal. Főleg nem akkor, ha Haylee az a bizonyos barát. Túlságosan fontos számomra, hogy ne bántsam meg azt a lányt, akit mindennél jobban szeretek.
- LeeLee tudod, hogy szeretlek. – kérdésére csak átkarolom a vállát, hátha ezzel egyidejűleg sikerülne megnyugtatnom. Nem akartam felhúzni a viselkedésemmel, de most mit tegyek? Zárkózzak el a lányok elől? Tudja jól, hogy férfiból vagyok, a gatyám az agyam és nehezen állom meg.
Mielőtt elengedném a vállát gyors puszit nyomok az arcára, és megindulok a szörfdeszka kölcsönzőhöz.
A lányokat hátul hagyom, hadd beszélgessenek úgy sem kell nekem ott lennem. A köztük lévő hangulat ugyan puskaporos, de az apám ezt úgy oldaná meg, hogy bezárja őket egy helyre. Lehet nekem is ezt kéne tennem.
Egy türkiz színben tündöklő deszkával térek vissza a lányokhoz, Haylee szavaira viszont felhúzott szemöldökkel nézek rá.
- Mi az, hogy nem jössz? Ne legyél már ilyen Haylee. – húzom el a számat, és mielőtt bármit is tehetne felkapom a vállamra a tenger irányába elindulva. – Bármit teszel, mondasz felhasználható ellened a rendőrségen és végleges barátságtöréssel jár. – mondom neki és megállok, amint a forró homok átváltozik iszapos cuccá. – Most már leszállhatsz Hercegnő, na, ne kéresd magad. Gyere velem fürdeni.
Közben hátranézek a vállam fölött és intek fejemmel az újonnan megismert lánynak, hogy jöjjön nyugodtan, mert bizony szörfözni fogunk még ma.


▽▲▽Sometimes what you need is right in front of your eyes


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ♣ kaya scodelario ♣

Hozzászólások száma : 149

▽ Munkám : ♣ tanuló ♣

▽ Szexualitás : ♣ heteroszexuális ♣
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Ápr. 21, 2015 1:33 pm
Tárgy - Re: haylee && kyan && kate gMute Film Fest

kyan && haylee && kate


« strand - lisszabon. »
Mikor eldöntöttem, hogy elkísérem édesapámat Portugáliába és még Kyant is magunkkal hozzuk azt hittem minden csodálatos lesz és minden percét élvezni fogjuk a dolognak, ám most, hogy itt vagyok úgy tört szét ez az elképzelésem, mint egy üveg. Az idegesség felemészti minden porcikám és legszívesebben hazafutnék egyenesen Amszterdamig. Anyám biztosan örül, hogy nem kell otthon látnia ez alatt a három nap alatt és én is örültem, hogy elmenekülhetek a családi fészerből, de most legszívesebben azt kívánom, bárcsak ott lehetnék. Egy gyönyörű helyen vagyok a számomra legfontosabb férfival az életemben és idetolja hozzánk egy olyan leányzó a képét, akihez semmi hangulatom sincsen.
Csendben, magamban szitkozódva hallgatom, ahogy Kyan flörtöl Kate- tel és a lány elég jól fogadja a bókjait. Szinte forrok a dühtől és ezzel a szememben Kate csak még jobban elássa magát. Mindig is alattomosnak és undorítónak találtam azt, amit leművel a munkájából kifolyólag és jól tudom, hogy Ő mindezt élvezi, míg mások megrökönyödve könyvelik el a cikkei miatt. Én is ebbe a csoportba tartozom, hiába szedi az apámat darabjaira, akivel egyébként sem jó a kapcsolatunk, de akkor is utálom, hogy ilyenre képes.
- Mi az, hogy Isten ments? – fordulok Kyan felé kissé felháborodottan. Az utóbbi mondanivalója egy az egyben úgy hallatszott, hogy inkább halna meg, minthogy velem mélyebb kapcsolatot létesítsen. Nem elég, hogy itt van Kate, aki már a puszta jelenlétével felidegesít, de még féltékeny is vagyok, mivel Kyan szemmel láthatóan többet foglalkozik vele, mint velem, aztán ez a kijelentés, ami már csak hab a tortán. Ökölbe szorítom mind a két kezem, így hátha valamelyest sikerül lenyugodnom.
- Szerintem neked ahhoz semmi közöd, Hollandiáról meg egy rossz szavad ne legyen – mondom idegesen, talán kissé képmutatóan is. Máskor én szidom a saját országom és azért imádkozom, hogy minél hamarabb elmehessek onnan, míg most megvédem. Viszont egy szót sem akarok vele Kyanről beszélni. Csak még ennél is jobban elrontaná a kedvem és a féltékenység egy az egyben felemésztene.
- Én inkább nem mennék szörfözni – jelentem ki, mikor visszaérnek a deszkákkal. Nyugodtan menjenek kettesben, ha már ennyire figyelmen kívül hagyják, hogy én is jelen vagyok- e vagy sem. Amúgy sem tartozik a kedvenceim közé ez a sportág és maximum Kyan kedvéért állnék szörfdeszkára, de ha Ő jobban érzi magát Kate- tel, akkor meg miért zavarjam meg őket? Mind a ketten bizonyára jobban örülnének, ha felszívódnék…

