Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

William & Kate G

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am worker, sweetheart

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Jensen Ackles

Hozzászólások száma : 48

▽ Munkám : Bártulajdonos

▽ Szexualitás : Heteró
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Kedd Ápr. 07, 2015 4:46 pm
Tárgy - William & Kate G
William Greyson

A mai éjszaka meglehetősen kellemes arcát mutatja az időjárás, ahogy az utóbbi napokban is igencsak tavaszias és esőmentes. Ez bizonyosan meghozta az emberek kedvét arra, hogy kimozduljanak otthonról, hiszen ma is szinte csordultig megtelt a Golden Eagle is. Be kellet álljak a pult mögé segédkezni, hogy gördülékenyebben menjenek a dolgok. Nem esik nehezemre, szívesen besegítek, ahol csak tudok, nem tartom megalázónak ezt a szerepet. Az tudja igazán jól vezetni tulajdon bárját, vagy bármi más hasonló egységet, aki már állt a másik oldalon is, így sokkalta jobban megértem magam a dolgozókkal is, bármi gondjuk akad.
Kate rendelését és én veszem fel, röviden mérve csak végig. Ismerős az arca, biztos,hogy nem először jár itt, de még nem igazán beszélgettem vele.
- Máris adom.
Előveszem a kisebb hűtőből a jeges üveget, majd töltök egy szebb whiskeys poharat kiválasztva. A végén pedig két jeget rakok bele, kérés szerint. Nem túl nagy darabokat, utálom látni, mikor két jéghegy csúcsosodik ki a finom italból. Olyan mintha vizet inna az ember.
- Nem igazán volna helyes, ha én is veled innék, és nem is szabad.
Mondom neki mosolyogva a pultra támaszkodva. Lerakom elé a kikért italt, de a mondottak alapján magamnak nem készítek még egyet. Rajtam egy finom anyagú fekete ing felül kigombolva, alul pedig szintén egy fehér pincéres köpeny, alatta fekte vászonnadrággal.
- William és ezt most én álltam.
Tolom vissza neki a kirakott pénzt, az utolsó pennyig. Érdekes mosolyra húzódik ajkam, ezek szerint nem tudja, hogy enyém ez az egész kóceráj. Micsoda meglepetés, bár annyira mégsem. Nincsen mindenhova kiplakátolva az arcom, sőt egyetlen egy helyre sincs. Kezet fogok vele, nem túl erőteljesen, de férfiasan, a név dolog fel sem tűnik, túl sok ember fordul meg itt ahhoz hogy hasonló megragadjon a fejemben.

Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am in media Bitches!

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Kristen Stewart

Hozzászólások száma : 29

▽ Munkám : újságíró

▽ Szexualitás : biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Vas. Ápr. 05, 2015 2:01 pm
Tárgy - William & Kate GMeglepően tiszta az égbolt, pláne a londoni éjszakákhoz képest, így intek a taxisnak, és a maradék pár utcát már inkább gyalog teszem meg. Erre a hónapra már bőven sok sztorit gyűjtöttem, így kivételesen tényleg azért célzom meg az egyik kedvenc szórakozóhelyem, hogy ellazuljak kissé. Minden, amire szükségem van, egy jó kis jeges whiskey.
Alapvetően ízig-vérig brit vagyok, szarkasztikus, könnyűvérű, rideg, és tejjel iszom a teát, mégis valahogy a szívembe véste magát ez az amerikai bár. Talán mert szeretem az egyszerűséget. Lazán dobom le magam a pultnál, nem kifejezetten öltöztem, ki egy egyszerű sötétkék mini meg egy magassarkú van rajtam, na meg a kabátom, amit a karomra simítok, mielőtt lehuppannék a bárszékre.
- Whiskey, két jéggel.
Hideg, zöld pillantásomat a pultos srácra vetem, ajkaimra vékonyka mosoly húzódik fel, ahogy biccentek neki. Láttam már itt jó párszor, noha általában más beszélgetőpartnert vártam, ő pedig hasonlóképp... nos, elfoglalt volt. Ezúttal azonban mindketten ráérünk, szóval kissé oldalra döntöm fejemet, és szélesedik a mosolyom is.
- Legyen inkább kettő. Meghívlak.
Elgondolkodva kapom elő a pénzt, és fizetek, arcomat a tenyeremen megtámasztva nézem, ahogy nekilát az italomnak.
- Tulajdonképpen ihatsz egyáltalán munkaidőben?
Halkan felnevetek, ahogy rájövök a kis bakimra, de mindegy is, kárbaveszni nem fog, egész jó ivó vagyok.
- Kate. - nyújtom felé a kezem egy angyali mosoly kíséretében, miután lerakta elém az italom. Már vagy ezerszer láthatott más néven bemutatkozni, szóval ha kicsit is figyelt, észre fogom venni rajta a meglepettség jeleit. Persze ha nem kérdez rá, nem említem meg a dolgot. Munka közben ugyan álnevet használok, de egyébként szeretem az igazit használni. Személyesebb.


Vissza az elejére Go down

William & Kate G

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: N.-Britannia :: London :: Golden Eagle-