Üdvözöllek európa szívében kedves utazó!


 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Share| .

Kate Maccallister

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downavatar
My heart is european

I am rich honey

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : ღ Sophia Bush

Hozzászólások száma : 296

▽ Munkám : ღ Stylist, divat tervező

▽ Szexualitás : ღ Heteró
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szer. Márc. 18, 2015 9:15 pm
Tárgy - Re: Kate Maccallister

Gratulálok, Elfogadva.Na igen, nem egy kellemes dolog a fogorvos. Én is majdnem bőgtem, amikor csinálták édes látvány lehettem. Very Happy
Nagyon tetszett a fogalmazás módod, szépen leírtál mindent. Különösen megmosolyogtatott engem ez :
"A fogorvos perverz szemei a feje fölött lesnek rám, mint valami újabb áldozatra. " És örülök, hogy ennyire gyorsan megtalálta Brian is akit keresett és gazdira lelnek a keresettek.
Foglalj avit és jó játékot. Very Happy

Foglalj avatárt és kezdj neki a játéknak.
▽▲▽Vissza az elejére Go downavatar
My heart is european

I am Student

SOLDIER OF LOVE


▽ karakterem arca : Taylor Marie Hill

Hozzászólások száma : 30

▽ Munkám : színesre festeni a város csatornafedeleit

▽ Szexualitás : biszexuális
TémanyitásFelhasználó profiljának megtekintése


Szer. Márc. 18, 2015 5:52 pm
Tárgy - Kate Maccallister


Kate Milla Maccallister

peter pan, take me to neverland


19biszexuálisbritLondon96.02.02. diák

Életem lapjai


Beharapom az ajkam, és kicsit magam alá húzom a lábam. A baba kékre mázolt váró falai üres némasággal vesznek körbe, teljesen egyedül vagyok, még Brian sincs velem, pedig tudja, mennyire rettegek a fogorvostól. Azt mondta ugyan, hogy csak késik, de ez most teljesen lényegtelen. Ami lényeg, hogy a rendelőből kihallatszó fúró hangja igen csak felerősíti a remegést a gyomromban.
Ismered azt az érzést, amikor a személy, aki álmaidban is forró ölelésekkel nyugtat, épp közel hajol hozzád, érzed leheletét, és a hasad remegni kezd, mintha csak hatmillió pillangó szálldosna benne, egyre csak egymásnak ütközve? Na ez nem az az érzés! Ez fojtogató, hidegrázós, lilabőrt keltő borzalom. Nem akarod érezni, megszabadulnál tőle, messzire hajítanád, hogy soha többé ne találd meg. De minduntalan visszakúszik hozzád, nem hagyva nyugtot.
Fülembe nyomom a fülest, elindítva valami random dallamot, hogy kizárjam a fájdalmas nyögéseket, amik az ajtó túloldaláról jönnek, ahova nekem is be kell majd mennem. Felrémlik bennem a tegnapelőtt este, a csípős, gerincig hatoló hideg, a nedves stég. Vajon Brian is ugyanezt érzi, amit most én? Retteg, és legszívesebben elszaladna? Segíteni akarok neki, de ha nem hallgat rám, akkor nem tudok. A cipőmet kezdem vizslatni, vajon nekem miért nem okozott gondot sose szembenézni az érzéseimmel? Talán mert ezt láttam anyámtól, hogy szívbaj nélkül enged közel magához bárkit, nem foglalkozva a következményekkel? Elvégre én is így lettem, a kis zabigyerek, akit nem akartak, de lett. Szerelemgyerek, aki még csak rendes szakmát se fog végezni, mert festészetet tanul. Hát ez van, nem?
Az ajtó kivágódik, egy vérfoltos szájú középkorú hölgy fájdalmas tekintettel néz rám, a fogorvos perverz szemei a feje fölött lesnek rám, mint valami újabb áldozatra. Kirántom a fülemből a fülest, remegő lábakkal felállok, hogy belépjek a kínzókamrába. Még épp elkapom ahogy nagy lihegve beront drága barátom, tócsát csöpögtetve maga köré. Tudtam én, hogy nem hagy cserben!  

.

Heart of Europe.ZENE AMI INSPIRÁL  


code by ORICYA.
Vissza az elejére Go down

Kate Maccallister

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
♡ Heart of Europe ::  :: Diák-