▽▲▽

i've got a war in my mind
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kristen Stewart

Hozzászólások száma : 29

▽ Munkám : újságíró

▽ Szexualitás : biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Ápr. 19, 2015 11:47 am
Tárgy - Re: haylee && kyan && kate gÉrzem, ahogy megtölti pórusaimat a napfény, nem áll szándékomban teljesen lebarnulni, de azért egy kis változatosság sem árthat, arról pedig jó pár tubus naptejjel gondoskodtam, hogy ne égjek le... az érzékeny bőrűek halála. Napokig fájna.
Remélem a találkozásunk is hasonló élményt nyújt majd Haylee számára, szeretem, ha maradandó emlékeket teremtek másokban... a kis barátjáról nem is beszélve, akaratlanul is felkúszik a mosoly az arcomra, ahogy felé pillantok, a vidámsága szinte átjárja az embert. Tökéletesen illik Portugáliába, ha nem tudnám, biztosan meglepődnék, hogy nem idevalósi, egyedül talán a bőrszíne árulkodó kicsit.
- Megfogtál. Kíváncsian várom. - huncut mosoly kúszik fel ajkaimra, ahogy a srácra pillantok, ritkán mondanak ilyesmit nekem, úgyhogy jól esik, annak ellenére is, hogy csak viccel. Én általában nem ilyen szerepet töltök be a férfiak életében... inkább hozzám menekülnek azoktól a lányoktól, akik ezt várják el.
- Tényleg? - akaratlanul is aljasan mosolygok, ha más pasija van, csak még egyszerűbb a dolgom. Bár nem néztem volna ki belőle... talán két vasat tart a tűzben? Vagy a másik srác csak elnyomja a viszonzatlan érzelmeit? Nevethetnékem van, de visszafogom magam, egyelőre elég, ha magamban somolygok. Nem szokásom ilyen tinédzserproblémás párocskák dolgaiba beleütni a dolgom; de ez valahogy visszahozza a régi szép időket, úgy érzem, ki kell használnom a bénázásukat.
- Mm, határozott, ez tetszik. - vigyorgok Haylee-re, hiszen a srác már megkerült és el is indult a deszkájáért. Talán rajong annyira ezért a sportért, amennyire én is, úgyhogy megindulok utána, a sors fintorából a holland kislány társaságában, de legalább így kihasználhatom, hogy az előttünk járó fiú nemigen hallja suttogásom.
- Hol szedtél össze egy ilyen srácot? És én még azt hittem, hogy Hollandia kopár és unalmas. - halkan kuncogok, a legkevésbé sem zavartatom magam, mégha Hay nem is csatlakozik a kis pletykálásomhoz. Nem is várom tőle, inkább csak magamat szórakoztatom, mielőtt megszerezném a deszkám, nyilván a srác után. Míg Haylee-re várunk, kinyújtóztatom a tagjaimat, és felpillantok a fiúra.
- Mióta ismeritek egymást? - fejemmel a lány felé intek, de valójában nem hallatszik különösebb érdeklődés a hangomban. Egyszerűen csak kitöltöm az időt, míg ismét hármasban meg nem indulunk a tenger felé, ezúttal már felszerelkezve. Nem tehetek róla, de alig várom, hogy a vízbe érjek, úgyhogy ez még a szarkavarásról is eltereli a figyelmem.


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ₰ Harry Styles

Hozzászólások száma : 83

▽ Munkám : ₰ láblógató szakember

▽ Szexualitás : ₰ hölgyeken legeltetem tekintetem
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szer. Ápr. 15, 2015 8:35 pm
Tárgy - Re: haylee && kyan && kate g
Néma filmfesztivááál


