Te is ennek az érdekes írás módnak a fajtáját választottad. Érdekes, sok dolgot tudtam meg a karakteredről, de sajna az írásodról nem sokat. Elfogadlak, de legközelebb ügyelj az egyensúlyra. Karaktered nagyon szép, és igéző ez a tekintet, amit választottál. Nyomás foglalni és játszani.
Selena Milner
My heart is european
I'm a member of theroyal family
▽ karakterem arca : Emily Didonato
Hozzászólások száma : 22
▽ Munkám : nem dolgozom
▽ Szexualitás : Hetero
Hétf. Márc. 16, 2015 8:34 pm
Tárgy - Selena Milner
Selena Olivia Milner
Elgondolkodtál már azon, hogy vajon az életünkben mi alakítjuk a pillanatokat, vagy a pillanatok alakítják az életünket?
26HeteroHollandAmszterdam,Hollandia1989.02.11.Királyi család- Holland hercegnő
Életem lapjai
7 dolog, amit szeretek: ~ Nyugiság ~ Pihe puha ágy ~ Gyerekek ~ Édességek ~ Tengerpart ~ Zene ~ Állatok /kivéve amit nem/
6 tevékenység, amit hobbiként űzök: ~ Táncolok ~ Hetente háromszor sportolok: futni járok valamint konditeremben edzek ~ Lovagolni járok ~ Rajzolok ~ Közösségi oldalakon függök - Facebook, Instagram, Tumblr, Twitter ~ Olvasok
5 dolog, amit nem árt tudni rólam: ~ Az anyanyelvem mellett 3 nyelven beszélek még. ~ Voltam már terhes. ~ Van egy aranyos kutyám, és egy cicám is. ~ Valamennyi sportot szeretem nézni a tv-be, és játszani is. ~ Édességgel könnyen le lehet venni a lábamról.
4 mondat/idézet, ami sokat jelent számomra: ~ Ha adhatok egy jó tanácsot, tanulj meg felejteni, hidd el, nem jó mindenre emlékezni. ~ Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz belőle. ~ Nehéz a búcsú, ha tudjuk, hogy végleges. ~ Onnan tudod, hogy valaki szeret, hogy az ő társaságában szabadabbnak érzed magad, mint amikor egyedül vagy.
3 ország, ahová el akarok jutni: ~ Spanyolország ~ Kanada ~ Görögország
2 dolog, amit nem szeretek magamban: ~ Az, hogy hercegnő vagyok. Szeretnék egy átlagos lány lenni. ~ Régebben vagdostam a kezemet, és a mai napig látszanak a vágás nyomai.