Bármennyire is szeretem Haylee-t, most nincs kedvem úgy ugrálni, ahogy Ő fütyül. Nem vagyok a pasija, sem a rongybábúja, akivel azt és akkor alakíthat, amikor csak akar. Ezért sem megyek bele a játékába, nem kell nekem úgy viselkednem, mintha együtt lennénk mikor ez nincs is így. Már csak a tudat is, hogy újra együtt van Tony-val az őrületbe kerget.
És, ha Ő ezt teszi velem, akkor én miért nem játszadozhatom egy kicsit azzal a lánnyal, akit zsigerből utálhat? Legalábbis ez jön le a viselkedéséről, a heves reakciójáról és az előbbi menjünk vissza a hotelbe dologhoz.
Fogalmam sincs mit vétett ellene ez a csaj, és őszintén szólva nem is érdekel, mert Ő sem kérdezte meg, hogy mi a véleményem erről az egész Tony dologról. És amúgy is, ami Portugáliában történik, az itt is marad. Nem kell nekem tartanom a csajjal a kapcsolatot, most meg tökéletes terv az, hogy rá fordítom a figyelmemet, nem pedig a legjobb barátnőmre.
Gonosz vagyok? Kicsit. Jót röhögök majd ezen? Kétségtelen. Most pedig terv indul, Kyan Pepijn megmutatja miből is faragták. Jó lesz.
- A puszta létezésemmel kiérdemeltem, hogy a barátnőm legyél. De a kedvedért lehozom a csillagokat az égről, rendben? – kacsintok rá, halvány mosolyt engedve felé. Úgy megnézném Haylee arcát, s mikor felé fordulok látom, ahogy forr az idegtől.
Nem élvezem azt, hogy így látom, de most nem tehetek mást. Egyszerűen jól akarom érezni magam ezen a vakáció szerű kimozduláson.
- Sose vagy morcos LeeLee, igazad van. – mosolygok rá kedvesen, ilyen békepipa szerűen mielőtt a táskámhoz venném az irányt. Valahogy még sincs kedvem asszisztálni ehhez a cicaharchoz, pedig szeretem nézni a női wrestlinget. Annál érdekesebb, izgatóbb nincs is.
- Isten ments! Nem én vagyok a szerencsés. – mondom kissé cinikusan, de ha valaki jól ismer, akkor tudja, hogy belől meg vagyok bántódva. Utálom a barátját, és szerintem Ő is engem és még csak azért is teszi a szépet Haylee-nél. De egy valamiről megfeledkezik, mindig is én voltam és leszek ott neki, ha bajba kerül. Én voltam és leszek a megszokottság szimbóluma az életében.
- Én igen, Haylee nem annyira. És kössz, megyek is és szerzek egyet. – mielőtt elindulnék egy gyors pillantást vetek Hayleere, majd mielőtt megállíthatna vagy valami hasonló fogom magam és elindulok a kölcsönző irányába. Nem akarom, hogy elvigyék az összes deszkát előlem.


▽▲▽Sometimes what you need is right in front of your eyes


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ♣ kaya scodelario ♣

Hozzászólások száma : 149

▽ Munkám : ♣ tanuló ♣

▽ Szexualitás : ♣ heteroszexuális ♣
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Ápr. 12, 2015 7:53 pm
Tárgy - Re: haylee && kyan && kate gMute Film Fest

kyan && haylee && kate


« strand - lisszabon. »
Szép hely is ez a Portugália és egyáltalán nem csodálom, hogy Kyan nem akarja itt hagyni a partot mindenféle unszolásom ellenére. A helyében én sem tenném, ám Kate jelenléte olyannyira felhúzza az agyam másodpercről másodpercre egyre jobban, hogy nem tudom magam türtőztetni és már azt is megbántam, hogy ellátogattam édesapámmal és a szeretett fiúval erre a fesztiválra. Egy pillanatig sem fordult meg az a fejemben, hogy mást hívjak el Kyan helyett vagy, hogy egyáltalán ne hívjam el Őt. Nélküle valószínűleg egésznap egyedül járkálnék Lisszabonban és az sem kizárt, hogy egy idő után eltévednék, és nem jutnék vissza a fesztivál helyszínére, ahol a sátraink is vannak. Ez persze nem lenne nagy gond számomra, mert apám és anyám nem hiányoznának, sőt szinte senki Kyant leszámítva.
Már az teljesen felnyomta bennem a pumpát az imént, hogy megláttam Kate- et. Micsoda véletlen! Nem elég, hogy egy fesztiválra jöttünk el még ugyanazon a partszakaszon is kell osztoznunk. Ezt talán még el is tudtam volna tűrni, ha békén hagy és maximum egy „szia” – val le tudnánk egymást, de ez a gondolat sajnos annyiban maradt, mikor a lány odajött hozzánk. Hihetetlen ez az egész! Kettesben akarok tölteni egy kis időt Kyannel és egy olyasvalaki tolja hozzánk a képét, aki nőnemű és eszméletlenül utálom. A kedvenc tulajdonságom a féltékenység újra a felszínre tört.
- Nem vagyok morcos! – emelem fel a hangom, de ekkor rájövök, hogy egyiküket sem érdekli, hogy ott vagyok. Nem tudom, meddig tud még menni az a pumpa a fejemben, de egyértelműen arra törekszik, hogy átrepessze a koponyám.
Kyan kijelentésére és nyílt flörtölésére, illetve arra, hogy elengedte a kezem a karom összefonom a mellkasom előtt és elég csúnyán nézek a srácra. Hatalmas, tágra nyílt kék szemeimmel bámulok fel a srácra és tudom, hogy a tekintettemmel ölni tudnék. Remélem, visszafogja majd magát és ha Kate belém kötne, akkor megvédene tőle, de minden reményem kezd szertefoszlani.
Kate kérdésére jobbnak tartok nem válaszolni, csak állok ott a srác mellett és szúrós tekintettel bámulok, mint akinek a kiscica elvitte a nyelvét. Nem akarok válaszolni erre a kérdésre, fáj, rettentően fáj, hogy nemet kellene mondanom, míg a srác azt hiszi, van barátom, amikor az nem Ő.
- Szörfözünk? – kérdezem félig felvont szemöldökkel Kyantől. Előre tudom a választ, mert imád szörfözni, mindig is imádott, míg én kissé bénácska vagyok benne, de ha kettesben mentünk volna, akkor szívesen pattantam volna fel a deszkára, de így elment a kedvem mindentől. Remélem, észreveszi végre, hogy mennyire kellemetlen nekem ez a szituáció és arrébbállunk vagy megmondja Kate- nek, hogy örül, hogy beszélhettek, de kettesben akar velem lenni. Szép álom…

▽▲▽

i've got a war in my mind
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kristen Stewart

Hozzászólások száma : 29

▽ Munkám : újságíró

▽ Szexualitás : biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Ápr. 12, 2015 4:17 pm
Tárgy - Re: haylee && kyan && kate gEgyszerűen túl gyönyörű az idő, nehéz elhinni, hogy tényleg létezik egy ország, ami szinte az év minden napján ennyire napos és meleg. Bár ez is hamar unalmassá válhat, ha sokat él itt az ember... biztos vagyok benne, hogy pár nap múlva már hiányolni fogom az esőszagot, a mocskot, és azokat a teákat... nem tehetek róla, egyszerűen ebben nőttem fel, nem hiszem, hogy valaha is hátat fordítanék a múltamnak. Addig is viszont élvezem a partot, a tengert, és mindent, ami megadatott nekünk itt, Lisszabonban. Beleértve Haylee idegesítését is.
- Sejtettem. - jegyzem meg, de igazából a barátja sokkal inkább izgat most... előbb a szórakozás, aztán a munka. Elégedetten mosolyodom el, ahogy a srác végigmér, persze nem azért, mert ennyi figyelemtől elolvadnék, egyszerűen csak tudom, mennyire zavarja ez Hayleet. Elég határozottan nyújtom a kezem a srác felé, de a lány védekezése igencsak meglep, jókedvűen nevetek fel, a legkevésbé sem zavar, hogy megakadályozta a kézfogást. Így sokkal szórakoztatóbb. Leengedem a kezem, és elvigyorodom Kyan szavai hallatán. Sejtettem, hogy alapból ilyen a vérmérséklete a leányzónak, a legtöbb ellenségem ugyanis inkább hátulról közelít meg, mikor nem figyelek... vagyis amikor ezt hiszik.
- Azért ne bízd el magad. Az ilyesmit ki kell érdemelni. - mosolyodom el, kicsit talán önelégültnek tűnhetek, de inkább csak magabiztos vagyok. Megvan az a jó tulajdonságom, hogy tisztán látok.
- Hát persze, Hay. - tenyérbemászóan mosolygok rá, még a vállát is biztatóan megveregetem, remélem, hogy forr az idegtől... kevés olyan ember van, akit ilyen könnyű feldühíteni, szóval nem árthat, ha kiélvezem.
- Ti ketten amúgy együtt vagytok? - mutatok rájuk, érdeklődve várom a választ, igazából jobb volna, ha tévednék, mert Haylee vonzalma felől nincsenek kétségeim... a lányokon valahogy túl könnyű átlátni. Persze a srác még kérdéses, de még könnyedén keresztbe tehetek nekik... végülis itt van az egész napom rá.
- Szörföztök? Arra lehet deszkát kölcsönözni. - mosolyodom el, többesszámban beszélek ugyan, de inkább Kyanra nézek, evvel tuti megnyerem a figyelmét, és mellesleg imádom is ezt a sportot. Persze profi nem vagyok, de próbáltam már párszor. Vajon Haylee is...?


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ₰ Harry Styles

Hozzászólások száma : 83

▽ Munkám : ₰ láblógató szakember

▽ Szexualitás : ₰ hölgyeken legeltetem tekintetem
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Csüt. Ápr. 09, 2015 8:26 pm
Tárgy - Re: haylee && kyan && kate g
Néma filmfesztivááál


Lisszabon. Portugália. 2015. Ez az én évem lenne? Mert eddig nagyon úgy néz ki, és én ennek csak örülni tudok. Nem hittem volna, hogy eljutok egyszer ide, nem azért mert ne lenne rá pénzünk. hanem azért, mert lusta személy vagyok még akkor is, ha utazásról van szó. Ez már csak ilyen, viszont örülök, hogy nem mondtam le az utazást és inkább az egyik előadásból léptem ki azért, hogy itt lehessek.
Így jó sok legyet üthetek egy csapásra, talán sikerülne leitatni Haylee apját annyira, hogy meggyőzzem, engedje a lányát Thaiföldre a tanulmányai miatt és még finanszírozná is. Utána elmennék egy jót bulizni az egyik közeli bárba, vagy csak kicsípem magam, amolyan nem is foglalkoztam a ruházatommal stílusban és felszedek egy portugál hölgyet. Mindig is szerettem a nemzetközi kapcsolatokat, és azt mondják ezeket ápolni is kell. Szívesen megteszem, vállalkozok erre a becses feladatra!
- Haylee nem vagyok hajlandó elmenni innen, remélem felfogtad. – nézek rá szúrós szemekkel mielőtt leülnék a meleg homokba.
Fogalmam sincs mi ütött belé, de egy biztos. Nem fogok innen felállni addig, míg legalább 4 színnel sötétebb lesz a bőröm. Igen, ha már eljöttem ide, akkor istenesen barnuljak le, beakarom szívni az összes D vitamint, amit csak betudok fogadni.
Élvezni akarom a napsütést, a vizet és azt, hogy szörfözhetek határok nélkül. Anyám nem szereti ezt a sportot, ezért a családi nyaralásokkor türtőztetnem kell, félt, hogy elnyel egyszer a hab és nem jövök vissza. Badarság. Túl király vagyok ahhoz, hogy eltűnjek, mint szürke szamár a ködben.
Kíváncsian várom kérdésemre a választ, de nem tőle kapom meg, hanem egy idegen hang válaszol. A lány felé nézek, és nem tehetek róla, de végigmérem. Ez már csak ilyen automatikus, nem állok ellen neki. Miután jól megnéztem magamnak a lányt, Haylee arcát kezdtem el vizslatni. Kíváncsi vagyok mit tett ez a lány, hogy az én drága barátnőm ennyire betojt tőle.
Kérdésemre hamar meg is lelem a választ, az apja kerül szóba, viszont nem értem a reakcióját. Sose kedvelte az apját, akkor miért érdekli, miket firkantanak róla?
Felállok a földről, mert mégis milyen úgy kezet fogni valakivel, hogy Ő áll én pedig nem? Ekkor viszont olyan történik, ami még soha. Haylee a kezemet fogja. Kérdőn pillantok a lányra, mert bármennyire is szeretem és bírom a búráját nem fogom játszani a kellék pasiját.
- Velem is ilyen morc, üdvözöllek a klubban Kate. – mosolygok rá kedvesen, hiszen nekem semmit nem csinált a csaj. Nem leszek vele ellenséges, és ha Haylee képes volt újra összejönni a Tony haverjával akkor miért zavarná? – Kyan Pepijn, neked csak a jövendőbeli barátod. – kacsintok rá, majd elengedve LeeLee kezét lépek a táskámhoz, hogy kivegyem belőle az üvegemet.


▽▲▽Sometimes what you need is right in front of your eyes


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ♣ kaya scodelario ♣

Hozzászólások száma : 149

▽ Munkám : ♣ tanuló ♣

▽ Szexualitás : ♣ heteroszexuális ♣
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szer. Ápr. 08, 2015 2:49 pm
Tárgy - Re: haylee && kyan && kate gMute Film Fest

kyan && haylee && kate


« strand - lisszabon. »
ARégebben mindig is imádtam lejárni a tengerpartra és hűsölni, de ez valahogy a gimnáziumban elmaradt. Már nem az volt a fő, hogy mikor jó idő van, lemenjek és élvezzem az időm a parton, hanem elsődleges célommá a tanulás vált, hogy majd felvegyenek egy jó egyetemre és a későbbiekben tisztességes munkával megszerezzem a magam pénzét. Nem tudom meddig fog még ez a „Ki pénzeli jobban a gyereket?” móka folyni a szüleim részéről, ami elég jó dolog a számomra, mivel csak ki kell ejtenem a számon egy dolgot és máris megkapom. Viszont ha ennek vége a jó világomnak is vége szakad ezzel együtt.
Ez az első alkalom, hogy Portugáliában járok és be kell, hogy valljam, eddig nagyon tetszik a hely. Az állandó napsütés teljesen magával ragadott. Mindig is elég fehér volt a bőröm és a szeplőimnek sem tenne jót a sok napfény, de ez engem most egyáltalán nem érdekel. Csak élvezni akarom ezt a helyet addig a három napig, míg itt vagyok, és mielőtt visszacsöppennék az egyetem választás fáradalmaiba. Ami nekem hatalmas fáradtság, de más izgatott emiatt és rögtön tudja, mit akar, míg az én fejem tele van kérdőjelekkel és kétségekkel. Mostanában egyre jobban kételkedek abban is, hogy akarok- e egyáltalán Thaiföldön tanulni, vagy csak az egy menekülési útvonal számomra. Lényeg a lényeg, hogy Kyan nélkül nem sok mindent tudnék magammal kezdeni.
- Majd élvezed később a vizet csak menjünk már – mondom Kyanek idegesen, majd elkezdem felszedni a földről a dolgaink, amiket már letett oda. Tudom, hogyha most elrángatom innen rendkívül haragudni fog rám, de egyszer majd csak megbékél nekem.
Lepillantok Kyanre, aki a földön ül. Hihetetlen jól néz ki napszemüvegbe és imádom azt a kíváncsiskodó tekintetét. Nem akarok neki válaszolni csak elmenni innen. Nem akarom, hogy most arról legyen szó, hogy én mennyire is utálom ezt a Kate nevezetű csajt, aki annyi ember életét keserítette már meg a szörnyű újságcikkei által.
A szívverésem is megáll, mikor meghallom Kate hangját mellőlem. Reménykedtem, hogy nem vesz észre minket, ha meg mégis akkor ott marad a helyén és hagy minket csendesen elmenni, mert nem akar konfliktust, de ismerhetném már annyira, hogy tudjam ez az elméletem már ott nem vált be, amikor kiötlöttem.
- Igen itt van – mondom neki karba font kezekkel. Morcosan állok Kyan mellett és remélem, hogy meg fog védeni, vagy csak szimplán megmondja a csajnak, hogy menjen arrébb, mert kettesben akarunk lenni. Bízom Kyanben, hogy megtegye, de sosem lehet tudni. Nem mondhatom ki hangosan, mert akkor Kate is hallja, de a srác hátha ismer már annyira, hogy tudja, mit szeretnék.
Hirtelen megfogom Kyan kezét és összekulcsolom ujjainkat, hogy még véletlenül se tudjon kezet rázni Kate- tel. Tudom, hogy ez túl hirtelen ötlet volt a részemről és a srác teljesen félre fogja érteni és ez lesz nálunk a téma hetekig, de most ez cseppet sem tud érdekelni. Legalább annyi örömöm lelem a Kate- tel való találkozásban, hogy így érhetek hozzá a sráchoz, akit szeretek.
- Nem is vagyok morcos! - szólok közbe ingerülten és be kell valljam elég morcosan, de akkor sem akarok igazat adni ennek a lánynak.

▽▲▽

i've got a war in my mind
Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kristen Stewart

Hozzászólások száma : 29

▽ Munkám : újságíró

▽ Szexualitás : biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Ápr. 05, 2015 12:40 pm
Tárgy - Re: haylee && kyan && kate gNem szokásom elhagyni Londont, a szabadságomat sem veszem ki szinte soha, ezúttal is munkaügyben jöttem Lisszabonba, elvégre melyik újságíró hagyna ki egy ilyen nagyszabású eseményt? Lehetőségek tárháza, ilyen rendezvényeken aztán mindenkit megtalálsz, aminek kivétel nélkül hatalmas leleplezések, balhék, és ezáltal egy igen jó kis sztori a vége. Azonban nem csak ez csábított Lisszabonba, mindig is szerettem ezeket a szokatlan, művészi filmeket, egynéhány sokkal inkább hangulatba hozza az embert, mint amiket mostanában adnak. Tetszik az a kissé borzongató csendesség, amitől néha a hideg fut az ember hátán.
Mégsem tudtam ellenállni a tengernek, sohasem tudtam. Londonban azért nem fut bele az ember ekkora partokba, nekem pedig sosincs időm kimozdulni, tehát kihasználom, hogy élvezhetem a napfényt. Akkor is megérte, ha a nap végén üres kézzel kell távoznom, de ezt erősen kétlem. Alig pár perce fekszem egy napágyon és sütettem a hasam, amikor ismerős hangra leszek figyelmes, ajkaimra pedig akaratlanul is aljas vigyor húzódik. Hogyan lehetne teljes a napom, ha nem rontom el senki másét? Szóval a megfontolás legapróbb jele nélkül nyújtóztatom ki tagjaimat, majd ráérősen indulok meg Haylee és a kis barátja felé. Hatalmas elégedettséggel tölt el, hogy máris menekülőre fogná a dolgot, halkan felnevetek, ahogy kétségbeesett arcára pillantok. Bingó.
- Nekem volna egy tippem... - válaszolom meg a fiú kérdését és egy angyali mosolyt villantok Hayleere. Megvagy.
- Nem gondoltam volna, hogy éppen beléd futok itt... apád is itt van? Tudod, bírom az öreget, igazán keresnem sem kell, hogy írni tudjak róla. Mintha mindig vajba érne a keze.
Gonoszan vigyorgok Saintmortra, persze nyilvánvalóan tudok róla, hogy az apja is errefelé kószál... talán őt is felkeresem még, azonban ez ráér, egyelőre éppen elég, ha a lányát idegesíthetem. Imádom, hogy minden kis cukkolásomra pattan, habár a haverja nem épp ilyennek tűnik. Lazábbnak. Nem is értem, mit kereshet mellette... persze talán bennem van a hiba. Sosem jöttem ki jól a lányokkal, minden barátom srác, és akit szimpatikusnak találok, az előbb köt ki az ágyamban, minthogy öribari karkötőket vegyünk valami ócska boltban. Nem mondom, hogy sosem vágytam ilyesmire, csak egyszerűen nem jött össze, én meg nem akarnám magamra erőltetni senkinek a barátságát. Az ilyesminek valahogy jönnie kéne magától.
- Kate Graham. - nyújtok kezet a srácnak, miközben a legkevésbé sem leplezve mérem végig, egyrészt mert szimpatikus, másrészt, mert evvel talán méginkább az őrületbe kergetem Hayleet. Ha van egy kis humorérzéke a srácnak, talán belemegy a játékomba, mindenesetre érdeklődve villantok rá egy mosolyt. - Veled is ilyen morci, vagy csak engem tisztel meg vele?


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ₰ Harry Styles

Hozzászólások száma : 83

▽ Munkám : ₰ láblógató szakember

▽ Szexualitás : ₰ hölgyeken legeltetem tekintetem
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Csüt. Ápr. 02, 2015 7:14 pm
Tárgy - Re: haylee && kyan && kate g
Néma filmfesztivááál


Jó végre kiszabadulni Amszterdamból, mert bármennyire is szeretem, az én városkámat néha az agyamra tud menni, és ilyenkor jön az önzetlen, nagylelkű Hős, Haylee személyében és megment a halálos unalomtól még mielőtt elkezdődne az ideig tavaszi szünet.
Néma filmek. Mi értelme van azoknak? Sose értettem mi olyan felemelő abban, hogy egy csomó ember mutogat, és csak cselekednek, nem mondanak semmit nincs köztük normális kommunikáció csupán a kezükkel mutatnak el valamit, vagy az egész testükkel. Szerintem gagyik, de ezt nem akartam Haylee előtt hangoztatni, mert lehet, hogy Ő szereti ezeket és ezért megy el minden évben az apjával ezekre a helyekre. Nem tudom.
Örültem annak, hogy kihúzott otthonról, kezdtem azt hinni, hogy tényleg az unokaöcsém birtokára kell mennem és ott töltöm a csodálatos szünidőt. De nem, szerencsére jobb ajánlatott kaptam, s bár szeretem a családomat, Dave meg különösen jó fej, ha be van állva, most mégis sokkal jobb kedvem van, itt, Lisszabonban.
Imádom az olyan városokat, ahol mindig jó idő van, és szörfözni is lehet, mert nálunk képtelenség ilyet csinálni, hacsak az ember nem öngyilkos hajlamú és szereti az extrém körülményeket. És így jutottam arra a döntésre, hogy bármennyire is utálom a barátnőm apját fogom a cuccom és eljövök velük. A víz miatt, amiatt, hogy hál’ Istennek újra elővehetem a szörfözési technikámat és élvezhetem ezt a sportot. Kevésszer adatik meg, általában kihasználom az alkalmat rá.
Nem bírom Haylee apját, és ez az érzés kölcsönös is, ami nem különösen zavar. Majd akkor dobja rám a világ legnagyobb kődarabját, ha annyit volt a lánya mellett, mint amennyit én szoktam naponta. Szerintem több fontos pillanatánál voltam jelen, mint Ő, és ez most nem azért mondom, hogy én tűnjek a legjobbnak, de ez akkor is így van. Egyszerűen herótom van tőle, de az illedelmesség megköveteli a jó pofizást, meg a szüleim is, szóval nem tehetek mást. Én próbáltam társalogni, de ha a pasi nem vevő rá akkor nem erőlködöm, máshol kell, olyan helyen, ahová a király is egyedül szokott járni.
A telefonomat babrálva vártam, hogy végre megjelenjen a lobbiban Haylee, aki szokásához híven késik. Tapsolni kezdtem mikor megérkezett, és a hátamra kapva a táskámat és megigazítva a kalapomat mentünk a tengerpart felé.
Egyre türelmetlenebbé váltam mikor a közelbe értünk, alig bírtam ki azt a pár percet, métert, ami elválasztott a víztől. Néha hasonlítok egy 5 éves gyerekre, aki most azonnal beakar menni a vízbe pancsolni és legszívesebben ki se menne onnan késő estig. Nos, ilyen vagyok én is most.
- Megbolondultál? Nem azért jöttem Lisszabonba, hogy ne élvezzem a vizet. – morgolódtam egy sort, miközben ledobtam a táskámat a homokba, hogy elkezdhessem felhúzni a napernyőt, ami mellé leparkoltunk úgymond. – Haylee ne csináld már ezt, bárki is van itt nem fog megenni. Tegyél úgy, mintha nem látnád és élvezd az időt. – mondom úgy, hogy azt se tudom mi baja van. Bármi is van, mindent meg lehet oldani én pedig nem fogok elmenni innen. Levettem magamról a felsőmet és a cipőmet is.
- Kitől is tojtál be ennyire? – kérdezem a földön ülve.

▽▲▽Sometimes what you need is right in front of your eyes


Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ♣ kaya scodelario ♣

Hozzászólások száma : 149

▽ Munkám : ♣ tanuló ♣

▽ Szexualitás : ♣ heteroszexuális ♣
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szer. Ápr. 01, 2015 9:23 pm
Tárgy - haylee && kyan && kate gMute Film Fest

kyan && haylee && kate


« strand - lisszabon. »
Apám, mint híres brit üzletember úgy gondolja még többet dob a hírnevén, ha elutazik különböző híres eseményekre, ahol még több szponzorálttal találkozhat. A Némafilm Fesztivál sem kivétel ez alól, évek óta mindig ellátogatunk ide. Akkor hallott először róla, mikor Londonban rendezték meg és az nem most volt. Minden évben elvisz magával, ám most nem volt kedvem kettesben jönni vele. Ez az első alkalom, hogy Portugáliában járok és remélem nem az utolsó. Szeretem ezt az országot, legalábbis eddig tetszik. Nem egy Thaiföld, ahová minden percben vágyok, de legalább távol van az otthonomtól.
Apa nem örült az ötletnek, mikor közöltem vele, hogy Kyant is elhozom magammal. Azt mondta nem is ismeri és ki tudja milyen huligánt hozok magammal. Igazán engem sem kedvel, de állítása szerint jót tesz a hírnevének, ha a lánya is elkíséri magával, így pár nap nyávogás után beadtam a derekam. Sosem szerettem apával menni sehova, de ide muszáj volt. Fontosnak érezte és legalább addig is be tudja bizonyítani anyámnak, hogy több helyre elvisz, mint Ő, akit Amszterdamhoz köt a munkája. Az a fránya piros lámpás negyed! Még a közelébe is utálok menni.
Ez az első alakalom, hogy Kyan és apa találkozott egymással és biztosra veszem, hogy apa nem kedvelte meg túlságosan a srácot, konkrétan meg sem próbálta megismerni, tudomást sem vett a létezéséről.
Még egyik hivatalos itteni programra sem látogattunk el Kyannel, mióta itt vagyunk és engem valójában nem is vonz a dolog, de ha a srác úgy gondolja, hogy később valamit meg szeretne nézni, akkor hát legyen, állok elébe. Mondjuk, szerintem egy igazi filmben beszélnek, nem értem ezeket a néma dolgokat, félreértek mindent és más értelmet nyer számomra a film mondani valója.
Amszterdamban ritkán szoktam kijárni a tengerpartra, mert jobb dolgom is van annál, hogy egésznap ott feküdjek a homokban. Általában a suliban vagyok, majd sietek haza tanulni és végül Kyannel zárom a napjaimat, amikor ráér, és nem zenél meg semmi. Itt viszont minden vágyam volt, hogy legalább egy órácskára lenézzünk és pancsoljunk egy kicsit, mielőtt apa kitalálná, hogy mit kellene tennem ma…
A tengerpartra kiérve nagyot sóhajtok, nincs akkora tömeg, mint amire számítottam. Igazából nem tudom, hogy ezt most sikerélménynek fogom- e fel, vagy nem. Arra számítottam, hogy zsúfolásig lesz emberekkel és le sem tudom majd pakolni a cuccom, de örülök ennek, mivel a kisebbségi komplexusomból kiindulva nem nagyon szeretek mások előtt leöltözni.
Mosolyogva magyarázok valamit Kyannek, amikor megpillantok valakit, akit már korábban is láttam a mai napon, a fesztivál helyszínén, de reménykedtem benne, hogy nem fogunk összefutni többször ezen a három nap alatt. Kate Grahammal valamilyen oknál fogva sosem bírtuk egymást, alattomosnak tartottam a cikkeivel együtt és utáltam, mikor apámat szidja, még ha nincs is köztünk semmiféle szeretet, de ez kölcsönös volt Kate részéről. Ő sem bír különösebben.
- Kyky, menjünk inkább innen – fordulok a fiú felé és elkezdem tolni hátra. Nem akarok itt lenni, majd később lenézünk, mikor már Kate hátha nem lesz itt.

▽▲▽

i've got a war in my mind
Vissza az elejére Go downAjánlott tartalom
My heart is european


SOLDIER OF LOVE

Témanyitás

Tárgy - Re: haylee && kyan && kate g


Vissza az elejére Go down

haylee && kyan && kate g

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Portugália :: Lisszabon :: Jubileumi Némafilm Fesztivál-